- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.861
Canım,gelmeden bir gün önce çok geç yattığım için cumartesi çok yorgundum akşam üzeri izmirdeydim yemekten sonra gözümü bile açamadımm erkenden yattım.Pazar malesef biraz moralim bozuktu anneler günü bana biraz dokundu öğleden sonra ılıcaya gittik akşama kadar oralardaydık orası bana çok iyi geldi akşam kocişle survivor izledikkpaskal nihatı biraz daha dövseydi keşke adam tam bir yılan yalancı tüm sinirlerimi tepeme çıkardı takmış bir kadının eteğinin altına girmem diye sormak lazım sedanın eteğinin altında ne yapıyordun diyee .Bugünde geç kalktım eşim geldi aldı biraz gezdik kordon,alsancak şimdi onun işyerindeyim sena yazıyorum nasıl ayrıntılı oldumu .Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımı görmeye gideceğim çarşamba ayarlaya bilirsem bostanlı pazarına öğleden sonra istanbul yolcusu kalmasın .Bi ne yediğimi yazmadım
canım güzel konuşmak yılanı deliginden çıkarır ben sigortaya gidiyorum okadr soru soruyorumnki doktora eşim bile diyo seni birgün doktor kovucak odasında diyorsag olsun çok anlayışlı doktorum alah razı olsun ondan gıcıklrıda yok degil yane
Bana aspirin verdi doktorum, sanırım o kanı sulandırmak için.
ne yaptın kız adamcağıza paşam gibi patakladınmısusturmuşsun
bana aspirin verdi doktorum, sanırım o kanı sulandırmak için.
Canım İzmir çok güzel bir şehirdir, sen bizim yerimize de bol bol gez...
Bende çok seviyorumm burayıı hepiniz için gezcem saol canım.
Tubacımm bişey yapmadım dövmedim sadece höttt dedim yetti merak etma
Gamze benimde aklımda merak ediyorumm gelsede yazsa artıkkk
yasasın pataklama geçen eşime dedim sana şu figürü yaparım oda korktu dedi banda bu bebek figürleri gider dedi ozaman:18::18: ay ne güldüm ama kocalara yazık onlar bunu hakkediyo ay utandım bak şimdi
canım işşallah içmiyosun onu degilmi ben içiyodum bıraktırdı bana sakın doktor iç derse iç yoksa içme ondanda kanama olur ben o hap yüzünden neler çektim 2 kere stressen kullanıyomusun yoksa
benim önceki doktorda özeldi ama sağolsun hiç bişey anlatmazdı bende ilk hamilelik olduğu için bilmediğimden sormazdım.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın onların elindeyiz
avatarın süpermiş çok seksi:82::82:
canım ben zaten kullanıyodum serklaj için bıraktırdı zaten gidince sorucam aklımda sagol genede hatırlattıgın içinKoçişleri sevelimm :)))))) paşammm canımm sürekli yatıldığı zaman kan sulandırıcı kullanılıyor ben biliyorumm.Ama tabi bazı dönemlerde bıraktırıla biliyorr sen kotrole gidince sor bu konuyu
Kocişin yanına geldimya ruh halim değiştiseksi bir imaja büründümm .Artık böle size ne avatarlar göstereceğim daha
Kocişin yanına geldimya ruh halim değiştiseksi bir imaja büründümm .Artık böle size ne avatarlar göstereceğim daha
Chnb,canım sana birkaç sayfa önce uzun uzun yazdım ama alıntıyla cevap birbirine karışmış belki görmemişsindir diye tekrar yazmak istedim.Canım bugün yazdıklarını okuyunca içim cız etti gerçekten ne söylesem ne yazsam bilemiyorum.Sen elinden gelen herşeyi yaptın herşeyde bir hayır vardır demekten başka birşey kalmıyor.Canım ben doğum yaptığımda bebeğe genetik test yaptırdım orda hiç birşey çıkmadı sonrasında gittiğim prof a bu test böyle çıktı bundan sonra hamile kalırsam bebeğimde genetik açıdan bir anormallik olmaz mı dedim? Bana her hamilelik aynı risklerle tekrar başlar dedi canım senin maşallah sağlıklı bir oğlun var ardından kaybettiğin bebeğinde sağlıklıydı malesef erken doğması nedeniyle kaybettin.Eşinin sperm analizi yapılınca bazı şeyler daha net ortaya çıkar bazı dönemlerde stres vb şeylerden sperm kalitesi bozulabiliyormuş bunlar yumurtayı döllüyor ama sağlıklı olmadıkları için erken dönem düşükleriyle hamilelik sonlanabiliyormuş.Sonuç ne çıkarsa çıksın ilk 3 ay düşükleri herkesin başına geliyor hemen kötü düşünmemek lazım.İnternette bir çok videosu olan kaan kocatepe var doğa sağlıklı olmayan bebekleri elemese sakat bebek oranlarında patlama olurdu diyor.Canım lütfen kensini hırpalama sen her nekar yaşım geçiyor diye düşünsende insanlar artık ileri yaşlarda anne oluyorlar.Bak ben 32 yaşındayım lütfen inancını kaybetme canımm.
AMİN KARDEŞİM İNAN DOKTORDA ÖNEMLİ BAK SİGORTA DİYE GEÇMİCEN HERKEZ DEDİŞ ÖZELE NEDEN GİTMİYOSUN EN AZINDAN SİGORTA GARANTİ DİYENLEREDE ÖZELE GİTTİMDE NE OLDU TEK ÜZÜNTÜM EŞİM GÖREMİYO BEBEGİ ONA üzülüyorum okadar diyorumda boşver saglıklıo dogurda ozaman görürüz dedibugün yazdımmı buraya bilmiyorum amas işe giderken beni öptü sonra yürüdü döndü geri geldi kesme şekeri öptü çok tuaf oldum ya öperkende bebgim anneyi üzme tamammı dedi zaten duygusal moddayım kendimden vazgeçtim vallahi eşim için istiyorum çok hakkediyo çünkü o allahım sag saglim dogurup eşimin kucagına versem canım bak bu bizim yavrumuz başardım desem daha ne isterim hayali bile güzel allhım saglıklı dogum edenlşerden nasip etsin işşllah
canım ben zaten kullanıyodum serklaj için bıraktırdı zaten gidince sorucam aklımda sagol genede hatırlattıgın için
allah seni ne yapmasın ne güldürdüm beni gülmekten göbegimi tutuyorum burda bebekte derki annem kafayi yidi deminden beri beni zıplatıyo demiştir sen çok yaşa hemöi şekerim kocişin keyfini çıkar anladın sen oni bizden geçti kardeş ah yaramı deştin şimid ne olcek küçük bir kesme şekerel dönersen görüsün sen
chnb
özeline bak canım.
seni bulmak için bu topiklere geldim.
aralık topiğine yazmıyorum. miletin moralini bozuluyomuş.
Gülmek iyi gelir bebişimm stresi azaltır.Canım bugün 12. günüm dikkat gerekiyorr çok dikkatt yoksa kesme sekerle dönme ihtimalim artarr böle şirinlik yaparım 1 ay sonra size istanbula dönünce yaşlı teyze yanlız kadın avatarı koycam şimdi seksi kadın pozlarına girdimm
Gülmek iyi gelir bebişimm stresi azaltır.Canım bugün 12. günüm dikkat gerekiyorr çok dikkatt yoksa kesme sekerle dönme ihtimalim artarr böle şirinlik yaparım 1 ay sonra size istanbula dönünce yaşlı teyze yanlız kadın avatarı koycam şimdi seksi kadın pozlarına girdimm
Hoş geldin canım buraya yazmanı tavsiye ederim canım buradaki arkadaşlar gerçekten aynı acıları çekmişler. Bu arada bir kişi yazdı öyle ama kötü niyetle değildir canım. Ben fazla alınmıyorum çünçü orada Nanan, Efe, Starimu, Yağmursesi gibi çok sevdiğim arkadaşlar var. Ardından bir arkadaş o yazı üzerine güzel bir cevap yazdı zaten. Üzülme sen ben de seni çok merak ettim. Nasılsın=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?