- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.521
Canım kendi derdime düştüm cevap yazamadım sana. Erken doğum yapanların topiğinde Papatya diye arkadaşta şu doktoru tavsiye etmiş onun mesajını kaydettim:
Prof.Dr.Engin ORAL.Nışantaşı ve Floryada muayenesi var.Cerrahpaşada aynı zamanda öğretim görevlisi..Ben dahil olmak üzere herkese tavsiye ederim..
ayy çıkmadan bişey dikkatimi çekti çok merak ettim sorayım isimlerimizin altındaki kalpler neyi ifade ediyor herkesin farklı sayıda kalbi var neye göre değişiyor ki:26:
tahmin edebiliyorum canım boşver uğrşma yorma kendini böylede iyi idare ederiz.. çatlama sakın bizim için kıymetlisin sen
ayy çıkmadan bişey dikkatimi çekti çok merak ettim sorayım isimlerimizin altındaki kalpler neyi ifade ediyor herkesin farklı sayıda kalbi var neye göre değişiyor ki:26:
Bak simdi bende merak ettim:)
Canım bence yazdığın mesaj sayısına göre mertebe alıyorsun bence kalp sayısı ve çiçek adı değişiyor
arkadaşlar regretenin dedigi gibi dogru ben dicektim ama o dedi al sana dedigin için
çok kötüyüm degilmioh be kendime geldim mesajları okuyorumya bildigim bir şey olsun seviniyorum cevap yazıcam diye ama benden bilgilileri gelip yazıyo benimde sevincim kursagımda kalıyo insan kendi yazdıgına gülermi ne komigim ben ya fikrişmi çalmayın bakem ne kadr çene okadar mesaj
ya bu arada birşey dicemdünden beri kan yoktu bende gece levebaya gittim işim bitti genatel bölgemi silerken mercimek tanesi gibi kan geldi çok korktum sizdede oldumu çok korkuyorum beni biri duysun serklajlılar yerde yemek yiyorum sıktuvalete çıktıgı için devamlı levebadayım dün gelende çok oldu onlarla oturmak zorunda kaldım dikişlermi zorladı ney minnacık kana taktım kafayı yoksa dikişlermi kabul etmiyo vucudum ya buda giderse ben ne yaparım allahım ne olur beni yavrumdan ayırma çok korkuyorum ben ya sizler nasıl davranıyosunuz dikiş olduktan sonra duyun sesimi ne olur
canım sızı oluyomu sende merak ettim:26:Canım ben ilk iki gün hep yattım,dün ara ara kalkıp evde gezindim, çünkü yatmaktan çok sıkılıdım, kanama kalmadı bende Allah'a şükür ama doktor ameliyattan sonra '''açılma başlamıştı iyiki yapmışız dikişi''' dediği için çok tedirginim,bende suyu çok içtiğim için lavaboya çok gidiyorum,her gidişte de bir korku, bir endişe. Pazartesi kontrolüm var, o zamana kadar bu korkular ve endişeler devam edecek sanırım...
canım sızı oluyomu sende merak ettim:26:
canım pazrtesi bil gelse içim rahat edicekki normalmi kanama korkuyorum ben ya
durucum günaydın bebem sanada günaydın melekcerencim[/QUgOTE]
Günaydın... Bazen oluyor, bende senin gibi korkuyorum, ama normaldir sanırım.
canım sızı oluyomu sende merak ettim:26:
canım pazrtesi bil gelse içim rahat edicekki normalmi kanama korkuyorum ben ya
durucum günaydın bebem sanada günaydın melekcerencim[/QUgOTE]
Günaydın... Bazen oluyor, bende senin gibi korkuyorum, ama normaldir sanırım.
canım çok şükür yok bende artık allahımda duyurmasın bir pazaretsi olsa çok korktum ya mercimek tanesi kadr gelincebirde sızlıyo elimi sürdügümde sendede oluyomu
Elimi sürdüğümde sızı olmuyor,doktor sana sadece antibiyotik mi verdi?canım çok şükür yok bende artık allahımda duyurmasın bir pazaretsi olsa çok korktum ya mercimek tanesi kadr gelincebirde sızlıyo elimi sürdügümde sendede oluyomu
Elimi sürdüğümde sızı olmuyor,doktor sana sadece antibiyotik mi verdi?
evet canım antibiyotik verdi salı doktorum ordaymış şimdi baktım işşallah birşey olmaz sevine sevine geliriz salı günü bakalım dedi ilaçlara dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?