- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.021
ÜZÜLMEMEK ELDEMİ BEBEM EŞİM DALGA GEÇİYO DUYGUSALA BAGLADIM DİYESİNİR OLUYORUM ONUN BU HUYUNA DEÖVMEZSEM İÇİM RAHAT ETMİCEK ZATEN COŞTUM BAGIRDIM GİTTİ DEMİN ÇAGIRIYORUM YOK DEDİ GELMEM YANINA KORKTUMU NEY BENDEN ÇOK SİNİR OLDUGUMDA HELEDE AİLEMLE DALGA GEÇİLSİN ÇOK KÖTÜ OLUYORUM KORKTU GARİP YANIMA BİR MÜDDET GELMEZ VALLAHİ DEMİN ÇAGIRDIM SİNİRİN GEÇTİMİ YOKSA GELMEM DİYO GARİP SEN DİYO SİNİRLENİNCE BİR ŞEKİL OLUYOSUN KORKLUYORUM SENDEN DİYO BENDE HALİMİ GÖRÜYÜM TELEFONA ÇEK DEDİM PAŞA 7 KORKU FİLMİ GEL VATANDAŞ KORKU ENTERİKA KAN BURDA
Yapma kız yazık sponsora kibar ol daha neyapsın adam sana nasıl yaransın ya şaka yapmıştır kızma kızma ona paşacığı.Senden koku filmi olurmu kız senden romantik komedi olur hamiş olmasan ayıp filimler belkii Flmin adı da SABAHLAR OLMASIN 1 2 3 :))))) YARILIYORUM GÜLMEKTEN SABAHLAR OLMASINN sen yazdıkça çatlıyorum burda
KIZ DEMİN AYERLE KONUŞUYODUM MAŞALLAHINIZ VAR HE HEMEN GELMİŞİNİZ ŞAŞTIMDA KALDIM VALLAHİ
canim benim gecmis olsun..allahin takdiri boyleymis..uzulme dicem ama biliorumki cok uzgunsun.
Aallah sabirlar versin canim.
Baska ne diyecegimi bilmiyorum.
İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir kere kıymet bilir; O da elindekini kaybederken.
İyi geceler canım sizde yokmu bu gecede sabahlar olmasın???
canım kasılmaması için ne yapcezdevamlı yatsam çare olurmu sen ilaç kullandınmı merak ettim ne ilasçları bana progestoron ve zinko verdi kanaman olmazsa korasdpirini kullan dedi korkumdan kullanamıyorum birşey olurmu acaba kullansanmı kullanmsammı biri akıl versin ne olur
Şair oldu bizim kız hamilelik hormonları ne hale getirdi arkadaşımı yaa
Canım kociş hasta bir avuç ilaç içti 10.rüyasını görüyorsabah oldu bizee
ALLAH SENİ NE YAPMASIN HEMİBEMİM ŞAFAGFIMA DAHA ÇOK VAR 173 GÜN 40 KOY SONRA SABAHLAR OLMASIN AMANIN TUTMAYIN BENİ YAVRYUM GELİYORUM DERMİŞİM HIZIMI ALAMIYOMUŞUM BEN OYNASAM OYNASAN İNAN ÇOK GÜZEL DRAMA OYNARDIM
SPONSORUDA ÜRKÜTMEMEK LAZIM İLERDE GENE BANA LAZIM İYİ GEÇİNMEK LAZIM DEMİ
ben serklajdan sonra doğuma kadar 6 saate bir nidilat kullandım kasılma önleyici.progesteron ilk üç ayda düşük tehlikesine karşı kullnadım.başka bişey kullanmadım.
ahlaksız teklifimi bugecede yapamamış bulunmaktayım :26::26::26:kociş uyur birazdan uff yaaaaaaaaa
ben serklajdan sonra doğuma kadar 6 saate bir nidilat kullandım kasılma önleyici.progesteron ilk üç ayda düşük tehlikesine karşı kullnadım.başka bişey kullanmadım.
Canım ya niye utanıyosunn söle gitsin kendin için istemiyosun ki bebişin için istiyosunn babalık görevi yavrusuna yardımcı olacakk.Uyumadan bi sor senutanmak yokk
Canim benim gecmis olsun..ALlahin takdiri boyleymis..uzulme dicem ama biliorumki cok uzgunsun.
AAllah sabirlar versin canim.
Baska ne diyecegimi bilmiyorum.
ayercim nasılsın geçmiş olsun 14 çok yüksek değil ama paşamın dediği gibi sık sık emzirsen geçer belki..olmadı fototerapiyle düşer ama inşallah gerek kalmaz canım..paşam coraspini kanaman yoksa kullanabilirsin bence..
tamam söyliycem artık gidiyom ben..koca göbüşümden utanmadan töbe töbeee
chnb ye
canım allahım herşeyin hayırlısını veriyor. Sen elinden geleni yaptın ihmalın falan yok. O nedenle kendini şuçlama . Kurtajdan sonra rahim kontrollerini de mutlaka yaptır. 1,5 ay sonra ama kurtajını yapan doktora gitme bunun için. Tüp bebekten önce rahimde olası yapışıklıkların kontrolu için rahmin içine su enjekte ediliyor. Böyle balon gibi şişiyor. Benim kurtajlardan sonra en buyuk korkum bu. Sende ihmal etme.
Tüm bunlarda bir hikmetb var unutma... çok öptüm seni. Seni sevdiğimizi ve acını paylaştığımızı bil.
ALLAH SENİ NE YAPMASIM HEMİ HASTALANICAK ZAMANIMI BULDU KIZ ADAM TÜHEvet canımm lazım sana sponsorunn iyi davran korkutma adamıHem 38 haftayı bitirince bebek gelmeyince doktor öneriyor sabahlar olmasın diyor belki daha erken olur mutlu son umutsuzluğa kapılma Samanyolu gazinosunda Sabahlar olmasın oynarr
tamam söyliycem artık gidiyom ben..koca göbüşümden utanmadan töbe töbeee
arkadaşlar gamzeyle alakalıları okudum ama başını bilmiyorum. rutın incelemede rahiğm ağzı ince mi göründü ne oldu gamzeye
bu arada bende grıp oldum hapsırıyorum. çok korkuyorum kasılma falan başlArmı diye. tıksırmıyorum bayağı bayağı hapsırıyorum. bildiğiniz bişeyler var mı uygulayabileceğim.
Canımm utanma görev bu görevv
Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama hasırmanı engelleme sakın oda çok tehlikeliymiş.Çok geçmiş olsunn..
CANIM BEBEK RAHİMİN AGZINDAYDI ONDAN DİKİŞİ ÖNERDİ DOKTORU HAFTAYA GEL DEDİ BAKMIŞ ÇOK ŞÜKÜR BEBGİMİZNNECİNİN ÜSTÜNE ÇIKMIŞ GÖBEGE YANİ BOL BOL DİNLEN DEMİŞ DOKTORU YARDAN KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN İŞŞALLAHarkadaşlar gamzeyle alakalıları okudum ama başını bilmiyorum. rutın incelemede rahiğm ağzı ince mi göründü ne oldu gamzeye
bu arada bende grıp oldum hapsırıyorum. çok korkuyorum kasılma falan başlArmı diye. tıksırmıyorum bayağı bayağı hapsırıyorum. bildiğiniz bişeyler var mı uygulayabileceğim.
ALLAH SENİ NE YAPMASIM HEMİ HASTALANICAK ZAMANIMI BULDU KIZ ADAM TÜHKALK DE KESME ŞEKER LAZIM BANA DE KALKAR YATAKTAN BENİM SÖZÜMÜ DİNLER TÖBE TÖBE BİR YAŞIMA DAHA GİRDİM NE DEYOM SEN KIZ CİDDİMİSİN SEN
Evet canım şans işte gerçekten hasta canı saolsun daha çok sabahlar olmasın olur.Evet canım 38 geçtikten sonra doktorlar öneriyor doğumu başlatsın diye neden bize yasaklıyolar gebelikte erken doğum riskimiz var diye.Riski olmayan hamilelere çoğu doktor serbest diyor çünkü erken doğum riskleri yok yaaa .Bi bakıyoruz sen 38 haftayı geçtin senin kesme şeker yerini sevdi gelmiyor Artık size sabahlar olmaz
CANIM O İLAÇ ÇARPINTI YAPMIYOR DEGİLMİ PREPAN YAPIYODA O YAPIYOMU KUSURA BAKMA ÇOK SORU SORDUM BUGÜN SANA UTANDIMBAK ŞİMDİ HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM
off ya ateşim var burnum tkalı akıyor hapşırıyorum bu gece bana sabah olmaz gibi duruyor. 4 bardak ıhlamur içtim gündüz. faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?