Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Chnb,canım nasılsın???

Canım nasıl oldun? Senin için 'hayırlısı olsun' diye hep dua ediyorum,kendine çok iyi bak.

Sağolun kızlar benim şöyle bir duam olurdu çok istediğim birşey olduğunda. Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama benim istediğim şey hayırlı olan olsun. Çok bencilce belki ama inanın içimden yine bu duayı ediyorum kızlar. Dualarınızı bekliyorum haftaya bir mucize olsun diye...

dualarımız seninle canım merak etme mucizen hep seninle olacak

Canım benim insanın gerçekten istediği birşey olduğunda böyle yaptığı olabiliyor benimde bu şekilde dua ettiğim olmuştur.Allah inşallah gönlüne göre veriri canımm.Emin ol dualarım seninle canımm

Canım listeyi yapmışken sana zahmet olmazsa değişiklikleride kaydetsen olur mu? Bizim bebişin cinsiyeti erkekmiş, birde artık serklajımız var. Eline sağlık...

canım olmuş ama düzeltme yapabiliyormusun özlemin doğum yapmış olması lazım ve biz yeni serklajlılar paşam, melekceren, cremeren ve ben

Arkadaşlar bazı değişiklikleri yapıyorum ama olması gereken yerde olmuyor anlayana kadar biraz çalışmam gerekir buda tüm sayfaların bu listeyle kaplanmasını sağlaya bilir.Gamzeee geri dönnn canımm sadece liste için deil yanlış anlama canım hem özledikk hemde yardımına ihtiyacımızz varr

yapmışsın işte canım ellerine sağlık ilk defa deniyorsun dimi zamanla çözersin sen onu bildiğimden değil ama düzeltmemi yaptın listeyi yeniden yapsan düzelirmi acaba yada boşver yorma kendini böylede anlarız biz

Ay gamze gelene kadar deneme yapayım dedim ama nasıl oldu bilemiyorum .Gamze gel canım kurtar beni beceremiyorum ki ben

Yok canım ya olan mesajın üstünden mesaj düzenleme paneli gibi bişey var altta kurcalıyorum.Ama başım tuttu yine hayriye oldum birazdan bağlarım tülbenti yandan .Bilen için 1 dk sürer de bilmeyince zor oluyor.Ben uğraşamam bunla çatlarım

kızlar mayıs anneleri topiğinde özlemden haber var..dün doğum yapmış hayırlısıyla..yüksek ateşten dolayı yoğunbakıma almışlar 1 gece özlemi..denizimizde sezeryan esnasında su yutmuş oda küvözdeymiş ama iyiymiş çook şükür dahada iyi olacak..dualarımızı esirgemeyelim çok çekti aylardır hastanede biran önce kavuşur yavruşuna inşallah

Canim benim inan bunu okuyunca cok uzuldum..kusura bakma bugun gordum.dun biraz kendi derdime dusmus gibi bisey oldu
Uzulme desekde biliyorum icin yaniyor simdi..Ama Allahdan umit kesilmez en guzelini dusunelim.HErseyin hayirlisi canim.

Duan cok guzel canim.INsallah herseyin hayirlisi olsun
ve haftaya mucize olsun olmassada sakin uzulme.
demekki varmis bi hayir dersin..her bir serde varmis bi hayir her bi hayirda varmis bi ser..onu bilemiyoruz suan iste.
Dualarimiz seninle.

ne güzel bi haber umarım daha iyi olurlar kavuşurlr birbirlerine geçen zor günlerin ardından güzel günler bekliyor artık onları
sıra size geldi artık canım heyecan varmı

Canım kendi derdime düştüm cevap yazamadım sana. Erken doğum yapanların topiğinde Papatya diye arkadaşta şu doktoru tavsiye etmiş onun mesajını kaydettim:
Prof.Dr.Engin ORAL.Nışantaşı ve Floryada muayenesi var.Cerrahpaşada aynı zamanda öğretim görevlisi..Ben dahil olmak üzere herkese tavsiye ederim..

tahmin edebiliyorum canım boşver uğrşma yorma kendini böylede iyi idare ederiz.. çatlama sakın bizim için kıymetlisin sen

Çok sık giremedim geçmişi okuyamadım şimdi gördüm arkadaşım inşallah güzel haberler verirsin yeniden ama veremezsende hakkında hayırlısı olsun elinden dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın böyle durumlarda benimde dualarım seninle..

ne güzel bi haber umarım daha iyi olurlar kavuşurlr birbirlerine geçen zor günlerin ardından güzel günler bekliyor artık onları
sıra size geldi artık canım heyecan varmı

amin canım sırasıyla hepimiz zamanında kavuşalım inşallahh...bende heyecan değil bir an önce doğurma isteği var sanki kollarımda görmeden inanamıycam yada heran ters bişeyler olucak gibi hissediyorum,korku endişe hepsi var..

Sorun degil canimm cok sagol yinede
Sen suan daha onemlisin..
Ve sagolsun regrete bana iyi doktorlar onerdi onarla kontaga girmeyi dusunuyorum.
Belcikadaki doktora gitmeyi dusunmuyorum artik.
Umarim iyisindir ..kendini uzme oldumu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…