- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.781
canım benim serklajım yok. Doktor serklaj yaptırmadı. 3 doktora gittim şu an gerek yok dediler.sabah akşam progestan 200 luk kullanıyorum. Benim önce ki kayıplarımda servikal yetmezlik tanısı yoktu. Geç dönem düşük doğum ve kurtaj rahmime zarar verdi sanırım. 9. Haftada çok ağrı için gittim 3 cm di, şimdi 4 cm ölçüloyor.
Bursa da çalışıyorum ben.
Gamzecim beni listeye yazmamisin..gecen regrete benim ismimi ekleyince cok mutlu olmusdum.
Benide eklersen sevinirim canim.Bende yazin yada yazdan sonra hamile kalmayi dusunuyorum..Allah kismet ederse tabiki.Simdiden tesekkur ederim.
tatlım cok güzel yazmışsın yaşadıklarımıza tercuman olmuşsun ...bizim de sınavımız buymuşaslında daha erken yazacaktım bu yazıyı ama misafir geldi dört gözle gitmelerini bekledim girmek için..nerden başlasam bilmiyorum kızlar duygularım okadar yoğunki..buraya ilk geldiğim soru sorduğum günden beri beni aranıza kabul edip hep yanımda oldunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..etrafımda arkadaşım dostum ailem dediklerim bile sizin kadar iyi gelmedi bana..3 kaybım vardı 8 haftalık aman nolcak gene olur ne kurcalatıp duruyosun kendini diyenden,aaaaa uğraşma olmaz senin çocuğun diyen dengesizlere kadar hepsiyle karşılaştım rabbime sığındım bol bol dua ettim gerekli ne varsa elimden geldiğince araştırıp tedavimi olmaya çalıştım..bu gebeliğimde 16 hafta mütemadiyen kanamam oldu her dr gidişimde düşmüş bebek yok diycek zannederek ağlayarak gittim ama duruyordu..sonra kanama geçti ayrıntılı usg de 22.haftamda rahim ağzında kısalmayla tanıştım..ben 8-9 haftalık bebeklerime yanarken sizin kocaman bebeklerinizi kaybedip içinizin yandığını gördüm..en büyük sandığım derdimden büyüklerinin olduğunu anladım..pes edip kalkıcam artık dediğim günler oldu..geçmediğini sandığım günler şimdi geriye baktığımda rüya gibi ben yaşamamışım gibi geliyor..yapamadığım şeylerin nekadarda değersiz olduğunu anladım..asla yatıyoruz diye üzülmeyin ben 9 ay evde özlem arkadaşımız hastanede yattı o meleğine kavuştu sorsak sadece bebeğinin kokusu vardır aklında..dayanın nolur..kızıma kavuşabilecekmiyim bilmiyorum hayal gibi ama uzun yorucu bir yolu sizinle yürüdüm sizinle soluklandım en umutsuz anlarımda bana ellerinizi uzattınız hepinizden allah razı olsun..daha sayfalarca yazabilirim size ama beni bukadarla anladığınızı biliyorum artık..umarım hiçbirimiz birdaha aynı acıları yaşamayız evlatlarımıza kavuşuruz..sevgiyle...[.
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR
Özlem Kız 02.05.2011 Deniz VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Eylem Kız 16.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
sbl1980 Kız 11.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren Erkek 12.10.2011 Var..
elza81 Erkek 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Var.
Crameren 04.11.2011 Var..
tuubaaoz 13.11.2011 Var..
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
BerMel yaz :97:
bütün annişlerin anneler gününü kutluyorumen kutsal varlıklarız allah hepinizin gönlüne göre versin anneler neler yaşadık neler attlattık.. allah öbür dünyada meleklerimize bu dünyada da meleklerimizin kardeşlerine kavuşmayı nasip etsinn
Canım sırasıyla 12 Nisan 158, sonrası 658, 1600, 3000 ama 1700 le 3000 arasında iki hafta var canım. Ultrasonda da kese fazla büyümemiş. Bekliyorum.......
kızlar
ben 2. hedefi yakalamadan bebiş için hiçbirşey yapmıycam.
"""DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇİLMEZ""
ama isim için içim yanıp tutuşuyor. sizler hangi isimleri düşünüyosunuız.
iyiyim canım seninde güzel annecikan
Gamze bebikim anneler günün kutlu olsun nasılsın görüşmeyeli
canım bana kalsa benim hayalim; 38 haftaya kadar çalışırım doğum öncesi 2 ayı da doğum sonrasına alırım. 1 ayda yıılık iznim var. böylece allah nasib ederde doğarsa 5 aya kadar izin mizin istemeden geçiririm günleri ama ben zaten doğum olursa işe mutlaka gitmek zorundayım. en az haftada 2 kez bir iki toplantıya katılmam lazım.
bakalım nasıl devam edecek ilerisi. butun bunlar hayal şuan. gidiş hat böyle olmayacağını gösteriyor.keşke böyle olsa. sağlık durumumuz musait olsa keşke. evde insan daha da çok sarıyor.
sen nasılsın. ağrıların falan vardı gbeçti mi, ben bebeğimi hala hissetmiyoırum. korkuyorum. sorunmu var diye.
canım sakın üzülme sakın onları kaybetmiş olsanda sen bir annesin onlar ahirette şefaatçin olacaklar ve seneye kucağında bebeğinle kutlayacaksın inşallah..bence bu topicteki herkes biçok kadından daha çok anne o yüzden önce hepsinin sonra tüm analarımızın günü kutlu olsun..iyi geceler canım benim lütfen bu güzel gecede güzel hayaller kurup öyle uyu..seneye bu zaman gerçek olmasını dile..
inan okurkem gözlerim dolarak okudum kardeşim benim sana katılıyorum izin verirseniz ilk ve son kez yazıyorum buraya içimden geldigi gibi tabi
bende sizleri tanıdıgıma çok memnunum inanın benim herşeyim oldunuz herkez benle dalga geçerken siz sahip çıktınız bana neler denmediki bende pko vardı hamile kalamıyof-dum kısır gözüyle bakılıyodum çok mücedele ettim kendimle ilk oglumu kaybettim cigerimi yaktı gitti çok acıdım ona sonra 3 sene bebek düşünmedim çünkü panik atak hastası oldum hemde kronikinden her seferinde kendimi hastanelde makinalara baglı buldum kaç kere diyazem yedim çok zordu ogünler çok
hep rabbime sıgındım hiç unutmuyorum hiç kimse inanmadı kaynanam hatta eşime demiş o numara yapıyo dikkat ilgi çekmek için demiş ben bu lafı duyunca çok üzüldüm içimden birşey kopup gittihastalıgın şakası olurmu benim bebgim öldü hamile kalamıyorum bu arda eltim hamile kaldı dogum etmesi hamile kalması bir olay oldu kıskandırmasıda cabası birgün hiç unutmuyorum kızı 4 aylık kaynanama geldiler kalmaya bebk durmadı hastaneye götürdüler meyerse gazı varmış sabah oldu dedim bebek uyuyo ay canım dedim ne güzel uyuyo kaynanam ordan bir laf demesi vardı sormayın maşallah de nazarın degecek dedi o lafı öyle bir dediki yerimden sıçrattı çok agladım içeri girdim dedim yarabbim ne olur benide gör sevgi kulunu çok üzüyolar canım çok acımıştı o lafa eltim yüzüme dediki sen hastasınya yenge allah sana ondan vermiyo bebek ben hastayım evet beni onlar hasta etti çok agırıma gitti sonra eşime sordum canım ben hastayımda yardan ondanmı vermiyo eşim ne hastası herşey allahtan dedi rabbim beni iyi etsin kimseye dilemem bu panik atagı çok zor hemde çok
2 ogluma ne yaptıysam hamle kalamadım allahın bir muczesi oldu hamile kaldım havalarda uçuyorumdedim bu sefer başarıcaksınsen hemen peşime eltimde kaldı ögretmiş gibi benimki gene öldü ondaki havaları görseniz okadr canımı acıttıki anlatılmaz derler yasanırya aynı öyle bebgim öldükten sonra kurban bayramından beri yüzünü ne görüyorum ne sesini bir sefer aradım oda annem çok ısrar etti lafetmesin diye şimdi merak ediyosunuz o aradımı diye aramadı aramasında umrumdada degil allahım bir insan bukadarmı kötü olabilir neyse kimi dedi bırak bu işleri kabul et allah sana dogurganlık vermemiş kimisi afedersiniz orasıo çürümüş al bunu ded,ler yolla anasının evine bundan ne köy olur ne kasaba sakat damgasınıda yedim deli damgasınına çok şükür oglum vefat etti eşimi suçladım okadr dedim diktirelim doktor gererk görmedi dedi her seferinde ama eşim nerden bilsin doktorun yalan konuştugunu eşimim bir lafı var hiç dayanamıyorum dedi oglumu dogururken bir allah demişim birde çok bagırmışım ne olur yardım edi,n bacaklarımın arasında canlı can ver allahım diye oglum diye çok bagırdım can çekişe can çekişe öldü kaynanama dedim anne bu canlı deyince kadın yavrum can çekişiyo dedi nasıl bagırdım dünyanın doktoru geldi başıma eve geldim çok agladım sütüm gitti onamı yanıyım tekmeleri olmucak onamı ne ciciler aldım ogluma giydirmek nasp olmadı kimseyle paylaşmadım ben burda söyledim sadece ya bu bebekte öldü benim gene 7 sene çocugum olmazsa ben ne yapacaktım doktora gittim ilaç vs derken kesme şekerime hamile kaldım benim mucizem bu yavrum rahimimide diktirdim işşallah bu durucak inanın kötüsünü bile düşünmek istemiyorum başarıcam bu sefer başarmalıyım ne gerekirse yapıyorum karnımdaki kız olsun erkek olsun saglıklı olsun benim parçam olsun daha bir şey istemiyorum kimse umrumda degil inanın tek eşimi mutlu ediyim yeter bana işşallah zafer kupasınıda kaldırıcam burda ahanda böle
burnumun diregi inan bu lafın çok canımı acıttı inanırmısın bir annenin begbgi olsun biride binide bir canım benim 2 oglum vefat etti tekmelerinide atıyolardı o hissetmek yokmu o kahrediyo insanı işşallah bundan sonrakilerin acısını görmeyiz canım üzülmemek elde degil ama alnımıza ne yazılıyosa onu yaşıyoruz malesef
canlarım ikinizede teşekkür ediyorum dediginiz dogru bu olayı tek başımA BAŞARMALIYIM BEN RABBİM KAZANANLARDAN NASİP ETSİN İŞŞALLAH
BU ARADA HERKEZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN İŞŞSLLAH SENEYE BEBELERİMİZLE GİRERİZ RABBİM AYIRMASIN İŞŞALLAH
BU ARADA ŞUNU DİYİM BENDE HEM KISALIK HEMDE AÇIKLIK VARDI ALLAH KORUSUN BUDA DURMAZSA BİR DAHA ANNE OLAMICAM MALESEF ONDAN ÇOK KORKUYORUM RABBİM AFFETSİN
Ah canım ben de ilk kez anne olduğumu öğrendim ve 7 haftalık lekelenmem üzerine hastanede yattım. (2003) Anneler günü hastaneden doktorun anneler günü münasebetiyle dağıttığı bir gülle ayrılmıştım çok zoruma gitmişti ama kader yine bir anneler günü ve ben yine tedirginlikler içindeyim ve geçen sene anneler gününde ise Berat'ım benimleydi. Ama kaderin önüne geçilmiyor.
Hepimizin anneler günü kutlu olsun...
tatlım ekledim senidebayadır yoktum kusura bakma atlamışım seni
tatlım cok güzel yazmışsın yaşadıklarımıza tercuman olmuşsun ...bizim de sınavımız buymuşallah hepimizin bu sınavda yüzünümn akıyla cıkmayı nasip etsin...allah bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin az kaldı durun sağlıkla gelicek annesi evimn neşesi balı olucak dualarım seninle tatlım
Kızlarrrr 2 gün girmedim sayfalar dolusu yazılmış oku oku yoruldum,ben kocişin yanındayım bugün sizi okadar özledimki eşime zorla işyerinden bilgisayar getirttim.Buraya girmeyince sanki yapmam gereken bir işim var ve onu yapamamışım hissi oluyor bende .
Gamze nin yarın kontrolü var inşallah herşey yolunda gider canımm.Oh be listeyi düzenlemişsin sen yokken yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım
Paşam canım benim bugünlerde biraz hassas olmuşş kıyamam ben sana biraz dayanmaya çalış canım sonunda alacağın hediye herşeye değecek
Chnb,canım hep aklımdasın inşallah herşey istediğin gibi olsun canım
Tubaaoz girmemiş pek canımm nerelerdesinn
Durubebek yazdıklarına çok duygulandım iyiki varsın tatlımm
Ve elza,sbl,melekceren,crameren,bermel,jorjet ismini unuttuğum tüm kızlarr Hepinizin anneler günü kutlu olsunn.
Ben bugün kocişimle duygusal bir gün geçirdim doğum haftam çok yaklaştığı ve anneler gününün hatırlattıkları ile ilgili biraz kötüydüm.
Ama burayı okuyup sizleri gördükçe yine kendime geldimm Hepiniz iyiki varsınız Hepinizi çok seviyorum
:79::79::79:canım inan gittin gideli aklım sendeydi ne yaptı acep dedim bu hatun bakıyorumda kocişinle romantik takılmışın anlayalım yaneKızlarrrr 2 gün girmedim sayfalar dolusu yazılmış oku oku yoruldum,ben kocişin yanındayım bugün sizi okadar özledimki eşime zorla işyerinden bilgisayar getirttim.Buraya girmeyince sanki yapmam gereken bir işim var ve onu yapamamışım hissi oluyor bende .
Gamze nin yarın kontrolü var inşallah herşey yolunda gider canımm.Oh be listeyi düzenlemişsin sen yokken yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım
Paşam canım benim bugünlerde biraz hassas olmuşş kıyamam ben sana biraz dayanmaya çalış canım sonunda alacağın hediye herşeye değecek
Chnb,canım hep aklımdasın inşallah herşey istediğin gibi olsun canım
Tubaaoz girmemiş pek canımm nerelerdesinn
Durubebek yazdıklarına çok duygulandım iyiki varsın tatlımm
Ve elza,sbl,melekceren,crameren,bermel,jorjet ismini unuttuğum tüm kızlarr Hepinizin anneler günü kutlu olsunn.
Ben bugün kocişimle duygusal bir gün geçirdim doğum haftam çok yaklaştığı ve anneler gününün hatırlattıkları ile ilgili biraz kötüydüm.
Ama burayı okuyup sizleri gördükçe yine kendime geldimm Hepiniz iyiki varsınız Hepinizi çok seviyorum
allah razı olsun kardeşim benimki çok kötü bir hikaye hayatımı yazsam roman olur anlıcagın rabbim yardımcimiz olsun arkadaşlarında dedigi gibi ilk 28 sonra 23 vs 40 haftaları görürğz işşallah yaradanım izniyleCanim benim hikayeni tam bilmiyordum simdi daha iyi anladim..inan cok uzuldum ama insallah bundan sonra hep mutlu olursun ve aci ccekmessin canim..Ve ne guzel bugun tam 15 haftalik olmusun insallah daha 25 i 35 ve dogumununuda burda gorururuz:)..inaniryorum insallah bu kez yavrunu kucagina alcaksin..Dualarimiz hep seninle..hepimiz birbirimiz icin dua ediyor Allah o dualarimizi kabul eder insallah.
Kendine cook dikkat et opuyorum seni,.
Kızlar tüm annelerin, anne adaylarının ve anne olmayı planlayanların hepsinin, anneler gününü kutlarım, nice mutlu anneler gününe...
sizlerinde annelert gününüz kutlu olsun işşallah seneye bebeklerimizle girmek dilegiylekızlar merhaba.hepinizin anneler günü kutlu olsun...
iyiyim canım kusura bakma trafik dün evde çoktu çıkmak zorunda kaldım isimlerde güzel bebem tebrik edrim:86::86:aLLAH koymayı nasip etsin işşallahcanım öncelikle her şeyin hayırlısı olsun...tatlım gec döllenme olabilir hiç üzülme 3000 ne kadar güzel yükselmiş son test belki yanlış cıkmış olabilir benim ilk gebeliğimdede görülmedi dr booş gebelik dedi dış gebelik dedi ama sonrada gösterdi kendini ben bunda kalp atışlarını 8 haftamda duydum 3000 değer de az değil bebek utrasyonda görülmedi mi?? tatlım dualarım seninle ne olursa olsun hiç üzülme sen elinden geleni yaptın takdir allahhın...
ben isim işini babaya bıraktım kızıma ismini ben koymuştum ama sana sevdiğim isimleri söyleyebilirim
kız:azra,ecren,öykü,duru,deren,başak,beren,zehra,masal,hhatiçe,çağla
erkek:ömer,doruk,aras,buğra,onur,çınar,görkem,güney,poyras,kuzey
iyiyim canım seninde güzel anneciksen nasılsın?
Canim benim seni cok iyi anliyorum..bu ozel gunler aci veriyor insana..kotu seyler yasadigimiz icin oysaki bi cok kisi baska turlu geciriyor bu gunu..ama herseyin hayirlisi kaderin onun gercekden gecemiyoruz yazgimizi yasiyoruz..boyle olcakmis demekki.
Icini rahat tutr insallah herseyin hayirlisi olsun canim.
Gecen sene benimde Beratim benim karnimdaydi..daha varliginda o gun haberdar olmusdum..kismet iste..
Uzme kendini olurumu..optumm canim
teşekür edrim bende darısı işşalah bu ay sana yaradan boş çıkarmasın işşallahGünaydın arkadaşlar ve göbişlerde ki bebişler herkese sağlıklı mutlu bı hafta dılıyorum
Sağ olasın canım. Allah bir gün hepimizin yüzünü güldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?