Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

geçer tabi.. alır gönlünü sende gıcıklık yerine şirinlikler yaparsın
geçen hafta kendini gelmek için hazırladıysan çok istediysen belkide ondandır

geçer tabi.. alır gönlünü sende gıcıklık yerine şirinlikler yaparsın
geçen hafta kendini gelmek için hazırladıysan çok istediysen belkide ondandır

Evet geçen haftaya hazırlamıştım kendimi gerçekten neyse artık bu haftaya kısmet oldu.Hiç şirinlik modum yok ama bakcaz artık:26::26:

Kızlar bir bakayım dedim maşallah kalabalık ama ben gitmek zorundayım eşim çağırıyor. Regrete eşinin yanına gidiyorsun hayırlı yolculuklar. Jorjet yazmıyor pek haberin var mı?

Gamzeden yeni haber var mı? Telefonunu öğrenirsem ararım paşam.

Paşam senin şikayetler nasıl?

Tuba ve Samyeli iyisinizdir inşallah?

Sizleri çok seviyorum...

çok şükür iyim canım, bayadır giremedim sayfaya...
sen nasılsın fıstığım? biraz grip oldum. çabuk atlatırım umarım.

canım bugün konuştun sizlere çok selamı var siiteye giremiyomuş nedense iyiymiş yatıyomuş iyi bir doktor arıyo diktirmek için istanbulamı gelsem diyo :44::44::44:dedim sen bilirsin sordu dikiş işini ben olsam vakit kaçırmam dedim gene kendisinin bilecegi iş işşallah sonu bana benzemez inanın çok üzülürüm ben rabbim yavrusunu ona bagışlasın benim gibi yüregini yakmasın işşlasllah
hoşgeldin canım....
nasılsın?
seni sormalı bebem hamdıolsun bu günümede şükür iyiyizama size bir şey diyimmi bugün azda olsa hisettim kesme şekerimi kız görün buda erkek demedi demeyin

neden canım, çok ciddi ve acımasız bir moddasın aman sakın birde kavga etmeyin ne oldu sana çokmu üzdü seni

Yok canım ya çok ciddi bişey yok ufak tefek atışmalar.Görünce geçer uzun süre ayrı kalmak iyi olmuyor yanlızlığa alışıyorsunn sonra ufak ufak atışıyosunn.

Hoş geldin canımm al ozaman sana

iyim çok şükür şimdi. dün raporum bitmişti bugün 30 günlük heyet raporu aldım.
yoruldum biraz.

Uğraştırmıştır haklısın ama şimdi 30 gün rahat edeceksinn.İyi olmana çok sevindim canım geçen biraz korktukk.

nasılsın bebem nasıl oldum hamdolsun ben çok iyiyim seni sormalı melekceren ne yaptı acaba kanaması varmış girsede yazsa meraktan öldüm ya
iyiyim canım evet bi sorunumuz olduğunda merak ediyoruz

tubacım nasılsın?
ağrın falan var mı? ilaç ne içiyorsun?

canım genel olarak iyiyim ağrım sızım yok wc banyo yemek için kalkıyorum onun dışında yatıyorum hep korksamda yarın duş almayı düşünüyorm. antibiyotik,fitil,pruloton iğne haftada bir olacağım.
birde kabızım yaaa nasıl geçecek bilmiyorum

kayısı suyu iç 3 litre su temem

aşkummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…