Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

vırrrrrrrrrrr dırrrrrrrrrr vırrrrrrrrrr dırrrrrrrrrrrr vırrrrrrrrrr dırr vır dır vır vır dır :))) özlemişsindir diye biraz daha konuşayım dedimn canım benim anneciğinin elinden öpüyorum yapsın o böreklerden yine ben hep gelirim: hem artık ne kadar konuştuğumuda biliyorsun ben gelmeden içersin ilacını: öpüyorumm tekrar canım

Kızzz ben sana söz vermedimmm gelebilirsem gelirim dedimm hastane içinnn ama şimdi veriyorum söz gelicemm seni görmeye sen küsme yeterrr yoksa böle ağlarımm.Barışalım mı .Bak sana : alırımm sonra böle yaparımm barıştık mı???

Kızlar çıkıyorumm akşam tekrar girerimm öptümmmmm:

aradı az önce yemek gönderiyormuş valla ben de minnet etmedim koçiş işte arayıp söylüyor sıkılır elbet patlar zaten öyle biri bir şey yapsa bin yapmış gibidir bir alemdir.. yapmaz ilk günler diye yapıyor bakalım kaç gün yapıcak bende 25 de kaybettim kızımı şu 20 li haftalar hayırlısıyla gecse allah büyüktür :97:

sbl1980
gamze81
Regrete+
tuubaaoz+
ceylinirem
muhabbetinizede doyum olmuyo he:82::82::82::82:niden acaba geçmişe gittiyseniz dikkat edin zor çıkarsınız bende bu çene varkenya bu arada bebgin hareketlerini azda olsa hissediyorum doktorada dedim 2 gebelik geçirdin hissedersin tabi dedi cinsiyetini ögrenmedim daha ama azda olsa hissedince ne biliyim rahmetli yavrularım geldi aklıma sabah kıyafet giyiyorum doktora gidicem azda olsa bir kıpırtı hissettim eşimle paylaştım çok sevindi arkadan bir uzun hava okudumki sormayın yavrularım içino kıpırdadıkça yavrum aklıma geliyo işşallah sen beni bırakmazsın bebgim ya

ohhhhhh ne güzel misafirliklerde başlamış hiç bize gelen giden yok yanımda biri olsada kafam şişse hiç kimse gelmedi yanıma evden cıkamadığımıda biliyorlar kimse benimsevmiyor

benim kayınvalidemde öncekinde 2gün yemek yaptı sanki 2sene yapılmş gibi anlatıldı bende bu defa hiç bişey istemiyorum varmı yapılcak bişey diyor yok diyorum şimdide söylemiyorum diye kızıyor nasıl söyliyeyim aç kalırım kirli durarım yinede söylemem..
bu arada daha önce yazmıştın atlamışım benimde saçlarım kıvırcık ve uzun ben öncekinde 2haft serklajlı yatarken çok çektim resmen keçeleşti saçlarım şimdi serklajdan 2gün önce gidip kısacık kestirdim çok rahatladım 2dk duş alıp çıkıyorum.

evet çoookkkk güzel manken gibi maşallah içinin güzelliği dışına vurmuş bir görsen çookk tatlı..
yok canım senide susturur o.. hiç susmuyor hep o anlattı ben dinledim zaten
canım sesi güzel olanın yüzüde güzeldir şaka bir yana allah razı olsun hastaneye gelmedi ama gelmiş kadar oldu okadr aradıki beni yanımda hissettim sagolsun çok ugraştı benim için şimdi hakkını inkar etsem allah beni taş eder hakkını helal et regretecim kardeşim beni seni sefiyorum kız ben
kız şaka yaptım istesende girmezdin zaten 1 ile 3 kadrda görüş gelmedin ama gelmiş kadar oldun inandaha dur arabanla söz verdin kesme şekerle beni gezmeye götürücen unutmaişşalah bebgim sag saglim dogsun bir bakmışın kısmet olmuş sana gelmişiz 40 uçurmaya ama şimdiden diyim bizde adettir çeyrek takarlar bebge haberin olsun
barıştık hadi affettim seni

canım yemegin tadını çıkar gerisi boş hazır yemek zaten bir düşünce olsa yardıma gelir 7 kat el olsada ben yardım edrdim vallahi allah rızası için hamileye hastaya bakmak sevapmış:94::94:

evet çoookkkk güzel manken gibi maşallah içinin güzelliği dışına vurmuş bir görsen çookk tatlı..
yok canım senide susturur o.. hiç susmuyor hep o anlattı ben dinledim zaten

kız desene yuvarlanarak geldi tontişlikten yuvarlanarak gitti diyee .Canım çok konuştuğum için başın döndü tam göremedin sanırım beni manken miiiiii :60.Tamam bidaha az konuşcam sözzz annen börek yapsın yerim giderim hiç konuşmadann ..Ayrıca paşama kimse yetemez ben arayınca nasılsın diyorumm 1 saat geçince iyi akşamlar deyip kapatıyorumm 2 kelime hepsi buuuu

ohhhhhh ne güzel misafirliklerde başlamış hiç bize gelen giden yok yanımda biri olsada kafam şişse hiç kimse gelmedi yanıma evden cıkamadığımıda biliyorlar kimse benimsevmiyor

Canımm yaaa kıyamam deme öle deme ben burdan konuşurumm vırr vırr dırr dırr .

Çıktım bu sefer

ben seni seviyorum okadar üzülüyosan açarsın emeseni canlı konıuşuruz sen garip ben garip tamammıüzülme biz varız başkalarına ihtiyacımız yok biz bize yeteriz

kız güldürdün beni allah'ta seni güldürsün

bunlarda öyle zaten bu hafta yapar lar sonra yapmaz gösteriş işte o zamana kadar miniğim yukarı cıkar artık yemeği yavaş yavaş yapmaya başlarım nasıl kıydın benim saçlar kalçada eşim cok seviyor uzun saçları ama artık bende bakamaz oldum kısa yakışırmı acaba bide taramak daha zor olmuyor mu?? kabarmadı mı :26:

canlarım kaynanam ardı bugün ne yaptın diye dediki aklına getirme yok şu zaman düştü yok bu zaman düştü diye dedi bebk etkileniyomuş doktor demiş televizyonda şimdi biz ne yapıyoruz düşünmüyoruz şu zaman bu zaman diyeben bile hamile gibi davranıyorum ama düşünmek isremişyorum strese sokmak istemiyorum bebgi rabbim alnımıza ne yazıyosa onu yaşıyoruz önüne ne yaparsak geçemeyiz unutmayınrabbim aglayanlardan degilde gülenlerden bizleri nasip etsin işşallah

ben seni seviyorum okadar üzülüyosan açarsın emeseni canlı konıuşuruz sen garip ben garip tamammıüzülme biz varız başkalarına ihtiyacımız yok biz bize yeteriz
..
evet ne yapalım .. iyiki varsınız hiç değilse konuşıp raahatlıyoruz eşim sen evde yat 4 ay sonra seni her yere götürücem diyor istediğin her şeyi yapıcam diyor 4 ay sonra ne yapalım gülü seven dikenine katlanır

vallahi kıydım canım bana ozamn o 2 hafta 2yıl gibi gelmişti birde kaybedince hırsımı saçlarımdan aldım ayağa kalktığımda ilk işim gidip kestirmek oldu ozamn bu aralar moda olan önler uzun arka kısa kestirdim serklajdan öncede kısacık yaptım kestirince çok hızlı uzuyor zaten en az 5ayım var ozamana kadar uzar yine.. önceden benimde uzundu istersen faceden bak fotolara. taramak daha kolay oluyor. önceden yarım saat saçları yıkamak için uğraşırdım 2saatte kururlar off şimdi 2dk yıkıyorum 2dk kuruyor. kabarmadı 7/24krem sürüp şekillendiriyorum. yalnız tek sorun biraz kirlenince sürekli yatmaktan dolayı şekilleri bozuluyor hepsi havaya kalkıyor komik oluyor

evet bebem beni kimse geçemez erkek kardeşim bile diyo enişte sen bu ablama nasıl katlanıyosun oda diyoki kulagıma pamuk sokuyorum bir şey dediginde he he diyorum diyo olup bitiyo diyoyaşasın türkçe yaşasın çene
kız güldürdün beni allah'ta seni güldürsün
amin bebem ben bir keyifli oluyum vallahi formumda oluyum gülmekten bebkerde hoplar içerde göbeciklede

evet biz varız benim sevgim hepiciginizede yeter bebem gelin bakıyım siz tombul kollarıma alayım size vereyim sevgi ben buraladayım içeri giriyim anacım tek kaldı gene dürterim sizi

tatlım senin sacın düz :26: fotolarına baktım şimdi sen benim fotoma bak şlimdi koyucamm face ye ...yaa kıvırcık sac zor yaa uzun olmazsa şekil almıyo kabarıyoo tiftik tiftik oluyo

tatlım senin sacın düz :26: fotolarına baktım şimdi sen benim fotoma bak şlimdi koyucamm face ye ...yaa kıvırcık sac zor yaa uzun olmazsa şekil almıyo kabarıyoo tiftik tiftik oluyo

düzmü olurmu canım sen fönlü olanlara bakmışsındır eşimle birlikte bir fotom var üzerimde yeşil badi var sanırım onda biraz belli oluyor bende hep düz olanları koymuşum
ayy sen o saçlara şimdi nasıl bakıyorsun maşallah yani eminim çookk zordur

evet cok zor oldu ağırlaştıkca daha zor olucak bide duşta cok durmamam lazımmış sende hep düz olan fotolarını koymuşsun evet şimdim gördüm ama benim gibi gür değil sen aralardan aldırdın mı??? aldırsam azalır belki kabarmaz da valla resmen bonyada savaşıyorum saclarımla bol bol sac kremim vuruyom bide perme taragım var anca acabiliyorum

yok canım aldırmadım hiçç bilmemki faydası oolurmu.. avuç avuç kullanırdım o kremi şimdi hiç kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…