Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Yaren, nasılsın? Kısmetse tam ne zaman doğum? Tebrik ediyorum seni. Ne kadar zor mücadelelerinin ardından bu günlere geldin. Hiç isyan etmeden. Hep sabırla... İnşallah sen de Edamecrin gibi, Almina gibi burada hep bizlere destek olacaksın. Bu sabrınla, bu temiz kalbinle bize örnek olacaksın.

Bu arada Tuubaoz ve Ceylinirem ve şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar da inşallah dileğine kavuşur.

Ayrıca forumun başından beri takip ettiğim, bana hep uhrevi bir huzur veren Mumidihaba'ya da rabbim nasip eder de burada onunla da tanışmak ve yazışmak fırsatını bulurum inşallah.

Yaren, bir de geçmişte değerlerinin biraz düşük çıktığında yazmış olduğun "Yumurtaya can veren Rabb'im benim bebeğime de can vermez mi?" şeklinde yazdığın bir cümle vardı . O zaman baştan okuyordum forumu senin bu döneme geldiğini bilmiyordum. Çok içime işlemişti bu cümlen. Allah'ım ne olur bu arkadaşımıza da nasip et anne olmayı demiştim. Ayrıca Twiks'ten bir süre haber çıkmayınca gidip hastanede sorman... Ne kadar fedakarsın. Sonradan Fadik'ten burada olduğunu öğrenince çok sevinmiştim. Ayrıca doktorunu da çok taktir ettim. Allah sana ve eşine kızın Sezin ile uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin... İnan İstanbul'da olsam doğumundan sonra seni hastaneye görmeye gelirdim. Ama malesef tatilde olmamıza rağmen Hatay'dayım.

çok sağol canım...
ben bir araştırayım bakalım...

bir aksilik çıkmazsa adet olduktan sonra bırakmayı düşünüyorum canım...
adetede 2 hafta kadar var...

çok sağol canım...
ben bir araştırayım bakalım...

bir aksilik çıkmazsa adet olduktan sonra bırakmayı düşünüyorum canım...
adetede 2 hafta kadar var...

Canım ne tesadüf ben de Martın 15.'de . Belki aynı zamana denk gelir. İnan hep dualarımdasınız.

Canım ne tesadüf ben de Martın 15.'de . Belki aynı zamana denk gelir. İnan hep dualarımdasınız.
canık şubatın 15 demek isetdin galiba...

benimde şubatın 18 i gibi...
ama prolaktin biraz yüksekya geçen ay 1 hafta gecikmişti...
şimdide düşsün diye ilaç kullanıyorum...
bu yüzden adet günüm pek net değil...
ama bende sizlerle beraber hamile kalıp burda beraber gün saymayı çok isterim...
duaların için çok sağol
rabbim bütün isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Ayyy, pardon evet şubatın 15'i. Martta belli olacak ya ben ona şartlamışım kendimi. Sen protein s ve c tahlili yaptırmış mıydın? Sanki erken düşüklerin ondan olabilir gibi geldi bana. Ama çok bilgim yok.

Ayyy, pardon evet şubatın 15'i. Martta belli olacak ya ben ona şartlamışım kendimi. Sen protein s ve c tahlili yaptırmış mıydın? Sanki erken düşüklerin ondan olabilir gibi geldi bana. Ama çok bilgim yok.

yaptırdık canım...
S biraz sınırdaydı ama dr lar sorun olmaz dedi...
canım ben zaten son gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım...
pıhtılaşma problemi olmasa bile erken düşüklerde kullanılabiliyor...
zaten allahın izniyle 4. aya kadar gelmiştik...
diğer hamilelikleirmde kalp atışı olmamıştı...

yarencim benimde dikiişlerim cuma günü alınacak.biraz korkuyorum.senden haber bekliyorum.:18:

amin canım benim işşallah bana o tesstler yapılmadı galiba hamileyken herşeyime bakıldı ama bilemiyorum işşallah doktora gidince sorarım sag olasın ban hatırlattıgın için canım benim
canlarım benim çıkmam lazım malum orucum daha bitmedi iftarada az kaldı bebegimde tutamadıklarımı tutayım dedimde nasip olursa pazar günü bitiyo sagol beni bilgilendirdigin için

chnb,nuray_dyn,guldenaz,
canlarım kendinize iyi bakın güldenazcım canım allahım hayırlı dogumlar nasip etsin canım benim işşallah sag saglim alırsın kucagına canım benim kız sancı çekerken bizleri unutma tamammı allahım ne güzel alıcaksın işşallah mükafatını bebeginle karşılaşınca bana bir iyilik yap benim yerimede öpğ kolla sarın ne olur arkadaşım ben kesin ilk görüyüm kesin aglarım mutluluktan tabe ben kaçtım girebilirsem girerim allahıma emanet olun

Sevtuncum bir de troit hormonlarının da dengesiz olması erken doğuma neden oluyormuş. Benim hamilelikte düşük çıkmıştı.İstersen protein s ve c'ye baktırırken ona da baktır. Gerçi benim hamilelik sonlanınca normale dönmüştü. Sen de hamile kaldıktan sonra da baktır arkadaşım. Allah orucunu kabul etsin. Ben de geçen ay bitirdim geçmişten kalan oruç borçlarımı. Öptüm. Temiz kalbinin mükafatını Allah'ım verecektir inşallah canım benim...

guldenaz ve yaren58 Allah yardımcınız olsun kolay doğumlarınız olsun işallah o sırada aklınıza gelirse bizede dua edin .. bizlerinde duaları sizlerle inş..

kızlar ben size bişey sorucam

2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve ücretleri ne kadar ??

cevaplarınızı bekliyorum..

Bu arada Tuubaoz ve Ceylinirem ve şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar da inşallah dileğine kavuşur.

tatlım çok saol allah herkesin gönlüne göre versin...adetim gelsin bekliyorum pco var bende klomen verdi doktorum ona başlıyacagım...3 ay kullan dedi 3 ay içersinde bakalım kalabilcemmi

tatlım çok saol allah herkesin gönlüne göre versin...adetim gelsin bekliyorum pco var bende klomen verdi doktorum ona başlıyacagım...3 ay kullan dedi 3 ay içersinde bakalım kalabilcemmi

İnşallah canım inşallah arkadaşlarımız vaktinde doğum yapar da inşallah bu sefer de biz devralırız. Amin...

canım inşallah hepimiz kavuşuruz burda birbirimizin desteğiyle allahın da izniyle bizlerde başaracağız. sizler başladınız sanırım ben daha beklemedeyim 3ay oldu haftya kontrolüm var inşallah bi sorun çıkmaz ama benim duygularım çok karışık sizde aynı şeyleri yaşadınızmı kızlar. hem bir an önce olsun istiyorum çok sabırsızım hemde yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum yine dikiş tutmazsa diye korkuyorum :18:

kızlar ben size bişey sorucam

2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve ücretleri ne kadar ??

cevaplarınızı bekliyorum..

fiyattan haberim yok canım...
erken doğum olmasaydı bizimde araştırma hastanesine ayrıntılı için randevumuz vardı...
orda bedava yapılıyor ama nasıldır...iyi ilgileniyorlar mı bilmem...

istersen birde aylara göre paylaşım topikleri varya oralara sorsan...
orda yaptıran arkadaşlar çok oluyor....

Son düzenleme:

Fadik, bugün bitirdim geçmişin hepsini. Ne günler yaşanmış , bu sayfalara dökülen. İnşallah bizler de yukarıda saydığım arkadaşlarla aynı güzellikleri yaşarız...

Ben sanırım bir dahaki aya denemeye başlayacağız. Bugün doktora gittim. Bronşit başlangıcı dedi. Antibiyotik verdi. Bir eşim, bir ben hastalanıyorum. İnşallah hayırlısı. Biz de çok korkuyorduk aslında. Ama artık daha dikkatli oluruz inşallah. Sana tavsiyem bu forumu oku baştan sona. Hem cesaret topluyorsun, hem çok bilgileniyorsun, hem de nerelerde hatalar yaptığını anlıyorsun. Çünkü burada anlatılanlar doktorların teorileri değil, tamamen gerçek. İnan bazen doktorlardan öğrenemeyeceği şeyler öğrendim burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…