- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.121
serklaj yaptıran arkadaslar doktor rahim agzındaki kısalmayı normal ultrasyonlamı bakıp anlıyor yoksa muaynemi ediyor bilgilendirirseniz sevinirim...
Canım, doktorların çoğu böyle, belirli bir zaman sonra duyarsızlaşıyorlar. Benim doktor arkadaşlarım var, bir gün parkta oturuyoruz yandan bir ambulans geçti, abartmıyorum ikiside birden ''bizim müşteri gidiyor'' dediler. Yazın bende erken doğum riskinden hastanede yatarken prepar verdiler, o ilaç öyle bir çarpıntı yapmıştı ki, annem hemen hemşireyi çağırdı, ''serumu biraz yavaşlatın kızım çok kötü oldu'' dedi hemşirede geldi ve bana dedi ki; ''Burda o kadar hasta var hepsine veriyoruz, bir senin mi canın kıymetli'' dedi ve gitti, sonra doktor gelmişti, ona çok çarpıntımın olduğunu ve 3 kere istifra ettiğimi söyledim, adam hemen tansiyonumu ölçtürdü ve hemen serumun dozunu yavaşlattı, hemşireye de ''sen neden bunu ayarlamadın, kadını öldürmeyi mi istiyorsun'' diye bir güzel kızdı. O yüzden pek doktorları kafana takma canım, kendi doktorundan rapor istesen vermez mi acaba? Allah kimseye dermansız dert vermezmiş, ben inanıyorum ki, bir daha ki sefere, her şey çok güzel olacak, ne desek acın hafiflemez biliyorum ama yanında olduğumuzu ve acını paylaştığımızı bil... Sıkıldığın zamanlarda bize yaz, sıkıntılar paylaştıkça azalırmış...
serklaj yaptıran arkadaslar doktor rahim agzındaki kısalmayı normal ultrasyonlamı bakıp anlıyor yoksa muaynemi ediyor bilgilendirirseniz sevinirim...
canım rabbim güldürsün hepimizi aglatmasın işşallaj bak biz burdayız birbirimize destekle atlatıcaz işşallahSAĞ OLASIN CANIM...
Hay Allah iyiliğinizi versin... Bu halimle gülümsedim vallahi. Bu sefer dikkat et ya da etme. Günlerce biz de sonucu merak etmeyelim.
Ah canım ben hiç birini atamadım ayak izinin olduğu doğum kağıdını bile. Ultrason resimlerini saklıyorum hala. Cihan Buğra'mınkiler de fotoğraf albümünde ilk resimleri olarak duruyor. O bebeğimin yüzü hiç gözümün önünden gitmiyor. Buna da çok üzüldüm ama onun acısı çok daha derin. Ona sütümü verdim 4 gün. Bir canlıydı. Bunda embriyo oluşsaydı belki daha da üzülürdüm yalnız kese oluştuğu için içinde bebek oluştuğu için kendimi daha az kötü hissediyorum. Bu arada sağ olsun çok arkadaşım dua etti onların da tesiri muhakkak olmuştur. Yalnız gece durup dururken gece uyanıyorum 2 saat kadar uyuyamıyorum sabaha karşı dalıyorum bu fakülteye gidip ilk kez haberi alıp beklemeye geçtiğimizden beri böyle...
Bu arada eşim narkozdan sonra kendime gelişimi cep telefonuyla çekmiş çok korkunçmuşum...
Canım sağ ol SEN İYİSİN DEĞİL Mİ? sENİ OKURKEN YÜREĞİM AĞZIMA GELİYOR. gİTMEDİN Dİ Mİ DAHA?
bak bebem beni dikişimi atmadan önce önce üsten baktı sonra vajinadanserklaj yaptıran arkadaslar doktor rahim agzındaki kısalmayı normal ultrasyonlamı bakıp anlıyor yoksa muaynemi ediyor bilgilendirirseniz sevinirim...
SAĞ OLASIN CANIM...
Hay Allah iyiliğinizi versin... Bu halimle gülümsedim vallahi. Bu sefer dikkat et ya da etme. Günlerce biz de sonucu merak etmeyelim.
Ah canım ben hiç birini atamadım ayak izinin olduğu doğum kağıdını bile. Ultrason resimlerini saklıyorum hala. Cihan Buğra'mınkiler de fotoğraf albümünde ilk resimleri olarak duruyor. O bebeğimin yüzü hiç gözümün önünden gitmiyor. Buna da çok üzüldüm ama onun acısı çok daha derin. Ona sütümü verdim 4 gün. Bir canlıydı. Bunda embriyo oluşsaydı belki daha da üzülürdüm yalnız kese oluştuğu için içinde bebek oluştuğu için kendimi daha az kötü hissediyorum. Bu arada sağ olsun çok arkadaşım dua etti onların da tesiri muhakkak olmuştur. Yalnız gece durup dururken gece uyanıyorum 2 saat kadar uyuyamıyorum sabaha karşı dalıyorum bu fakülteye gidip ilk kez haberi alıp beklemeye geçtiğimizden beri böyle...
Bu arada eşim narkozdan sonra kendime gelişimi cep telefonuyla çekmiş çok korkunçmuşum...
Canım sağ ol SEN İYİSİN DEĞİL Mİ? sENİ OKURKEN YÜREĞİM AĞZIMA GELİYOR. gİTMEDİN Dİ Mİ DAHA?
Bu arada haftaya Gaziantep'e gezi varmış. Hayvanat bahçesine de gidilecekmiş. Oğlumu da gezdiririm hem kafam dağılır diye adımı yazdırdım...
gül canım hep güll sennn.kendine gel sonra sabahlar olmasın.canım geçen seferde çok dikkat ettik ama doğal yöntemle olunca azda olsa risk var ondan kokuyorum bu zamana kadar hiç risk olmadı ama olmayınca korktumm işte geçen.canım kızlar bana takılıyor ama sabahlar olmasın diye eşim baya hasta birsürü ilaç içiyor yani bize sabahlar olmasın yok aslında .ay canımm narkozdan uyanma kısmı çok acayip ben hiç almamıştım bebekten sonra içimi temizlemek için verdiler uyanırken herşeyi unutmuştum gözümü açınca inanamadım bu benmiyim diyee (.arkadaşım allah bidaha yaşatmasınn inşallah
Gül canım hep güll sennn.Kendine gel sonra sabahlar olmasın.Canım geçen seferde çok dikkat ettik ama doğal yöntemle olunca azda olsa risk var ondan kokuyorum bu zamana kadar hiç risk olmadı ama olmayınca korktumm işte geçen.Canım kızlar bana takılıyor ama sabahlar olmasın diye eşim baya hasta birsürü ilaç içiyor yani bize sabahlar olmasın yok aslında .Ay canımm narkozdan uyanma kısmı çok acayip ben hiç almamıştım bebekten sonra içimi temizlemek için verdiler uyanırken herşeyi unutmuştum gözümü açınca inanamadım bu benmiyim diyee (.Arkadaşım Allah bidaha yaşatmasınn inşallah
Canım gelin burdaki hayvanat bahçesi çok güzel, senin içinde oğlun içinde değişiklik olur, dediğin doğru bu tamamen mesleği sevmekle ilgili,tabiki çok iyi doktorlarda var.
hele ben doktor başıma geldi ciddi bir sesle afedresiniz hanımefendi sizde pc varmı evet dedim oda maşallah ellriniz kılevyeden hiç gitmedi anca yazdınız dedi
allah ne zaman istersen o zaman versin canım benim. Ilişki filan aklımıza gelip de sormadım ama genetiğin sonuçlarından sonra korunmayacağım eşimle gerçi bu konuyu konuşmadım. Tabi doktor kaç ay diyecek ona da bağlı....
Inşallah gideceğim canım. Antepli alt komşum var onu da çok seviyorum herhalde sıcakkanlı insanlar...
Iyi canım gelen olmuş en azından beni odaya eşimin yanına bıraktılar ne gelen oldu ne giden...
canım inan hayretler içinde okudum yazdıklarını sanki yaşamış gibibende serklaja gidince narkozcu biri vardı kadın dedi kaçıncı çocugun 3 dedim ötekilerin yaşları kaç dedi bende rahim açıklıgından kaybettim rahimim dikilmedigi için durmadılar dedim sevinçli bir şekilde kadındaki tavır şu aynen sen dedi ne çocuk diye ugraşıyosun allah sana dogurganlık vermemiş anca peş peşe bebek dogur sen dedi neden diktiriyosunki dedi tutmaz ugraşma gene rahim atar kusar bu bebginide dedi alah sana dogurganlık vermemiş anca ugraş dur dedi sinirlerimi okadr bozduki dedikleri makinalara baglı olmasam biliyodum ona yapıcagımı töbe töbe canım şikayet et vallahi ben pişmanım şikayet etmedigime allah o kadını nasıl biliyosa öyle yapsın daha bir şey demiyorum
canım ameliyathaneden çıkmamıştım daha ordaki doktor dedi biz 5 kişi yattık rekekatçileride koy 10 kişi anacım bekledi beni hakkını ödüyemem vallahişimdiden özledim aradı 2 kere karnını doyurdunmu diye ana yüregi gittim soguk dolma koydum yedim vallahi kaynana eve gelicekte beni doyuracak pehhhhhh anamı özledim ben ya
Bir de ismini zikretmeden yazdığım arkadaşlar kusuruma bakmasın. Çok hızlı baktım geçmişe. Selen K ve diğer arkadaşlara Elza, Sibel ve ismini belki de zikretmediğim, cevap yazamadığım arkadaşlarım çok teşekkür ederim kafam karışık, yazıp yazmadığımı hatırlayamıyorum...
sorma elime verselerdi vay halineydi vallahigelde insanlar neden cinayet işliyor diye sor. Bak bu kadında ölümü haketmiş yani. Ne duyarsız insanlar varya
gelmedimi kız daha kaynanan
sen iyi olduğunu yazmışsınya kime yada kimlere cevap verdiğinin hiç önemi yok. duyarsız ninsanlarla karşılaşma daha da üzmüş seni. zor bir sınavdı umarım bu sonuncu olur.
chnb canım bende 3.gebeliğimde iğne kullanıyodum ama 9.haftada kalbi durdu bebeğin genetik temizdi bizimde temizdi başka sorunda yoktu ondan dedim canım..yok tüp bebeğe uzanmaz inşallah bir adet ol sonra sabahlar olmasına devam et..öpüyorum seni canımcım.
durucum sen bizden baya ilerki haftalardasın, sana sormak istiyorum. benim bugün sağ tarafda bi ağrım var. kasık ağrısı değil. hani böyle çok konuşunca dalak mı ne ağrırı ya, öyle bi ağrı. bugün suyu birtaz hızlı içtim ondan mı ki? sende de hiç oldu mu? sanki karnım patlayacak gibiyim yaa,,,,
sola yatıyorum 10 dakika, sonra sağa yatıyorum 10 dakika....
Evet bu beni çok hırpaladı dediğin gibi. Sağ olun destekleriniz için...
İnşallah canım. Bir de o sorun günaşırı muhabbeti. Onda da ne strese girmiştim zaten. Eşim de habire ben çok yorgundum benim sperm kalitem düşük olabilir ondan olmuştur deyip duruyor. Ürolojide mi yapılıyor bu sperm kalitesi ölçümü?
HOŞGELDİN DURUCUM BEBİKİM
tık varmı tık oynama hareket :82::82::82:işşallah normal dogurursunda kesilmezsin bebemnormali beklesen olmuyomu dogmazmı dedi doktorun:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?