Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım bu doktoru araştırmıştım.Bana da tavsiye edilmişti.Arkadaşlar aklıma gelmişken Bide Moşe Benhabip diye bir prof var çok ünlü çok başarılı ama çok pahalı tavsiye üzerine aramıştım 400 TL muyane ücreti dediler vaz geçtim.

ayy çıkmadan bişey dikkatimi çekti çok merak ettim sorayım isimlerimizin altındaki kalpler neyi ifade ediyor herkesin farklı sayıda kalbi var neye göre değişiyor ki:26:

ayy çıkmadan bişey dikkatimi çekti çok merak ettim sorayım isimlerimizin altındaki kalpler neyi ifade ediyor herkesin farklı sayıda kalbi var neye göre değişiyor ki:26:

Canım bence yazdığın mesaj sayısına göre mertebe alıyorsun bence kalp sayısı ve çiçek adı değişiyor

Bak simdi bende merak ettim:)

Canım bence yazdığın mesaj sayısına göre mertebe alıyorsun bence kalp sayısı ve çiçek adı değişiyor

arkadaşlar regretenin dedigi gibi dogru ben dicektim ama o dedi al sana dedigin için
çok kötüyüm degilmi oh be kendime geldim mesajları okuyorumya bildigim bir şey olsun seviniyorum cevap yazıcam diye ama benden bilgilileri gelip yazıyo benimde sevincim kursagımda kalıyoinsan kendi yazdıgına gülermi ne komigim ben ya fikrişmi çalmayın bakem ne kadr çene okadar mesaj

ya bu arada birşey dicemdünden beri kan yoktu bende gece levebaya gittim işim bitti genatel bölgemi silerken mercimek tanesi gibi kan geldi çok korktumsizdede oldumu çok korkuyorum beni biri duysun serklajlılar yerde yemek yiyorum sıktuvalete çıktıgı için devamlı levebadayım dün gelende çok oldu onlarla oturmak zorunda kaldım dikişlermi zorladı ney minnacık kana taktım kafayı yoksa dikişlermi kabul etmiyo vucudumya buda giderse ben ne yaparım allahım ne olur beni yavrumdan ayırma çok korkuyorum ben yasizler nasıl davranıyosunuz dikiş olduktan sonra duyun sesimi ne olur

Canım ben ilk iki gün hep yattım,dün ara ara kalkıp evde gezindim, çünkü yatmaktan çok sıkılıdım, kanama kalmadı bende Allah'a şükür ama doktor ameliyattan sonra '''açılma başlamıştı iyiki yapmışız dikişi''' dediği için çok tedirginim,bende suyu çok içtiğim için lavaboya çok gidiyorum,her gidişte de bir korku, bir endişe. Pazartesi kontrolüm var, o zamana kadar bu korkular ve endişeler devam edecek sanırım...

canım sızı oluyomu sende merak ettim:26:
canım pazrtesi bil gelse içim rahat edicekki normalmi kanama korkuyorum ben ya
durucum günaydın bebem sanada günaydın melekcerencim

Bana iğne de verdi (pruloton) 5 gün sonra vurul dedi, yarın vurulacağım, birde magnezyum var, oda bağırsaklar için, çalışsınlar da dikişler zorlanmasın diye.

Selen_k bu konuda bizden daha deneyimli, o daha önce olduğu için ameliyat bilgisi bizden çoktur. Bizi o aydınlatabilir.

Son düzenleme:
melekcerencim sen nasılsın kaç litre su içiyosun ben 3 litre suyu hazırladım birini hiç içmedim digeri az kaldı zinko düşük hapı içiyorum bu arada sen ne kullanıyosun burası çok sessiz kimseler yok nerdesiniz ulengelin kulagınızı çekicem he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…