- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.541
Bu arada Tuubaoz ve Ceylinirem ve şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar da inşallah dileğine kavuşur.
Fadikçiğim, az önce arkadaşı aradım. O yenileri bilmiyor. Ama kendi döneminden doktor isimleri verdi.Durumunu izah ettim. Seni anlayabilecek, nazik biri olsun, deneyimli olsun dedim: Zeki Şahinoğlu ve Karsel Ertekin, bir de Oya Hanım dedi. Soyadını hatırlayamadı. Karsel Hanım onun da doktoruymuş. Zeki Bey'in de kullandığı ultrason oranın en gelişmiş ultrasonuymuş. İstersen araştır derim sana canım. Ne zaman korunmayı bırakıyorsun? Biz inşallah bir dahaki aya deneyeceğiz. İnşallah ay dönem gelir senin, benim, Sevtun'un...
çok sağol canım...
ben bir araştırayım bakalım...
bir aksilik çıkmazsa adet olduktan sonra bırakmayı düşünüyorum canım...
adetede 2 hafta kadar var...
canık şubatın 15 demek isetdin galiba...Canım ne tesadüf ben de Martın 15.'de . Belki aynı zamana denk gelir. İnan hep dualarımdasınız.
canık şubatın 15 demek isetdin galiba...
benimde şubatın 18 i gibi...
ama prolaktin biraz yüksekya geçen ay 1 hafta gecikmişti...
şimdide düşsün diye ilaç kullanıyorum...
bu yüzden adet günüm pek net değil...
ama bende sizlerle beraber hamile kalıp burda beraber gün saymayı çok isterim...
duaların için çok sağol
rabbim bütün isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Ayyy, pardon evet şubatın 15'i. Martta belli olacak ya ben ona şartlamışım kendimi. Sen protein s ve c tahlili yaptırmış mıydın? Sanki erken düşüklerin ondan olabilir gibi geldi bana. Ama çok bilgim yok.
arkadaşlar bende bugün kontrole gittim.. perşembe günü doktorum dikişlerimi alıcak,normal doğum sürecini bekliycez.. normal doğum yapmak istediğimi doktorumdan önce ben teklif ettim, sizcede uygunsa durumun normal doğuma, normal doğum yapmak istiyorum dedim, oda kendini hazır hissediyorsan yapmaman için bir sebep yok durumun normal doğuma uygun dedi..yani kendim karar verdim, doktorum onayladı inşallah verdiğim karardan pişman olmam, benim için kolay bir doğum olur, Rabbim yavrumu sağsalim kucağıma almayı nasip eder..doğumda hepiniz için dua dua edicem arkadaşlar, daha önceki arkadaşlarda bizler için yapmıştı sağolsunlar, o anda edilen duaları Rabbim kabul edermiş.. hepimizin dilekleri kabul olsun inşallah..
güldena seninle günlerimizde, doğum şeklimizde aynı bakalım önce hangimiz doğurucaz, merak ediyorum sık sık gir haber ver, sen hangi gün aldırıcan dikişleri..ben doktora dedi dikiş alınırken çok acıyomuş, merak etme ben acıtmadan alırım dedi bakıcaz perşembe günü acıyomu, acımıyomu..:))
Sevtun hayırlısıyla inşallah biz de bu ay hamile kalır, zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza. Benim doktorum bana folic plus verdi hemde 3 tane içiyorum günde. Hem de hepsini birarada yutabilirsin dedi. 3 aydır içiyorum günde 3 tane ve aynı anda yatarken. Benim iştahımı artırıyor diye yatarken içiyorum. Zinco vermedi neden bilmiyorum. Ben de protein s eksikliği de var. O yüzden coraspin, aspirin ya da bebe aspirini başla demişti ama ben grip oldum diye bir dahaki aya erteledim bebek işini. Sen protein s v protein c tahlili yaptırdın mı? Çarpıntıkonusuna gelince doktorlar onun dozunu ayarlar sen hiç endişe etme. Hastanede yatarken bana da çarpıntı yapmıştı. Ama ben ilaçtan olduğunu anlamamıştım. Sanki kilometrelerce yol yürümüşsün hızlıca gibi insanın kalbi çarpıyor ama korkulacak bir şey değil. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı. Gerisini takma kafana. Sen gönlünü rahat tut. İnan ki en az benim kadar bebeğini kucağına almanı diliyorum. Dualarımda Allah'ım diyorum çok şükür benim bir oğlum var, bir tane daha istiyorum oğluma kardeş diyorum. İnşallah Sevtun'a, Fadik'e bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip et diyorum. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder.
amin canım benim işşallah bana o tesstler yapılmadı galiba hamileyken herşeyime bakıldı ama bilemiyorum işşallah doktora gidince sorarım sag olasın ban hatırlattıgın için canım benim
canlarım benim çıkmam lazım malum orucum daha bitmedi iftarada az kaldı bebegimde tutamadıklarımı tutayım dedimdenasip olursa pazar günü bitiyo sagol beni bilgilendirdigin için
Bu arada Tuubaoz ve Ceylinirem ve şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar da inşallah dileğine kavuşur.
tatlım çok saol allah herkesin gönlüne göre versin...adetim gelsin bekliyorum pco var bende klomen verdi doktorum ona başlıyacagım...3 ay kullan dedi 3 ay içersinde bakalım kalabilcemmi
kızlar ben size bişey sorucam
2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve ücretleri ne kadar ??
cevaplarınızı bekliyorum..
fiyattan haberim yok canım...
erken doğum olmasaydı bizimde araştırma hastanesine ayrıntılı için randevumuz vardı...
orda bedava yapılıyor ama nasıldır...iyi ilgileniyorlar mı bilmem...
istersen birde aylara göre paylaşım topikleri varya oralara sorsan...
orda yaptıran arkadaşlar çok oluyor....
canım inşallah hepimiz kavuşuruz burda birbirimizin desteğiyle allahın da izniyle bizlerde başaracağız. sizler başladınız sanırım ben daha beklemedeyim 3ay oldu haftya kontrolüm var inşallah bi sorun çıkmaz ama benim duygularım çok karışık sizde aynı şeyleri yaşadınızmı kızlar. hem bir an önce olsun istiyorum çok sabırsızım hemde yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum yine dikiş tutmazsa diye korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?