- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.741
Hamile yolcular için Türk Hava Yollarının kuralı:
28. haftayı doldurmamış anne adaylarının seyahatinde beyan yeterlidir. 28. haftadan sonra anne adaylarının doktorlarından gebelik haftasının net olarak belirtildiği ve “uçakla seyahatinde sakınca yoktur” ibaresinin yer aldığı bir rapor almaları gerekmektedir. Bu raporun tarihi 7 günden eski olmamalıdır
gamze ucak yolculuğunun sanırım riski basınç . kaç saat sürer uçusun nerde oturuyosun
Canım yazarım önce bir eşime msn adresimi sorayım Paşam benim teknoloji özürlülüğümden çok çekti. Sen beni eklersin sonra ben kabul ederim. Özeline mesaj atarım bu konularda malesef zayıfım. Bir de alınma canım. Çünkü hemen herkes baştan okumaya çalışıyor belli bir süre sonra kim kimdi karışmaya başlıyor sen bir de kullanıcı adını değiştirdin. Birçok arkadaşımız da yeni. Bence kısaca önce kendini tanıt çünkü senin neler yaşadığını bilmeyenler olabilir. Hem tecrübelerinden hepimiz yararlanmak isteriz. Lütfen darılma tamam mı? Bizim de sizler gibi başarılı öyküleri olanlara ihtiyacımız var.
Canım sanırım redüksiyonların için üzülüyorsun. Allah'ın takdiri. Ben oğlumda Zeynep Kamilde yatarken yanımda üçüz hamile vardı 3o luhaftalrında 3 kızı oldu yalnızca biri yaşadı belkide o da tekini feda etseydim diğeri de yaşardı belki diye düşünmüştür. İlk düşüğümde de Edirne Tıpta yataraken üçünü de birden kaybetmişti yan odadan biri. Bunu bilemiyoruz malesef. Tabiki vicdanene zor ama diğerini yaşayan da diğer türlü vicdan azabı çekiyordur...
Allah tez zamanda gönlündekini versin canım...
Canım ben tedavi görmedim. Burada olup da 2 arkadaş onun sayesinde bebeklerine vaktinde kavuştular bir de insani olarak çok iyiymiş diyorlardı...
Canım bence İstanbul'dan bir doktora sor iletişime geçmeyi düşündüğün doktoru ara bence. Senin enfeksiyon problemin de var bu haftada yapılan serklaj acaba enfeksiyonu tetiklemez mi? Bunu da danış canım. Ya da hep yatarak belki de eşinin dediği gibi hastanede tamamlarsın inşallah...
Gözün aydın canım Allah bizlere de nasip eder inşallah...
Canım mahalleden 3-5 kuruş verdiğinde belli saatlerde gelip sana yardım edecek biri yok mu?
Cemil akgül değilmi bu doktor benim kayınvalideminde doktoruydu bende ilerde yardım alabılırmıyım acaba dıe sordum ne tedavı gordun dıye canım arkadaşlar kımler bılıyomusun ne durumdayken yardım aldılar acaba merak ettım
Canım kızın kaç yaşındaydı benim de 6.5 yaşında oğlum var. O da biraz erken mi doğmuştu? Yanlış mı hatırladım. Bazen karıştırıyorum bazı şeyleri. Azıcık geçmişinden bahsetsen özetle ayıp mı etmiş olurum. Anlatmışsındır sanırım ama bu aralar biraz dalgınım...
kızım 4 yaşında.kızımda hiçbir problem olmadı zamanında doğdu.ölen oğlumda 8.haftamda kanamam oldu sonra birkaç kez daha oldu 1-2 ay yattım normale döndü.senelik iznimiz vardı tatile gittik.denize filan sürekli girdim doğumada faydası olur diye.tatile gitmeden bir gün önce eve fare girmiş.gelince temizlikle bir hafta uğraştım.bu arada akıntım vardı zaten iyice arttı.kontrole gittim dr.açıklık olmuş dedi üni.ye gönderdi serklaj yapılır diye.açıklık 4cm imiş kese hunileşmiş.enfeksiyon bakıldı normal değerden 3 kat fazla çıktı.enfeksiyon olduğu için serklaj yapılmadı.15 gün antibiotik tedavisinden sonra normale döndü.eve çıktım birgün sonra ağrım başladı.bayram tatiliydi dr.tatildeymiş ptesiyi bekledik.tekrar enfeksiyon değerim bu defa daha fazla yükselmiş.bir gece o ağrıları çektim.sabah enfeksiyon bebeğede zarar verecek diye tokoliz yapmadılar doğuma bıraktılar.doğum oldu 25.haftada 800gr doğdu 20 gün yaşadı öldü.benim hikayem özetle böyle.tabi 2.de olan açıklık bunuda etkiledi.
sağol canım...amin inşallahh..sürekli yatıyorum iyiki varsınız
tatlım hoşbulduk3 cm normal diye biliyordum :26: 2 ve 2,5 riskli değilmiydi :44: evet ben cok istedim dikişi ısrar ettim gerek yok dedi şimdi ise atalım diyo şimdide ben korkuyorum istemiyorum cünkü bu haftalarda riskde artıyormuş cemil bey nerde ben aslında istanbula acıbademe gitmek istiyorum risklimidir acaba ucakla gitsem bebişim biraz aşşağıdaymış
sağol canım...inşallah senle haftalarımız hemen hhhemen aynı senin bebek yukardamı yani nerdenhareket ediyor :26:
selam kızlar yenı annenız geldı....rabbıme cok sukur ayın 2 sınde dogum yaptım melegım dogdu...guzel allahım herkese nasıp etsın ıns....
Canım ya hatırladım deniz olayını biliyordum ama aklımda Melekceren diye kalmış. Yoksa seninle yazışmıştık seninle benzeşiyor öykümüz. Benim de aynı haftada ve aynı kiloda doğmuştu oğlum ama 4 gün yaşadı. Allah bir daha yaşatmasın kimseye. Ben de endişeliyim. Haftaya salıyı bekliyorum... Dua edin bana hamilelerin duası kabul olurmuş. Kimse sizler gibi içten edemez bu duayı biliyorum ancak yaşayan bilir.
canım benimki göbek deliğimin altında. seninki nerde hareketlenme var.
inşallah senin bebeğinede birşey olmayacak.takip ediyorum seni merakla bekliyorum iyi haberlerini.dualarımız seninle ve herkesle.
Gamze cevap verdim diye hatırlıyorum canım,vermedim mi yoksa?:26: Bir ümit bakıyorum belki benim gibi olan vardır da bana teselli olur diye. Ama malesef son 2 gündür 3 kayıp haberi var. Biri de baştan beri yazıştığımız öğretmen bir arkadaş. O da trakyada oturuyor. Ama pek umutlanacak bir yazı da göremedim...
inşallah senin bebeğinede birşey olmayacak.takip ediyorum seni merakla bekliyorum iyi haberlerini.dualarımız seninle ve herkesle.
tatlım ne oldu anlamadım neyin var bebiştemi sorun var??
göbek deliğinin altında ve kasıklarda hissediyorumm..
dikişten sonra 1 kere kontrole gittim oda dikişten 15 gün sonraydı. Allah nasip ederse 16 mayısda saat 5 de kontrolüm var. çok merak ediyorum bebek nerde, dikiş ne durumda, rahimağzı kaç?
Allahım nasip eder inşallah...
Canım geçen hafta SAT'a göre 7+3 ken fakülteye gittim. 4+3 gibi görünüyor dedi. Kese var yalnızca dedi. Ağlayarak kendi özeldeki doktoru aradım hemen gittim. Orada da aynı şeyleri dedi iki doktor da 1 hafta 10 gün bekleyelim eğer gelişme olmazsa sonlandıracağız dedi. Bazen böyle olabiliyor sonradan da gelişebiliyor dedi doktorlar. Geç döllenme olmuş olabilir dediler.AmA TÜM VERİLER ALEYHİME. yOLK KESESİ BİLE OLUŞMAMIŞ.
Canım ne olur yanlış anlama ama senin doktorunu ben ihmalkar buldum. Bence kontrol aralıkların bu kadar aralıklı olmamalı. Bence bu konuyu söyle canım. Şikayetin varken gitmeliydin...
Eşim geldi çıkıyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?