- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.761
selam kızlar yenı annenız geldı....rabbıme cok sukur ayın 2 sınde dogum yaptım melegım dogdu...guzel allahım herkese nasıp etsın ıns....
galiba baya ilerden aldım listeyiinşallah başka eksiklik yoktur evet göbek deliğinde hissetmem normalmiş ama dr bebek aaşağıda dedi pazartesi ola hhayrola oldu
aslında daha erken yazacaktım bu yazıyı ama misafir geldi dört gözle gitmelerini bekledim girmek için..nerden başlasam bilmiyorum kızlar duygularım okadar yoğunki..buraya ilk geldiğim soru sorduğum günden beri beni aranıza kabul edip hep yanımda oldunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..etrafımda arkadaşım dostum ailem dediklerim bile sizin kadar iyi gelmedi bana..3 kaybım vardı 8 haftalık aman nolcak gene olur ne kurcalatıp duruyosun kendini diyenden,aaaaa uğraşma olmaz senin çocuğun diyen dengesizlere kadar hepsiyle karşılaştım rabbime sığındım bol bol dua ettim gerekli ne varsa elimden geldiğince araştırıp tedavimi olmaya çalıştım..bu gebeliğimde 16 hafta mütemadiyen kanamam oldu her dr gidişimde düşmüş bebek yok diycek zannederek ağlayarak gittim ama duruyordu..sonra kanama geçti ayrıntılı usg de 22.haftamda rahim ağzında kısalmayla tanıştım..ben 8-9 haftalık bebeklerime yanarken sizin kocaman bebeklerinizi kaybedip içinizin yandığını gördüm..en büyük sandığım derdimden büyüklerinin olduğunu anladım..pes edip kalkıcam artık dediğim günler oldu..geçmediğini sandığım günler şimdi geriye baktığımda rüya gibi ben yaşamamışım gibi geliyor..yapamadığım şeylerin nekadarda değersiz olduğunu anladım..asla yatıyoruz diye üzülmeyin ben 9 ay evde özlem arkadaşımız hastanede yattı o meleğine kavuştu sorsak sadece bebeğinin kokusu vardır aklında..dayanın nolur..kızıma kavuşabilecekmiyim bilmiyorum hayal gibi ama uzun yorucu bir yolu sizinle yürüdüm sizinle soluklandım en umutsuz anlarımda bana ellerinizi uzattınız hepinizden allah razı olsun..daha sayfalarca yazabilirim size ama beni bukadarla anladığınızı biliyorum artık..umarım hiçbirimiz birdaha aynı acıları yaşamayız evlatlarımıza kavuşuruz..sevgiyle...
Canim duygularini cok guzel yazmisin ve benim duygulariminnda tercuman olmusun sanki.
Bence hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz bu konuda..ve umarim yavurunu kucagina alacaksin ve bol bol kokluyacaksin..bende yavrularim aklima geldikce burnumun diregi sisliyor resmen..oysaki ben onlari hic koklamadim cunku cook kucuk kaybettim 18 haftalik..ama gercekden aklima geldikce yavrularim kotu oluyorum.
Ve insallah hic kimse bu acilari yasamaz ve sonumuz hayirlisi ve guzel olur.
tüm kalbimle amin diyorum canım..hergeçen gün bağlanıyor insan 18 hafta dilekolay hele tekrar tekrar aynı şeyler olunca yok olamaz diyor insan inanamıyor..allah sana ve tüm isteyenlere bol bol koklayacakları sağlıklı evlatlar versin..
Amin canim aminnn..bende tum kalbimle amin diyorum senin gibi.
Bu annenler gunu benim icin cok onemli ve uzuyor beni..cunku gecen sene anneler gununde ilk hamilelik testimi yaptim hayatimda ve positief cikmisdi..anneler gununde anne olacagimi ogrenmisdim cok mutlu olmusdum ve obur sene anneler gununde benimde bi yavrum olcak demisim ama malesef bu dunyada degil yavrularim ama obur dunyada ikitane melegim var onlar simdi benim anneler gunumu kutluyordur..
Neyse fazla yazmayim kotu oldum biraz.
Hepimizin dualari ayni ve hepimiz birbirimiz icn dua ediyoruz insallah kabul olur bu kadar kutsal dualar.
allah allah tatlım sen 2. kan tahlilini yaptırdın mı??teyit için yaptırılıyordu :26: utrasyona bakarak mı dediler anlamadım
bu gittiğimde söylicem canım.
aslında daha erken yazacaktım bu yazıyı ama misafir geldi dört gözle gitmelerini bekledim girmek için..nerden başlasam bilmiyorum kızlar duygularım okadar yoğunki..buraya ilk geldiğim soru sorduğum günden beri beni aranıza kabul edip hep yanımda oldunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..etrafımda arkadaşım dostum ailem dediklerim bile sizin kadar iyi gelmedi bana..3 kaybım vardı 8 haftalık aman nolcak gene olur ne kurcalatıp duruyosun kendini diyenden,aaaaa uğraşma olmaz senin çocuğun diyen dengesizlere kadar hepsiyle karşılaştım rabbime sığındım bol bol dua ettim gerekli ne varsa elimden geldiğince araştırıp tedavimi olmaya çalıştım..bu gebeliğimde 16 hafta mütemadiyen kanamam oldu her dr gidişimde düşmüş bebek yok diycek zannederek ağlayarak gittim ama duruyordu..sonra kanama geçti ayrıntılı usg de 22.haftamda rahim ağzında kısalmayla tanıştım..ben 8-9 haftalık bebeklerime yanarken sizin kocaman bebeklerinizi kaybedip içinizin yandığını gördüm..en büyük sandığım derdimden büyüklerinin olduğunu anladım..pes edip kalkıcam artık dediğim günler oldu..geçmediğini sandığım günler şimdi geriye baktığımda rüya gibi ben yaşamamışım gibi geliyor..yapamadığım şeylerin nekadarda değersiz olduğunu anladım..asla yatıyoruz diye üzülmeyin ben 9 ay evde özlem arkadaşımız hastanede yattı o meleğine kavuştu sorsak sadece bebeğinin kokusu vardır aklında..dayanın nolur..kızıma kavuşabilecekmiyim bilmiyorum hayal gibi ama uzun yorucu bir yolu sizinle yürüdüm sizinle soluklandım en umutsuz anlarımda bana ellerinizi uzattınız hepinizden allah razı olsun..daha sayfalarca yazabilirim size ama beni bukadarla anladığınızı biliyorum artık..umarım hiçbirimiz birdaha aynı acıları yaşamayız evlatlarımıza kavuşuruz..sevgiyle...
Canim duygularini cok guzel yazmisin ve benim duygulariminnda tercuman olmusun sanki.
Bence hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz bu konuda..ve umarim yavurunu kucagina alacaksin ve bol bol kokluyacaksin..bende yavrularim aklima geldikce burnumun diregi sisliyor resmen..oysaki ben onlari hic koklamadim cunku cook kucuk kaybettim 18 haftalik..ama gercekden aklima geldikce yavrularim kotu oluyorum.
Ve insallah hic kimse bu acilari yasamaz ve sonumuz hayirlisi ve guzel olur.
Paşam bu kadar sıkıntı etme kendine, benim annemde haftaya gidecek, hem bence sürekli yatmadan da başarılı olabiliriz, eşin akşamları yapar yemekleri sen öğlen ısıtır yersin, o kadar ayağa kalkmaktan zarar gelmez bence. Bu arada msj larıma cevap gelmiyor demişsin ya, ben daha önce de yazmıştım, ilk sayfaları okuyorum, daha 600 lerdeyim, o arada yazılanları görmüyorum
paşama:
sende kafana birşey takma artık hepimiz senin gibi yatıyoruz hiç merak etme.banada annem bakıyor herşeyi önüme taşıyor.benim birde kızım var sağolsun isteği bitmiyor benim gibi olmasada onada bakıyor annem.ne yapalım mecburuz idare edicez artık inşallah mükaafatınıda alırız hepimiz.
Amin canim aminnn..bende tum kalbimle amin diyorum senin gibi.
Bu annenler gunu benim icin cok onemli ve uzuyor beni..cunku gecen sene anneler gununde ilk hamilelik testimi yaptim hayatimda ve positief cikmisdi..anneler gununde anne olacagimi ogrenmisdim cok mutlu olmusdum ve obur sene anneler gununde benimde bi yavrum olcak demisim ama malesef bu dunyada degil yavrularim ama obur dunyada ikitane melegim var onlar simdi benim anneler gunumu kutluyordur..
Neyse fazla yazmayim kotu oldum biraz.
Hepimizin dualari ayni ve hepimiz birbirimiz icn dua ediyoruz insallah kabul olur bu kadar kutsal dualar.
ah canım ben de ilk kez anne olduğumu öğrendim ve 7 haftalık lekelenmem üzerine hastanede yattım. (2003) anneler günü hastaneden doktorun anneler günü münasebetiyle dağıttığı bir gülle ayrılmıştım çok zoruma gitmişti ama kader yine bir anneler günü ve ben yine tedirginlikler içindeyim ve geçen sene anneler gününde ise berat'ım benimleydi. Ama kaderin önüne geçilmiyor.
Hepimizin anneler günü kutlu olsun...
canım yardan karnındakine ömür can versin işşallah dilerim rabbim evlatlarımızla imtaan etmesin işşallah güzel haberler alman dilegimle
Amin canım. Cümlemizi Allah evlatlarıyla imtihan etmesin...
arkadaşlar hıkayelerınızı yenı yenı okuyorum ve çok ağladım tum annelerın özelliklede sizlerin anneler gununuz kutlu olsun çok hakedıyorsunuz anne olmayı ben bı umıtlenıyorum bı umıtsızlığe kapılıyorum gunler geçmiyor sonucum ne olacak bılmıyorum bugun bırde kabız oldum çok moralım bozuldu basurda var yatmaktan hareketsızlıkten oluyo galıba kaysı falan herşey yıyıyorum eşim çok guzel bakıyo allah ondan bın kere razı olsun dua edıyorum allahım benım hıç hatırım yoksa onun hatrına bıze evlat nasip et dıyorum bılmıyorum çok karışık kafam benımde oğlum olsaydı 1 yaşında olcaktı nisanda diğerıne ben kıydım asla affetmıyorum kendımı ama doktorları hıç affetmıyorum allahım yardım et çok kafam karışık
canım bana kalsa benim hayalim; 38 haftaya kadar çalışırım doğum öncesi 2 ayı da doğum sonrasına alırım. 1 ayda yıılık iznim var. böylece allah nasib ederde doğarsa 5 aya kadar izin mizin istemeden geçiririm günleri ama ben zaten doğum olursa işe mutlaka gitmek zorundayım. en az haftada 2 kez bir iki toplantıya katılmam lazım.elza sen daha ne kadar çalışacaksın, doktorun çalışmana izin verdimi? birde ilaç ne içiyorsun?
kızlar
ben 2. Hedefi yakalamadan bebiş için hiçbirşey yapmıycam.
"""doğmamış çocuğa don biçilmez""
ama isim için içim yanıp tutuşuyor. Sizler hangi isimleri düşünüyosunuız.
canım kız olursa fatıma sümeyye olacak ondan emin degilimde :44::44:
Erkek burak umud vada ömür de olabilir hele bir o gün gelsin bakarız yeterki isim koymak kalsım ben iki evladımdada aldım yaptım bunda hiç bir şey yapmadım düşünmüyorum zaten yapmayı saglıklı dogsun etegimi yırtar kumdak yaparım onasen nerde çalışıyodun canım serklaj varken zor olmuyomu çalışmak:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?