Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canımm,çok geçmiş olsun..şimdi paşam söyledi face den..iki gündür giremedim buraya,söyleyince içimden bişey koptu sanki, içinde bulunduğun hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum,aynı şeyi beş defa yaşamış biri olarak..ama noolur kendini üzmemeye çalış,vardır yaradanımın bir hikmeti..ben ne diyorum her zaman ''mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler'' sabret,hiç bir kulun sabrı mükafatsız kalmaz..Allah sana,eşine ve evladına uzun sağlıklı ömür versin canım..

Canım benim şu ana benim bile anlayamadığım bir durumdayım. Boşlukta gibiyim ama sanki bugünü ben yaşamamışım gibiyim. Artık uyumaya çalışayım diyorum bir haftadır ne olacağını bilmemenin verdiği bir huzursuzlukla uykusuzdum. Yarın 3-4 saat yatırıyorlarmış çıkınca yazarım inşallah canım benim... Bu arada lekem çok koyu siyaha yakın bir kahverengi geliyor az az...[/QUOTE]

Canım benim şuan ne hissetsen ne düşünsen haklısın .Yaz lütfenn üzüntünü hislerinide yaz içine atmaa biz burda herşeyi paylaşarak azaltıp arttırıyoruzz.Üzüntülerimizi yazdığımız gibi mutluluklarımızıda yazcazz unutma bunu lütfenn

İstiyorum istiyorumm inşallahh .Canım sen napıyosun burda bakimm işiniz yokmu sizin

slm kızlar biz geldik.. cok iyi haberlerle geldik biizi merak etmişsiniz kusura bakmayın eşim görümcemlere götürdü daha yeni eve geldik.. evet doktorum sabah utrayonla ve alttan baktı... bebişimm yukarı cıkımış dr ne yaptıysan aynen devam dedi ben hhiç ayağa kalmadım hep yattım eşim her şeyi yaptı önüme getirdi popomun altına biraz yükseltik yatarken oda iyi geldi ve bol bol su içtim :97: şimdi aynen devam diyor hiç kalmadan 4 ay ne yapabilirim yaa işler daha zorlaaştı bu şekilde yaparsan dikişe gerek yok dedi seni 9 ay idare eder dedi şuan rahim boyu 3 buçuk acılmada hiç yok dedi demekm bebek baskıyla 3 gösterdi :26: görümcem ben sana bakarım diyor ama başa kalkar ve ben rahaat edemem ne yapsamm annem yaşlı babammla anca kendilerine bakıyorlar.. kardeşim de habiş ne yapcaz bilmiyoruz :26: işide bıraktım artık bizde evdeyiz şuan her şey yolunda kızlar hepinizden allah razı olsun hepinizi cok seviyorum

tatlım hiç üzülme hayırlısı olsun ... rabbim sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah... hiç pes etme .. devam ... civi civi söker.. pes etmek bize yakışmaz biz neler attattık..insanlar neler yaşıyorlar neler atlatıyorlar.. bizimde sınavımız bunlarmışş.. allah oğluna eşine ve sana sağlıklı ömürler versin... seni cok seviyoruz üzme kendini zaman her şeyn ilaçıdır allah büyüktür tatlım

süper haber bu canım çok sevindim ben gibi olcan demekki sen üstelik rahim boyun daa iyi maşalla sakın kalkma yastıklarıda koy gerçekten işe yarıyor bol su iç..görümcen baksın hiç çekinme bence bu teklifi kaçırma canım..bizde seni çok seviyoruzzz

Canımmm çok sevindimm maşallah bebişle sana canım nerdeyse 20 haftalıksın ilk hedef 28 hafta sonra 32 34 36 38 ve mutlu sonn sık dişini canım geçmişte neler okuduk tek başına yatan görümcende sürekli bakmasada arada gelip bi işin ucundan tutsa iyi olur yada söyle bütcenizi zorlamayacak uygun bir ücretle birini ayarlasanız biraz iş yapan yemeğini suyunu verecek kimseyede muhtaç olmazsın tabi bütçe işi bunlar sen iyi olda gerisi boş tatlımm

utandım söyleyemedim bu akşam kocişte uyudu ben yazıcam derken yarına kısmetse..allah gönlünden geçeni tez vakitte versin canım benim inşallahhhhh

Ay yaa canım kıyamam sana benn unuttun tabi aylar geçince şimdi sölemeye utanıyosunn utanma canım benim durunun babası o yardımcı olsun bebeğinizin gelmesine öle söyle sen ona bebeğimiz için de yoksa ben kendim için kesinlikle istemiyorum herşey yavrumuz içinn

biraz beddua gibi olmuş bebemböyle bedduaya can kurbansen sancı çeçince deki rabbim bu dogum sancıların arkadaşlarımada ver ben nasıl agrıdan inliyom onlarda böyle inlesinler sonra mutlu son9 ay sonra kesme şeker kollarında inan günler dolmuyo benim günüm saglıklı ayında gününde dogsun isterse canım acısın doguruyum yeterki alıyım onu kucagıma koklayım cennet kokusunu içme çekiyim benim yavrum diyim eşimi sevd,klerimi sevindiriyim daha ne isterimablam oglunu dogurdu bebgi kucagıma aldım yanına götürdüm 3 gün kaldım hastanede dedim allahım böyle bir güzellik yok okadr bebge dalmışımki ablama 15 dakika göstermemişim eve getirdik yıkadık vs işte kendi evime gelicem okadr alıştımki 3 günde anneme demişimki halen der durur anne ablam rahat hamile kalıyo bunu bana versin benim olsun o gene dogursun annemde öyle şey olurmu kızım onunda yok sen olsan veririmisin dediokdar alıştımki kendimin gibi sahiplendim yigidi sonra eşimin dikkatini çekmiş paşa ne yapıyosun hareketlerine dikkat et elinde olsa ablana bebgi vermicen dedi okadr seviyormusumki onu bile farkedemedim sonra dedim kendi kendime paşa sen ne yapıyosuno senin degil ablanın oglu eşim bile dayanamadı aglamamadedi paşa yapma canım bizim ne zaman bebgimiz olucak diye evin ortasına oturup çok agladım allah biliyoya6 ay sonra ben hamile kaldım gerisini siz biliyosunuz zatentek istedigim eli ayagı saglıklı sattli evlatlar versin yaradan kız erkek farketmez ikiside yok ama içimden bir ses buda erkek diyodün anneme dedim kız olsa üzülürmüsün dedi istemedim zannetti istemezmiyim ama 2 erkek anasıyım ben o içimde ukde kaldı rabbim ne verirse hayırlısını versin işşallah

utandım söyleyemedim bu akşam kocişte uyudu ben yazıcam derken yarına kısmetse..allah gönlünden geçeni tez vakitte versin canım benim inşallahhhhh
hayırdır ne oluyo konu ney daha çakmış degilim aranızda şifreli konuşuk ediyosunuz
kız yoksa bu yoksa amanın düşündügüm şeymi amanın oluyomuki öle kız bak şidi benim şafak 17440 içinde yandı 41 garibim ona inanın ödül vericem bekleme ödülü zamanı gelsin anladınız siz onuallah deyim çok sevinecegi kesin
önceden canım nasılsın diyodu şimdide muhabbet kuşuna eve girince küşüm diye bagırıyokesme şekerde işşlallah dünyaya gelincede yavrum der gene papucum dama atılırama ne demişler tilkinin dönüp dolaşıcagı yer kürkçü dükkanıdır demişlersorarım ben sonra o tilkiye:
bana dua edinde herşeyim iyi çıksın konuşucam bakalım 3 testti yapıcakmı 14 18haftaları arasında oldugunu biliyorum korkuyorum ne yapıyım dikişleri zorlarım diyeşansımızı denicez artık

kız telefonun niden kapalıaradım kapalıydı getirtme len yanına benibirdaha olmasın lütfen affetmem haberin olsunbu arada çok sevindim inan sonuçlara işşallahta hep böyle gider

Canım iyi haberlerine çok sevindik,hep yat , hiç kalkma, zaten bizde aynısını yapıyoruz. Benim de şimdi yanımda annem var, hakkını nasıl ödeyeceğim bilemiyorum, zavallım evde ki her işi yapıyor, ama oda haftaya salı günü gidecek, sonra eşim ben ve bebişimiz kalacağız, artık ben bebişe, eşim de bana bakacak.

Kızlar ben çok öksürüyorum, yaptığmız hiç bir bitkisel çözüm öksürüğümü önlemedi. Şimdi karnımın üstüne dokununca acı duyuyorum, acaba dikişlere mi zarar vermişim? Bir yandan da dikişler karnın üstünden hissedilmez diye düşünüyorum, ama yinede emin değilim. Sizce bu acıyı neden hissediyorumdur?

geçmiş olsun canım.öksürünce karın kasları zorlanıyor onun için acıyordur.bende öksürüyorum limonlu ıhlamur içiyorum günde bir defa bana çok iyi geliyor.

gamzeciğim iyi haberlerine çok sevindim.bundan sonrada hep böyle iyi şekilde devam eder sonuna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…