Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Evet canım bu sıralar biraz hassasım arada kafam gidip geliyor napalım başa gelen çekiliyor ilk günlerimi düşündüğümde bugünler bana vız gelirr.Nihatı zaten izleme insan inanamıyor ne ruh hastaları var bu dünyada :))).Hava dün güzel takliti yapıyordu ama buz gibi esiyordu bugün çok güzeldi ama.Canım bende havayı sorcak kişiyi bulmuştum yani 1 haftadır dışarıya çıkmayan kişiye sorulurmu.Sen üzülme bişeyler getirdim işimi görüyorr.Arkadaşım çok tatlı bir kız tanışalı çok olmadı ama kendisini çok seviyorumm görünce böle sevcem onu.Eşimi görünce biraz vırvır ettim birsüre sonra sinirim geçtii barıştıkk

Canım ara ara benimde oluyor, hep yat ayağa fazla kalkma, ben bir de üst solunum yollarımı üşütmüşüm sürekli öksürüyorum, oda dikişleri zorluyordur ondan oluyordur diye düşünüyorum.

Canım ara ara benimde oluyor, hep yat ayağa fazla kalkma, ben bir de üst solunum yollarımı üşütmüşüm sürekli öksürüyorum, oda dikişleri zorluyordur ondan oluyordur diye düşünüyorum.

wc banyo ve yemek için kalkıyorum sadece onun dışında sürekli yatıyorum.. bakalım yarın gidicem ne diyecek:18:
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine bende öksürürken çok korkuyorum

Chnb,canım sana birkaç sayfa önce uzun uzun yazdım ama alıntıyla cevap birbirine karışmış belki görmemişsindir diye tekrar yazmak istedim.Canım bugün yazdıklarını okuyunca içim cız etti gerçekten ne söylesem ne yazsam bilemiyorum.Sen elinden gelen herşeyi yaptın herşeyde bir hayır vardır demekten başka birşey kalmıyor.Canım ben doğum yaptığımda bebeğe genetik test yaptırdım orda hiç birşey çıkmadı sonrasında gittiğim prof a bu test böyle çıktı bundan sonra hamile kalırsam bebeğimde genetik açıdan bir anormallik olmaz mı dedim? Bana her hamilelik aynı risklerle tekrar başlar dedi canım senin maşallah sağlıklı bir oğlun var ardından kaybettiğin bebeğinde sağlıklıydı malesef erken doğması nedeniyle kaybettin.Eşinin sperm analizi yapılınca bazı şeyler daha net ortaya çıkar bazı dönemlerde stres vb şeylerden sperm kalitesi bozulabiliyormuş bunlar yumurtayı döllüyor ama sağlıklı olmadıkları için erken dönem düşükleriyle hamilelik sonlanabiliyormuş.Sonuç ne çıkarsa çıksın ilk 3 ay düşükleri herkesin başına geliyor hemen kötü düşünmemek lazım.İnternette bir çok videosu olan kaan kocatepe var doğa sağlıklı olmayan bebekleri elemese sakat bebek oranlarında patlama olurdu diyor.Canım lütfen kensini hırpalama sen her nekar yaşım geçiyor diye düşünsende insanlar artık ileri yaşlarda anne oluyorlar.Bak ben 32 yaşındayım lütfen inancını kaybetme canımm.

aman dikkat edin gözünüzü seviyim evde çok dolanmayın ben yataga çakılı kaldım yatakta yemek yiyorum anca tuvalete kalkıyorum bendede oldu ama şimdimi oluyo gene
sürekli yattığımız için tansiyonumuz zaten düşük.aniden kalkıncada başdönmesi çarpıntı olabiliyor. bende de sürekli tansiyon düşüklüğü arada da çarpıntı oluyor.
sagol bebem bende ondan oluyosa ne mutlu bana çok korktumda kendimde yapabilirim panik atak hastası olunca bıktım şu yakamı bıraksa ama nerde
canım ben yarın gidicem 11 aldım randevuyu bakalım kesme şeker göstericekmi kendiniyarın hayırlı haberlerle gelirim ,işşallah
bu arda gamze nerede kaldı merak ettim hatunu doktor ne dedi:26::26:

REGRETE VALLahi demin kapattın açmasaydın vay halinene yaptın kocişle bakem anlat utanma kardeşinden bakemgezip tozmuşsunuz okadr yorum yaptım sana görmedinmihe amanın kocişi bulunca beni ilk aşkını unutmuş hatun öhü öhü

wc banyo ve yemek için kalkıyorum sadece onun dışında sürekli yatıyorum.. bakalım yarın gidicem ne diyecek:18:
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine bende öksürürken çok korkuyorum

Tubaaozz canım,sen sürekli yattığın için sana kan sulandırıcı bişey verdimi? uzun süreli yatmak gerektiğinde kan sulandırıcı bişeyler kullanmak gerekiyormuş

okadr kimseyi alıntı aldım gitti yavellerime yazık oldu vallhi birde yatarak yazıyorum al ulen klevye sanaoh içim rahatldı 3 gitmiyo yazdıklarım he yazmıcam birdaha küstüm klevye sana

Canımmm benim hiç unuturmuyum ben senii aşk olsun yazdıklarını görmediim. fazla bişey yok merak etmeee hepsi bu .Zaten size çok yazıyorum diye burda vır vır ediyor sen sürekli böylemisn diyor

Canımmm benim hiç unuturmuyum ben senii aşk olsun yazdıklarını görmediim. fazla bişey yok merak etmeee hepsi bu .Zaten size çok yazıyorum diye burda vır vır ediyor sen sürekli böylemisn diyor

amanın tutmayın beni çagır bak dedi paşanın sana hediyesi buseni az rahat bıraksınhasret giderekyoksa geliyo kaçsın şaplakokutta görsün ne iyi arkadaşların var desin

tuubaaoz+
canım çokmu geliyo kan mercimek tanesi kadrmı birde benim ara sıra altım agrıyo niden acaba:26::26:

şimdi anladım senin yanına geldiğinde sen neden rahatsız oluyorsun böyle sana karışırsa vay halinezaten hep de karışcak bişey bulurlar

şimdi anladım senin yanına geldiğinde sen neden rahatsız oluyorsun böyle sana karışırsa vay halinezaten hep de karışcak bişey bulurlar

Evett canımm kaynana gibi kendisii ama bi hötttt dedim şimdilik susturdumm.Tubacım sana bişey sormuştum ama görmedin sanırım sen şimdi sürekli yatıyorsun ya sana sulandırıcı bişey verdimi sürekli yatınca gerekiyormuş..

tuubaaoz+
canım çokmu geliyo kan mercimek tanesi kadrmı birde benim ara sıra altım agrıyo niden acaba:26::26:

tatlım kan değil pembe renkte bir akıntı bazen geliyor. mesela sabah vardı öğleden buyana hiç bişey yok. serklaj sonrası 3-4günlük pembe akıntı normal diye biliyorum 1hafta oldu hala devam edince tedirgin oldum biraz. doktorumu aradım ağrın sancın yoksa korkma yinede yarın gel bakalım için rahat etsin dedi. sende yarın gidince ağrını söyle benim ağrım hiç olmadı

bende sorucam zaten canım inan ben bu bebgi dogurana kadr 9 dogurucam inangözümü kapatsan açsam 9 ay dolmuş olsa hayde sonra saglıklıcana doguma ne güzel olur demiallah yardımcımız olsun işşallah

yok canım vermedi ama 2haft sonra ev içinde gezinebilirsin demişti ama yarın gidince sorayım. her ayrıntıyı soruyorum zateneşim sen devlet hastanesine gitsen kovalarlar ordan seni diyor

ne yaptın kız adamcağıza paşam gibi patakladınmı susturmuşsun

yok canım vermedi ama 2haft sonra ev içinde gezinebilirsin demişti ama yarın gidince sorayım. Her ayrıntıyı soruyorum zateneşim sen devlet hastanesine gitsen kovalarlar ordan seni diyor

canım güzel konuşmak yılanı deliginden çıkarır ben sigortaya gidiyorum okadr soru soruyorumnki doktora eşim bile diyo seni birgün doktor kovucak odasında diyorsag olsun çok anlayışlı doktorum alah razı olsun ondangıcıklrıda yok degil yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…