Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ben sağlık ocağına gittim bebişin kalp atışlarını dinledim geldim rahatladım biraz ebemde emzirme üzerine bişeyler anlattı bebekle beraber 20 sinde çağırdı inşallah dedim zaman daha hızlı geçse keşke

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm sen elinden geleni yaptın Allah'ın takdiri böyleymiş

kızlarr.. yeni serklaj olan arkadaşlar bişey soracağım size serklajdan sonra olan pembe renkli akıntınız hala devam ediyormu? bir hafta oldu benim hala devam ediyor çok yoğun değil ama arada geliyor yarın doktora gideceğim sizlerin nasıl merak ettim:26:

Dua edin bana lütfen hamişlerin duası kabul olur allahın izniyle sonucum pozitif olsun sonuna kadar pozitif gitsin herşey inş

Ben hamile deilim canımm ama hayırlısıyla inşallah güzel haberi alırsınBizde burda kutlarızz.

Ayyy canımm heycanla bekliyorumm güzel haberi alamayı.Kocişine olan teklifin doğru bir hareket benim bir arkadaşımın bebeği gelmiyordu doktoru söylemiş biz böle durumlarda öneriyoruzz diye kendisi hemen harekete geçtii bebek 2 gün sonra kucağındaydı hem sisizn içinde iyi olurr .Doğumda bizi unutmaaa dualarını bekliyoruzzz

Tubacımmm daha nasıl bir hareket yapabilirm ki .Canımm akıntıyla ilgili bir fikrim yokk sonuçta yarın doktora gideceksinn inşallahh herşey yolunda gidecekk tatlımm sonra ben seni yapcamm

inşallah herşey yolundadır bakalım ne çıkacak:18:
ne yapcaksın kız bize korkutma beni

inşallah canım..bende burda mayıs annelerinden öğrendim normal doğumu hızlandırma tekniklerini..9 aydır yasak zaten bayağı bi şaşırcak kociş:26:etmemmi hepiniz için edicem inşallahh rabbim o günü gösterirse

ayy bu bebişlerde çok nazlılar yaaa okadar dursun diye uğraşıyoruz sonrada gelsinler diye
ee kolay gelsin artık size

inşallah herşey yolundadır bakalım ne çıkacak:18:
ne yapcaksın kız bize korkutma beni

korkuturmuyum hiç seni benn böle yapcam sadece

ay kocişin neye ugradığını şaşıracakk.Canım benim arkadaşıma bu tavsiyeyi veren amerikan hastanesin de doçent Kayhan Yakın merak etme doçent taktikli

Olması ve doğması için yapılan şey aynıı Akşam durubebek için romantizim varr kocişin sana alsınn barii bukadar zamandan sonra

ayyy çok hoş geçen zor günlerden sonra kutlamalara başlayın artık doğumdan sonrada pek fırsatınız olmaz

neler yapıyorsun nasıl geçiyor izmir günlerin gezdinmi

Canım,gelmeden bir gün önce çok geç yattığım için cumartesi çok yorgundum akşam üzeri izmirdeydim yemekten sonra gözümü bile açamadımm erkenden yattım.Pazar malesef biraz moralim bozuktu anneler günü bana biraz dokundu öğleden sonra ılıcaya gittik akşama kadar oralardaydık orası bana çok iyi geldi akşam kocişle survivor izledikk paskal nihatı biraz daha dövseydi keşke adam tam bir yılan yalancı tüm sinirlerimi tepeme çıkardı takmış bir kadının eteğinin altına girmem diye sormak lazım sedanın eteğinin altında ne yapıyordun diyee.Bugünde geç kalktım eşim geldi aldı biraz gezdik kordon,alsancak şimdi onun işyerindeyim sena yazıyorum nasıl ayrıntılı oldumu.Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımı görmeye gideceğim çarşamba ayarlaya bilirsem bostanlı pazarına öğleden sonra istanbul yolcusu kalmasın .Bi ne yediğimi yazmadım

kocişinle aranız nasıl oldu gelmeden önce biraz bozuktun görünce değiştimnmi
evet biliyorum bu günlerdeki hassaslığını birde anneler günü dokunmuştur
neyse ılıcalarda atmışsındır bütün yorgunluğunu kuş gibi hafiflemişsindir artık
offf yaaa survivor çok kötüydü dün izlemedim bile nihatın konuşmalarını. çok üzüldüm, yazık oldu paskal'a. daha kaç kişiyi gönderir o öyle. Allah sabır versin ordakilere.. ayy bende çok merak ediyorum seda nasıl dayandı ki ona:26:
oooo alsancak, kordon... nasıl güzelmiydi. şansına havada güzel. o akşam bana sordun ya çantama ne koysam diye bende sana hava güzel dedim meğer o gün hava çok soğukmuş eşim eve geldi dondum çok soğuktu dedi çok üzüldüm sana güzel dedim diye neyseki ertesi günü düzeldi
ayy kime gideceksin merak ettim çok mu seviyorsun arkadaşını

hayırlısı böyleymiş sonuçta sen elinden geleni yaptın.sonra birşey olunca üzülmek daha ağır geliyor insana.allah'tan herşeyin hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.

Evet canım doktorlarım da öyle dedi her şeyi denedim çoğunu da burada öğrendiklerim sayesinde doktorumu yönlendirerek. Allah hepinizden razı olsun en tez zamanda sizlere de evlatlar nasip etsin...

Dua edin bana lütfen hamişlerin duası kabul olur allahın izniyle sonucum pozitif olsun sonuna kadar pozitif gitsin herşey inş

İnşallah her şey gönlünce olsun gerçekten beklemek kadar zor şey yok...

Canım özeldeki doktorum sağ olsun burada da yaparız ama 500 tl kadar tutar fakültede yaptır dedi. Şimdi ücret vermeyeceğim... Allah seni bir avazda kurtarsın canım gerçekten normali en iyisi. Daha öncede yazmıştım ben 25 haftalık bebeğimi normal doğum yaptım 11 senelik evliyim normal doğumdan sonra bu işlerde daha farklı hissettim zaten internette de okudum etkili oluyormuş bu konularda...

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin...

Canım ben de öyle düşündüm bir de erken doğum yapanlar topiğinde erkeğe de klomen verildiğini okudum onu da sordum doktora böyle yaklaşımlar var dedi eşim üroloğa görünecek. Bizim bu konuda günaşırı konusunda sıkıntı oluyordu eşim çabuk güçten düşüyordu. Sonra tüp bebek denediler mi? Ben de mantıklı buldum bu anlayışı. Olmazsa tüp bebek denenebilir...

canım kelimeler boğazımda düğümleniyor. çok üzüldüm. ama herşey allahtan. sakın umutsuzluluğua kapılma canım. seni çook seviyoruz....

Canım sağ ol siz benim için birer kardeş gibi oldunuz çoğunuzdan büyüğüm herhalde. Allah sana da evladını sağ salim vakitlice kucağına almayı nasip etsin...

Ne güzel kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş... Sevindim senin adına...

Evet canım çabucak geçse zaman...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm sen elinden geleni yaptın Allah'ın takdiri böyleymiş

Evet canım sağ olasın. Sen de sor doktoruna her şeyi...

İnsan tabi üzülüyor özel günlerde. Ben de ilk bebeğimi anneler gününde kaybetmiş olarak hastaneden çıkmıştım elimde doktorun verdiği anneler günü hediyesi gülle. Bunda da dün gece lekem geldi. Kader bazen böyle oyunlar oynuyor bizlere malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…