Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canlarım ben çıkıyorum sizlere iyimuhabbetler anacım bugün gi,diyo biraz ona zamn ayırmam lazım gece girebilirsem girerim

kız ne yapıtın ki :26: aa ben ayda büyük kutu bitiriyom kesilincemi azalıyor

benimde aslında o fotoda çok belli olmuyor ama belime kadardı azar azar kısalltım hep kestirdikce düzleşti şuanda ozmanki gibi kıvır kıvır değil dalgalı diyebiliriz. birde çok dökülür saçlarım, ben birde normal tarakla tarıyorum tabi ozamn çoğu tarakta kalıyor öyle öyle azaldı galiba

sonuna kadar haklısın canım. Allah razı olsun. inşallah bu bebeğine salıkla kucağına alırsın. Allah sana da sabır versin. ben de öyle teselli ediyorum kendimi zaten senin söylediğin şekilde.
Allah bi daha acı yaşatmaz inşallah.

meraba arkadaşlar
nasılsınız biz sarılıkla uğraşıoruz.bilirubin değeri düşmüyor.bakalım beklicez.inş.bebeğim bian önce iyileşir.özlem doğum yapmış uydum.gözü aydın.bebeklerimizi öpün koklayın.

paşam serklajımı sormuşsun.ben 15 haftalıkken ameliyat oldum.bir damla dahi kanamam gelmedi.ama burdaki diğer arkadaşalrın doktorları biraz kanama normaldir demiş.ve diğer arkadaşların çok az kanamaları olmuş geçmişti.yani korkma hayırlısıyla hiç bişey olmaz.cinsiyeti belli oldu mu?

chnb tuba ve adını sayamadığım diğer arkadalar nasıllar.herkese hayırlı günler dileirm.

işşallah kardeşim işşallah rabbim ne acı ne kder göstermsin işşasllah aglayanlardan degilde gülenlerden eylesin yüce mevlam bizi

kızlar bu arada anacım demin gitti ev okadr boş sessiz kaldıki keşke gelmeseydi şimdi çok üzgünüm canım sıkkın anacım beni bırakıp gitti ellerim boş kaldı

kızlar bu arada anacım demin gitti ev okadr boş sessiz kaldıki keşke gelmeseydi şimdi çok üzgünüm canım sıkkın anacım beni bırakıp gitti ellerim boş kaldı[/QUOTE]

Canımm üzülme yaa kıyamam yine gelir tatlım

geçmiş olsun canım en kısa zamanda bebeğin iyileşir inşallah.hepimizin arada sıkıntıları olsada genel olarak iiyiyiz. tek üzücü olan chnbnin durumu

kızlar bu arada anacım demin gitti ev okadr boş sessiz kaldıki keşke gelmeseydi şimdi çok üzgünüm canım sıkkın anacım beni bırakıp gitti ellerim boş kaldı[/QUOTE]

canım hamdolsun şimdilik sorunumuz yok teyzesirahim boyu 3cm çok şükür 2 hafta sonra 3 taramaya çagırdı ona gidicem inan heyecanımdan cinsiyetini sormadım desem inanırmısınhesap ettim 25 gibi gidicem ozaman balıyolarya bebgim boyuna çapına ölçüyolarya ozaman sorarım çaktırmadanchnb nin degeri düşmüş canım malesef bebgimizi kaybetmek üzereyizrabbim sabır versin kardeşime işallah
tubanınve melekcerende kanamaları durdu çok şükür onlarda benim gibi çok iyiler maşallahlarımız varbu arada BOL EMZİRMEN LAZIM SARILIK GİTSİN ÇOKMU YÜKSEK KAÇ ÇIKTI:44::44:GEÇMİŞ OLSUN HEM SANA HEM BEBGİME ANNESİ

kızlar bu arada anacım demin gitti ev okadr boş sessiz kaldıki keşke gelmeseydi şimdi çok üzgünüm canım sıkkın anacım beni bırakıp gitti ellerim boş kaldı

Canımm üzülme yaa kıyamam yine gelir tatlım[/QUOTE]
ÜZÜLMEMEK ELDEMİ BEBEM EŞİM DALGA GEÇİYO DUYGUSALA BAGLADIM DİYESİNİR OLUYORUM ONUN BU HUYUNA DEÖVMEZSEM İÇİM RAHAT ETMİCEK ZATEN COŞTUM BAGIRDIM GİTTİ DEMİN ÇAGIRIYORUM YOK DEDİ GELMEM YANINA KORKTUMU NEY BENDENÇOK SİNİR OLDUGUMDA HELEDE AİLEMLE DALGA GEÇİLSİN ÇOK KÖTÜ OLUYORUMKORKTU GARİP YANIMA BİR MÜDDET GELMEZ VALLAHİ DEMİN ÇAGIRDIM SİNİRİN GEÇTİMİ YOKSA GELMEM DİYO GARİP SEN DİYO SİNİRLENİNCE BİR ŞEKİL OLUYOSUN KORKLUYORUM SENDEN DİYO BENDE HALİMİ GÖRÜYÜM TELEFONA ÇEK DEDİM PAŞA 7 KORKU FİLMİ GEL VATANDAŞ KORKU ENTERİKA KAN BURDA
canım bu geceki ruh halinimi anlatıyor yoksa avatarın
yarın gece yaşlı yalnız kadın

KIZ DEMİN AYERLE KONUŞUYODUM MAŞALLAHINIZ VAR HE HEMEN GELMİŞİNİZ ŞAŞTIMDA KALDIM VALLAHİ

Benişn tenim çok kuruyo ya ne sürdemde iyi gelse acaba :44::44::44:eşime dedim bugün duşa girince dedi sana dalin alyımı ay dedim alsana dedim elinde kocaman bebek şampuanı önce anası yıkansın sonrada sıpası yıkansın dedi

benim rahim ağzı boyum 2.88mm di.doğuma kadar kısalmadı.inş. seninkide kısalmaz kısalmaması için kasılmaması gerekiyor.chnb ye çok üzüldüm.allah sabır versin. ama o güçlü biri inş.bunuda atlatıcak.bebeğin bilirubini 14 den düşmedi hiç.

canım kasılmaması için ne yapcezdevamlı yatsam çare olurmu sen ilaç kullandınmı merak ettim ne ilasçları bana progestoron ve zinko verdi kanaman olmazsa korasdpirini kullan dedi korkumdan kullanamıyorum birşey olurmu acaba kullansanmı kullanmsammı biri akıl versin ne olur

İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir kere kıymet bilir; O da elindekini kaybederken.

ÜZÜLMEMEK ELDEMİ BEBEM EŞİM DALGA GEÇİYO DUYGUSALA BAGLADIM DİYESİNİR OLUYORUM ONUN BU HUYUNA DEÖVMEZSEM İÇİM RAHAT ETMİCEK ZATEN COŞTUM BAGIRDIM GİTTİ DEMİN ÇAGIRIYORUM YOK DEDİ GELMEM YANINA KORKTUMU NEY BENDENÇOK SİNİR OLDUGUMDA HELEDE AİLEMLE DALGA GEÇİLSİN ÇOK KÖTÜ OLUYORUMKORKTU GARİP YANIMA BİR MÜDDET GELMEZ VALLAHİ DEMİN ÇAGIRDIM SİNİRİN GEÇTİMİ YOKSA GELMEM DİYO GARİP SEN DİYO SİNİRLENİNCE BİR ŞEKİL OLUYOSUN KORKLUYORUM SENDEN DİYO BENDE HALİMİ GÖRÜYÜM TELEFONA ÇEK DEDİM PAŞA 7 KORKU FİLMİ GEL VATANDAŞ KORKU ENTERİKA KAN BURDA

Yapma kız yazık sponsora kibar ol daha neyapsın adam sana nasıl yaransın ya şaka yapmıştır kızma kızma ona paşacığı.Senden koku filmi olurmu kız senden romantik komedi olur hamiş olmasan ayıp filimler belkii Flmin adı da SABAHLAR OLMASIN 1 2 3 :))))) YARILIYORUM GÜLMEKTEN SABAHLAR OLMASINN sen yazdıkça çatlıyorum burda

KIZ DEMİN AYERLE KONUŞUYODUM MAŞALLAHINIZ VAR HE HEMEN GELMİŞİNİZ ŞAŞTIMDA KALDIM VALLAHİ [/QUOTE]

İyi geceler canım sizde yokmu bu gecede sabahlar olmasın ???

Canim benim gecmis olsun..ALlahin takdiri boyleymis..uzulme dicem ama biliorumki cok uzgunsun.
AAllah sabirlar versin canim.
Baska ne diyecegimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…