- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.481
kızlar merhaba,dün serklaj yapıldı.annemlerde kalıyorum burda internet yok şimdide başkasından istedim vınn. çok iyiyim ağrım arada çok çok az adet sancısı gibi oluyor. sadece antibiyotik kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var.şu ara yatıyorum 10 gün sonra kalkabilcem ağır iş yapma yeter dedi.
hoş bulduk bebem çok şükür aranızdayım sendede oluyomu sizlamacam hoşgeldin,, çok sevindim.
Nasılsın ? Bebeğin nasıl?
hoşgeldin paşam, o sızlama bende de oluyor, inşallah normaldir.
Arkadaşlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Canım sağ olasın.Şimdi doktoru aradım HCG için. 3000 li bir değer söyledi. Tam 2 hafta önce bugün 1700 lü bir değerdi. Bekleyeceğiz dedi. Ama her gün 2 katı artması gerekli değil mi olsun bekleyeceğiz dedi. Allah'tan ümit kesilmez bugün için hiç bunları hayal etmemiştim.
Sizleri de üzmek istemem ama beni şu an kimse anlayamaz sizden başka...
canım çok geçmiş olsun. inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder.
kaçıncı haftadasın?
CANIM kaç gündür girememiştim geçmişi yeni okudum,canını sıkmamaya çalış iyi düşün iyi olsun,biz de merak edicez şimdi tekrar ne zaman gideceksin?
Ali Fuat Bey yaptı(gerçi ben öle biliyorum dr gelmeden bayıldım umarım o yapmıştır :)) ). 10 gün sonra çağırdı,hiç ağrım yok beklemiyordum,insan bööle ağrısız sancısız niye yattığınıda anlamıyor ama yatıcez bakalım.
12+5 olduk henüz canım.
kızlar bu arada çok sevdiğim bi aarkadaşımın bebeği olmuyyordu,tüp bebek yaptırdı zor şartlarda.
Ali fuat beye gitti ilk mutlaka dikiş atıcaz yoksa ikiz taşıyamassın dedi, oda fakülteye gideyim acil birşey olursa özeli karşılayamam dedi.fakülte gerek yok diye atmadı dikiş .
şimdi 26 haftalık 3 gündür fakültede sancıları durdurmaya çalışıyorlar,henüz açılma olmamış ama sancılar ancak iğne ile geçiyor.
Sizce ne olur bööle devam eder mi? Yoksa doğum olur mu?çok üzülüyorum.
kızlar bu arada çok sevdiğim bi aarkadaşımın bebeği olmuyyordu,tüp bebek yaptırdı zor şartlarda.
Ali fuat beye gitti ilk mutlaka dikiş atıcaz yoksa ikiz taşıyamassın dedi, oda fakülteye gideyim acil birşey olursa özeli karşılayamam dedi.fakülte gerek yok diye atmadı dikiş .
şimdi 26 haftalık 3 gündür fakültede sancıları durdurmaya çalışıyorlar,henüz açılma olmamış ama sancılar ancak iğne ile geçiyor.
sizce ne olur bööle devam eder mi? yoksa doğum olur mu?çok üzülüyorum.
maşallah güzelce atlattın. Doktor 10 gün sonra gel dedi ben de o kadar bekleyemem dedim. Haftaya salı gideceğim. Ben iyi düşünmek istiyorum ama tüm veriler aleyhimde malesef:
1. Ultrason görüntüsü+ yolk kesesinin olmaması
2. 2 hafta önce olan 1700 lü hcg'nin 2 hafta sonra 3000 olması
3. Karnımda tuhaf adet hissi ve hafif bel ağrısı
4. Benim diğer hamileliklerimdeki hiçbir belirtinin olmaması
benim ilk hamileliğimin aynısı gibi. Onda da 7 haftalıkken 4 gibi görünüyordu ve bir hafta içinde kanamayla düşmüştü. Bunu da açıkçası progestanın tuttuğunu düşünüyorum. Doktor kullan tüm ilaçları dedi. Sanki bıraksan kanamam olur gibi bir hissim var.
Ama tüm bunlara rağmen boşlukta hissetsem de kendimi hayırlısı diliyorum. Hepimizin bu dünyadaki imtihanı farklı allah'a şükür hayatımda çok büyük problemlerim yok ben de böyle sınanıyorum diye düşünüyorum.vaz geçmeyi düşünmüyorum. Sonuç ne olursa olsun...
kızlar merhaba,dün serklaj yapıldı.annemlerde kalıyorum burda internet yok şimdide başkasından istedim vınn. çok iyiyim ağrım arada çok çok az adet sancısı gibi oluyor. sadece antibiyotik kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var.şu ara yatıyorum 10 gün sonra kalkabilcem ağır iş yapma yeter dedi.
canlarım ben geldim özledinizmi beni allah razı olsun kadınlar kulübünden herşeyi yoluna koydum yanlışlık düzeltildi yaşasın can geldi bedenime artık
ne desem bilemiyorum inan kardeşim keşke yanıma yakın olsanda sana destek olabilsem ama yolumuz çok uzun ya elimden gelse keşke birşey üzülbe bak biz hepimiz yanındayız bunu unutma ümitsizlik yok ben bile çok korkuyorum bieşey olsa hep şöyle diyorum rabbim benim için hangisi hayırlıysa onu nasip et diyorum kötü şeyler getirmek istemiyorum inan inanın karnımdaki bebege 4 kurban bagışladılar biri hafta sonu kesilicek digerleride dogduktan saonra rabbim nasip etsin o kurbanları kesmeyi
hoş bulduk sabah altaki bendimhoşgeldin canım.
canım amin... Inşallah zoru atlattın. Bundan sonra iyi olacak. Bol suyu unutma canım...
Bizde annem var, oda muhteşem yüzyıl izliyor, mecbur bende onunla izliyordum.
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Özlem Kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
sbl1980 Kız 11.09.2011 Var..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 Şuan yok..
elza81 Erkek 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
Bermel Temmuz sonu
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR
Özlem Kız 03.05.2011 Deniz VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
sbl1980 Kız 11.09.2011 Var..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren Erkek 12.10.2011 Var
elza81 Erkek 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Var
Crameren 04.11.2011 Var
tuubaaoz 13.11.2011 Var
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
Bermel Temmuz sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?