- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.641
Hiç yok canımm.Bana etrafım kocacı der ama sanırım görmeye görmeye alıştımm geçen hafta çok özlemiştim bu hafta biraz canımı sıktı özlemim geçti .Neyse görünce geçer gıcıklığım
geçer tabi.. alır gönlünü sende gıcıklık yerine şirinlikler yaparsın
geçen hafta kendini gelmek için hazırladıysan çok istediysen belkide ondandır
Evet geçen haftaya hazırlamıştım kendimi gerçekten neyse artık bu haftaya kısmet oldu.Hiç şirinlik modum yok ama bakcaz artık:26::26:
Samyeli sen nasılsın ??? en son biraz sıkıntın olmuştu şimdi nasılsın ???
iyiyim canım sen nasıllsın heyecan varmı
iyiyim canım sen nasıllsın heyecan varmı
iyim çok şükür şimdi. dün raporum bitmişti bugün 30 günlük heyet raporu aldım.
yoruldum biraz.
nasıl oldum bebem merak ettim
Kızlar bir bakayım dedim maşallah kalabalık ama ben gitmek zorundayım eşim çağırıyor. Regrete eşinin yanına gidiyorsun hayırlı yolculuklar. Jorjet yazmıyor pek haberin var mı?
Gamzeden yeni haber var mı? Telefonunu öğrenirsem ararım paşam.
Paşam senin şikayetler nasıl?
Tuba ve Samyeli iyisinizdir inşallah?
Sizleri çok seviyorum...
canım bugün konuştun sizlere çok selamı var siiteye giremiyomuş nedense iyiymiş yatıyomuş iyi bir doktor arıyo diktirmek için istanbulamı gelsem diyo :44::44::44:dedim sen bilirsin sordu dikiş işini ben olsam vakit kaçırmam dedim gene kendisinin bilecegi iş işşallah sonu bana benzemez inanın çok üzülürüm benKızlar bir bakayım dedim maşallah kalabalık ama ben gitmek zorundayım eşim çağırıyor. Regrete eşinin yanına gidiyorsun hayırlı yolculuklar. Jorjet yazmıyor pek haberin var mı?
Gamzeden yeni haber var mı? Telefonunu öğrenirsem ararım paşam.
Paşam senin şikayetler nasıl?
Tuba ve Samyeli iyisinizdir inşallah?
Sizleri çok seviyorum...
seni sormalı bebem hamdıolsun bu günümede şükür iyiyizama size bir şey diyimmi bugün azda olsa hisettim kesme şekerimi kız görün buda erkek demedi demeyinhoşgeldin canım....
nasılsın?
neden canım, çok ciddi ve acımasız bir moddasın aman sakın birde kavga etmeyinne oldu sana çokmu üzdü seni
ben geldim
iyim çok şükür şimdi. dün raporum bitmişti bugün 30 günlük heyet raporu aldım.
yoruldum biraz.
iyiyim canım evet bi sorunumuz olduğunda merak ediyoruznasılsın bebem nasıl oldum hamdolsun ben çok iyiyim seni sormalı melekceren ne yaptı acaba kanaması varmış girsede yazsa meraktan öldüm ya
tubacım nasılsın?
ağrın falan var mı? ilaç ne içiyorsun?
çok şükür iyim. 16 mayısı iple çekiyorum, doktorda randevum var... sen nasılsın, sen nezaman gitcen kontrole?
kayısı suyu iç 3 litre su tememiyiyim canım evet bi sorunumuz olduğunda merak ediyoruz
canım genel olarak iyiyim ağrım sızım yok wc banyo yemek için kalkıyorum onun dışında yatıyorum hep korksamda yarın duş almayı düşünüyorm. antibiyotik,fitil,pruloton iğne haftada bir olacağım.
birde kabızım yaaa nasıl geçecek bilmiyorum
Yok canım ya çok ciddi bişey yok ufak tefek atışmalar.Görünce geçer uzun süre ayrı kalmak iyi olmuyor yanlızlığa alışıyorsunn sonra ufak ufak atışıyo
Hoş geldin canımmal ozaman sana
Uğraştırmıştır haklısın ama şimdi 30 gün rahat edeceksinn.İyi olmana çok sevindim canım geçen biraz korktukk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?