- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.841
kocişinle aranız nasıl oldu gelmeden önce biraz bozuktun görünce değiştimnmi
evet biliyorum bu günlerdeki hassaslığını birde anneler günü dokunmuştur
neyse ılıcalarda atmışsındır bütün yorgunluğunu kuş gibi hafiflemişsindir artık
offf yaaa survivor çok kötüydü dün izlemedim bile nihatın konuşmalarını. çok üzüldüm, yazık oldu paskal'a. daha kaç kişiyi gönderir o öyle. Allah sabır versin ordakilere.. ayy bende çok merak ediyorum seda nasıl dayandı ki ona:26:
oooo alsancak, kordon... nasıl güzelmiydi. şansına havada güzel. o akşam bana sordun ya çantama ne koysam diye bende sana hava güzel dedim meğer o gün hava çok soğukmuş eşim eve geldi dondum çok soğuktu dediçok üzüldüm sana güzel dedim diye neyseki ertesi günü düzeldi
ayy kime gideceksin merak ettim çok mu seviyorsun arkadaşını
kızlarr.. yeni serklaj olan arkadaşlar bişey soracağım size serklajdan sonra olan pembe renkli akıntınız hala devam ediyormu? bir hafta oldu benim hala devam ediyor çok yoğun değil ama arada geliyor yarın doktora gideceğim sizlerin nasıl merak ettim:26:
Canım ara ara benimde oluyor, hep yat ayağa fazla kalkma, ben bir de üst solunum yollarımı üşütmüşüm sürekli öksürüyorum, oda dikişleri zorluyordur ondan oluyordur diye düşünüyorum.
aman dikkat edin gözünüzü seviyim evde çok dolanmayın ben yataga çakılı kaldım yatakta yemek yiyorum anca tuvalete kalkıyorum bendede oldu ama şimdimi oluyo geneCanım ara ara benimde oluyor, hep yat ayağa fazla kalkma, ben bir de üst solunum yollarımı üşütmüşüm sürekli öksürüyorum, oda dikişleri zorluyordur ondan oluyordur diye düşünüyorum.
sagol bebem bende ondan oluyosa ne mutlu bana çok korktumda kendimde yapabilirim panik atak hastası olunca bıktım şu yakamı bıraksa ama nerdesürekli yattığımız için tansiyonumuz zaten düşük.aniden kalkıncada başdönmesi çarpıntı olabiliyor. bende de sürekli tansiyon düşüklüğü arada da çarpıntı oluyor.
canım ben yarın gidicem 11 aldım randevuyu bakalım kesme şeker göstericekmi kendinikızlarr.. yeni serklaj olan arkadaşlar bişey soracağım size serklajdan sonra olan pembe renkli akıntınız hala devam ediyormu? bir hafta oldu benim hala devam ediyor çok yoğun değil ama arada geliyor yarın doktora gideceğim sizlerin nasıl merak ettim:26:
wc banyo ve yemek için kalkıyorum sadece onun dışında sürekli yatıyorum.. bakalım yarın gidicem ne diyecek:18:
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine bende öksürürken çok korkuyorum
REGRETE VALLahi demin kapattın açmasaydın vay halinene yaptın kocişle bakem anlat utanma kardeşinden bakem gezip tozmuşsunuz okadr yorum yaptım sana görmedinmi he amanın kocişi bulunca beni ilk aşkını unutmuş hatun öhü öhü
Canımmm benim hiç unuturmuyum ben senii aşk olsun yazdıklarını görmediim.fazla bişey yok merak etmeee hepsi bu .Zaten size çok yazıyorum diye burda vır vır ediyor sen sürekli böylemisn diyor
Canımmm benim hiç unuturmuyum ben senii aşk olsun yazdıklarını görmediim.fazla bişey yok merak etmeee hepsi bu .Zaten size çok yazıyorum diye burda vır vır ediyor sen sürekli böylemisn diyor
şimdi anladım senin yanına geldiğinde sen neden rahatsız oluyorsunböyle sana karışırsa vay haline zaten hep de karışcak bişey bulurlar
tuubaaoz+
canım çokmu geliyo kan mercimek tanesi kadrmı birde benim ara sıra altım agrıyo niden acaba:26::26:
tatlım kan değil pembe renkte bir akıntı bazen geliyor. Mesela sabah vardı öğleden buyana hiç bişey yok. Serklaj sonrası 3-4günlük pembe akıntı normal diye biliyorum 1hafta oldu hala devam edince tedirgin oldum biraz. Doktorumu aradım ağrın sancın yoksa korkma yinede yarın gel bakalım için rahat etsin dedi. Sende yarın gidince ağrını söyle benim ağrım hiç olmadı
Evett canımm kaynana gibi kendisiiama bi hötttt dedim şimdilik susturdumm .Tubacım sana bişey sormuştum ama görmedin sanırım sen şimdi sürekli yatıyorsun ya sana sulandırıcı bişey verdimi sürekli yatınca gerekiyormuş..
Evett canımm kaynana gibi kendisiiama bi hötttt dedim şimdilik susturdumm .Tubacım sana bişey sormuştum ama görmedin sanırım sen şimdi sürekli yatıyorsun ya sana sulandırıcı bişey verdimi sürekli yatınca gerekiyormuş..
yok canım vermedi ama 2haft sonra ev içinde gezinebilirsin demişti ama yarın gidince sorayım. her ayrıntıyı soruyorum zateneşim sen devlet hastanesine gitsen kovalarlar ordan seni diyor
yok canım vermedi ama 2haft sonra ev içinde gezinebilirsin demişti ama yarın gidince sorayım. Her ayrıntıyı soruyorum zateneşim sen devlet hastanesine gitsen kovalarlar ordan seni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?