- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.561
çok teşekkürler şöyle anlatayım aşılama ile hamile kaldım öğrendikten 1 hafta sonra kanama başladı hep yatıyordum ama yıne kanama oluyordu ilk 3 ay olur dedıler sonra geçer dedıler 1 kere bıle alttan muayne olmadımki kanama ile birlikte suyu bıttı 4.5 aylıkken normal doğum yaptım ardında eş düşmediği için kurtaj genetık yapıldı sorun yok bujıyle ne demek hiç bilgim yok rahım fılmınderahımımın sağa doğru eğri olduğu goruluyor bırde raporda şu yazıyor servikal yetmezlik açısından takıbı onerılır yazıyor tup bebek yaptırdık transferımın 3.gunu allah nasip ederde hamıle kalırsam neler yapıcağımı sızlere sormak ıstedım
bende antibiyotik,fitil,haftada bir pruloton vurulacağım. ytrken fitili kullanıyorum ama sabaha kadar o fitil akıntıyla geri geliyor anlamıyorumda kıntımı fitildenmi kaynaklanıyor yoksa suyummu geliyor tedirginim biraz ama gün içinde hiç olmuyor. kullanıyorsan sende de oluyormu diye soracaktım ama kullanmıyormuşsun
yani serklaj dedigi dikiş deniyo bebem malesef beb pazartesi dikiş oldum yatıyorum 2 kayıbım var rabbim bir daha acı gösremesin işşallah başın sag olsun bu arada buraya takıl bilgili arkadaşlar var burda sana bilgi verirlerben biraz annemin yanına gidiyim dönerim birazdan
malesef o akıntı bende de oluyor ve bende bebeğin suyumu diye çok korkuyorum, genelde sabah idrardan sonra geliyor, allah yardımcımız olsun, her gün her dakika korkuyla yaşıyoruz, benim ilk hedefim 30. Hafta, ona bile razıyım, onun için bile daha 12 hafta yani 3 ay var, yatarak saatler geçmiyor aylar nasıl geçecek bilemiyorum.
nasıl anlaşılıyor kaç haftalıkken karar verılıyor dıkışe nerde oturuyorsunuz doktorunuz kım of çok soru sordum daha bellı olmayan bırşey için kusura bakma
canım beb istanbuldayım altan bakılıyo ultrosonla bakılıyo ölçüm yapılıyo ona göre vajinanın agzına bakıyolar azıcık giriyo aletbenimkini hem üsten hemde altan anlamıştı doktor istanbuldaysan syle özele yazıyım gittigim yeri
özeline bak yolladım gittigim yerinasıl zorluklar yaşamışssın allah yaşatmasın bu son olsun istanbuldayım canım çok sağol
arkadaşlar merhaba,bana antibiyotik dışında birşey vermedi dr,ne iğne ne fitil tedirgin oldum şimdi.
Bu arada dün bahsetmiştim size dikişsiz ikizlere hamile arkadaşım gece ikide doğum yapmış 26+1 ler daha ikiside erkek biri 860 biri 950gr doğmuşlar küçük olan tek başına solunum yapamıyormuş büyüğü iyi demişler.
Kendi yaşadıklarım aklıma geldi ben konuşurken ağladım valla ama kız çok dirayetliydi,beni teselli etti telefonda.
Kırmızıydı nokta gibi mercimek noktası gibiSendede oldumu ne zaman kesildi sen deneyimlisin benden
kızlar nasılsınız
serklajlar yapılmış hayırlısıyla bebekleriniz kucaklarınıza alırsınız.brim gibi. benim dikişler 37 haftaya kadar kısalmadı.
chnb senin haberini okudum.benimde ilk başta öyle bişey olm uştu.benim de hafta sonu dahil hcg testi yapılmıştı.neyse hiç kafanı takma.inan böylesi daha iyi oluyor.rahat ol.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.canım senin için hep dua edicem.
beim bebikte iki gecedir karnı ağrıyor.demin banyo yaptırdık biraz rahatladı uyuyor.çok üzülüyorum bebişime bakamıyorum diye.
muanesi ne kadr bu arada bol kayısı içiyorum su kabız olmuyum diye ilk yaptıgımda çok korktumgülüceniz ama eşimi çagırdım yanıma garip ne çekiyo korkumdan öyle bekledi utandım bak şimdi allahtan kabız degilim
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım hepinize geçmişolsun allah yardımcınız olsun bende 18 haftalık bebeğimi kaybettım nedenını bılmıyorum ve yıne olur dıe çok korkuyorum transferımın 3.gunu henuz hamılemıyım onuda bılmıyorum ama hamıleysem neler yapmam gerekıyor bu konuda tecrubelerınızden yaralanmak ısterım
Malesef o akıntı bende de oluyor ve bende bebeğin suyumu diye çok korkuyorum, genelde sabah idrardan sonra geliyor, Allah yardımcımız olsun, her gün her dakika korkuyla yaşıyoruz, benim ilk hedefim 30. hafta, ona bile razıyım, onun için bile daha 12 hafta yani 3 ay var, yatarak saatler geçmiyor aylar nasıl geçecek bilemiyorum.
arkadaşlar merhaba,bana antibiyotik dışında birşey vermedi dr,ne iğne ne fitil tedirgin oldum şimdi.
bu arada dün bahsetmiştim size dikişsiz ikizlere hamile arkadaşım gece ikide doğum yapmış 26+1 ler daha ikiside erkek biri 860 biri 950gr doğmuşlar küçük olan tek başına solunum yapamıyormuş büyüğü iyi demişler.
kendi yaşadıklarım aklıma geldi ben konuşurken ağladım valla ama kız çok dirayetliydi,beni teselli etti telefonda.
bu arada dün bahsetmiştim size dikişsiz ikizlere hamile arkadaşım gece ikide doğum yapmış 26+1 ler daha ikiside erkek biri 860 biri 950gr doğmuşlar küçük olan tek başına solunum yapamıyormuş büyüğü iyi demişler.
kendi yaşadıklarım aklıma geldi ben konuşurken ağladım valla ama kız çok dirayetliydi,beni teselli etti telefonda.
canım benimde öyle bir problemim var ama henüz ne olduğunu anlayamadım gece fitili koyduktan sonra sabaha kadar geriye akıyor gün içindede idrarımı yaptıktan sonra çamaşırımda az bi ıslaklık oluyor biraz endişeleniyorum acaba suyummu geliyor azar azar diye benimde idrar olabilirmi acaba birde idrarımı yapsamda hiç rahatlayamıyorum tamamını boşaltamıyorum galiba. yarın dr arayıp soracağımpaşama;
bende de dikiş var biliyorsundur.dikişten önce herşey normaldi dikiş atarken farketmiş dr.açıklığın başladığını.şimdi ise sadece dikiş tutuyor diyor.bende yatıyorum sürekli sadece tuvalete gidiyorum.allah'ım hepimizi iyi eder inşallah sonuna kadar.dikişten sonra 3-4 gün hafif kanama olması normal.mercimek tanesi kadar kanamada normaldir bence devamı gelmediği sürece.yemeğimi yatakta yan yada kısa süre oturarak yiyorum.sende yere oturma bence dikişi yıpranmasın.dikişten sonra bende 2-3 gün hafif kanama oldu geçti.ağrım sızım olmadı.sendeki bu sızı devam ederse ihmal etme bence.bende dikişten sonra bir de idrar kaçırma oluyor idrarımı yapınca sonra tekrar idrar sızıyor.başlarda akıntı zannettim gittim enfeksiyon testi yaptırdım temiz çıktı.sonra farkettim idrar kaçağı olduğunu.serklajda sonda taktılar ertesi gün sabah çıkardılar o beni çok rahatsız etti.ondan sonra bu sorunum oldu.sürekli yatanlarda idrar tam boşalmıyormuş ondan idrar kaçağı olabiliyormuş.sizlerde böyle bir sorun varmı kızlar?
canım hepmi yatarak yiyosun merak ettim beni aydınlasttıgın için sagolpaşama;
bende de dikiş var biliyorsundur.dikişten önce herşey normaldi dikiş atarken farketmiş dr.açıklığın başladığını.şimdi ise sadece dikiş tutuyor diyor.bende yatıyorum sürekli sadece tuvalete gidiyorum.allah'ım hepimizi iyi eder inşallah sonuna kadar.dikişten sonra 3-4 gün hafif kanama olması normal.mercimek tanesi kadar kanamada normaldir bence devamı gelmediği sürece.yemeğimi yatakta yan yada kısa süre oturarak yiyorum.sende yere oturma bence dikişi yıpranmasın.dikişten sonra bende 2-3 gün hafif kanama oldu geçti.ağrım sızım olmadı.sendeki bu sızı devam ederse ihmal etme bence.bende dikişten sonra bir de idrar kaçırma oluyor idrarımı yapınca sonra tekrar idrar sızıyor.başlarda akıntı zannettim gittim enfeksiyon testi yaptırdım temiz çıktı.sonra farkettim idrar kaçağı olduğunu.serklajda sonda taktılar ertesi gün sabah çıkardılar o beni çok rahatsız etti.ondan sonra bu sorunum oldu.sürekli yatanlarda idrar tam boşalmıyormuş ondan idrar kaçağı olabiliyormuş.sizlerde böyle bir sorun varmı kızlar?
canım benimde öyle bir problemim var ama henüz ne olduğunu anlayamadım gece fitili koyduktan sonra sabaha kadar geriye akıyor gün içindede idrarımı yaptıktan sonra çamaşırımda az bi ıslaklık oluyor biraz endişeleniyorum acaba suyummu geliyor azar azar diye benimde idrar olabilirmi acaba birde idrarımı yapsamda hiç rahatlayamıyorum tamamını boşaltamıyorum galiba. yarın dr arayıp soracağım
Kızlar ben az önce doktorumu aradım, bu akıntı mukoza kıvamındaysa serklajdan sonra normalmiş, hafif pembe bile olabilirmiş, ama aşırı derecede kan ve bebeğin suyu gelirse acile gitmek lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?