Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
off ya ateşim var burnum tkalı akıyor hapşırıyorum bu gece bana sabah olmaz gibi duruyor. 4 bardak ıhlamur içtim gündüz. faydası yok.

canım bol su iç iyice terle güzel bir duş sabaha turpgibisin bende olmuştum geçti böyl-e yaparak allah korusun yavruma birşey olucak diye aklım çıktı:18::18::18::18:çok şükür iyiyiz ama şimdi

canlarım ben çıkıyorum kesme şekerin uykusu geldi teyzzeleri yarında kaynanam gelicekmiş giremezsem merak etmeyin beni özleyin anacım

çok şükür yok canım sagol yarın başlıyım yoksa pazartesimi kardeş ne dersin
p.tesi başla sen ne olur ne olmaz bu arada coraspin kanı sulandırdığından bebeğin eşi varya plasenta onuda besliyor kesme şekere doping yani..hem yattığın içinde faydalı dolaşımına iyi gelir..preparı 28.haftadan önce başlamıyolar korkma diğerleride nidilat magnezyum bişey yapmıyo ama gerek kalmıycak inşallah..
38 olmuşşun.... süper sezeryansa karar için son hafta ne yapcaksın
gördük şükür canım darısı başınızasezeryan tarihim belli canım benim 16 sı..ama bu arada ben normal olsun diye uğraşıyorum tık yok..hurma yürüyüş temizlik salıncakta bile sallandım oda etkili dediler...

burnuna tuzlu su çekip temizle canım azaltmıştı benimkini..çok geçmiş olsun
işem tamam bu arada kızlarrrrrrr

Canım bende çıkıyorumm fazla özletme yaz merak ederiz .
canım özlemeyin diye yazıyorum bakarayı sogutmamak lazım demi öyleden sonra gelicek benim hatun bugün yataktan kalktım levebaya gittim anne kalktınmı dedim uykusu emesiyattıgı yerde yokoturdum çekyata çok agladımannemi çok özledim şimdiden okadr alışmışımki ona ben napıcam bırakıp gitti beni en azından yanıma şenlik oluyodu keşke gelip kalmasaydı anaları yanlarında olanlar evlerine gidince anlıcaklar beni çok zormuş ya gitmesi şimdiden özledim eşim kızıyo aglama diye ama ne yapayım kendimi tutabilsem tutamıyorum
sagol bebem beni aydınlattıgın için içime su serptin inan yanımda olsan seni öpücüklere bogardım şanslısın yanımda degilsin yoksa vay haline

günaydım canlarım haydi kalkın katılın bana tek bırakmayın beni ben gene duygusala bagladım

kız regreteye uydunmu yoksa aklına allah senibir 38 olamadık gitti be

kız regreteye uydunmu yoksa aklına allah senibir 38 olamadık gitti be

günaydın canımm..he uydum valla çok zor oldu benim için ama bakalım faydası olsada normal gelse kuzum..benimde annecim yok ev bom boş sanki çok özledim onu,cuma gelicem dedi ama bakalım..halılarımı yıkamaya gönderdim halısız ev ne çirkin yaa..chnb cim nasıl oldu acaba paşam habeerin varsa aydınlat beni..

yok canım haberim dur arıyım bakıyım ne yapıyogünaydın ba arda sanada uy anam uy regreteye işşallah bir sonuş alırsın gıcıklık degilmi gelmiyormuş gelse bari kuzu şit duru bak anen senin için kendini feda etmişsende fedakarlık ette geliver bak söz sana dondurma alıcam

canım ardım okuldaymış ama sesi iyi gelmedi banagirebilirse giricekmiş allahım bir mucize olsada yavrusu yaşasa inan üzülmemek elde degil bakma sitede şirinlik yapıp gülüyorum ama sen gelde içime anlat bir moralimi bozarsam üstüme direk hastalıgım geliyo anacım ne yapıyo acaba bir arıyım bakıyım ne yapıyo

kıyamam ben ona yaaachnb canım dua ediyorum sana rabbim üzüntülerini hafifletsin çok tatlı bi bebiş versin sana..ben durumunun tüp bebeğe gideceğini düşünmüyorum sağlıklı bi oğlun var öncelikle,bu gebeliğindede bebek gelişmedi anladığım kadarıyla o yüzden kromozom bozukluğu yada genetik bi sorun olamaz klomenin etkisi olabilir ancak bu..nacizane düşüncem bundan sonra hiç korunma müdahale geçirmezsen denemeye devam et hiç ilaç kullanmadan..arada yaz bize fırsatın olursa öpüyorum seni arkadaşımpaşam sağol canım haber getirdiğin için ara anneciğini dur bende arim:102:

canım ah yakın degilizki keşke yakın olsaydık mesela aynı apartmanda sende olmasa yemek ben verirdim bende olmasa sen ama nerde içim acıyo sevdigim birinin canı yansa ne biliyim huymu kafayamı takıyorum bilemedimkeşke elimden bir şey gelse ama nerde rabbim sınıyo bizi benim ilk oglum vefat etti psikolojim okadr bozulduki nasıl anlatayım herşey birgümde oluyo bitiyo işin garibi bir bakmışsın bebgin karnında bir bakmışsın yok saniyelik olay anlıcagın eşim oglumu dogum ettikten sonra beni doktora götürdü rahimde dedi kısalık var dedi dışarı çıktım eşim dedi suratın bembeyaz olmuş dedi, korku desem pişmanlıkmı gerisini sen düşüneve geldim başladım beni dikicekler nasıl aglıyorum ama sonra dedi eşim hadi seni köye yoluyum annenler işin garibi ablamlar anemler birşeyler örmüş saklamışlar onlarda nasıl olduysa elime geçti dedim anne bunlar kimin annemde senin kızım sana yapmıştık dedi evin ortasına oturdum nasıl aglıyorum babcım ah babcım geldi kızdı anneme neden çıkardınız gösterdiniz dedi yanına çagırdı beni kızım bak sen böyle yapıyosun yaradanın gücüne gider dedi dedim baba içim yanıyo bu ateş eritti bitti beni dedi babamda kızım herşeyde bir hayır var dedi bunu untma imtaan dünyasındayız dedi allah biz kullarını denermiş kimini fakirlikle kimin zengi,nlikle kimini çocuguyla dedi kulum dermiş sana evlat verdim bakalım yanıma alıcam emanetimi ne yapıcan banamı deger vericen yoksa yarattıgım varlıgamı diye denermiş yaradan rabbim verirken seviniyosunda alınca neden üzülüyosun dedi yabancı bir yere gitmedi bak rabbimin yanına gitti dedi elbet kavuşucan öteki terafta dedi rabbim öteki tarfta kavuşanlardan nasip etsin tek bir şey unutmuyorum dogum ettim bana bir kagıt getirdiler imza için yavrumun ayak izi vardı minnacık onu hiç unutamıyorumyyavrum bekle ben kardeşinle elbet kavuşucam sizlere ilk işin işşallah burda doyupta sarıladım orda sarılıp koklucam öpücem sizleri babaları gibi uzun boylumudur acaba güzellermilerdir acaba çok kötüyüm aklımdan keşke eskileri silinse canım en azından az yanarrabbim bunu bana bagışlasın işşallah tek istedigim o 38 haftaları görürmüyüm acaba

tubacım bebikim nasılsın annem gitti dün sen bari yollama çok zor oluyo gitmesi ya içim acdı yatagını boş bulunca demin aradı dedi kızım aklım sende bugün rahimimim üstü acıyo bebk yerleşiyomu ney sizdede olan varmı sızlama degilde hareket gibi geriliyo :82::82::82::82:yerinimi genişletiyo sizce fikri olan:26::26::26:tuba bebem doktor sana koraspirin verdimi merak ettim

eminim çok zor olmuştur canım Allah sabır versin.. benimki şimdilik yanımda 3hafta sonra kontrolümüz var ondan sonra 4-5günlüğüne anneannemin yanına gidip gelecek. olabilir canım artık büyüyorsunuz benimde oluyor bazen. canım benim pıhtılaşma sorunum yok koraspin kullanmıyorum dün yattığım için gerek varmı diye sordum sürekli yatağa bağımlı olmadığın için gerek yok dedi

canım bendede pıhtılaşma yokki bebk için verdim dedi bebgide plesentayıda besliyomuş ondan verdim dedi devamlı yatıcagım için sen iş filan yapıcanmı annem doguma kadar senle yani çok şanslısın inan evdekilere kim bakıyo

yok canım ne işi.. ev içinde biraz geziniyorum camdan bakıyorum balkona çıkıyorum bazende kendi küçük işlerimi yapıyorum mesela suyumu dolduruyorum tepsimi götürüyorum kapı çalarsa bakıyorum okadar bunlarıda bazen yapıyorum..
evet annem benimle hamilelik önceside genelde benimleydi.. ben tek çocuğum kardeşim yok babamıda 2sene önce kaybettik evde bakılcak kimse yok yani.. bu aralar anneannem biraz rahatsız arada onu görmeye gidecek

Basit biri değilim..
Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim var,
Ve kahkahalara sarılmış anılarım.
Herkes kadar dertli,bazılarından fakir, çoğundan zenginim.
Taşıdığım hayallerim, söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var.
Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim,
Gidene beddua edemeyen bir dilim var..

Yüreğimi korkak büyütmedim. "Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir"

REGRETECİM BEBEM İÇİMDEN GELDİ BU HEDİYE SENİN

geçmiş olsun diyim öncelikle başın sagolsun seninde benimde 2 sene olucak 5 temmusta rabbim kalanlara ömür versin işşallah bak bu konuda çok şanslısın annende devamlı sende kalıyosa yasasın kişke benimkide benle kalsaydı ama kardesim evlenicek malesef gitmek zorunda yoksa bırakacagı yoktu garibimin bugün kaynanam gelicez birazdan burda olurişşallah saglıklı bir gebelik geçiririz

ACİL DUYURU !... ( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ )20 ıla 28 mayıs tarıhleri arasında yağmur yağarsa altında kalmayınız, normal yağmur olarak yağacaktır ama ıçındekı asıt oranı yuksek olduğundan ilerde cılt kanserı yapma olasılıgı %90’dır. Nasa nın resmi açıklamasıdır.Saygılarımla,Kartal ÖZÇAKIR İşletme Genel Müdür Yardımcısı TGS Yer Hizmetleri A.Ş.
kızlar facede gelmiş haberiniz olsun:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…