Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canımm bende seni çok seviyorummm.Evet kocama gidiyorum :113::113::113::113: azıcık kızdım ama gidince barışırızz .Jorjetin annesi biraz rahatsızmış onunla ilgileniyor bu hafta ayrıca düğünleri varmış yoğundur ondan giremiyordur.

slm kızlar. hepinizi cok özledim siteye tekrar girmeyi düşünmüyordum.. sonra paylaştıklarımız ve paşanın tekrar alındığını duyunca vazgectim ..beni merak eden ve soran sormayan bütün arkadaşlara cok teşekkür ederim..bu aralar biraz sıkıntılı günler gecirdik miniğimle allaha şükür iyiyiz ..sizleri cok özlemişim yaaa

bizde seni çok özledik bebem neyse canlarım eşim kızmaya başladı ben çıkıyorum rabbime emanet olun regrete senin eşini benimkini böle böle yapcenki içimiz ferahlasın
içim ferahladı be elim biraz acıdı ama degdi kız
iyi geceler size dadlu üryalar beni özleyin anacım rabbim sana şifa versin gamzem sonun işşallah bana benzemez rahimi diktirmeye bak
regretecim sanada iyi buluşmalar bebemanladın sen oni
beni özleyin anacım

Canım ya bizde çok kızdık burda boş ver canım biz paylaşımlarımıza bakalım.İyi olmanıza çok sevindimm maşallah canım bir daha sıkıntı olmasın inşallah.Dikiş olayını naaptınız yaptıracakmısınız??

Gamzecim hoş geldin bebem geçmiş olsun

Gamzeee hoş geldinnn canımmm nasılsınnn???? merak ettik seni biraz sıkıntı olmuş şimdi nasılsın yaz bizeee lütfenn

hoşbulduk sağolun..şuan iyiyiz yatıyorum sürekli pazartesi tekrar komntrole gidicem ona göre karar verilecek..bebişim biraz aşağıdaydı rahim boyum 3 cıktı hastaneden cıktık. belki istanbula gidicem dr için şuan belirsizlikle dolu kafamm sşzler nasılsınız cok özldim sizi kaç gündür aklımdasınız gecmişe bakamadım kızlarda iyidirler güzel haberler var mı

Gamze geldiğine çok sevindim :)) Sağlığınız nasıl oldu? Bebişin de sende iyisindir umarım.

Gamze geldiğine çok sevindim :)) Sağlığınız nasıl oldu? Bebişin de sende iyisindir umarım.

bende tatlım iyiyiz allaha şükür pazartesi önemli :18:

kızlar koçiş durmuyor gel diyor artık hepinizi öpüyorummm iyi geceler ... yarın görüşürüz allaha emanet olun ..

İnşallah bir sorun olmaz canım herşey yolunda derler bizde stres yaptığımızla kalırız.Ptesi fırsat bulur bulmaz hemen yaz merakta bırakma bizi..

bende tatlım iyiyiz allaha şükür pazartesi önemli :18:

kızlar koçiş durmuyor gel diyor artık hepinizi öpüyorummm iyi geceler ... yarın görüşürüz allaha emanet olun ..

Gamzecim cok gemis olsun canim..insallah pazartesi olumlu gecer kendine cok dikkat et..Dualarimiz seninle..insallah yavrunu vaktinde kucagina alirsin.

çok şükür iyim canım, bayadır giremedim sayfaya...
sen nasılsın fıstığım? biraz grip oldum. çabuk atlatırım umarım.

Geçmiş olsun canım gün sayıyorum bende...

Canım sen nasılsınn?? iyimisin biraz ?? aklım sende heppp

Sağ ol biliyorum canım. Burada güzel dostluklar kurduk. Ben de sizleri merak ediyorum. Gece birden uyanıveriyorum bir zaman uyuyamıyorum. Kafam bulanık boşlukta gibiyim. Sabah kalkınca eşime dedim burada özel başka hastane var. Oraya gidelim dedim tam hazırlanıyordum vaz geçtim. Korkuyorum galiba. Bir de her şeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi ve malesef oğlak burcuyum plansız yapamıyorum kendimi bir şey olursa bir daha ne zaman denerim, oğlum 1. e gidecek seneye mi erteleyeim gibi birden düşünceler içinde buluyorum sonra kızıyorum olumlu düşün diyorum. Günüm aynı şeyleri defalarca düşünmekle geçiyor.

Canım kayısıyı kaynatıp blendırla iç bence iyi gelir...

İyi o zaman pek uğramıyor marak etmiştim...

Canım hoş geldin. Gerçekten yokluğunuzu çok hissettik. Bu arada 3 cm çok riskli. Kızsaydın doktora.O kadar uyarıyoruz sanırım dikiş atmaya korkuyorlar diye istemiyorlar. Düşünüyorsan da fazla geciktirme. Ben nedense Cemil Bey'e çok güven duydum. Belki onunla telefonla irtibata geçebilirsin belki oraya gidebilirsin ama yolculuk riskli olur mu ya da uçak bileti filan ayarlansa iyi doktorlar bizim yaşadığımız yere gelip işlem yapar mı bazen aklıma geliyor...

canım tek eksik sensin dikkat et be gülüm kendine tek önemli olan saglıklı olmak bak bizde diktirdik ama sonumuz ney bilmiyoruzsonumuz rabbime kalmış rabbim bebeklerimizi korusun canım

canım benimüzülme kıyamam sakın yaradan ne verirse hayırlısını versin demezmiyiz namazlarımızda dualarımıda rabbim chnb kulunun bebegini saglıklı klı hayırlı ömürlü kucagına almayı nasip et işşallah işşallah gidiceksin aslanlar gibi dönüceksin o güzel haberlerini bekliyorum kardeşim
bu arada biirşey diyecegim herkez güzel şeyler paylaşıyor herkez bazen cevap yazıyorum cevap alamıyorum sebebi ne olur acepya geçmişler okunmuyo yada cevap verilmek istenmiyomudün den beri kafama takıldı sırf burası degil başka topiktede oluyo siz beni beyenmiyomusunuz diyim dedim aklımda kalmasın devamlı olmuyo ama ara sıra cevabım gelmiyo

Sağ olasın canım. Eğer soru niteliğinde değilse ya da cevabı bilinmiyorsa mesela serklaj konusunda sorulanlara ben yazamıyorum o zaman yazmıyoruz, bazen de gözden kaçıyor olabilir. Şu an hamile olduğun için hassassın. Kasıtlı değildir eminim canım. Üzme kendini... Bazen de geçmişle ilgili üzücü şeyler olunca ben alıntı yapıpı tekrar okuyup hatırlamanı istemiyorum. Bu yüzden de alıntı yapmayabiliyorum...

uzuldugun seye bak sen gene iyisin bana hic yazan yok illa bir derdimin olmasimi lazim anlamadim chnb baska yazan olmuyor burda bana bende artik girmeme karari aldim sen nasil olsa msn de varsin askim benim herkesin kendi karari zorlayamayiz

Günaydın güzel anne. İkizler nasıl? Gittin mi doktora?

gunaydin canim ikizler iyi ben daha gitmedim gitmicem olursa olsun olmazsa keyfi bilir adetle ugrasamam artik okadar ilac var vucudumda yeter bence sen nasilsin eger istersen ozelden msn at orda yazisalim arasira burdan cikicam istemesende sen bilirsin darilmam tabi

canım bu aralar çok stresliyim malum yataga baglı yaşıyorum bazen birşey yazdıgımda cevap alamadıgımda nadir oluyo üzülüyorum neden oluyo diyeeeeeehamilelik işte ne yapıcan elim ayagım baglı annemde gidicek doktordan sonra bana bakanda olmucak tek kalıcam evde muhtaç olmak ne kadar zor rabbim affetsin agırıma çok gidiyo alışkın olmayıncagene tek kimsesiz sahipsiz kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…