- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.821
Arkadaşlar sizlere eşimin okulundan yazıyorum. Gece 12.30 da lekelenmem oldu. Sabah hastaneye gittim özele yolda doktor hanımı aradım. Gittim hemen muayeneye aldı. Gebelik kesesi bozulmuş dedi. İster ilaçları kes kendiliğinden düşsün, istersen de müdahele ile alalım dedi. Sonra da fakültedeki doktor bey Ankaraya patolojiye göndersin burada pahalı oluır dedi. Fakültedeki doktor öğleden sonra gelecekmiş. Bu hikayemde burada sonlanmış oldu. Özeldekine spiral taktırmak istediğimi söyledim yıprandığımı hem de oğlumun bire başlayacağını ekledim. Ertelersem de bir sene 35 yaşımda olacağım daha mı sorun olur dedim. Espri yaptı benim yanımda söyleme bunu dedi. Kendisi evli değil ve 35 ten biraz fazla. Sonra fakülteye gittim ama doktoru aradık öğleden sonraya görüşeceğiz.
Ben elimden geleni yaptım kısmet böyleymiş. İnşallah buranın en son olumsuz haberi bu olur....
Arkadaşlar sizlere eşimin okulundan yazıyorum. Gece 12.30 da lekelenmem oldu. Sabah hastaneye gittim özele yolda doktor hanımı aradım. Gittim hemen muayeneye aldı. Gebelik kesesi bozulmuş dedi. İster ilaçları kes kendiliğinden düşsün, istersen de müdahele ile alalım dedi. Sonra da fakültedeki doktor bey Ankaraya patolojiye göndersin burada pahalı oluır dedi. Fakültedeki doktor öğleden sonra gelecekmiş. Bu hikayemde burada sonlanmış oldu. Özeldekine spiral taktırmak istediğimi söyledim yıprandığımı hem de oğlumun bire başlayacağını ekledim. Ertelersem de bir sene 35 yaşımda olacağım daha mı sorun olur dedim. Espri yaptı benim yanımda söyleme bunu dedi. Kendisi evli değil ve 35 ten biraz fazla. Sonra fakülteye gittim ama doktoru aradık öğleden sonraya görüşeceğiz.
Canım arkadaşım,inan okadar üzüldümki ne söylesem ne desem bilemiyorummbu bebeği nekadar çok istediğini biliyorumm ama ne olur kendini çok fazla hırpalama sen elinden gelen herşeyi yaptın,hayırlısı olsun demekten başka birşey kalmıyor geriye..Canım ben 32 yaşındayım elimde sadece 17 hafta yaşadığım annelik duygum var sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek anne olmak için umudum var ve bu umudun gerçekleşip gerçekleşmeyeceini anlamak için denemekten başka çarem yok.Hele yaşına hiç takılma benim en yakın arkadaşım senin yaşında evlendi şimdi hamile artık insanlar okuldu iş hayatıydı vs derken erken yaşta anne olamıyor benim kendi teyzem ilk bebeklerini 38 39 yaşında doğurdu.Burda ne üzüntülere ne sevinçlere sahit oluyoruz birgün bizde burda güzel hikayelerimizle olacağızz ben buna inanıyorumm.Seni kocaman öpüp kucaklıyorumm inancını ve umudunu kaybetme.İnanmak başarmanın yarısıdır..
Ben elimden geleni yaptım kısmet böyleymiş. İnşallah buranın en son olumsuz haberi bu olur....
Sağ olsın canım...
Evet canım her halde genetik analizdi. Doktor dediki kromozom analizi yapılsın bir şey çıkmazsa eşine bakılır dedi. Kendi düşerse de o zaman genetik analiz olmaz. Doktor rapor da vermedi. Israr edip rapor alayım mı sence yaptırmayayım mı analiz. Bir operasyon daha geçirirsem dediğin gibi daha kötü olabilir rahim için dediğin gibi şaşırdım kaldım...
Dua edin bana lütfen hamişlerin duası kabul olur allahın izniyle sonucum pozitif olsun sonuna kadar pozitif gitsin herşey inş
canım progestan ve diğer tüm ilaçları bırakınca düşer zaten vücud onu atıcaktır muhakkak küçük olduğundan anneyede zararı yok ayrıca..birde cytotec diye bi ilaç var vajinal yerleştiriliyo 2 saatte bir o rahim ağzını açıp düşüğü hızlandırıyor..valla ben dürtmesem kızım hiç kımıldamıyo ben biraz karnıma vurunca azcık kımıldanıyo okadar.kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çarşamba bırakçam kan değerim normale dönünce hemen alıcaklarmış bebeği ben çaktırmadan hurmaya başladım iğneyi kesince sıcak duşta alcam hergün,bide eşime bi teklifim olcek:26:belki normal gelir bebişim çokta riske atmak istemiyorum bunlara rağmen açılma olmazsa sezeryana alsınlar napim yeterki sağlıkla kavuşayım ona....bu arada benimde annem gitti cuma gelecek bende yanlız kaldım kuşum gördünmü eşlik ediyim sana..
canımmm
Tubacımmmdaha nasıl bir hareket yapabilirm ki .Canımm akıntıyla ilgili bir fikrim yokk sonuçta yarın doktora gideceksinn inşallahh herşey yolunda gidecekk tatlımm sonra ben seni yapcamm
Ayyy canımm heycanla bekliyorumm güzel haberi alamayı.Kocişine olan teklifin doğru bir hareket benim bir arkadaşımın bebeği gelmiyordu doktoru söylemiş biz böle durumlarda öneriyoruzz diye kendisi hemen harekete geçtii bebek 2 gün sonra kucağındaydı hem sisizn içinde iyi olurr .Doğumda bizi unutmaaa dualarını bekliyoruzzz
inşallah canım..bende burda mayıs annelerinden öğrendim normal doğumu hızlandırma tekniklerini..9 aydır yasak zaten bayağı bi şaşırcak kociş:26:etmemmi hepiniz için edicem inşallahh rabbim o günü gösterirse
inşallah herşey yolundadır bakalım ne çıkacak:18:
ne yapcaksın kız bize korkutma beni
inşallah canım..bende burda mayıs annelerinden öğrendim normal doğumu hızlandırma tekniklerini..9 aydır yasak zaten bayağı bi şaşırcak kociş:26:etmemmi hepiniz için edicem inşallahh rabbim o günü gösterirse
ayy bu bebişlerde çok nazlılar yaaa okadar dursun diye uğraşıyoruz sonrada gelsinler diye
ee kolay gelsin artık size
korkuturmuyum hiç seni benn böle yapcam sadece
tamam ozamn :97: eğer bişey yaparsan hemen paşama sölerimm pataklar seni bak
ay kocişin neye ugradığını şaşıracakk .Canım benim arkadaşıma bu tavsiyeyi veren amerikan hastanesin de doçent Kayhan Yakın merak etme doçent taktikli
Olması ve doğması için yapılan şey aynııAkşam durubebek için romantizim varr kocişin sana alsınn barii bukadar zamandan sonra
korkuturmuyum hiç seni benn böle yapcam sadece
neler yapıyorsun nasıl geçiyor izmir günlerin gezdinmi
Canım,gelmeden bir gün önce çok geç yattığım için cumartesi çok yorgundum akşam üzeri izmirdeydim yemekten sonra gözümü bile açamadımm erkenden yattım.Pazar malesef biraz moralim bozuktu anneler günü bana biraz dokundu öğleden sonra ılıcaya gittik akşama kadar oralardaydık orası bana çok iyi geldi akşam kocişle survivor izledikkpaskal nihatı biraz daha dövseydi keşke adam tam bir yılan yalancı tüm sinirlerimi tepeme çıkardı takmış bir kadının eteğinin altına girmem diye sormak lazım sedanın eteğinin altında ne yapıyordun diyee .Bugünde geç kalktım eşim geldi aldı biraz gezdik kordon,alsancak şimdi onun işyerindeyim sena yazıyorum nasıl ayrıntılı oldumu .Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımı görmeye gideceğim çarşamba ayarlaya bilirsem bostanlı pazarına öğleden sonra istanbul yolcusu kalmasın .Bi ne yediğimi yazmadım
hayırlısı böyleymiş sonuçta sen elinden geleni yaptın.sonra birşey olunca üzülmek daha ağır geliyor insana.allah'tan herşeyin hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.
Dua edin bana lütfen hamişlerin duası kabul olur allahın izniyle sonucum pozitif olsun sonuna kadar pozitif gitsin herşey inş
canım ben bebeği gönderdiğimde 250 tl vemiştim sonra dr eşimle ikimizdende istedi oda 340 tı..yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu kararını etkilemek istemem ama kürtaj olursan gönderirsin kendinize yaptırmazsın..düşük olursada kendinize yaptırırsın..ne karar verirsen hayırlısı olur inşallah canım hemşerim dualarım seninle..
canım öyle oluyomu dediğin ne anlamadım sorunu?durucuk haftaya bugün bu saatlerde kucağımda inşallah..ama hareketleri çok az korkuyorum bende belki gidip nst çektiririm bugün..hayırlısıyla hepimiz sevinenlerden olucaz inşallah..
inşallah pozitiftir canım kaçıncı gün bugün nezaman test yaptırıcaksın?
canım progestan ve diğer tüm ilaçları bırakınca düşer zaten vücud onu atıcaktır muhakkak küçük olduğundan anneyede zararı yok ayrıca..birde cytotec diye bi ilaç var vajinal yerleştiriliyo 2 saatte bir o rahim ağzını açıp düşüğü hızlandırıyor..valla ben dürtmesem kızım hiç kımıldamıyo ben biraz karnıma vurunca azcık kımıldanıyo okadar.kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çarşamba bırakçam kan değerim normale dönünce hemen alıcaklarmış bebeği ben çaktırmadan hurmaya başladım iğneyi kesince sıcak duşta alcam hergün,bide eşime bi teklifim olcek:26:belki normal gelir bebişim çokta riske atmak istemiyorum bunlara rağmen açılma olmazsa sezeryana alsınlar napim yeterki sağlıkla kavuşayım ona....bu arada benimde annem gitti cuma gelecek bende yanlız kaldım kuşum gördünmü eşlik ediyim sana..
Canım kendini çok yıpratma, herşeyin hayırlısı, bence de üniversite de tahlil yaptırsan iyi olur. En azından buna neyin sebep olduğunu öğrenirsin, benim kuzeniminde bir oğlu var, daha sonra iki kere hamile kaldı ve ikisini de 9. haftasında kalpleri durduğu için kaybetti. Sonra teste gönderdiler, kromozomlarda sorun oluşuyormuş, eğer bebek istiyorsa tüp bebek yapmaları gerekiyormuş. Yani hem nedenini hemde çaresini öğrendiler, mevlam dermansız dert vermezmiş.
canım kelimeler boğazımda düğümleniyor. çok üzüldüm. ama herşey allahtan. sakın umutsuzluluğua kapılma canım. seni çook seviyoruz....
kıyamam eşlik et bari işin sevindirici bölümü arkadaşım okullar kapansın işten çıkıcak 2 kızı var onlara bakmakla yükümlü dedi hergün seni kolaçan ederim korkma işlerini yemegini yaparım sag olsun öyle dedi birde profum beni aydınlattıgın için sagolasınsenden ögrenicek inan çok şeyim var bu haftalarda çarpıntı olurmı yataktan alktım ani hareket edipte hani kalkıyosunya çarpıntı olurmu kendimmi yapıyorum bebekmi anlamış degilim ne oluyo acaba bana panik atagımda zdı bu ara ne yapıcam bu illette kurtulmK İÇİN ANLAMIŞ DEGİLİM BİRİ BANA EL ATSA İNAN ÇOK SEVİNİCEM
ben sağlık ocağına gittim bebişin kalp atışlarını dinledim geldim rahatladım biraz ebemde emzirme üzerine bişeyler anlattı bebekle beraber 20 sinde çağırdı inşallah dedim zaman daha hızlı geçse keşke
canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm sen elinden geleni yaptın Allah'ın takdiri böyleymiş
Canım,gelmeden bir gün önce çok geç yattığım için cumartesi çok yorgundum akşam üzeri izmirdeydim yemekten sonra gözümü bile açamadımm erkenden yattım.Pazar malesef biraz moralim bozuktu anneler günü bana biraz dokundu öğleden sonra ılıcaya gittik akşama kadar oralardaydık orası bana çok iyi geldi akşam kocişle survivor izledikkpaskal nihatı biraz daha dövseydi keşke adam tam bir yılan yalancı tüm sinirlerimi tepeme çıkardı takmış bir kadının eteğinin altına girmem diye sormak lazım sedanın eteğinin altında ne yapıyordun diyee .Bugünde geç kalktım eşim geldi aldı biraz gezdik kordon,alsancak şimdi onun işyerindeyim sena yazıyorum nasıl ayrıntılı oldumu .Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımı görmeye gideceğim çarşamba ayarlaya bilirsem bostanlı pazarına öğleden sonra istanbul yolcusu kalmasın .Bi ne yediğimi yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?