- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.061
canım ah yakın degilizki keşke yakın olsaydık mesela aynı apartmanda sende olmasa yemek ben verirdim bende olmasa sen ama nerdeiçim acıyo sevdigim birinin canı yansa ne biliyim huymu kafayamı takıyorum bilemedim keşke elimden bir şey gelse ama nerde rabbim sınıyo bizi benim ilk oglum vefat etti psikolojim okadr bozulduki nasıl anlatayım herşey birgümde oluyo bitiyo işin garibi bir bakmışsın bebgin karnında bir bakmışsın yok saniyelik olay anlıcagın eşim oglumu dogum ettikten sonra beni doktora götürdü rahimde dedi kısalık var dedi dışarı çıktım eşim dedi suratın bembeyaz olmuş dedi, korku desem pişmanlıkmı gerisini sen düşün eve geldim başladım beni dikicekler nasıl aglıyorum ama sonra dedi eşim hadi seni köye yoluyum annenler işin garibi ablamlar anemler birşeyler örmüş saklamışlar onlarda nasıl olduysa elime geçti dedim anne bunlar kimin annemde senin kızım sana yapmıştık dedi evin ortasına oturdum nasıl aglıyorum babcım ah babcım geldi kızdı anneme neden çıkardınız gösterdiniz dedi yanına çagırdı beni kızım bak sen böyle yapıyosun yaradanın gücüne gider dedi dedim baba içim yanıyo bu ateş eritti bitti beni dedi babamda kızım herşeyde bir hayır var dedi bunu untma imtaan dünyasındayız dedi allah biz kullarını denermiş kimini fakirlikle kimin zengi,nlikle kimini çocuguyla dedi kulum dermiş sana evlat verdim bakalım yanıma alıcam emanetimi ne yapıcan banamı deger vericen yoksa yarattıgım varlıgamı diye denermiş yaradan rabbim verirken seviniyosunda alınca neden üzülüyosun dedi yabancı bir yere gitmedi bak rabbimin yanına gitti dedi elbet kavuşucan öteki terafta dedi rabbim öteki tarfta kavuşanlardan nasip etsin tek bir şey unutmuyorum dogum ettim bana bir kagıt getirdiler imza için yavrumun ayak izi vardı minnacık onu hiç unutamıyorum yyavrum bekle ben kardeşinle elbet kavuşucam sizlere ilk işin işşallah burda doyupta sarıladım orda sarılıp koklucam öpücem sizleri babaları gibi uzun boylumudur acaba güzellermilerdir acaba çok kötüyüm aklımdan keşke eskileri silinse canım en azından az yanar rabbim bunu bana bagışlasın işşallah tek istedigim o 38 haftaları görürmüyüm acaba
hayırlı uğurlu olsun canımbakalım işe yarayacakmı ogünleri görebilirsek bizede fikir olsun
Merhaba arkadaşlar iyiniz maşallah okuyorum sizi benim 8.gun bacağım kasılıyo bakalım ne olacak sonuç ya ne sorcam sıze kanda pıhtılaşma testinin bı adı varmı ben ne gıbı testler yaptırcam bana bı soylesenız enfeksıyon fan bı ısımlerı varmı bu testlerın
Merhaba arkadaşlar iyiniz maşallah okuyorum sizi benim 8.gun bacağım kasılıyo bakalım ne olacak sonuç ya ne sorcam sıze kanda pıhtılaşma testinin bı adı varmı ben ne gıbı testler yaptırcam bana bı soylesenız enfeksıyon fan bı ısımlerı varmı bu testlerın
inşallah yarar canım bakalım hala tık yok okadar kasılmam olurdu ağrım falan tık yok 2 haftadır çok ilginç..inşallah sizlerde görceniz dua ediyorum bol bol sizlere
dualarını eksik etme canım bizdeb duru canım bebikim normal gel canım anacın babcın okadr ugraş veriyolar yazık gariplere ah ne garip ne gariplerallah sabır versin canım çok zor ama rabbim bu yavrunu korusun kucağına alıp bol bol kokla inşallah..38.hafta hayaldi bende ilk 22 de geldim buraya ama bak geçti 5 gün kaldı inşallah sizlerde görürsünüz ben inanıyorum buna..
inşallah yarar canım bakalım hala tık yok okadar kasılmam olurdu ağrım falan tık yok 2 haftadır çok ilginç..inşallah sizlerde görceniz dua ediyorum bol bol sizlere
canım işşallah olumlu sonuç alırsın işşallah bebem dualarım sizinleMerhaba arkadaşlar iyiniz maşallah okuyorum sizi benim 8.gun bacağım kasılıyo bakalım ne olacak sonuç ya ne sorcam sıze kanda pıhtılaşma testinin bı adı varmı ben ne gıbı testler yaptırcam bana bı soylesenız enfeksıyon fan bı ısımlerı varmı bu testlerın
hadi hayırlısı olsun canım az kaldı cuma yaptırsan p.tesiyi beklemeden olmazmıymış çok merak ediyorum inşallah tutar..pıhtı testleri çok fazla aklımda olanlar faktör 5 leiden,antitrombin 3,protein c,protein s,mthfr c677t,mthfr 1298,homosistein,aptt,pt zamanı-aktivitesi,ınr,lupus antikuagulanı..enfeksiyon için crp birde hemogramdaki wbc değeri..birde kültür yapılıyo idrar yada vajinal..
kız regreteye uydunmu yoksa aklına allah senibir 38 olamadık gitti be
günaydın canımm..he uydum vallaçok zor oldu benim için ama bakalım faydası olsada normal gelse kuzum..benimde annecim yok ev bom boş sanki çok özledim onu,cuma gelicem dedi ama bakalım..halılarımı yıkamaya gönderdim halısız ev ne çirkin yaa..chnb cim nasıl oldu acaba paşam habeerin varsa aydınlat beni..
Basit biri değilim..
Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim var,
Ve kahkahalara sarılmış anılarım.
Herkes kadar dertli,bazılarından fakir, çoğundan zenginim.
Taşıdığım hayallerim, söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var.
Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim,
Gidene beddua edemeyen bir dilim var..
Yüreğimi korkak büyütmedim. "Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir"
REGRETECİM BEBEM İÇİMDEN GELDİ BU HEDİYE SENİN
canımmm
dönüşe hazırmısın
Deilimm bileti açığa aldırdım bu hafta sonuna kadar gitmiyorumm Kocişe üzüldüm bırakıp gidemiyorumm İşleri ayarladımm Belki iyileşir ben burdayken.Sonra Sabahlar olmasın
Ben geldimmm Sabahlar olmasınnnnn
Canım bakalım işe yarayacak mı??Bir kereyle olmaz bence bir iki kez daha deneyin Sabahlar olmasınn
Canım benim romantik şairim al ozaman sana
aaa gitmiyormusun bende artık yola çıkması lazım neden hala burda diyorum.. ayyy kıyamadın dimi bırakmayaiyi bakda düzelsin biran önce sonra
Canım hem ona kıyamadım hemde içimden dönmek gelmedi işler biraz kalcak ama napıymm gidince toparlarımm artıkk.Bikaç günde toparlanacak gibi durmuyor ama enazından aklım kalmaz
Canım hem ona kıyamadım hemde içimden dönmek gelmedi işler biraz kalcak ama napıymm gidince toparlarımm artıkk.Bikaç günde toparlanacak gibi durmuyor ama enazından aklım kalmaz
canım sabahlar olmasın hoş geldinbir oraya gittin adamı hasta etti okadarmı cazibeli hatunsun sen rabbim ayırmasın işşallah sevdiklerinden ah ah 1 kere yeter bebem ben şahsen yapamazdım suçluluk duyardım kıyamam kız bakma babsına kıyıyorum ama içimdeki varlıga nasıl kıyıyım o benim kıymetlim yaradanım ayırmasın beni evladımdan bu arada kaynanam ciciler almış pek güzel bir şeyler var işşallah giydirmek nasip olur
kıyıcam valla ısırcam onun totosunuçok ilginç canım yaaa sende yarenler gibi oldun.. anlayamadım ben bu yaramazları durmaları için neler yapıyoruz gelicekleri zamanda gelmiyorlardalga geçiyor bu bebişler bizimle.. inşallah hayırlısıyla olsunlarda biz acısını çıkartırız sonra onlardan mıncıklayıp ısırarak ayy kıyılmazda kızz mıncıklamaya nasıl kıymetli olur onlar
yaa babası garip değildi ama anasına yazık korkuyom zati yok bidaha cıksss olmazzzzzdualarını eksik etme canım bizdeb duru canım bebikim normal gel canım anacın babcın okadr ugraş veriyolar yazık gariplere ah ne garip ne garipleraman sabahlar olmasın aman yandan yandan
bu arda iyiki böyle bilgilisin aferim sana topik sözcüsü olarak sana çiçek ve kupayı layık gördükprofum benim
canım işşallah olumlu sonuç alırsın işşallah bebem dualarım sizinle
hayırlısı ozaman canım ben dayanamıyodum sen dayanabilirsen bekle kesin olsun..Geldim geldim tşk ederim bı suru varmış cuma yapsamda olur tabı de duşuk çıkarsa değer tekrarlattırıyorlar ya onun ıcın beklesem dıorum gununu kan aldırmaya gıcık oluyorum ben ya yada bıktım
Ben geldimmm Sabahlar olmasınnnnn
Canım bakalım işe yarayacak mı??Bir kereyle olmaz bence bir iki kez daha deneyin Sabahlar olmasınn
Canım benim romantik şairim al ozaman sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?