- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.701
bu dr.lar bana zamanında serklaj yapmadılar şimdi güvenip nasıl yaptırayım onlaracok zor bir karar sende rahim boyu kaçtı dikilmeden önce ne yapıcağımı bilmiyorum dikişten hiç korkumuyordum cok istedim yapmadılar şimdi cok korkuyorum
gamzeye..canım şuanki halini çok iyi anlıyorum inan..benim ilk fark edildiğinde 2.4 tü ve dr um sınır 2.5 ama biz 2 nin altını kabul ediyoruz dedi..ben o panikle dikiş attırmak istedim ama dr um korkma 26 da attım geçen ay birine yatarak ilerlemez dedi açılmamda yoktu bu sevindiriciydi..nitekim atılmadı ama sonra 1.8 olunca ben çok üzüldüm tek dayanağım yatmaktı ve çok pişman oldum attırmadığıma..bebğimin hareketlerini göbek deliğimin üstünde hiç hissetmedim hep aşağıdaydı benimde ama şuan poposu kaburgamın altında nefes alamıyorum şükür..ilaçlar yatış çok önemli..dikişin olmasa bile sıkı bir yatış enfeksiyon takibi ve su içerek bebeğine kavuşacaksın eminim ama dikişin olursa psikolojik olarak rahat edersin ve keşkelerin olmaz haftan geç değil bence çok iyi bir dr bul ve attır canım sonrasıda hepimizin duaları..yolun zor yarısını atlattın son 8 haftam de o geçince hafifliycen inşallahh..öpüyorum canım..
psikolojim bu aralar okadar bozukki nasıl anlatsan sizlerecanım bu aralar çok stresliyim malum yataga baglı yaşıyorum bazen birşey yazdıgımda cevap alamadıgımda nadir oluyo üzülüyorum neden oluyo diyeeeeeehamilelik işte ne yapıcan elim ayagım baglı annemde gidicek doktordan sonra bana bakanda olmucak tek kalıcam evde muhtaç olmak ne kadar zor rabbim affetsin agırıma çok gidiyo alışkın olmayınca gene tek kimsesiz sahipsiz kalıcam [/QUOT
Seni çok iyi anlıyorum muhtaç olmak çok zor ama rahat olmamız lazım bende busefer kimseyı ıstemedım yanıma eşimle bı şekılde halletmeye çalışıyoruz benımde ailem ist değil çok zor onlarında sorumlulukları var gelselerde bı sure sonra mecburen gıdıyorlar ozaman dahada zor oluyor sende halledersin bi şekilde rahat ol stres yoksaçmalıyorum durup durup anacımda halime üzülüyo ah dügün olmasa ertelense olmazki zaten düşük oldu diye ekimde yapılıcaktı benim yüzümden olmadı geri çekildi şimdide dedi annem atalım dügünü ama herkez beni bekliyo dünür dedi yüzügü atar diye çok korkuyo bir ablam memlekette biri var burda ama varda yoklardan okadar agırıma gidiyoki benim yaptıklarıma karşı kimse yardım bile etmiyo şimdi annem var canım sıkılmıyo yemegimi ısıtıyo işlerimi yapıyo o gidince ben ne yapıcam çok üzülüyorum salı gidicek hafta sonuna kadar memlekete gidicek ortada kaldım bir eşim destek diyorum hiç kalkmayım yataktan ama karnımdaki ne olucak onun doyması lazım yoksa açta kalsam umrumda degil yani herşey yavrum için eşim garibim nereye yetişsin işemi banamı baksın kaynanam var oda haftada bir gelirim diyo ben ne yapıcam ya rabbime şükrediyorum ama çok agırıma gidiyo bazı şeyler okadar çok şey varki içimi dökmek için kime dert yanayım ben eşime bile desem çekinerekten ogün sinirlerim bozuldu agladım ban hizmet yapıyolar diye rabbim işşallah bu yattıklarımın emegini verirde bebegimi sag saglim alırım kucagıma işşallah allah bana acısında yavrumu bana bagışlasın
canım allahım analı babalı büyütsün inan çok hakkediyosum sen okadar eziyete işşallah bizde senin gibi alırız kucagımızaselam kızlar yenı annenız geldı....rabbıme cok sukur ayın 2 sınde dogum yaptım melegım dogdu...guzel allahım herkese nasıp etsın ıns....:
canım sen nasılsın iyisindir işşşallah seninde günlerin doluyo geri sayım başladı işşallah bizde senin gibi görürüz o günlerigamzecim benim tarihi 16 olarak değiştirirmisin lütfen..birde bi mesaj daha yazıcam sana dikişle ilgili..
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR
Özlem Kız 02.05.2011 Deniz VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 var
elza81 Erkek 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Var.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 var
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
HOŞ GELDİN DENİZ BEBEK
canım işşallah becerebilmişimdir denedim olmuştur bakım
bu arada senin yerinde olsam vakit kaybetmem kesin diktiririm sonrada allah korusun diktirmezsin pişman olursun allahım neden yaptırmadım diye halen vicdan azabı çekiyorum aynı senin gibi oldum ne oluyosa birden bire oluyo adam gibi bir doktor bul diktir ah o doktoru benim elime verselertöbe töbe inan canının acımasını hiç istemiyorum benim herşeyim düzgündü ama ne olduysa olan oldu bir anda bebegim ellerimin arasından kaydı gitti halen vicdan azabı çekiyorum kaç gündür aklım sende inan anneme bile dedim senin için dua etti işşallah bir şey olmaz dedi allah aşkına muhammet aşkına benim düştügüm hataya sakın düşme bende şuan diktirdim benimde garantim yok allah korusun birşey olursada en azından derim tedbirimi aldım rabbim takdır senindir derim allahım evlatlarımızın acısını göstermesin işşallah inan geçen gittim hastaneye aynı yatak aynı oda aynı doktorlar denk geldi işin garibi aynı gün başladım yataga oturunca aglamaya rabbim dedim benimi sınıyosun yavrum oglum herşeyim birtanem ded,im içimden seni burda kaybettin kardeşine burda hayat vericekler gözlerimden akan yaşı görseydiniz yüreginiz dayanmazdı ondan halen vicdan azabı çekerim oglum annem sana yetemedi affet derim bugün sanki hafif oynama degilde kıpırtı hissettim ah yavrum sende oynuyodum dedim kendime çok aglıyorum morallerim 0 canım acıyo ne yapıcam bilmiyorum canımın acısına ne iyi gelir bilmiyorum öldügünede üzülüyorum ama keşke diktirseydim diyorum hep kendime yavrum anacıgını affet ne olur anacın sana yetemediiiiiiiiiii
gamzeciğim merhaba
bence rahim boyunun hiç önemi yok benim dikişten önce 5.3cm idi şimdi ise sadece dikiş tutuyor.enfeksiyonun yoksa yada başka sorun bence serklaj yaptır derim tabi işine karışmış olmayalım yinede.dikişten de korkma çok kısa bir işlem zaten.önceki gebeliklerimizde yaptırmadık(yani yapmadılar birşekilde)çoğumuz kaybettik bebeklerimizi.bence 20 hafta geç değil.
tatlım erkekin hayırlı olsun allah tamamını erdirsinAma olmamış, beceremedim( Hemde kendimin yazdığı satır olmadı. Benim bebişimin cinsiyeti erkek, birde artık serklajımız var. Sen listeye eklersen daha muntazam olur sanırım.
paşama..canım bazen sorularıma yanıt alamıyorum demişsin üzülüyomuşsun ama buna hiç gerek yok çünkü bazen bilgimiz olmuyor bazende geçmiş için üzüldüğün için özellikle yazmıyorum daha çok üzülme diye..umutlu ol burdakilere umut olalım gelecekte bizi okuyanlar onlar güçlü olmuş başarmış desinler bize..demek yanlız kalıcan gel ben bakarım sana duruylayalnızlık zor canım ama insanın anası bile olsa bazen kötü hissediyo kendini yük gibi görüyosun bu hormonlarımızdan sanırım zor ama bebişleri için herşeyi sineye çekicez..hem senin eşinin maşallahı var benimki okadar vurdum duymazdıki hiç yardım etmedi bana kontrolün nezaman dr sorsan sadece yemeğini yapmana izin verir bence çok yaparsın 2 gün idare eder..temizliğide bayan al ben annem yokken öyle idare ettim(eşim çoraplarını bile salonda çıkarır atar sinirlenince 2 gün dikkat eder 3.gün aynı gene)bide sakın yerde yeme sakın küçük bi sehpada otur ye bari dikişlerini zorlarsın bence..olumsuz herşeyide kafandan at oldumu herşey güzel olacak inşallah..
Paşam bu kadar sıkıntı etme kendine, benim annemde haftaya gidecek, hem bence sürekli yatmadan da başarılı olabiliriz, eşin akşamları yapar yemekleri sen öğlen ısıtır yersin, o kadar ayağa kalkmaktan zarar gelmez bence. Bu arada msj larıma cevap gelmiyor demişsin ya, ben daha önce de yazmıştım, ilk sayfaları okuyorum, daha 600 lerdeyim, o arada yazılanları görmüyorum.
paşama..canım bazen sorularıma yanıt alamıyorum demişsin üzülüyomuşsun ama buna hiç gerek yok çünkü bazen bilgimiz olmuyor bazende geçmiş için üzüldüğün için özellikle yazmıyorum daha çok üzülme diye..umutlu ol burdakilere umut olalım gelecekte bizi okuyanlar onlar güçlü olmuş başarmış desinler bize..demek yanlız kalıcan gel ben bakarım sana duruylayalnızlık zor canım ama insanın anası bile olsa bazen kötü hissediyo kendini yük gibi görüyosun bu hormonlarımızdan sanırım zor ama bebişleri için herşeyi sineye çekicez..hem senin eşinin maşallahı var benimki okadar vurdum duymazdıki hiç yardım etmedi bana kontrolün nezaman dr sorsan sadece yemeğini yapmana izin verir bence çok yaparsın 2 gün idare eder..temizliğide bayan al ben annem yokken öyle idare ettim(eşim çoraplarını bile salonda çıkarır atar sinirlenince 2 gün dikkat eder 3.gün aynı gene)bide sakın yerde yeme sakın küçük bi sehpada otur ye bari dikişlerini zorlarsın bence..olumsuz herşeyide kafandan at oldumu herşey güzel olacak inşallah..
Paşam bu kadar sıkıntı etme kendine, benim annemde haftaya gidecek, hem bence sürekli yatmadan da başarılı olabiliriz, eşin akşamları yapar yemekleri sen öğlen ısıtır yersin, o kadar ayağa kalkmaktan zarar gelmez bence. Bu arada msj larıma cevap gelmiyor demişsin ya, ben daha önce de yazmıştım, ilk sayfaları okuyorum, daha 600 lerdeyim, o arada yazılanları görmüyorum
pazartesi kesin kararımızı vericez hakkımda hayırlısı olsun
tatlım erkekin hayırlı olsun allah tamamını erdirsininşallah bu sefer olmuştur....
sıkıntı yapmam bebem işşallah ne biliyim ya doktor hiç kalkma derse ne yapcen ben diyorumki eşim kahvaltıyı hazırlıyo zaten yerim 1 koli sütle 1 koli meyve suyu alırım yazada geldi suyuda boş içerizmevveleride yıkayıp bol koydummu kaplara birazda nevale tememdir bu iş sizlerde varsınız canımda sıkılmaz gelme keyfime bebegim için güçlü olmalıyım herşey yavrum için özüntü sıkıntı yok sevgi mutluluk sevinç var
allah yardımcımız olsun senin kanaman nasıl oldu merak ettim bebem kusura bakmayın bu aralar hormonlar tavan bebhiç düşünmedim o yönleri iyiki varsınız kardeşlerim benim
Şimdilik yok Allah'a şükür, inşallah bir daha da tekrar etmez.
kızlar ben markete gidiyorum gelince yazmak istediğim çok şey var sizlere bugün bi duygusalım annatamamsbl canım hep hatrımı sordun sağolasın sen nasılsın kuzum iyisin inşallah..inşallah gelince vaktim olur yazarım hepinize öpüyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?