Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

İyi geceler canım sizde yokmu bu gecede sabahlar olmasın ???[/QUOTE]

ALLAH SENİ NE YAPMASIN HEMİBEMİM ŞAFAGFIMA DAHA ÇOK VAR173 GÜN 40 KOY SONRA SABAHLAR OLMASIN AMANIN TUTMAYIN BENİYAVRYUM GELİYORUM DERMİŞİM HIZIMI ALAMIYOMUŞUMBEN OYNASAM OYNASAN İNAN ÇOK GÜZEL DRAMA OYNARDIM
SPONSORUDA ÜRKÜTMEMEK LAZIM İLERDE GENE BANA LAZIM İYİ GEÇİNMEK LAZIM DEMİ

canim benim gecmis olsun..allahin takdiri boyleymis..uzulme dicem ama biliorumki cok uzgunsun.
Aallah sabirlar versin canim.
Baska ne diyecegimi bilmiyorum.

hoş geldin kardeşim nasılsın görüşmeyeli keyifler nasılinan emesende açık degildi galiba denk gelmedik chnbeyle yazısıyoduk hep seside çıkmıyo allah nasip edres yarın aryım bakıyım ne yapıyo

İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir kere kıymet bilir; O da elindekini kaybederken.

Şair oldu bizim kız hamilelik hormonları ne hale getirdi arkadaşımı yaa

İyi geceler canım sizde yokmu bu gecede sabahlar olmasın ???

Canım kociş hasta bir avuç ilaç içti 10.rüyasını görüyor sabah oldu bizee

ALLAH SENİ NE YAPMASIN HEMİBEMİM ŞAFAGFIMA DAHA ÇOK VAR173 GÜN 40 KOY SONRA SABAHLAR OLMASIN AMANIN TUTMAYIN BENİYAVRYUM GELİYORUM DERMİŞİM HIZIMI ALAMIYOMUŞUMBEN OYNASAM OYNASAN İNAN ÇOK GÜZEL DRAMA OYNARDIM
SPONSORUDA ÜRKÜTMEMEK LAZIM İLERDE GENE BANA LAZIM İYİ GEÇİNMEK LAZIM DEMİ[/QUOTE]

Evet canımm lazım sana sponsorunn iyi davran korkutma adamı Hem 38 haftayı bitirince bebek gelmeyince doktor öneriyor sabahlar olmasın diyor belki daha erken olur mutlu son umutsuzluğa kapılma Samanyolu gazinosunda Sabahlar olmasın oynarr

ben serklajdan sonra doğuma kadar 6 saate bir nidilat kullandım kasılma önleyici.progesteron ilk üç ayda düşük tehlikesine karşı kullnadım.başka bişey kullanmadım.

Evet canımm lazım sana sponsorunn iyi davran korkutma adamı Hem 38 haftayı bitirince bebek gelmeyince doktor öneriyor sabahlar olmasın diyor belki daha erken olur mutlu son umutsuzluğa kapılma Samanyolu gazinosunda Sabahlar olmasın oynarr [/QUOTE]
ALLAH SENİ NE YAPMASIM HEMİ HASTALANICAK ZAMANIMI BULDU KIZ ADAM TÜHKALK DE KESME ŞEKER LAZIM BANA DE KALKAR YATAKTAN BENİM SÖZÜMÜ DİNLERTÖBE TÖBE BİR YAŞIMA DAHA GİRDİM NE DEYOM SEN KIZ CİDDİMİSİN SEN
ben serklajdan sonra doğuma kadar 6 saate bir nidilat kullandım kasılma önleyici.progesteron ilk üç ayda düşük tehlikesine karşı kullnadım.başka bişey kullanmadım.

CANIM O İLAÇ ÇARPINTI YAPMIYOR DEGİLMİ PREPAN YAPIYODA O YAPIYOMU KUSURA BAKMA ÇOK SORU SORDUM BUGÜN SANA UTANDIM BAK ŞİMDİ HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM

ayercim nasılsın geçmiş olsun 14 çok yüksek değil ama paşamın dediği gibi sık sık emzirsen geçer belki..olmadı fototerapiyle düşer ama inşallah gerek kalmaz canım..paşam coraspini kanaman yoksa kullanabilirsin bence..

Canim benim gecmis olsun..ALlahin takdiri boyleymis..uzulme dicem ama biliorumki cok uzgunsun.
AAllah sabirlar versin canim.
Baska ne diyecegimi bilmiyorum.

Evet benimde hep aklımda bugün fırsat bulursam yazarım dedi yazmadı ama o çok mantıklı ve güçlü bir kız bir süre sonra toparlanacak yine takılcaz burda birbirimize günler geçecek güzel haberlerimizi paylaşacağız burda.Zaman herşeyin ilacı ben bu sayfaya ilk yazdığımda günde 10 kere ağlıyordum yüzüm hiç gülmüyordu bak şimdi çatlarcasına gülüyorumm hayat işte...

çok şükür yok canım sagol yarın başlıyım yoksa pazartesimi kardeş ne dersin

chnb ye

canım allahım herşeyin hayırlısını veriyor. sen elinden geleni yaptın ihmalın falan yok. o nedenle kendini şuçlama . kurtajdan sonra rahim kontrollerini de mutlaka yaptır. 1,5 ay sonra ama kurtajını yapan doktora gitme bunun için. tüp bebekten önce rahimde olası yapışıklıkların kontrolu için rahmin içine su enjekte ediliyor. böyle balon gibi şişiyor. benim kurtajlardan sonra en buyuk korkum bu. sende ihmal etme.
tüm bunlarda bir hikmetb var unutma... çok öptüm seni. seni sevdiğimizi ve acını paylaştığımızı bil.

canım inan çok güzel yorumlamışın eline yüregine saglık kardeşim

arkadaşlar gamzeyle alakalıları okudum ama başını bilmiyorum. rutın incelemede rahiğm ağzı ince mi göründü ne oldu gamzeye
bu arada bende grıp oldum hapsırıyorum. çok korkuyorum kasılma falan başlArmı diye. tıksırmıyorum bayağı bayağı hapsırıyorum. bildiğiniz bişeyler var mı uygulayabileceğim.

ALLAH SENİ NE YAPMASIM HEMİ HASTALANICAK ZAMANIMI BULDU KIZ ADAM TÜHKALK DE KESME ŞEKER LAZIM BANA DE KALKAR YATAKTAN BENİM SÖZÜMÜ DİNLERTÖBE TÖBE BİR YAŞIMA DAHA GİRDİM NE DEYOM SEN KIZ CİDDİMİSİN SEN

Evet canım şans işte gerçekten hasta canı saolsun daha çok sabahlar olmasın olur.Evet canım 38 geçtikten sonra doktorlar öneriyor doğumu başlatsın diye neden bize yasaklıyolar gebelikte erken doğum riskimiz var diye.Riski olmayan hamilelere çoğu doktor serbest diyor çünkü erken doğum riskleri yok yaaa.Bi bakıyoruz sen 38 haftayı geçtin senin kesme şeker yerini sevdi gelmiyor Artık size sabahlar olmaz

CANIM O İLAÇ ÇARPINTI YAPMIYOR DEGİLMİ PREPAN YAPIYODA O YAPIYOMU KUSURA BAKMA ÇOK SORU SORDUM BUGÜN SANA UTANDIM BAK ŞİMDİ HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM[/QUOTE]

Canım bak daha öncede yazmıştım yine yazayım benim doktorum prepar ilacına kesinlikle karşı çok tehlikeli artık onun yerine gelişirilmiş ilaçlar varmışş Unutmaa

tamam söyliycem artık gidiyom ben..koca göbüşümden utanmadan töbe töbeee

Canımm utanma görev bu görevv

Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama hasırmanı engelleme sakın oda çok tehlikeliymiş.Çok geçmiş olsunn..

Canımm utanma görev bu görevv

Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama hasırmanı engelleme sakın oda çok tehlikeliymiş.Çok geçmiş olsunn..

off ya ateşim var burnum tkalı akıyor hapşırıyorum bu gece bana sabah olmaz gibi duruyor. 4 bardak ıhlamur içtim gündüz. faydası yok.

CANIM BEBEK RAHİMİN AGZINDAYDI ONDAN DİKİŞİ ÖNERDİ DOKTORU HAFTAYA GEL DEDİ BAKMIŞ ÇOK ŞÜKÜR BEBGİMİZNNECİNİN ÜSTÜNE ÇIKMIŞ GÖBEGE YANİ BOL BOL DİNLEN DEMİŞ DOKTORU YARDAN KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN İŞŞALLAHŞİMDİ BOL BOL BİZE KATILDI YATIP DİNLENİYOR BİRDE ÇOK YATMAKTAN AGRILARIM OLMASA ÇOK SEVİNİCEM İNAN AMA NE ÇAre herşey bebgim için işşaşşah rahim boyum kısalmazda annecigini bırakmaz benim kesme şekerim

Canım bak daha öncede yazmıştım yine yazayım benim doktorum prepar ilacına kesinlikle karşı çok tehlikeli artık onun yerine gelişirilmiş ilaçlar varmışş Unutmaa[/QUOTE]
canım onu biliyorum işşallahta vermez o ilaçtan zaten panik atagım var tam olur hayde karaca ahmete şimdilik ilaç vermedi olanları içiyorum bakalım yardanım ne göstericek

off ya ateşim var burnum tkalı akıyor hapşırıyorum bu gece bana sabah olmaz gibi duruyor. 4 bardak ıhlamur içtim gündüz. faydası yok.

Bol bol sıvı tüketmeye çalış kivi ve ananasın içinde çok c vitamini varmışş inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursunn.Tekrar çok geçmiş olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…