- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.361
işşallah canım allahım sana bagışlasın bebeşini canım sag saglim alırsın işşallah kucagına bebemslm kızlar dün çok şükür serklaj oldum bebekte bende iyi durumdayız rabbime binlerce kez şükürler olsun dua eden etmeyen herkezden allah razı olsun.rabbim kimseyi yarı yolda koymasın allah herkezin evladını sag salim kucagında görmeyi nasip eder inşş
ay çok heyecenlandım kız:18::18::18::18:ne güzel bir duygudur o ya bende ilk bebegimi 4 aylıkken ikincisinide 3 buçuk aylıkken hissetmiştim hiç unutmuyorum sabah levabaya kalktım yataga yattım sat 8 suları pazargünüydü garip kocam bitkin ve yorgun bir şekilde yatıyodu dedigin gibi bende dedim acabamı ama kesin oynuyodu ozaman dedim kesin buda erkek allahım o duyguları tekrardan yaşatır işşalallah eşimi dürttün şit şit çabuk kalk dedim o garibimde zaten benden tuırsıyo gene kanaması oldu zannetmiş ne oldu diye irkildi canım dedim mercimegimizi hissettim vallahide bak dedi uykusu emesi yüzüme demezmi canım tabi hissediceksin dedi onu deyip yattı döndü arkasını uyumaya başladı bende uyudum filan 10 kadar saymadımki eşim birden yataktan fırladı ney dedi vbebekmi eminmisin dedi elini karnıma koydu hani ben neden hissetmiyorum bebem dedi aldı beni gülme daha küçük ben anca hissettim sana daha var dedi başladı heyecanlanmaya ay ne güzel dedi bende canım saat erken yat hadi uykum var dedim oda ne uykusu be benim sevinçten uykum kaçtı dedi aman dedim ses yapma git içeri ben yatıcem dedim dediki sen beni uykumdan uyat sonra dön yat dedi bana revamı be deyip içeri girdi kız çok kötüyüm he adam mı uykusundan uyandıranda ben uykusunu kaçıranda ben yaşasın kötülükselam kızlar ben dün akşam sanırım bebeğimi hissettim
sırt üstü yatıyodum karnımda pıtır pıtır bişeler oldu gaz fln sandım ama tekrar oldu çok heyecanlandım hala emin değilim ama olsun çok mutluyum çok güzel bi duygu
sevincinden sabah yatmamıştı mükemmel bir kahvaltı hazırlamıştı mercimegime allah eşilerimizi başlarımızdan eksik etmesin canlarım iyiki varlar onlar bizim elimiz ayagımız demi
geçmiş olsun arkadaşım...
duaların için bende amin diyorum...
allah (cc) kabul etsin......
gözün aydın canım...
inş zamanı geldiğinde kucağında da hem hisseder hemde dokunursun...
boşver canım...
zaten üzülme inş yine olur demekten başka birşey bilmezlerki..
herkes aynı...
sevtumcum senin adet gelmiş hayırlısı canım...
sakın bir ayda pes etme...
yılmadan yola devam...
inş fazla zamn geçmeden olur...
ailayide boşver canım...
ne yapsan onlar halimizden anlamazlar...
ama eltine çok kızdım...
benim amcamların 18 sene hiç bebeği olmamış...
annemden büyüklerde...
annem bizleri onların yanında sevmezmiş üzülmesinler diye...
yemgem bizleri çok severdi...
gititği yere götürürdü...
o zamnlar yengemin sık gitiği bir komşusu varmış onunda çocuğu yokmuş...
yengeme hep kızıyormuş sen delimisin eltinin çocuklarına niye bakıyorsun diye...
sonuç olrakta amcamların 18 sene sonra bir kızları oldu...
hemde tedavisiz...
şimdi 23 yaşında
ben bundan anlıyorumki insanın içinin güzelliği çok önemli...
yaptığın iyilik ve iyi düşüncenin mükafatını ilalki bulursun...
bu dünyada olmasa diğer tarafta daha fazla mükafat...
ama kötülük kötü düşünce ancak insanın yanına kalır...
ay bebem geldi ilk demeydi ama olmadı artık önümüzdeki maçlara bakıcez
allahım hayırlısından saglıklısından nasip etsin ümmeti muhammede ne deyim imtaan dünyasındayız işşallah mükafatımızı alıcez fadikçim
eltimede gelince onu allaha havale ettim herşeyini affederim ama 2 şeyini affedemiyorum birinci yavrumda canım mandelina çekmişti bana dalgacı şekilde suratını buruşturarak mandelina yiyebildinmi diye dalga geçtigini 4 gün olmuş dogum yapalı aynı günün aksamıda babası anası baş saglıgına gelmişlerdi aksam kaynım aradı dalga geçermiş gibi sen beni niye aramıyosum ben oglumla bak hastanelere düştüm diye dalgacı bir şekilde konuşmasını allahım onu nasıl biliyosa öyle yapsın işşallah allahıma havale ettim ben onu anacıgımın bir lafı var her zaman der gururlanma padişahım senden büyük allah var der her zaman bende her namazımda rabbime el açıp dua ediyorum bebek için onada ediyorum diyorum rabbim sen biliyosun benim gözyaşlarımın hesabını versin sen onu nasıl biliyosan öyle yap diyorum rabbime havale hayatımdan çıkardım inan üstümden büyük bir yük kalktı allahım onun gibi bencillerden ne dedigini bilmeyenlerden korusun işşallah
fadikçim sen ne zaman bebege vesile olucen merak ettim bebem