- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.601
Canım çok geçmiş olsun, acil serklaj 26. haftalara kadar atılabiliyor, doktor atalım dediyse bence attır, bende şimdi düşük önleyici iğne vurdurdum, serklajdan sonra kanama durmuştu şimdi hafif hafif yeniden başladı, sanırım bizim korkular hep devam edecek, ben geçmiş sayfaları yeniden okuyorum, orada o kadar mucizeler olmuş ki; insan okurken moral buluyor, Allah çok büyük, dualarımızı kabul edecektir, bu sefer başaracağız canım, ben buna inanıyorum...
hangi beklirtiler vardı ki. bir anda mı kaybettin.transferden 10 gün sonra zaten bhcg yapacaklar. rahat ol . ama şunu hiç unutma. tüp bebekte başarı sansı %60-70 lerde. eve bebekle gelme oranı ise %20-30. bu nedenle çok sorgulama. testlerin yapılmıştır herhalde fakat neden blastokist transferi yaptırdın yaşın kaç ki?
öncelikle her kontrolunde doktora o sana söylemese bile mutlaka sor.servikal yetmezlik rahim ağzı kısalığı demek. fakat sen kanama ve su kaybından bahsediyorsun.malesef tüp bebek vb yöntemler doğal gebelikler gibi olmuyor. DOKTORLAR AKSİNİ SÖYLESEDE YAŞAMIŞ BİR İNSAN OLARAK BEN BUNA İNANIYORUM. sana doktorun kanama için ne demişti ki. ilk aylarda olur gibi saçma bir cüümle kullanılmaz. kanamanın 1 damlas bile gebelikte çok önemli.
Sürekli kanamayla devam edıyordu saçma tabı ama yerleşme kanaması dıye hep baştan savıldım ve sonundada kaybettım bebeğimi bende de ilk olduğu için bilmiyordum yatmaktan başka birşey gelmıyordu elimden kısmetı yokmuş ne bıleyım işte yaşım 30 ilk denemem 3.gundu bu 5 oldu neden bı problemmı oluyo 5 olmasının neden oyle dedın merak ettım
Sürekli kanamayla devam edıyordu saçma tabı ama yerleşme kanaması dıye hep baştan savıldım ve sonundada kaybettım bebeğimi bende de ilk olduğu için bilmiyordum yatmaktan başka birşey gelmıyordu elimden kısmetı yokmuş ne bıleyım işte yaşım 30 ilk denemem 3.gundu bu 5 oldu neden bı problemmı oluyo 5 olmasının neden oyle dedın merak ettım
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese...
canım ben ilk bebegimi hadi bilmiyodum 2 gebeligimde dikiş şart dendi dedim herşey ,iyi deyip gönderildim ama 18 haftalık 3 günlük oglum ellerim arsından uçtu gitti allah nasıl biliyosa öyle yapsın o doktoru buranın öteki tarafıda var rabbim hakkımı versin işşallah
yaradan karnımdakine saglık versin daha bir şey istemiyorum saglıklıcana alıyım kucagımaallahım evlat acısı kimseye göstermesin yardan karnımızdakilerinide korusun sanada saglıklı tez evlat nasip etsin kardeşim
Ben bugune kadar araştırdıklarımdan buyuk bebek kayıpları servikal yetmezlik enfeksiyon yada kanda pıhtılaşmadan olduğunu goruyorum bunlarla ılgılı test yaptırcam hamıleysem aklımabunlar gelıyor bılmıyorum başka bırşey
sende hosgeldin canim gecmis olsun tup yaptiiriyorsun galiba?
Hoşbulduk canım evet transferımın 4.gunu yatıyorum 2-80 süreklı araştırıyorum sonumuz hayırlı olur inşallah
Hayirli olsun canim o beklemeli unleri iyi bilirim Insallah 8gun sonrahaberini aliriz
Inşallah bu son olur zor beklemek ama napalım herşey bebiş için değer
Hepımız bu doktorlardan çekıyoruz benım bı olayım daha var onu kımseye anlatmıyorum işim bıtene kadar ayıya dayı dıyorum demek zorundayız bende oğlumu kaybettım 2.yavrumuda ıhmalden gıttı bakalım bu ne olacak beklıyorum sureklı araştırmadayım inşallah alıcaksın kucağına ben ınanıyorum allah hepımızı korusun
evet deger canim test gunun nezaman?
regrete hoş geldin bebem
sabredebılırsem 15 mayıs adet tarıhımde 15 mayıs genelde 2 gun once olurum bakalım hayırlısı
canım hemen girip çıkaçaktım dedim şimdi paşam beni görür yazmadan çıktı der bi baktım görmüşsün bile dayak yememek için bugün selam vermeden çıkmayayım.pasam canım tontişim Canım ben iyiyim sen nasılsın??? Yarın kocişin yanına yolculuk var bugün işle ilgilide bir sürü şey var biraz işlerimi yapayım bu akşam burdayım canımm çok öpüyorumm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?