Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım İzmir çok güzel bir şehirdir, sen bizim yerimize de bol bol gez...

benim önceki doktorda özeldi ama sağolsun hiç bişey anlatmazdı bende ilk hamilelik olduğu için bilmediğimden sormazdım.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın onların elindeyiz

ne yaptın kız adamcağıza paşam gibi patakladınmı susturmuşsun
yasasın pataklama geçen eşime dedim sana şu figürü yaparım oda korktu dedi banda bu bebek figürleri gider dedi ozaman:18::18:ay ne güldüm ama kocalara yazık onlar bunu hakkediyoay utandım bak şimdi
bana aspirin verdi doktorum, sanırım o kanı sulandırmak için.

canım işşallah içmiyosun onu degilmi ben içiyodum bıraktırdı bana sakın doktor iç derse iç yoksa içme ondanda kanama olur ben o hap yüzünden neler çektim 2 kere stressen kullanıyomusun yoksa

Koçişleri sevelimm :)))))) paşammm canımm sürekli yatıldığı zaman kan sulandırıcı kullanılıyor ben biliyorumm.Ama tabi bazı dönemlerde bıraktırıla biliyorr sen kotrole gidince sor bu konuyu

benim önceki doktorda özeldi ama sağolsun hiç bişey anlatmazdı bende ilk hamilelik olduğu için bilmediğimden sormazdım.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın onların elindeyiz

AMİN KARDEŞİM İNAN DOKTORDA ÖNEMLİ BAK SİGORTA DİYE GEÇMİCEN HERKEZ DEDİŞ ÖZELE NEDEN GİTMİYOSUN EN AZINDAN SİGORTA GARANTİ DİYENLEREDE ÖZELE GİTTİMDE NE OLDU TEK ÜZÜNTÜM EŞİM GÖREMİYO BEBEGİ ONA üzülüyorum okadar diyorumda boşver saglıklıo dogurda ozaman görürüz dedibugün yazdımmı buraya bilmiyorum amas işe giderken beni öptüsonra yürüdü döndü geri geldi kesme şekeri öptüçok tuaf oldum ya öperkende bebgim anneyi üzme tamammı dedi zaten duygusal moddayım kendimden vazgeçtim vallahi eşim için istiyorum çok hakkediyo çünkü o allahım sag saglim dogurup eşimin kucagına versem canım bak bu bizim yavrumuz başardım desem daha ne isterim hayali bile güzel allhım saglıklı dogum edenlşerden nasip etsin işşllah

Koçişleri sevelimm :)))))) paşammm canımm sürekli yatıldığı zaman kan sulandırıcı kullanılıyor ben biliyorumm.Ama tabi bazı dönemlerde bıraktırıla biliyorr sen kotrole gidince sor bu konuyu
canım ben zaten kullanıyodum serklaj için bıraktırdı zaten gidince sorucam aklımda sagol genede hatırlattıgın için
Kocişin yanına geldimya ruh halim değişti seksi bir imaja büründümm.Artık böle size ne avatarlar göstereceğim daha

allah seni ne yapmasın ne güldürdüm beni gülmekten göbegimi tutuyorum burda bebekte derki annem kafayi yidi deminden beri beni zıplatıyo demiştir sen çok yaşa hemöi şekerim kocişin keyfini çıkar anladın sen onibizden geçti kardeş ah yaramı deştin şimid ne olcekküçük bir kesme şekerel dönersen görüsün sen

Kocişin yanına geldimya ruh halim değişti seksi bir imaja büründümm.Artık böle size ne avatarlar göstereceğim daha

ooo baksen gitmeden hiç havamda değilim diyordun görünce bi anda değişmişsin bu ayda adetin geciksin yandın kurtulamazsın dilimden
ayy merak ettim göstereceğin avatarları ama sen yinede fazla ilerleme malum durumumuz belli
bu arada pataklamadan susturmuşsun vaybe nasıl höytt dediysen artık korktum senden şimdi:18::18:

Evet canım ama bugün ben kendi kendine düşmesini tercih ettiğimi belli ettim fakültedeki doktora o da senin tekrarlayan düşükler var dedi bakalım sonuca dedi. Ben de tedirginim rahime yapılan müdahaleler erken doğumu tetikliyor okuduklarımızdan öğrendiğim kadarıyla. Doktora dedim bu işlemde olmaz dedi. Teknik şeyler anlattı. Ben de istiyorum bir problem varsatüp bebek deneriz yaşımız daha da geçmeden. Yukarıda arkadaşlardan birinin akrabasının da çocuğu varken düşükleri olunca tüp bebek demişler ya. Aklıma yattı. Bu arada kalitesiz spermden de şüpheliyorum ama o kadar evicap ve zinco içti keçiboynuzu pekmezi de cabası. Buna rağmen kalitesiz sperm olmuş mudur ki? Senin de eşinle buluşmana sevindim biz uzun süre ayrı yaşamak zorunda kalmıştık onun askerliği, doktorası yüzünden(Yaklaşık 4 yıla yakın) İnsan tekrar bir araya geliince zorlanıyor beraber yaşamaya. Tavsiyem arayı çok uzatmayın...

Amin canım Allah yüzünü güldürsün...

chnb canım deriz sana geçmiş olsun diyo alahım sabır versin işşalah üzülmesin bir daha olur dedi şimdide aglam kırizlerim geldi yav annem gidiyo yarın çok alıştım o giderse ben ne yapıcam çok özlerim ben onu bana bakması birtarafa onun için degil vallahi ama ne bileyim huzurum yok ya gidicek diye dügün olmasa gitmicek ama eli mahküm

chnb
özeline bak canım.
seni bulmak için bu topiklere geldim.
aralık topiğine yazmıyorum. miletin moralini bozuluyomuş.

Gülmek iyi gelir bebişimm stresi azaltır .Canım bugün 12. günüm dikkat gerekiyorr çok dikkatt yoksa kesme sekerle dönme ihtimalim artarr böle şirinlik yaparım 1 ay sonra size istanbula dönünce yaşlı teyze yanlız kadın avatarı koycam şimdi seksi kadın pozlarına girdimm

chnb
özeline bak canım.
seni bulmak için bu topiklere geldim.
aralık topiğine yazmıyorum. miletin moralini bozuluyomuş.

Hoş geldin canım buraya yazmanı tavsiye ederim canım buradaki arkadaşlar gerçekten aynı acıları çekmişler. Bu arada bir kişi yazdı öyle ama kötü niyetle değildir canım. Ben fazla alınmıyorum çünçü orada Nanan, Efe, Starimu, Yağmursesi gibi çok sevdiğim arkadaşlar var. Ardından bir arkadaş o yazı üzerine güzel bir cevap yazdı zaten. Üzülme sen ben de seni çok merak ettim. Nasılsın=?

dilerim rabbimden senide böle yapsın yaradan tez zamandabende gülerim haline özendirme kız bizi yazık aman sabahlar olmasın dersin artık
geçen garibim zaten dedi özledim seni bende dedim canım ben hep yanındayım ne özlücen surat bu şekil amaay sonra jeton düştüde geç düştü neyazık adamlara be kullanılmış bir mendil gibi attık adamları yazık onlaraya bu arda konuyla alakasız bie şey dicem paskal neden nihatla kavga etti anlamış dehilim biri bini aydınlatsın:44::44::44:

süpersinn yaaa muhabbetine doyum olmuyor bırak kocişi gel sen
yaşlı teyze yalnız kadın

onlarda kendilerince haklı olabilirler tabi üzülmeleri normal ama burda hepimiz aynı acıları yaşadık ve yine birbirimizin desteğiyle toparlandık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…