- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.041
off ya ateşim var burnum tkalı akıyor hapşırıyorum bu gece bana sabah olmaz gibi duruyor. 4 bardak ıhlamur içtim gündüz. faydası yok.
canlarım ben çıkıyorum kesme şekerin uykusu geldi teyzzeleri yarında kaynanam gelicekmiş giremezsem merak etmeyin beni özleyin anacım
p.tesi başla sen ne olur ne olmaz bu arada coraspin kanı sulandırdığından bebeğin eşi varya plasenta onuda besliyor kesme şekere doping yani..hem yattığın içinde faydalı dolaşımına iyi gelir..preparı 28.haftadan önce başlamıyolar korkma diğerleride nidilat magnezyum bişey yapmıyo ama gerek kalmıycak inşallah..çok şükür yok canım sagol yarın başlıyım yoksa pazartesimi kardeş ne dersin
gördük şükür canım darısı başınıza38 olmuşşun.... süper sezeryansa karar için son hafta ne yapcaksın
arkadaşlar gamzeyle alakalıları okudum ama başını bilmiyorum. rutın incelemede rahiğm ağzı ince mi göründü ne oldu gamzeye
bu arada bende grıp oldum hapsırıyorum. çok korkuyorum kasılma falan başlArmı diye. tıksırmıyorum bayağı bayağı hapsırıyorum. bildiğiniz bişeyler var mı uygulayabileceğim.
canım özlemeyin diye yazıyorum bakCanım bende çıkıyorummfazla özletme yaz merak ederiz .
sagol bebem beni aydınlattıgın için içime su serptin inan yanımda olsan seni öpücüklere bogardım şanslısın yanımda degilsin yoksa vay halinep.tesi başla sen ne olur ne olmaz bu arada coraspin kanı sulandırdığından bebeğin eşi varya plasenta onuda besliyor kesme şekere doping yani..hem yattığın içinde faydalı dolaşımına iyi gelir..preparı 28.haftadan önce başlamıyolar korkma diğerleride nidilat magnezyum bişey yapmıyo ama gerek kalmıycak inşallah..
gördük şükür canım darısı başınızasezeryan tarihim belli canım benim 16 sı..ama bu arada ben normal olsun diye uğraşıyorum tık yok..hurma yürüyüş temizlik salıncakta bile sallandım oda etkili dediler...
burnuna tuzlu su çekip temizle canım azaltmıştı benimkini..çok geçmiş olsun
işem tamam bu arada kızlarrrrrrr
p.tesi başla sen ne olur ne olmaz bu arada coraspin kanı sulandırdığından bebeğin eşi varya plasenta onuda besliyor kesme şekere doping yani..hem yattığın içinde faydalı dolaşımına iyi gelir..preparı 28.haftadan önce başlamıyolar korkma diğerleride nidilat magnezyum bişey yapmıyo ama gerek kalmıycak inşallah..
gördük şükür canım darısı başınızasezeryan tarihim belli canım benim 16 sı..ama bu arada ben normal olsun diye uğraşıyorum tık yok..hurma yürüyüş temizlik salıncakta bile sallandım oda etkili dediler...
burnuna tuzlu su çekip temizle canım azaltmıştı benimkini..çok geçmiş olsun
kız regreteye uydunmu yoksa aklına allah senibir 38 olamadık gitti be
günaydın canımm..he uydum vallaçok zor oldu benim için ama bakalım faydası olsada normal gelse kuzum..benimde annecim yok ev bom boş sanki çok özledim onu,cuma gelicem dedi ama bakalım..halılarımı yıkamaya gönderdim halısız ev ne çirkin yaa..chnb cim nasıl oldu acaba paşam habeerin varsa aydınlat beni..
günaydın canımm..he uydum vallaçok zor oldu benim için ama bakalım faydası olsada normal gelse kuzum..benimde annecim yok ev bom boş sanki çok özledim onu,cuma gelicem dedi ama bakalım..halılarımı yıkamaya gönderdim halısız ev ne çirkin yaa..chnb cim nasıl oldu acaba paşam habeerin varsa aydınlat beni..
canım ardım okuldaymış ama sesi iyi gelmedi banagirebilirse giricekmiş allahım bir mucize olsada yavrusu yaşasa inan üzülmemek elde degil bakma sitede şirinlik yapıp gülüyorum ama sen gelde içime anlat bir moralimi bozarsam üstüme direk hastalıgım geliyo anacım ne yapıyo acaba bir arıyım bakıyım ne yapıyo
kıyamam ben ona yaaachnb canım dua ediyorum sana rabbim üzüntülerini hafifletsin çok tatlı bi bebiş versin sana..ben durumunun tüp bebeğe gideceğini düşünmüyorum sağlıklı bi oğlun var öncelikle,bu gebeliğindede bebek gelişmedi anladığım kadarıyla o yüzden kromozom bozukluğu yada genetik bi sorun olamaz klomenin etkisi olabilir ancak bu..nacizane düşüncem bundan sonra hiç korunma müdahale geçirmezsen denemeye devam et hiç ilaç kullanmadan..arada yaz bize fırsatın olursa öpüyorum seni arkadaşım paşam sağol canım haber getirdiğin için ara anneciğini dur bende arim:102:
tubacım bebikim nasılsın annem gitti dün sen bari yollama çok zor oluyo gitmesi ya içim acdı yatagını boş bulunca demin aradı dedi kızım aklım sende bugün rahimimim üstü acıyo bebk yerleşiyomu ney sizdede olan varmı sızlama degilde hareket gibi geriliyo :82::82::82::82:yerinimi genişletiyo sizce fikri olan:26::26::26:tuba bebem doktor sana koraspirin verdimi merak ettim
eminim çok zor olmuştur canım Allah sabır versin.. benimki şimdilik yanımda 3hafta sonra kontrolümüz var ondan sonra 4-5günlüğüne anneannemin yanına gidip gelecek. olabilir canım artık büyüyorsunuz benimde oluyor bazen. canım benim pıhtılaşma sorunum yok koraspin kullanmıyorum dün yattığım için gerek varmı diye sordum sürekli yatağa bağımlı olmadığın için gerek yok dedi
hayırlı uğurlu olsun canımbakalım işe yarayacakmı ogünleri görebilirsek bizede fikir olsun
canım bendede pıhtılaşma yokki bebk için verdim dedi bebgide plesentayıda besliyomuş ondan verdim dedi devamlı yatıcagım içinsen iş filan yapıcanmı annem doguma kadar senle yani çok şanslısın inan evdekilere kim bakıyo
yok canım ne işi.. Ev içinde biraz geziniyorum camdan bakıyorum balkona çıkıyorum bazende kendi küçük işlerimi yapıyorum mesela suyumu dolduruyorum tepsimi götürüyorum kapı çalarsa bakıyorum okadar bunlarıda bazen yapıyorum..
Evet annem benimle hamilelik önceside genelde benimleydi.. Ben tek çocuğum kardeşim yok babamıda 2sene önce kaybettik evde bakılcak kimse yok yani.. Bu aralar anneannem biraz rahatsız arada onu görmeye gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?