Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım işşallah bir şey olmaz gülüm ya inan okurken çok üzüldümrabbim yardımcımız olsun canım kardeşim 40 haftaları görme dilegiyle bendede oldu kanama ama çok şükür yok şimdi ben yerimden hiç kalmıyorum sadece levebaya tek gidiyorum canım aman diyim dikkat et geçmiş olsun canım benim

Sürekli kanamayla devam edıyordu saçma tabı ama yerleşme kanaması dıye hep baştan savıldım ve sonundada kaybettım bebeğimi bende de ilk olduğu için bilmiyordum yatmaktan başka birşey gelmıyordu elimden kısmetı yokmuş ne bıleyım işte yaşım 30 ilk denemem 3.gundu bu 5 oldu neden bı problemmı oluyo 5 olmasının neden oyle dedın merak ettım

Ben bugune kadar araştırdıklarımdan buyuk bebek kayıpları servikal yetmezlik enfeksiyon yada kanda pıhtılaşmadan olduğunu goruyorum bunlarla ılgılı test yaptırcam hamıleysem aklımabunlar gelıyor bılmıyorum başka bırşey

canım ben ilk bebegimi hadi bilmiyodum 2 gebeligimde dikiş şart dendi dedim herşey ,iyi deyip gönderildim ama 18 haftalık 3 günlük oglum ellerim arsından uçtu gittiallah nasıl biliyosa öyle yapsın o doktoru buranın öteki tarafıda var rabbim hakkımı versin işşallah
yaradan karnımdakine saglık versin daha bir şey istemiyorum saglıklıcana alıyım kucagıma allahım evlat acısı kimseye göstermesin yardan karnımızdakilerinide korusun sanada saglıklı tez evlat nasip etsin kardeşim

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese...

sanada bebem nerelerdesin dünden beri görüşemedik keyifler nasıl

melekceren gamze canlarim gecmis olsun gamzecim bendede aynisi oldu kanamayla doktora gittim alttan muayine etti bebegin biri asagida dedi igne oldum 3gunde kanama kesti ve serklaj oldum doktorum hamileligin 20.haftasinda bebekler yukari kalkar demisti uzulme Insallah bisey olmaz serklaji yaptirman iyi olur serklajdan sonra akinti sizlama bendede oldu zaten hamilelikte akinti cogaliyor kackere kostum wc akinti yuzunden acaba kanamami yada sumu geldi diye Allahim hepinize yardim etsin hayirlisiyla sagsalim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin

Hepımız bu doktorlardan çekıyoruz benım bı olayım daha var onu kımseye anlatmıyorum işim bıtene kadar ayıya dayı dıyorum demek zorundayız bende oğlumu kaybettım 2.yavrumuda ıhmalden gıttı bakalım bu ne olacak beklıyorum sureklı araştırmadayım inşallah alıcaksın kucağına ben ınanıyorum allah hepımızı korusun

sende hosgeldin canim gecmis olsun tup yaptiiriyorsun galiba?

güzel dileklerin için sag ol bebem

regrete hoş geldin bebem

Canım hemen girip çıkaçaktım dedim şimdi paşam beni görür yazmadan çıktı der bi baktım görmüşsün bile dayak yememek için bugün selam vermeden çıkmayayım .Pasam canım tontişim canım ben iyiyim sen nasılsın??? yarın kocişin yanına yolculuk var bugün işle ilgilide bir sürü şey var biraz işlerimi yapayım bu akşam burdayım canımm çok öpüyorumm.

canım kocişemi gidiyosunay ne güzel sana güzel bir gün diliyorum kocişinle iyi yapmışsın yoksa yerdin şaplagışaka bir yana sen çalışıyosun bebem benim gibi evde degilsinkibugün benim evlilik yıldönümüm ama rabbim bebgimi vesile etti bir şey yapamamda artık seneye işşallah bebgimle artık kutlarm sen şimdi kocişinin yanına gidiyosun artık burayada giremezsin:84::84::84::84:unutma beni yoksa unuturum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…