- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.961
tatlım soğuksuyla yıkanırken kız zatüre olcankız tek cok sıcak suyla duş alma cok durma ayakta valla eşlerden allah raazı olsun cok yardımcılar valla 9 doğurucaz sütten ağzı yanan yğordu üfleyerekyermiş bizde öyle olduk
kız benim saçlar kıvırcık ve uzun acamıyorumartık bakamıyorum o yüzdende bonyoda da uzun kalıyorum banyodakestirsem mi 1 haftadan korkudan banyo da yapmadım cok pis oldum nasıl kıyıcam yaa
merhaba kızlar biz geldik
bizde de güzel haberler var bebişim çok şükür iyi dikişlerimiz de iyi rahim uzunluğu 3,7cm. akıntım normal olabilirmiş, içeride bişey yokmuş. fitillere 1hafta daha devam edicem her hafta pruloton iğne vurulacam. 3hafta sonra kontrole gideceğim. sürekli yatağa bağımlı kalmama gerek yokmuş ev içinde gezinmeye başlayabilirmişim
iyiyim bebem seni sormalı bakıyorum benim gibi keyiflisin bugün allahım aglatmasın işşallah
canım sende serklaj vardı hatırladıgım kadarıyla sen ne aralıklarla gidiyosun merak ettim birde her gitmende altanmı üstenmi bakıyo beni bir aydınlatırsan sevinicen ne ilaç içiyosun nasıl zaman geciriysun yerken oturuyomusun vs iştedevamlımı oturuyon yoksa yatıyomusun rahim boyun kaçtı en son ilk kaçtı sonra kaç öss sorulaı gibi oldu he cevap verirsen geçiririm seni
AMİNNNN... sen nerde oturuyorsun ..hafta olarak aramızda fazla yoksende sürekli yattın mı??:
merhaba kızlar biz geldik
bizde de güzel haberler var bebişim çok şükür iyi dikişlerimiz de iyi rahim uzunluğu 3,7cm. akıntım normal olabilirmiş, içeride bişey yokmuş. fitillere 1hafta daha devam edicem her hafta pruloton iğne vurulacam. 3hafta sonra kontrole gideceğim. sürekli yatağa bağımlı kalmama gerek yokmuş ev içinde gezinmeye başlayabilirmişim
ben şimdi balıkesirde annemdeyim ama izmir bergamada oturuyorum.sürekli yatıyorum çünkü benim açıklık dikişe dayanmış canım.
canım teşekkür edrim aydınlattıgın için canımcanım benim serklaj 18+1 de oldu.serklajdan 15g ün sonra bir kere gittim.20 gün sonra tekrar gel dedi pazar gün gidicem.benim ki hep üstten bakıyor.kan,vitamin ve proluton depot haftada bir.yemek yerken mecburen oturuyorum kızımada ben yediriyorum yoksa yemek yemiyor iyice zayıfladı onun dışında sürekli yatıyorum sağa dön sola dön sırt üstü her yerim ağrıyor ama olsun.rahim boyum 13.haftada 5.3cm demşti serklajdan önce söylemedi.sonrada sadece dikiş tutuyor dedi.benim dr.kendisi bana hiçbir açıklama yapmıyor sormasam hiçbir şey söylemicek dr.iyi olduğu için güvenip gidiyorum.
paşam seninde gözün aydın tatlım..rahim boyu konusunu 2-3 gün önce konuştukya normali nedir risk nedir ondan yazmadım..türk kadınlarında 4cm civarı normal,2,5 tan sonra dikkat 2nin altı tehlikeli..soğuk suyla duş değil dr un kasdettiği ılık su sıcak olmaması önemli..birde eşine şimdiden yüklenme bukadar ileriki haftalarda göbeğin büyüyünce çorap bile giyemiyo insan ozaman yardım alırsın yolunuz uzun..kasılmalara dikkat etmek gerek ileriki haftalarda çünkü benim ozaman kısalıyodu rahim ağzımın boyu..
boşver o zamn canım en azından kafan rahat olur.. olduğu kadar iyi kötü idare edersin üzülmemiş olursun yani ben öyleyimdir kendim sıkıntı çekerim ama laf duymamak için minnet etmem. şimdi nekadar da iyi olsa sonra bir gün çıkar onlar ortayaevet bende minnet etmeyi düşünmüyorum eşim işte artık söylüyor oda tabi abi yapaırm gelin kalın diyo benide şaşırttı :26: cok iyi oyuncu önceden neden bakmadın o zaman belki 3 gebeliğim olduğu için belkide acıdı nebileyim ama başa kalkarlar o yüzen cok minnet etmek istemiyorumevet 20 haftalar ck riskli o zaman cok önemli ben sıkıldıkca gidiyorum dr bebişimi görüyorum
inşallah canım hep böyle devam ederiz. yok canım ayaklanmam zaten benim gezintim wc dönüşü pencereden 1dk bakıp gelip yatmakcanım hadi gözün aydın hep güzel haberler ver inşallah sonuna kadarsen fazla ayaklanma yinede tubacım maşallahh sizee
canım teşekkür ederim.tuubacığım haydi gözün aydın hep böyle güzel devam edersin inşallah sonuna kadar.
tatlım hiç kalkma o zaman hep dinlen..annenlere gitmen iyi olmuş..bu haftalar daha riskli :18: şu 20. haftalarsende benim gibi bilgisayarın önündesin sürekli
kızlar biraz önce regrete sağolsun beni ziyarete geldi, çok mutlu oldum
bir haftadır da olsa yatmaktan sıkılmıştım artık. dr'a gitmek bebişimi görmek birde regretenin gelmesi onunla konuşmak çook iyi geldi bugün keyfim yerinde yani...
ama aramızda kalsın ayyy çookk konuşuyor vır vır vır başım şişti
ayy çok güzel sanal arkadaşlık gerçeğe dönüşmüş bende hepinizle yüzyüze tanışmayı çok isterim bigün bebişlere kavuşunca buluşma ayarlarız belki ne güzel olur..demek çok konuşuyo merak etme söylemeyizsen bide beni görsen makinalı gibiyim vır vır vırrr
kızlar biraz önce regrete sağolsun beni ziyarete geldi, çok mutlu oldum
bir haftadır da olsa yatmaktan sıkılmıştım artık. dr'a gitmek bebişimi görmek birde regretenin gelmesi onunla konuşmak çook iyi geldi bugün keyfim yerinde yani...
ama aramızda kalsın ayyy çookk konuşuyor vır vır vır başım şişti
demek yanına geldi he inan çok sevindim sen mutlu olmuşundur
ulen regrete bana niden gelmedin he süle çabukben sana ne yapayım beninde yanıma gel gezici arkidiş seni bastırırım haberin olsun konuşmada beni daha bir halt eden olmadı dünyada bir ilkim ben küstüm sana gelicem dedin gelmedin kanıyım diyede bunu verdin yemem için yala yala dur :131::131::131:işin yoksa hasta olursam sorarım sana peygamber efendimiz ne demiş söz verdiginiz yere gidin demiş eger gitmezseniz birdaha söz vermeyin demiş :104::104::104::104:küstüm sana ver misketlerimi oynamıyorum bir daha senle :113::113::113::113:
evet canım inan çoookkkk mutlu oldummyine gelicekmiş söz verdi
aman tutmayın beni şaka bir yanada inan dedgi,n dogru sanal ortam deyip geçmicen iyi arkadaşlıklar dosluklar oluyo allah hepğinizden razı olsuninan senin adınada çok sevindim kız resimlerideki gibi güzelmi merak ettim çenesi çok zaten aynı benim kafadan canın sıkılmamıştır en azından regretecim canım şok yasadım senide dövüp yıprattım ama kusura bakma kız canın çok acıdımı vurdumya anam gel acıyan yerleri öpem sen ist gel bak ben sana neler yapıyorum kocişle nasıl geçiyo balayı süle kız yabancı yok kimse duymaz kulagıma süle aman sabahlar olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?