Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hele şükür biri geldi okudunmu bebem yazdıklarımı birşey söyle ne olur

canım kusura bakma cvp yazamadım hemen...
kan geldi yazmışsın sanırım küçükmüş rengi nasıldı ama başka olmadysa korkma ilk günlerdeki olan kanamandan kalan bir parça olabilir bence rengi ve devamlılığı önemli. birde yerde yemek yediğini yazmışsın bence yerde yeme nasıl oturup kalkabiliyorsunki ben yataktan bile yavaş yavaş dikkat ederek kalkıyorum. her misafir geldiğinde de kalkma bence bitmez o misafirler ben hiç kalkmıyorum vallahi durumumu bilip geliyorlar sonuçta..

Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum, fitil vermedi, bir de serklaj olduğum gün pruloton vurulmuştum, 4 gün sonra yeniden vurul demişti, yarın yeniden vurulacağım.

bende antibiyotik,fitil,haftada bir pruloton vurulacağım. ytrken fitili kullanıyorum ama sabaha kadar o fitil akıntıyla geri geliyor anlamıyorumda kıntımı fitildenmi kaynaklanıyor yoksa suyummu geliyor tedirginim biraz ama gün içinde hiç olmuyor. kullanıyorsan sende de oluyormu diye soracaktım ama kullanmıyormuşsun

canım kırmızıydı mercimek tanesi kadr ama çok şükür yok şimdi yerde mecbur yiyorum ailece annem diyo tepsiye koyda ye bundan sonra hazırlıyımda diyo benimde yataktan kalktıgımda yavaş kalkıyom dün misafir çok geldi az oturdum ,iişşallah dedigin gibidir birikenler gelmiştir altım dikiş olan yerim çok sızlıyo sizdede oluyomu arta sıra annem dedi yataktan kalkma gelen odada görür gider dedi bu arda senin doktoır dikişten sonra neler olucagını yazdımı ne zamana kadr dikkat et dedi sızlaması normalmı tırsıyorum açıkcası dikişler diyorm zorlanıyomuda acıyo yoksa kaynadıgı içinmi acıyo b,lemedim salı kontürol var ne yapıcam 9 ay 9 dogururum artık biraz ferahlatın ne olur beni
çokk

kızlar nasılsınız

serklajlar yapılmış hayırlısıyla bebekleriniz kucaklarınıza alırsınız.brim gibi. benim dikişler 37 haftaya kadar kısalmadı.

chnb senin haberini okudum.benimde ilk başta öyle bişey olm uştu.benim de hafta sonu dahil hcg testi yapılmıştı.neyse hiç kafanı takma.inan böylesi daha iyi oluyor.rahat ol.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.canım senin için hep dua edicem.

beim bebikte iki gecedir karnı ağrıyor.demin banyo yaptırdık biraz rahatladı uyuyor.çok üzülüyorum bebişime bakamıyorum diye.

canım geçmişşolsun sende dikiş yaptırdın hasıl oldun dikişten sonra acı kanama oldumu bizim gibi
Regrete gözümden kaçtı sanma girdin çıktın gördüm seni haıydır ne hızla girdin çıktın

korkma canım sakin ol.. banada annem tepsiye hazırlayıp getiriyor tam olarak oturmuyorum bile yarı oturur yarı yatar gibi yiyorum oturarak baskı olmasın diye. misafir gelincede kalkma.. benim sızlamam olmuyor ağrım falanda yok sadece fitilden sonra akıntım oluyor ondan korkuyorum. doktorum bundan sonrasını yatarak geçireceğimi söyledi wc banyo ve yemek için kalkabilirsin dedi bol su içecekmşim ilk hedef 28.haftaymış. aslında kontrol için 1ay sonra çağırdı (beni kaldırmak istemiyormuş) ama ben okadar bekleyemem dedim o halde nezamn istersen gel dedi bende 1hafta yada 10gün sonra gitmeyi düşünüyorum.. fitilden sonra gelen akıntıyıda yarın arayıp sorucam

canım işşallah bu günler geçecek inan demin annem tepsıde getirdi soluma yattım yatarak yedim yavruma birşey olmasında inan yatmaya razıyım salı istedi gidicem nasıl olucak bilemiyorum ama allahtan birüst katta yavaşçana çıkarım asansörde var onada binebilirim belkimbiz hep yataktamı yicez yoklsa bir müddet sonra kalkabilicekmıyız az olsada oturamazmıyız annem gidicek ben sonra nı yaparımkim bakıcak banaeşim işemi gitsin banamı baksın demin kaynanamnm geldi haftada bir gelirim dedi ortalarda kaldım madurum korkumdan yataktanda çıkamıyoırum bu dikişler zamanla kaynıyomu acaba yoksa öle duruyomu:26::26::26:bendede akıntı vardı suyu çok içtigimdenmi yok artık:44::44:

muanesi ne kadr bu arada bol kayısı içiyorum su kabız olmuyum diye ilk yaptıgımda çok korktum gülüceniz ama eşimi çagırdım yanıma garip ne çekiyo korkumdan öyle bekledi utandım bak şimdiallahtan kabız degilim

150tl ama şimdi gittiğimde lmıcak kontrol için gidceğim. bende de yok kbızlık

merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım hepinize geçmişolsun allah yardımcınız olsun bende 18 haftalık bebeğimi kaybettım nedenını bılmıyorum ve yıne olur dıe çok korkuyorum transferımın 3.gunu henuz hamılemıyım onuda bılmıyorum ama hamıleysem neler yapmam gerekıyor bu konuda tecrubelerınızden yaralanmak ısterım

canım inan dikkat etmemişizdir yoksa neden cevap vermeyelim bak benim ilk oglumda dogum yaptım bakıldı bujiyle açıklı kısalık var dikilicek dendi 2 hamile kaldım okadr dedigim halde dikmediler açıklık yok dediler onuda ekimin 22 kaybettim şimödi 3 hamile kaldım keşke rahim boyuna bujiyle yaptırsaydın bebek ya enfeksiyondan yada rahim açıklıgından düşüyo genetik testi yaptırdınmı bıjiyle bakıldımı araştırıldımı neden oldugu nasıl oldu iş yapmıcaksın ilişki yok yorulmak yok hamile kaldıgında 3 yada 3.5 aylıkken dilikicek rahim yatıcan bizim gibi senin başından nasıl bir dogum geçtı neler yapıldı sen söyle yönlendiririz tabi bilirsek

Çok teşekkürler şöyle anlatayım aşılama ile hamile kaldım öğrendikten 1 hafta sonra kanama başladı hep yatıyordum ama yıne kanama oluyordu ilk 3 ay olur dedıler sonra geçer dedıler 1 kere bıle alttan muayne olmadımki kanama ile birlikte suyu bıttı 4.5 aylıkken normal doğum yaptım ardında eş düşmediği için kurtaj genetık yapıldı sorun yok bujıyle ne demek hiç bilgim yok rahım fılmınderahımımın sağa doğru eğri olduğu goruluyor bırde raporda şu yazıyor servikal yetmezlik açısından takıbı onerılır yazıyor tup bebek yaptırdık transferımın 3.gunu allah nasip ederde hamıle kalırsam neler yapıcağımı sızlere sormak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…