- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.501
Ay gamze gelene kadar deneme yapayım dedim ama nasıl oldu bilemiyorum.Gamze gel canım kurtar beni beceremiyorum ki ben
Ay gamze gelene kadar deneme yapayım dedim ama nasıl oldu bilemiyorum.Gamze gel canım kurtar beni beceremiyorum ki ben
Chnb,canım nasılsın???
Canım nasıl oldun? Senin için 'hayırlısı olsun' diye hep dua ediyorum,kendine çok iyi bak.
Sağolun kızlar benim şöyle bir duam olurdu çok istediğim birşey olduğunda. Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama benim istediğim şey hayırlı olan olsun. Çok bencilce belki ama inanın içimden yine bu duayı ediyorum kızlar. Dualarınızı bekliyorum haftaya bir mucize olsun diye...
Sağolun kızlar benim şöyle bir duam olurdu çok istediğim birşey olduğunda. Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama benim istediğim şey hayırlı olan olsun. Çok bencilce belki ama inanın içimden yine bu duayı ediyorum kızlar. Dualarınızı bekliyorum haftaya bir mucize olsun diye...
Canım listeyi yapmışken sana zahmet olmazsa değişiklikleride kaydetsen olur mu? Bizim bebişin cinsiyeti erkekmiş, birde artık serklajımız var. Eline sağlık...
canım olmuş ama düzeltme yapabiliyormusun özlemin doğum yapmış olması lazım ve biz yeni serklajlılar paşam, melekceren, cremeren ve ben
Canım benim insanın gerçekten istediği birşey olduğunda böyle yaptığı olabiliyor benimde bu şekilde dua ettiğim olmuştur.Allah inşallah gönlüne göre veriri canımm.Emin ol dualarım seninle canımm
Arkadaşlar bazı değişiklikleri yapıyorum ama olması gereken yerde olmuyor anlayana kadar biraz çalışmam gerekir buda tüm sayfaların bu listeyle kaplanmasını sağlaya bilir.Gamzeee geri dönnn canımm sadece liste için deil yanlış anlama canım hem özledikk hemde yardımına ihtiyacımızz varr
yapmışsın işte canım ellerine sağlık ilk defa deniyorsun dimi zamanla çözersin sen onubildiğimden değil ama düzeltmemi yaptın listeyi yeniden yapsan düzelirmi acaba yada boşver yorma kendini böylede anlarız biz
Arkadaşlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
kızlar mayıs anneleri topiğinde özlemden haber var..dün doğum yapmış hayırlısıyla..yüksek ateşten dolayı yoğunbakıma almışlar 1 gece özlemi..denizimizde sezeryan esnasında su yutmuş oda küvözdeymiş ama iyiymiş çook şükür dahada iyi olacak..dualarımızı esirgemeyelim çok çekti aylardır hastanede biran önce kavuşur yavruşuna inşallah
tahmin edebiliyorum canım boşver uğrşma yorma kendini böylede iyi idare ederiz.. çatlama sakın bizim için kıymetlisin senYok canım ya olan mesajın üstünden mesaj düzenleme paneli gibi bişey var altta kurcalıyorum.Ama başım tuttu yine hayriye oldum birazdan bağlarım tülbenti yandan.Bilen için 1 dk sürer de bilmeyince zor oluyor.Ben uğraşamam bunla çatlarım
Arkadaşlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
ne güzel bi haber umarım daha iyi olurlar kavuşurlr birbirlerine geçen zor günlerin ardından güzel günler bekliyor artık onları
sıra size geldi artık canım heyecan varmı
Canım kendi derdime düştüm cevap yazamadım sana. Erken doğum yapanların topiğinde Papatya diye arkadaşta şu doktoru tavsiye etmiş onun mesajını kaydettim:
Prof.Dr.Engin ORAL.Nışantaşı ve Floryada muayenesi var.Cerrahpaşada aynı zamanda öğretim görevlisi..Ben dahil olmak üzere herkese tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?