- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.581
Paşam,canımm ya bana kızıp durma yaa işim vardı öğlen hızlıca okudum 2 dk sonra kapadım msn zaten hiç açmıyorum maillerime bakmak için açınca açılıyor bazen açık olduğunu bile fark etmiyorum.Ben müsait olduğum zaman sana selam vermeden çıkarmıyım hiçç.Kızlar inanmayacaksınız ama misafirlikdeyim 5 dk girebilirmiyim diye izin aldım ayıp olmadan da çıkıyorumm.Bu gece çok geç vakitte girerimm bugün hıdırellez deniz kenarına gitcezzz birazdann hepimiz için güzel dileklerde bulunacağımm.Bebişler için hamile kalmak isteyenler için ve chnb senin için Hepinizi çok öpüyorummm çıkıyorumm.
Selen sende de serklajdan sonra akıntı falan olmuşmuydu? Bizi bu konuda biraz aydınlatsan...Ya da bana serklaj sonrası yaşadıklarını özelden yazsan olur mu?
kızlar bu arada çok sevdiğim bi aarkadaşımın bebeği olmuyyordu,tüp bebek yaptırdı zor şartlarda.
Ali fuat beye gitti ilk mutlaka dikiş atıcaz yoksa ikiz taşıyamassın dedi, oda fakülteye gideyim acil birşey olursa özeli karşılayamam dedi.fakülte gerek yok diye atmadı dikiş .
şimdi 26 haftalık 3 gündür fakültede sancıları durdurmaya çalışıyorlar,henüz açılma olmamış ama sancılar ancak iğne ile geçiyor.
sizce ne olur bööle devam eder mi? yoksa doğum olur mu?çok üzülüyorum.
Maşallah güzelce atlattın. Doktor 10 gün sonra gel dedi ben de o kadar bekleyemem dedim. Haftaya salı gideceğim. Ben iyi düşünmek istiyorum ama tüm veriler aleyhimde malesef:
1. Ultrason görüntüsü+ yolk kesesinin olmaması
2. 2 hafta önce olan 1700 lü Hcg'nin 2 hafta sonra 3000 olması
3. Karnımda tuhaf adet hissi ve hafif bel ağrısı
4. Benim diğer hamileliklerimdeki hiçbir belirtinin olmaması
Benim ilk hamileliğimin aynısı gibi. Onda da 7 haftalıkken 4 gibi görünüyordu ve bir hafta içinde kanamayla düşmüştü. Bunu da açıkçası progestanın tuttuğunu düşünüyorum. Doktor kullan tüm ilaçları dedi. Sanki bıraksan kanamam olur gibi bir hissim var.
Ama tüm bunlara rağmen boşlukta hissetsem de kendimi hayırlısı diliyorum. Hepimizin bu dünyadaki imtihanı farklı Allah'a şükür hayatımda çok büyük problemlerim yok ben de böyle sınanıyorum diye düşünüyorum.Vaz geçmeyi düşünmüyorum. Sonuç ne olursa olsun...
kızlar gamzeyle telefonda konuştum kaç gündür hastanedeymiş bebek aşagıda oldugu için 2 gün yatmış yeni eve gelmiş serklaj istersen yapalım demiş önceden istemiş gerek yok diyen adam şimdide istersen yapalım demişdua edelimde bir şey olmasın doktorlarıylatelefonda konuşan hatunlar size zahmet arayında 20 haftalık hamile bir arkadaşımız var serklajı olsa sorun olurmu diye sorun hadi kızlar şimdi yardım zamanı görüyüm sizleri yazın burayada gamze görsün bu arada selamı var size giricek siteye sag olsun kırmadı beni geçmiş olsun gamze bu nacizane hediyemi kabul et
Sağolun kızlar benim şöyle bir duam olurdu çok istediğim birşey olduğunda. Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama benim istediğim şey hayırlı olan olsun. Çok bencilce belki ama inanın içimden yine bu duayı ediyorum kızlar. Dualarınızı bekliyorum haftaya bir mucize olsun diye...
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım hepinize geçmişolsun allah yardımcınız olsun bende 18 haftalık bebeğimi kaybettım nedenını bılmıyorum ve yıne olur dıe çok korkuyorum transferımın 3.gunu henuz hamılemıyım onuda bılmıyorum ama hamıleysem neler yapmam gerekıyor bu konuda tecrubelerınızden yaralanmak ısterım
Nasıl anlaşılıyor kaç haftalıkken karar verılıyor dıkışe nerde oturuyorsunuz doktorunuz kım of çok soru sordum daha bellı olmayan bırşey için kusura bakma
İnşallah bir an önce iyileşip evine çıkar Gamze benim doktorum yapılması taraftarı hatta geçenlerde 24 haftalık birine dikiş attım diye bi hastasından bahsetti bana riske atmamak lazım diyor..Konuşursan geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen sevinirim Paşam..
tamam bebem söylerim
işşallah canım görürüz o haftaları hayal gibi geliyo vallahigeçmişi okuyup gelince günümüzü kaçırıyorum.cezanız bitmiş şükür. keyfinde yerinde . sağlıklı sıhhatli önce 28 sonra 32 ondan sonra da 36 lıları görmen dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?