- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.941
canım benimki bugün gidicekCanım iyi haberlerine çok sevindik,hep yat , hiç kalkma, zaten bizde aynısını yapıyoruz. Benim de şimdi yanımda annem var, hakkını nasıl ödeyeceğim bilemiyorum, zavallım evde ki her işi yapıyor, ama oda haftaya salı günü gidecek, sonra eşim ben ve bebişimiz kalacağız, artık ben bebişe, eşim de bana bakacak.
günaydın kızlar nasılsınız?
paşam nasılsın dr.dan geldinmi?bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu?durumlar nasıl nasıl geçti kontrol?
evet tatlım senin izinden gelicem allahın izniylesüper haber bu canım çok sevindim ben gibi olcan demekki sen üstelik rahim boyun daa iyi maşalla sakın kalkma yastıklarıda koy gerçekten işe yarıyor bol su iç..görümcen baksın hiç çekinme bence bu teklifi kaçırma canım..bizde seni çok seviyoruzzz
sağol tatlımCanımmm çok sevindimm maşallah bebişle sana canım nerdeyse 20 haftalıksın ilk hedef 28 hafta sonra 32 34 36 38 ve mutlu sonn sık dişini canım geçmişte neler okuduk tek başına yatan görümcende sürekli bakmasada arada gelip bi işin ucundan tutsa iyi olur yada söyle bütcenizi zorlamayacak uygun bir ücretle birini ayarlasanız biraz iş yapan yemeğini suyunu verecek kimseyede muhtaç olmazsın tabi bütçe işi bunlar sen iyi olda gerisi boş tatlımm 60:
kız telefonun niden kapalıaradım kapalıydı getirtme len yanına beni birdaha olmasın lütfen affetmem haberin olsun bu arada çok sevindim inan sonuçlara işşallahta hep böyle gider
hhep yatıcaz artık hep beraber :97: :97:Canım iyi haberlerine çok sevindik,hep yat , hiç kalkma, zaten bizde aynısını yapıyoruz. Benim de şimdi yanımda annem var, hakkını nasıl ödeyeceğim bilemiyorum, zavallım evde ki her işi yapıyor, ama oda haftaya salı günü gidecek, sonra eşim ben ve bebişimiz kalacağız, artık ben bebişe, eşim de bana bakacak.
tatlım dr bildir dikişin için iyi değil bana ballı süt iyi geldi sürekliılık şeyler iç tatlım.. benim dikişm yok ama normal değil öksürmeden olabilir :26:Kızlar ben çok öksürüyorum, yaptığmız hiç bir bitkisel çözüm öksürüğümü önlemedi. Şimdi karnımın üstüne dokununca acı duyuyorum, acaba dikişlere mi zarar vermişim? Bir yandan da dikişler karnın üstünden hissedilmez diye düşünüyorum, ama yinede emin değilim. Sizce bu acıyı neden hissediyorumdur?
sağol tatlımn ep beraber sonuna kadar sağlıkla kavuşuruz
gamzeciğim iyi haberlerine çok sevindim.bundan sonrada hep böyle iyi şekilde devam eder sonuna kadar.
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydınnnnbiz iyiyiz sen nasılsın??
iyiyim bebem seni sormalı bakıyorum benim gibi keyiflisin bugün allahım aglatmasın işşallahgünaydınnnnbiz iyiyiz sen nasılsın??
iyiyim canım çok sağol.yattığım yerden vakit geçirmeye çalışıyorum hepiniz gibi ne olsun.hepimizin müfakatı iyi olur inşallah sonunda.
iyiyim canım çok sağol.yattığım yerden vakit geçirmeye çalışıyorum hepiniz gibi ne olsun.hepimizin müfakatı iyi olur inşallah sonunda.
paşam çok sevindim, rahimağzı boyunda çok iyi çıkmış. ne güzel 2 haftada bir çağırıyor, benimde ayda bir çağırdı. bende banyo yaptım şimdi. ohh temizlik gibisi yok yaaaa....
canım sen nasılsın bebem bu arada hep yatıyomusun ben yazdım zaten bugün olanları 2 hatada bir gel dedi bebgimiz çok önemli dedi bizim içinsenin için dedi elimden geleni yapıyorum sendende bekliyorum dedi sen ne ilaçlar alıyosun bu arda sorular soruyorum öss gibi cevapları vermeyenleri okulda bırakırım ona göre senin rahim boyu kaçtı önceden şimdi kaç:26::26:
ben 3 hafta önce gittiğimde 4 dü canım. Rabbim nasip ederse pazartesi gitcem. doktorum bana çalışabilirsin bile dedi. ama ben çalışmıyorum, rapor aldım. yatıyorum. sadece sabah kahvaltıyı ben hazırlıyorum. onun dışında yemek yemeye ve wc kalkıyorum. haftada birgünde 5 dakika dışarıda yürüyorum...
ilaç olarak sadece progeston 200 içiyorum. sabah akşam.
merhaba kızlar biz geldik
bizde de güzel haberler var bebişim çok şükür iyi dikişlerimiz de iyi rahim uzunluğu 3,7cm. akıntım normal olabilirmiş, içeride bişey yokmuş. fitillere 1hafta daha devam edicem her hafta pruloton iğne vurulacam. 3hafta sonra kontrole gideceğim. sürekli yatağa bağımlı kalmama gerek yokmuş ev içinde gezinmeye başlayabilirmişim
teşekkür edrim bebem sagol aydınlattın beni en canımı sıkan namazı kılamazsın dedioturdugum yerde bile kabul etmedi abdest alıcan dedi aygını at dikişlere zararı olur dedi otursan bile ister istemez egilicen dedi yat bol bol bizim için çok önemli bu bebekler demi okadr acı çektik ikimizde 3 bebekleri işşallah 2 evladımızın kaderini paylaşmaz yavrularımız normalde kaç olması lazım rahimin kaç cm normli anormali kaç :26::26:bilen yokmu benimki 3 ama ya daha aşşagıya inerse ne yapcez sesimi duyan yokmu bilgisi olan söylesin bu arda doktorun kanaman yoksa korasp,rini iç dedi varsa içme benim yokta DURUCUM BEBKİM İÇİYİMMİ İÇMEYEYİMMİ BİLGİ VERİRMİSİN TATLIM YOKSA 2 HAFTA SONRA GEL DEDİ OZAMANMI BAŞLIYIM ORTADA KALDIM İÇİYİMMİ İÇMEYİMMİ:26::26:
merhaba kızlar biz geldik
Bizde de güzel haberler var bebişim çok şükür iyi dikişlerimiz de iyi rahim uzunluğu 3,7cm. Akıntım normal olabilirmiş, içeride bişey yokmuş. Fitillere 1hafta daha devam edicem her hafta pruloton iğne vurulacam. 3hafta sonra kontrole gideceğim. Sürekli yatağa bağımlı kalmama gerek yokmuş ev içinde gezinmeye başlayabilirmişim
tatlım cok sevindimallah sonuna kadar güzel devam etsin az az gez tatlım yine kendine dikkat et bizim bebişler nazlı dr.lar ya iğne veriyor yada pruloton iğne veriyor :26: 3 hafta uzun yaa :26: bana drr 2 hafta aradada sıkıntın olursa da gel dedi :44:
tatlım coaspirini içmeye başla bencerahim boyu 2-2.5 altında olursa sıkıntı ama seninki normal herkesin farklı oluyor. bide dr.um önemli olan sancın olmaması dedi cünkü sancı boyunu azaltıyor :18:
bi sorun olursa hemen arıyorum çağırıyor. bu defada aslında 2haft sonra demişti ama aradım pembe akıntı var diye çağırdı 1haft sonra gitmiş oldum. bi sorun olmazsa dururum daha küçüğüzde ben 20li haftalardan daha çok korkuyorum belki ozmn daha sık giderim. sende yat sürekli boşver işleri falan olduğu kadar olsun eşin yeterince bakabilirse hiç görümcenede minnet etme bence
kız deme:18::18::18::18:ne etcez ya biz bir dogurucaz bizi sevenler 9 dogurucak
eşinide kutlarım bebem aferim hep öyle olsun gelsin baksınlar tabebu arda duş aldım eşlim kızdı hasta olursun çok soguk suyla yıkanıyosun diye soguk dedim umrumda degil bebgime bir şey olmasında demi yane ben olsan yıkanamam dedi ondanmıdır ılkla yıkandım ama üşüyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?