- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.901
Kızlarrr ben biraz çıkıyorummyine gelicem ama
Kızlarrr ben biraz çıkıyorummyine gelicem ama
özelden doktoru ayrıntılı yazarsan sevinirim canım.canım öncelikle basın sagolsun geçmiş olsun diyorumbenim 2 kayıbım var rahim açıklıgından dolayı bende çok şükür kan pıhtılaşması yokta açıklık vardı diktirdim rahimi pazartesi allah bıraktık artık yaradan ne göstericek kor aspirini banada verdi doktor ama bbekgin plesentası beslensin kan akını kolay giştsin diye sakın çapayı bırakma orası çok güzel bir hastane zor alınıyo randevu ama elden ne gelir orası bu kan pıhtılaşmasında ve genetikte ünlü hep profösörler var ben ssk ya gidiorum çokta memnunum doktordan istersen istanbuldaysan benim doktara görün derim ben kadın çok iyi uzmanlıgında o anladı zaten rahimde açıklı var diye ben rahimin dikilene kadar 2 cm açıklıla yattım yataga hiç.iş yapmadın rahimimide dikt,i zaten allah razı olsun çok ilgilendi sigortanın doktyoru demeye bin şahit ister ama gene diyorum çapayı sakın es geçme çok güzel bir hastane eşinede bol bol keçi boynuzu pekmeziyle havuç suyu sık içir sperlere bire bir
özelden doktoru ayrıntılı yazarsan sevinirim canım.
eşim için kullanmadığım şey kalmadı. en son prxeed plus kullandık iki ay ve tam 2.ay dolduğunda hamile olduğumu öğrendim.inşallah hayırlısyla doğar bebeğin canım.
sağol canım teşellür ederim. bugün bu mesaımı pıhtılaşma topiğine yazmıştım.ayınısını kopyaladım size de.
merhaba arkadaşlar,
bu başlığı görüyordum hep, bir gün başıma geleceğini aklıma bile getirmedim. çünkü ben canla başla hamile kalmaya çalışıyordum 2 yıldır. eşim de sperm sayısı ve morfoloji sorunu vardı. bu nedenle gittiğim jinekologlar beni herşeyin normal, sorun kocanda diyip üstün körün muayen edip sepetlediler. ben de buna inandım. ta ki iyice kendimden şüphe duyana kadar. yumurtlama günümde lekelenmem oluyordu, normal yumurtlama kanamsı dediler hep. ama son gittiğim bi doktor farketti ve çok sayıda polipim varmış meğer. hemen histereskopi oldum ve 2 ay sonra çok şükür hamile kaldım. tabi bu sürede eşimde bir sürü vitamin kullandı, proxeed falan.
yaklaşık 2 sene sonra o çift çizgiyi gördüm. dünyalar bizimdi artık.kan testim de pozitif çıkınca ertesi gün soluğu doktorda aldım. dedim 2 sene sonunda oldu, erkek infertilitesi de var, tüm önlemleri alalım. ne kadar test varsa yapılsın dedim. bidliklerimi saydım. o an aklıma gelenler toksoplazma ve pıhtılaşma oldu, başlığa gözüm çarpıyordu içime doğdu herhalde.
2-3 gün sonra tüm sonuçları almaya gittik. ve doktor trombositimin yüksek olduğunu söyledi. kan pıhtılaşması var dedi. coraspin başlattı , bu kanama yapabilir diye progestan da verdi.
hiç bişeyim yokken ertesi gün lekelenmelerim başladı. doktoru aradım, progestanı 3 e çıkar dedi. ertesi gün muayeneye gittiğimde 10 gün istirahat verdi. bir hafta sonra tekrar kontrole çağırmıştı tekrar protrombin testi yaptırdı, ve değerlerin normale dönmüş madem kanaman da kesilmedi dedi ve coraspini bıraktırdı. bu karaından emin olamadım, ama bi ileçde yaşıyoruz ve fazla doktor alternatifim de yoktu. kan değerlerimi doktorlar sitesinden bir profa yazdım, o da normal bırakablirsin dedi.
çok uzun anlattım biliyorum ama acım çok fazla. kalp atışı duymaya gittiğimizde kalp atışı vardı fakat yavaştı. bi sorun olduğunu söyledi doktor. bir hafta daha bekleyelim dedi. sağlıklıysa gelişmeye devam eder dedi. ve bir hafta sonraki kontrolüm de bebeğimin kalbi iki gün önce durmuştu. son çekilen resmine bakıp bakıp ağlıyorum. cuma gününe kadar kendiliğinden düşmezse kürtaj olacağım.
ama tekrar hamile kalmaya çalışmaya başlamaan önce istanbula gidip ayrıntılı pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum.
buradan öğrendiğim kadarıyla hematoloji bölümüne gidiliyormuş üniversite hastanelerinin. bugün kayınavlidem benim için gitmiş sormaya çapaya, önce dahliyeden randevu alması gerek demişler. direk hematolojiye gidilmiyormuş. aradım ama tüm randevularımız dolu diyor. alamadım randevu malesef.
şimdi size sorum, siz sorununuzu nasıl tespit ettiniz?2-3 düşük beklemek istemiyorum. galiba tekrarlayan düşüklerde doktorlar yönlendiriyormuş. ama canım çok yandı. ne gerekiyorsa önlemini almak istiyorum. tecrübeli arkadaşlar bana özelden doktor ismi falan yazarsanız, ya da nasıl bi yol izlediniz tekrar hamile kalamdan önce çok sevinirim. gerekirse özel muayenelerinden randevu almayı düşünüyorum. ama bilgim yok.[/Q
Çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun benım tedavı gorduğumhastanedekı başka bı doktor arkadaşın bırıne claxsane dıe bı ığne vermış bu kan sulandırıcıymış galıba ve kanda pıhtılaşma formundaki çoğu arkadaşta bu iğneyı kullanıyor bunun faydası olurmu acaba sızede bende sorcam bana nıe vermedıklerını gerçi coraspin alıyorum ama bu dahamı etkılı acaba
canım özeline yazdım ayrıntılı şekilde işşalah canım sag saglim dogurayım inan daha bir şey istemiyorum sen öyle üzülüyosun ben yavrularım 5 aylkken erken dogumdan kaybettim halen içim yanar inan kızmada çok şanslısın bizden çünkü sen kıpırtıları olsun hareketleri olsun anlamadın bizim gibi benim 2 oglum dogdugunda canlıydı yavrum can çekişe çekişe öldü o dahada zor diyosunki hamile kalamiyorum bir bakıyosun çift çizgi diyosun rabbim bu sefer olucak okadar seviniyosunki kalp atışlarını duyuyosun sonra diyosun şunu alıyım bunu alıyım diye hayal ediyosun isimler düşünüyosun ellerinle mendil yapıyosun ciciler alıyosun milet diyo alma erken daha kızıyosun millete ama bilmiyosun bu yola başladın ama sonu gelicekmihersevinçle her umutla doktora gidiyosun tekmelerini duyuyosun sevinçten eşinle paylaşıyosun bebek odaları bakıyosun odayı boşaltıyosun aldıklarını açıp açıp bakıp seviniyosun diyosun bebegim bu takımın içinde yatıcak aman ne şirin minicik takımlar tulumlar ellerinle yaptıgın mendilleri seviyosun kenarları rengarek hayallere dalıyosun sonra bir gün geliyo kanaman oluyo acil solugu hastanede alıyosun giriyosun odaya muayene ediyolar bakıyolarki rahim 3 cm açılmış kese dışarı çıkmış dogumun gelşmiş diyolar bir gece yatıyosun bbegini kurtaramıyosun yaradana yalvarıyosun rabbim ne olur abisini aldın yanına bunu bana bagışla yetmezse ömrümün yarısını al ona ver dursun diyosun ama rabbinden geldi rabbime gitti isyan edemiyosun milletin gelim baş saglıgını dinliyosun hep gene olur babası oglan anası kız diyolar gene olur diye teseli ediyolar ama bir şeyi bilmiyolar senin parçan herşeyin ellerinden uçup gidiyo ne çare tekmeleri hissettin anamı yanıcak sütlerin boşa gidiyo anamı yanıcan yavrum diye karnını tutup onamı yanıcan ama ne çare elerinden uçup gidiyo malesef onun için şöyle bir laf var kardeşim beterin beteri var benden sonra biri dogum yaptı dedim ne güzel tatttı onunda bebegi saglıklı gününde dogdu 10 gün yaşadı kalp yetmezliginden vefat etti arkadaşım dediki haline şükret emzirmedin uyutadın kucagına alıp sallamadın öpmedin ya öyle olsaydın dedi ogün şükrettim rabbimeki beni öyle imtaan etmedigi için şükrediyosun beterin beteri var allahın bildigi birşey var bunu sakın unutma vardır bundada bir hayır dicez malesef allahım hepimize sabır versin
sağol canım teşellür ederim. bugün bu mesaımı pıhtılaşma topiğine yazmıştım.ayınısını kopyaladım size de.
merhaba arkadaşlar,
bu başlığı görüyordum hep, bir gün başıma geleceğini aklıma bile getirmedim. çünkü ben canla başla hamile kalmaya çalışıyordum 2 yıldır. eşim de sperm sayısı ve morfoloji sorunu vardı. bu nedenle gittiğim jinekologlar beni herşeyin normal, sorun kocanda diyip üstün körün muayen edip sepetlediler. ben de buna inandım. ta ki iyice kendimden şüphe duyana kadar. yumurtlama günümde lekelenmem oluyordu, normal yumurtlama kanamsı dediler hep. ama son gittiğim bi doktor farketti ve çok sayıda polipim varmış meğer. hemen histereskopi oldum ve 2 ay sonra çok şükür hamile kaldım. tabi bu sürede eşimde bir sürü vitamin kullandı, proxeed falan.
yaklaşık 2 sene sonra o çift çizgiyi gördüm. dünyalar bizimdi artık.kan testim de pozitif çıkınca ertesi gün soluğu doktorda aldım. dedim 2 sene sonunda oldu, erkek infertilitesi de var, tüm önlemleri alalım. ne kadar test varsa yapılsın dedim. bidliklerimi saydım. o an aklıma gelenler toksoplazma ve pıhtılaşma oldu, başlığa gözüm çarpıyordu içime doğdu herhalde.
2-3 gün sonra tüm sonuçları almaya gittik. ve doktor trombositimin yüksek olduğunu söyledi. kan pıhtılaşması var dedi. coraspin başlattı , bu kanama yapabilir diye progestan da verdi.
hiç bişeyim yokken ertesi gün lekelenmelerim başladı. doktoru aradım, progestanı 3 e çıkar dedi. ertesi gün muayeneye gittiğimde 10 gün istirahat verdi. bir hafta sonra tekrar kontrole çağırmıştı tekrar protrombin testi yaptırdı, ve değerlerin normale dönmüş madem kanaman da kesilmedi dedi ve coraspini bıraktırdı. bu karaından emin olamadım, ama bi ileçde yaşıyoruz ve fazla doktor alternatifim de yoktu. kan değerlerimi doktorlar sitesinden bir profa yazdım, o da normal bırakablirsin dedi.
çok uzun anlattım biliyorum ama acım çok fazla. kalp atışı duymaya gittiğimizde kalp atışı vardı fakat yavaştı. bi sorun olduğunu söyledi doktor. bir hafta daha bekleyelim dedi. sağlıklıysa gelişmeye devam eder dedi. ve bir hafta sonraki kontrolüm de bebeğimin kalbi iki gün önce durmuştu. son çekilen resmine bakıp bakıp ağlıyorum. cuma gününe kadar kendiliğinden düşmezse kürtaj olacağım.
ama tekrar hamile kalmaya çalışmaya başlamaan önce istanbula gidip ayrıntılı pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum.
buradan öğrendiğim kadarıyla hematoloji bölümüne gidiliyormuş üniversite hastanelerinin. bugün kayınavlidem benim için gitmiş sormaya çapaya, önce dahliyeden randevu alması gerek demişler. direk hematolojiye gidilmiyormuş. aradım ama tüm randevularımız dolu diyor. alamadım randevu malesef.
şimdi size sorum, siz sorununuzu nasıl tespit ettiniz?2-3 düşük beklemek istemiyorum. galiba tekrarlayan düşüklerde doktorlar yönlendiriyormuş. ama canım çok yandı. ne gerekiyorsa önlemini almak istiyorum. tecrübeli arkadaşlar bana özelden doktor ismi falan yazarsanız, ya da nasıl bi yol izlediniz tekrar hamile kalamdan önce çok sevinirim. gerekirse özel muayenelerinden randevu almayı düşünüyorum. ama bilgim yok.
Canımm kadın için 35 yaşından sonra doğurganlığın azaldığı yumurta kalitesinin düştüğü biliniyor ancak bizim için 35 de başlayan azalma ve bozulma erkeklerde çok daha ileri yazlarda oluyormuşş 43 yaşın erkek için sorunlu bir yaş olmadığını hatırlıyorumm illa ki 25 30 gibi olmaz ama doğa erkeklere bizden daha bonkör davranıyor.İnternette bununla ilgili bilgiler var ayrıca tv de seyrettimm eminim erkeklerde 43 yaşı geç bulmuyorlarr.Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsunn olmadı izninizde istanbula gelir burda konusunda uzman bir doktoraa görünürsünüzz sen kendine iyi bakk lütfenn oğluşun içinn
Nasıl guzel anlatmışssın hatta dıyorlarkı ısyan etme halıne şukret askere gonderıyorlar o yaşa kadar buyutup besleyıp gönderıyorlar ve şehıt haberlerı gelıyor evet şukredıyosun belki ama ateş düştüğü yeri yakıyor annesin seni senden başka kım anlar
Eki Görüntüle 192115
Kızlar yattığınız yerde göbişlerinizi buyutmeyın sadece ellerinizde işlesin bakın ben ne yapıyorum
kız bu ibişten bende isterimhaberin olsun ibişi yesinler
seri üretime geçtim yattığım yerden ne demek
canım düşünmen yeter bende onun cam mavisi var pek dadlu yavrumun odasına koyucam işşallah sag olsun yetzem yapmışişşallah kullanmak nasip olur bebek odasına koyucamda ne olarak kullanılır acaba fikri olana açıgım yane fikri olan paşaya müracat etsin:90::90::90:
Bu arda gamze nerelerde acaba merak etmye başadım ben ya
merhaba arkadaşlar,
şimdi size sorum, siz sorununuzu nasıl tespit ettiniz?2-3 düşük beklemek istemiyorum. galiba tekrarlayan düşüklerde doktorlar yönlendiriyormuş. ama canım çok yandı. ne gerekiyorsa önlemini almak istiyorum. tecrübeli arkadaşlar bana özelden doktor ismi falan yazarsanız, ya da nasıl bi yol izlediniz tekrar hamile kalamdan önce çok sevinirim. gerekirse özel muayenelerinden randevu almayı düşünüyorum. ama bilgim yok.
canım bez torbası olarak kullanabılırsım ben mutfak poşetliği olarak yapıp satıom
canım teyzemde onun için yapmışta kıyamadım pek şeker görsen kıyaman bez torbası olurda kaba olur acaba diyorn bir yere gidiyoruzya misafirlige kirli topbası nasıl fikir amabu arada ben çıkıyorum herkeze iyi geceler sabah gelince haber veririm randevu 11 dua edinde herşey yolunda gitsin yavrumu görücam yarın işşallah cinsiyetide belli olur kesme şekerimim hadi bay:79::79::79::79:
Durucum bebikim fedakar arkadaşım gene yanlız bırakmadın benisag ol varol nasılsın tekmeler varmı tekmeler hurma dugumu kolaylaştırıyomuş öyle dudun ben yedikçe benide an olurmu buda pasanın deyip ye DİGER ADIM SEVGİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?