Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
eylemciğim sen nasılsın durudan haber yok herhalde?

canım var olmazmı ama tel trafiğinden yazamadım..duru kızım 3150gr 48cmayın 16 sında aramıza katılıcak inşallah sezeryan olucam kansulandırıcı iğneleri 11 inde kesicem 5 gün sonrada ikinizide tehlikeye atmadan sezeryana alıcaz dedi..açılmam yok hala..geri sayım başladı son 9 bugünü saymazsak rabbim hepinize göstersin inşallah dualarınızı esirgemeyin nolur..

İnşallah canım ben de tüm geçmişi okumuştum gerçekten genelde çok büyük acılardan sonra genelde güzel sonlara ulaşılmışinşallah bizlerde bizi okuyanlara umut oluruz bir gün...

Hoşbulduk canım evet transferımın 4.gunu yatıyorum 2-80 süreklı araştırıyorum sonumuz hayırlı olur inşallah

Allah gönlüne göre versin canım...

Canım sonunda geliyor bizim Duru bebek ne güzel. Bu sayfaları kopyalamak lazım ilerde okutmak için...

maşşallah canım yadan eline aldıgın günleride gösterir işşallah canım darısı bizlere ne güzel işşallah mükafatını alıcaksın darısı bize olsun işşallah selamı var bu arda gamzenin

Canım sonunda geliyor bizim Duru bebek ne güzel. Bu sayfaları kopyalamak lazım ilerde okutmak için...

amin kızlar ya sağolun okadar sabırsızlanıyorumki kavuşmak için rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende bol bol dua edicem sizlere burdaki herkese..

inşallah canım sağlıkla alırsın kucağına ve allah'ım bizede sonuna kadar gitmeyi nasip eder.

amin kızlar ya sağolun okadar sabırsızlanıyorumki kavuşmak için rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende bol bol dua edicem sizlere burdaki herkese..

canım işşallah o bakış o ilk aşk ay hayali bile güzel vallahi yavrular altakiler keyifler nasıl bakem heyu ses verin paşanıza

Bebişin cinsiyeti bellimi o hayali ben daha yokken yaşıyorum

yok canım belli degil salı belli olucek tabi gösterirse bizim kesme şeker
bilirim evlatsızlıgına evlat acısınıda 31 yaşındayım ama ne acılar gördü şu yürecigimallahım bir daha acı göstermesin işşallah hiç birimize

Canımmm nice mutlu,sağlıklı,bebişli senelere olsunn 41 kere maşallah,Evet canım kocişimin yanına gidiyorumm ama kociş hasta olmak için benim gelmemi bekliyor :2::2::2::2: 1 ay önce gittim hastaydı ,şimdi yine grip olmuşş Neyse işte böle şekerim yarın yolcuyum ama fırsat bulursam yine girer bakarım arada özlerim sizi..

Canımm,maşallah kızına . sabrettin zor günler geçirdin ama Allahın izniyle mükafatını en güzel şekilde alacaksınn.Dualarım seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…