Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım çok geçmiş olsun. inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder.
kaçıncı haftadasın?

CANIM kaç gündür girememiştim geçmişi yeni okudum,canını sıkmamaya çalış iyi düşün iyi olsun,biz de merak edicez şimdi tekrar ne zaman gideceksin?

Ali Fuat Bey yaptı(gerçi ben öle biliyorum dr gelmeden bayıldım umarım o yapmıştır :)) ). 10 gün sonra çağırdı,hiç ağrım yok beklemiyordum,insan bööle ağrısız sancısız niye yattığınıda anlamıyor ama yatıcez bakalım.

canım çok geçmiş olsun. inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder.
kaçıncı haftadasın?

12+5 olduk henüz canım.

kızlar bu arada çok sevdiğim bi aarkadaşımın bebeği olmuyyordu,tüp bebek yaptırdı zor şartlarda.
Ali fuat beye gitti ilk mutlaka dikiş atıcaz yoksa ikiz taşıyamassın dedi, oda fakülteye gideyim acil birşey olursa özeli karşılayamam dedi.fakülte gerek yok diye atmadı dikiş .
şimdi 26 haftalık 3 gündür fakültede sancıları durdurmaya çalışıyorlar,henüz açılma olmamış ama sancılar ancak iğne ile geçiyor.
sizce ne olur bööle devam eder mi? yoksa doğum olur mu?çok üzülüyorum.

Maşallah güzelce atlattın. Doktor 10 gün sonra gel dedi ben de o kadar bekleyemem dedim. Haftaya salı gideceğim. Ben iyi düşünmek istiyorum ama tüm veriler aleyhimde malesef:
1. Ultrason görüntüsü+ yolk kesesinin olmaması
2. 2 hafta önce olan 1700 lü Hcg'nin 2 hafta sonra 3000 olması
3. Karnımda tuhaf adet hissi ve hafif bel ağrısı
4. Benim diğer hamileliklerimdeki hiçbir belirtinin olmaması
Benim ilk hamileliğimin aynısı gibi. Onda da 7 haftalıkken 4 gibi görünüyordu ve bir hafta içinde kanamayla düşmüştü. Bunu da açıkçası progestanın tuttuğunu düşünüyorum. Doktor kullan tüm ilaçları dedi. Sanki bıraksan kanamam olur gibi bir hissim var.

Ama tüm bunlara rağmen boşlukta hissetsem de kendimi hayırlısı diliyorum. Hepimizin bu dünyadaki imtihanı farklı Allah'a şükür hayatımda çok büyük problemlerim yok ben de böyle sınanıyorum diye düşünüyorum.Vaz geçmeyi düşünmüyorum. Sonuç ne olursa olsun...

canım rabbim bilir onu yaişşallah durur hastanedyse olmaz galiba emin ellerdeyse kesin dua edelimde 7 aylık olsa barı dikişi neden koymamışki

Allah yardımcısı olsun. Açılması yoksa belki ilaçlarla durdururlar. İki hafta daha en az dayanırlar inşallah...

ne desem bilemiyorum inan kardeşim keşke yanıma yakın olsanda sana destek olabilsemama yolumuz çok uzun ya elimden gelse keşke birşey üzülbe bak biz hepimiz yanındayız bunu unutmaümitsizlik yok ben bile çok korkuyorum bieşey olsa hep şöyle diyorum rabbim benim için hangisi hayırlıysa onu nasip et diyorum kötü şeyler getirmek istemiyorum inan inanın karnımdaki bebege 4 kurban bagışladılar biri hafta sonu kesilicek digerleride dogduktan saonra rabbim nasip etsin o kurbanları kesmeyi

geçmiş olsun.bundan sonra dinlenmene bak.

Canım amin... İnşallah zoru atlattın. Bundan sonra iyi olacak. Bol suyu unutma canım...

hoşgeldin canım.
hoş bulduk sabah altaki bendiminan okurken gözlerim dolduişşallah bir daha ayrılmamacasına burdayım söz verdim ben sözümü tutarım ben güçlü safinazım ben:78::78::78::78:
canım amin... Inşallah zoru atlattın. Bundan sonra iyi olacak. Bol suyu unutma canım...

canım su içmekten levebadan gelemiyorum 1,5 bitti dahada 1,5 duruyo içiyorumtuvaletçi olsaydı vallahi iyi para kırardı benden

Ay gamze gelene kadar deneme yapayım dedim ama nasıl oldu bilemiyorum .Gamze gel canım kurtar beni beceremiyorum ki ben

Bermeli ekleyerek deneme yapayım dedim ama pek olmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…