- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.621
eylemciğim sen nasılsın durudan haber yok herhalde?
Canım çok geçmiş olsun, acil serklaj 26. haftalara kadar atılabiliyor, doktor atalım dediyse bence attır, bende şimdi düşük önleyici iğne vurdurdum, serklajdan sonra kanama durmuştu şimdi hafif hafif yeniden başladı, sanırım bizim korkular hep devam edecek, ben geçmiş sayfaları yeniden okuyorum, orada o kadar mucizeler olmuş ki; insan okurken moral buluyor, Allah çok büyük, dualarımızı kabul edecektir, bu sefer başaracağız canım, ben buna inanıyorum...
Hoşbulduk canım evet transferımın 4.gunu yatıyorum 2-80 süreklı araştırıyorum sonumuz hayırlı olur inşallah
canım var olmazmı ama tel trafiğinden yazamadım..duru kızım 3150gr 48cmayın 16 sında aramıza katılıcak inşallah sezeryan olucam kansulandırıcı iğneleri 11 inde kesicem 5 gün sonrada ikinizide tehlikeye atmadan sezeryana alıcaz dedi..açılmam yok hala..geri sayım başladı son 9 bugünü saymazsak rabbim hepinize göstersin inşallah dualarınızı esirgemeyin nolur..
canım var olmazmı ama tel trafiğinden yazamadım..duru kızım 3150gr 48cmayın 16 sında aramıza katılıcak inşallah sezeryan olucam kansulandırıcı iğneleri 11 inde kesicem 5 gün sonrada ikinizide tehlikeye atmadan sezeryana alıcaz dedi..açılmam yok hala..geri sayım başladı son 9 bugünü saymazsak rabbim hepinize göstersin inşallah dualarınızı esirgemeyin nolur..
hayirlisi canim ay tuhaf oldum gecen sene mayisin 15i adet olmustum ve tedaviye baslamistim nasilda bekliyordum adet olmayi[/
Mutlu sona ulaşmışssın galıba cetvelden anladığımkadarıyla ikizsanırım allah bağışlasın anlatırmısın neler yaptığını banada 2 emrıyo transfer oldu 5.gun bende ıkız çok ısterım allah nasip ederse
Canım sonunda geliyor bizim Duru bebek ne güzel. Bu sayfaları kopyalamak lazım ilerde okutmak için...
maşşallah canım yadan eline aldıgın günleride gösterir işşallah canım darısı bizlere ne güzel işşallah mükafatını alıcaksındarısı bize olsun işşallah selamı var bu arda gamzenin
hayirlisi canim ay tuhaf oldum gecen sene mayisin 15i adet olmustum ve tedaviye baslamistim nasilda bekliyordum adet olmayi[/
Mutlu sona ulaşmışssın galıba cetvelden anladığımkadarıyla ikizsanırım allah bağışlasın anlatırmısın neler yaptığını banada 2 emrıyo transfer oldu 5.gun bende ıkız çok ısterım allah nasip ederse
Allah tez zamanda sanada nasip etsin evet ikizler bana 6 embiryo transfer edildi 3tanesi tutundu birini malesef sonlandirdilar test gununden sonra agrilarim basladi dis gebelikden suphelendi doktorum usgde bakti ikizdi birhafta sonra bitanesi daha gelmis dedi nerden bieyim sonlandiracagini sevindim ama olmadi sonrasinda kanama serklaj son donemlerdede rahim agzi kisalmasi derken 7aylik dogdu bebeklerim Allah herkese saglikli bebekler nasip etsin
amin kızlar ya sağolun okadar sabırsızlanıyorumki kavuşmak için rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende bol bol dua edicem sizlere burdaki herkese..
Allah tez zamanda sanada nasip etsin evet ikizler bana 6 embiryo transfer edildi 3tanesi tutundu birini malesef sonlandirdilar test gununden sonra agrilarim basladi dis gebelikden suphelendi doktorum usgde bakti ikizdi birhafta sonra bitanesi daha gelmis dedi nerden bieyim sonlandiracagini sevindim ama olmadi sonrasinda kanama serklaj son donemlerdede rahim agzi kisalmasi derken 7aylik dogdu bebeklerim Allah herkese saglikli bebekler nasip etsin
6embrıyo nasıl oldu yasak değilmiydi ozamn 3.sonlandırılırken diğerlerıne bişi olmuyo demı serklaj hemen mı yapıldı aslında ıkız olursa problem olsun olmasın serklaj yaptırmak doğru olurmu sence allah sağlıklı uzun ömürler versin 7 ay sabredebilmiş yaramazlar
canım işşallah o bakış o ilk aşk ay hayali bile güzel vallahiyavrular altakiler keyifler nasıl bakem heyu ses verin paşanıza
Bebişin cinsiyeti bellimi o hayali ben daha yokken yaşıyorum
6embrıyo nasıl oldu yasak değilmiydi ozamn 3.sonlandırılırken diğerlerıne bişi olmuyo demı serklaj hemen mı yapıldı aslında ıkız olursa problem olsun olmasın serklaj yaptırmak doğru olurmu sence allah sağlıklı uzun ömürler versin 7 ay sabredebilmiş yaramazlar
canim yurtdisindaydim ozaman orda yasak degil ayri yumurtalar oldugu icin bisey olmuyo digerlerine ama 5%risk vardi dusuk riski serklajim zaten onlem amacli yapildi ikizlerde cogu zaman yapiliyor darisi basina canim tum isteyenlerede nasip etsin rabbim 7ayi bile zor tasidim cok zorgecti
canım kocişemi gidiyosunay ne güzel sana güzel bir gün diliyorum kocişinle iyi yapmışsın yoksa yerdin şaplagı şaka bir yana sen çalışıyosun bebem benim gibi evde degilsinki bugün benim evlilik yıldönümüm ama rabbim bebgimi vesile etti bir şey yapamamda artık seneye işşallah bebgimle artık kutlarm sen şimdi kocişinin yanına gidiyosun artık burayada giremezsin:84::84::84::84:unutma beni yoksa unuturum seni
mrb kızlar nasılsınız?
2 gündür yoktum. annemdeydim. ordada giremedim nete.
hepiniz iyisinizdir inşallah...
Tubacımm sen nasılsın canımm???
iyiyim canım sen nasıllsın heyecan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?