Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

allah seni ne etmesin bilirim ben kıvırcık saçlarısenin yerinde olsam kestiririm sen o batıl laflara bakma sen ben 1 haftadır duş almadım benden çıkan kiri görsenkendimden utandım vallahisaçlarımı ben allahtan akıllılık ettirdim kestirdimsag olsun duşa kabinde yıkandım saçlarımı taradım eşimde bebek gibi bornozumu verdi giydirdi saçlarımı kuruttu çamaşırlarımı çıkartı çoraplarıma kadr giydirdidedim hep böyle olsan keşke dedim çok hoşuma gidiyo dedin şansını zorlama işstersen dedicanım görümcene gelince arayıp hiç çagırma allah korusun ilerde kavga etsen başına kakış eder boşver salla gitsin

canım hadi gözün aydın hep güzel haberler ver inşallah sonuna kadarsen fazla ayaklanma yinede tubacım maşallahh sizee

canım benim serklaj 18+1 de oldu.serklajdan 15g ün sonra bir kere gittim.20 gün sonra tekrar gel dedi pazar gün gidicem.benim ki hep üstten bakıyor.kan,vitamin ve proluton depot haftada bir.yemek yerken mecburen oturuyorum kızımada ben yediriyorum yoksa yemek yemiyor iyice zayıfladı onun dışında sürekli yatıyorum sağa dön sola dön sırt üstü her yerim ağrıyor ama olsun.rahim boyum 13.haftada 5.3cm demşti serklajdan önce söylemedi.sonrada sadece dikiş tutuyor dedi.benim dr.kendisi bana hiçbir açıklama yapmıyor sormasam hiçbir şey söylemicek dr.iyi olduğu için güvenip gidiyorum.

paşam seninde gözün aydın tatlım..rahim boyu konusunu 2-3 gün önce konuştukya normali nedir risk nedir ondan yazmadım..türk kadınlarında 4cm civarı normal,2,5 tan sonra dikkat 2nin altı tehlikeli..soğuk suyla duş değil dr un kasdettiği ılık su sıcak olmaması önemli..birde eşine şimdiden yüklenme bukadar ileriki haftalarda göbeğin büyüyünce çorap bile giyemiyo insan ozaman yardım alırsın yolunuz uzun..kasılmalara dikkat etmek gerek ileriki haftalarda çünkü benim ozaman kısalıyodu rahim ağzımın boyu..

tuubacığım haydi gözün aydın hep böyle güzel devam edersin inşallah sonuna kadar.

ben şimdi balıkesirde annemdeyim ama izmir bergamada oturuyorum.sürekli yatıyorum çünkü benim açıklık dikişe dayanmış canım.

tatlım hiç kalkma o zaman hep dinlen..annenlere gitmen iyi olmuş..bu haftalar daha riskli :18: şu 20. haftalar sende benim gibi bilgisayarın önündesin sürekli

canım teşekkür edrim aydınlattıgın için canım

canım eşim kendi istedigi için yapıyo sabah çayı demlemeye gidicem kızdı gel yat ben yaparım dediseve seve yapıyo zorlama yok yane azıcıkta naz var tabededim beni böyle şımartma dedin oda şansını zorlama istersen deyip güldükorkuyo canım bunada bir şey olucak diye ötekinde diktirmedik diye üzülüyo kendini çok suçladı dedi keşke doktora degilde seni dinledim daha dedi odanın ortasına oturup bagırdıgın dövündügün gözümün önünden gitmiyo dedi çünkü benim üzüntüm bir tuaf ne yemek yerim ne içer ruh gibi gezerim anlıcagınondan pişman aman sen iş yapma ben yaparım diyo geçen bana hizmet ediyo başladım aglamaya alışkın olmadıgımdan zor oluyo sen dedi yeterki iyi ol bebgi saglıklı dünyaya getirde daha ir şey istemiyorum dedi

boşver o zamn canım en azından kafan rahat olur.. olduğu kadar iyi kötü idare edersin üzülmemiş olursun yani ben öyleyimdir kendim sıkıntı çekerim ama laf duymamak için minnet etmem. şimdi nekadar da iyi olsa sonra bir gün çıkar onlar ortaya
ben çok korkuyorum 20lerden öncekinide 22+3de kaybettim. 20-28 arası gözümde büyüyor :18::18:

canım hadi gözün aydın hep güzel haberler ver inşallah sonuna kadarsen fazla ayaklanma yinede tubacım maşallahh sizee
inşallah canım hep böyle devam ederiz. yok canım ayaklanmam zaten benim gezintim wc dönüşü pencereden 1dk bakıp gelip yatmak Allah'ım nasip ederse senin gibi son haftalarda gezicem

tuubacığım haydi gözün aydın hep böyle güzel devam edersin inşallah sonuna kadar.
canım teşekkür ederim. inşallah canım hepimiz sorunsuz tamamlarız

kızlar biraz önce regrete sağolsun beni ziyarete geldi, çok mutlu oldum
bir haftadır da olsa yatmaktan sıkılmıştım artık. dr'a gitmek bebişimi görmek birde regretenin gelmesi onunla konuşmak çook iyi geldi bugün keyfim yerinde yani...
ama aramızda kalsın ayyy çookk konuşuyor vır vır vır başım şişti

tatlım hiç kalkma o zaman hep dinlen..annenlere gitmen iyi olmuş..bu haftalar daha riskli :18: şu 20. haftalar sende benim gibi bilgisayarın önündesin sürekli

laptop önümde canım kızım elimden alıyor ben açınca daha çok çizgi film izliyor oyun oynuyor.televizyon az geliyor birde bilgisayarı alıyor.bazen annanesi parka gezmeye götürüyor bende rahat ediyorum.birde çoğu zaman eski konuları okuyorum.

arkadaslar ben geldim sonunda ben siteye arada giremiyorum sayfa kapanıyor ve sizden durumlardan uzak kaldım.kaçıncı sayfada kaldığımı bilmiyorum bana bişey yazan arkadaslar varsa kusura bakmasınlar son durumlardan haber ederseniz sevinirim....

ayy çok güzel sanal arkadaşlık gerçeğe dönüşmüş bende hepinizle yüzyüze tanışmayı çok isterim bigün bebişlere kavuşunca buluşma ayarlarız belki ne güzel olur..demek çok konuşuyo merak etme söylemeyizsen bide beni görsen makinalı gibiyim vır vır vırrr

arkadaşlar hepinize iyigünler ben magnezyum diasporal kullanıyoru kasılmalar için kasılmalarım çok oluyo günde 1 tane kullanıyorum aranızda kullanan varmı kaç tane kullanıyorsunuz 2 kullansam zararı olurmu

burdaki arkadaşlığımız hepimizin birbirimize olan desteğini ben şahsen çevremdeki hiç kimseden görmedim.hiç inanmazdım bu sanal ortamdaki paylaşımlara arkadaşlıklara ama burdaki samimiyet fikrimi değiştirdi. regreteyi de çok seviyorum izmire gelmişken banada uğradı..
evet keşke imkanımız olsada hepinizle görüşebilsek çook güzel olur..
ayyy hiç sorma inan şişti kafam hemen bağladım başıma bir tülbent
sendemi öylesin ozamn sizinle görüşmeden önce benim 2kutu ağrı kesici içmem lazım
şaka bir yana iyi kaynattık ama zamanı azdı keşke daha çok kalabilseydi

demek yanına geldi he inan çok sevindim sen mutlu olmuşundur
ulen regrete bana niden gelmedin he süle çabukben sana ne yapayım beninde yanıma gel gezici arkidiş seni bastırırım haberin olsun konuşmada beni daha bir halt eden olmadı dünyada bir ilkim benküstüm sana gelicem dedin gelmedin kanıyım diyede bunu verdin yemem için yala yala dur :131::131::131:işin yoksa hasta olursam sorarım sana peygamber efendimiz ne demiş söz verdiginiz yere gidin demiş eger gitmezseniz birdaha söz vermeyin demiş :104::104::104::104:küstüm sana ver misketlerimi oynamıyorum bir daha senle:113::113::113::113:

evet canım inan çoookkkk mutlu oldumm yine gelicekmiş söz verdi

CHNB nasılsın canım moraller nasıl ya benim pc kaydımı ne sayfaları zor görüyorum niden acaba:44::44:yarın anacımda gidiyo madurumda madurum anacımona çok alıştım gidince ben tek kalıcam kimsesiz yanlız çaresizküçük emrah gibi vallahi şarkı söylücem yıllar yolu dert yolunda ben acılar çocuguyum amannnnnnnnnnn

evet canım inan çoookkkk mutlu oldumm yine gelicekmiş söz verdi

aman tutmayın beni şaka bir yanada inan dedgi,n dogru sanal ortam deyip geçmicen iyi arkadaşlıklar dosluklar oluyo allah hepğinizden razı olsuninan senin adınada çok sevindim kız resimlerideki gibi güzelmi merak ettimçenesi çok zaten aynı benim kafadan canın sıkılmamıştır en azındanregretecim canım şok yasadım senide dövüp yıprattım ama kusura bakma kız canın çok acıdımı vurdumya anam gel acıyan yerleri öpemsen ist gel bak ben sana neler yapıyorumkocişle nasıl geçiyo balayı süle kız yabancı yok kimse duymaz kulagıma süle aman sabahlar olmasın

evet çoookkkk güzel manken gibi maşallah içinin güzelliği dışına vurmuş bir görsen çookk tatlı..
yok canım senide susturur o.. hiç susmuyor hep o anlattı ben dinledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…