Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
serklaj yaptıran arkadaslar doktor rahim agzındaki kısalmayı normal ultrasyonlamı bakıp anlıyor yoksa muaynemi ediyor bilgilendirirseniz sevinirim...

Aslında normal ultrasonla bakıyor ama bakarken gözükmeye biliyormuş, bana ultrasonla baktığında her şey normal ama tedbir amaçlı dikiş atalım demişti. Dikiş attıktan sonra da iyiki dikmişiz rahim çok az da olsa açılmaya başlamış dedi.

SAĞ OLASIN CANIM, ÖYLELER MALESEF. Ama biz neden öyle değiliz. 12. yılımı çalışıyorum. Ne zaman öğrencimi sıkıntılı görsem mutlaka çağırır konuşurum, tenefüste hiç bıkamadan sorularını cevaplarım yemek yiyeyim, çayımı içeyim, dinleniyorum sonra gel demem. Sanırım biraz işini sevmekle de alakalı. Bazısı sırf para kazanmak için yapıyor, bazısı da gerçekten sevdiği için. Ben artık böyle düşünüyorum.

serklaj yaptıran arkadaslar doktor rahim agzındaki kısalmayı normal ultrasyonlamı bakıp anlıyor yoksa muaynemi ediyor bilgilendirirseniz sevinirim...

Canım iyi olmana çok sevindim. Sen sakın benden dolayı kendini kötü hissetme. Haftalarımız yakındı diye... Ben senin güzel haberlerini mutlulıkla takip edeceğim.

Bu arada haftaya Gaziantep'e gezi varmış. Hayvanat bahçesine de gidilecekmiş. Oğlumu da gezdiririm hem kafam dağılır diye adımı yazdırdım...

canım rabbim güldürsün hepimizi aglatmasın işşallaj bak biz burdayız birbirimize destekle atlatıcaz işşallah
bak bebem beni dikişimi atmadan önce önce üsten baktı sonra vajinadangösterdi hatta BAK BU RAHİM GİRİŞİN VS DEDİ ZATEN VAJİNAYA AZ SOKUYO ALETİKORMANA GEREK YOKANLAŞILIYO MESELA DÜN ÜSTEN BAKTI MAŞALLAH DİKİŞ GİZEL KAYNAMIŞ DEDİNASİI GÖRÜNÜYOKİ DİKİŞ ACABA:44::44::44:MERAK ETTİM VALLAHİ

Gül canım hep güll sennn.Kendine gel sonra sabahlar olmasın.Canım geçen seferde çok dikkat ettik ama doğal yöntemle olunca azda olsa risk var ondan kokuyorum bu zamana kadar hiç risk olmadı ama olmayınca korktumm işte geçen.Canım kızlar bana takılıyor ama sabahlar olmasın diye eşim baya hasta birsürü ilaç içiyor yani bize sabahlar olmasın yok aslında .Ay canımm narkozdan uyanma kısmı çok acayip ben hiç almamıştım bebekten sonra içimi temizlemek için verdiler uyanırken herşeyi unutmuştum gözümü açınca inanamadım bu benmiyim diyee(.Arkadaşım Allah bidaha yaşatmasınn inşallah

Bu arada haftaya Gaziantep'e gezi varmış. Hayvanat bahçesine de gidilecekmiş. Oğlumu da gezdiririm hem kafam dağılır diye adımı yazdırdım...

Canım gelin burdaki hayvanat bahçesi çok güzel, senin içinde oğlun içinde değişiklik olur, dediğin doğru bu tamamen mesleği sevmekle ilgili,tabiki çok iyi doktorlarda var.

hele ben doktor başıma geldi ciddi bir sesle afedresiniz hanımefendi sizde pc varmı evet dedim oda maşallah ellriniz kılevyeden hiç gitmedi anca yazdınız dedi

Allah ne zaman istersen o zaman versin canım benim. İlişki filan aklımıza gelip de sormadım ama genetiğin sonuçlarından sonra korunmayacağım eşimle gerçi bu konuyu konuşmadım. Tabi doktor kaç ay diyecek ona da bağlı....

Canım gelin burdaki hayvanat bahçesi çok güzel, senin içinde oğlun içinde değişiklik olur, dediğin doğru bu tamamen mesleği sevmekle ilgili,tabiki çok iyi doktorlarda var.

İnşallah gideceğim canım. Antepli alt komşum var onu da çok seviyorum herhalde sıcakkanlı insanlar...

hele ben doktor başıma geldi ciddi bir sesle afedresiniz hanımefendi sizde pc varmı evet dedim oda maşallah ellriniz kılevyeden hiç gitmedi anca yazdınız dedi

İyi canım gelen olmuş en azından beni odaya eşimin yanına bıraktılar ne gelen oldu ne giden...

canım ameliyathaneden çıkmamıştım daha ordaki doktor dedi biz 5 kişi yattık rekekatçileride koy 10 kişi anacım bekledi beni hakkını ödüyemem vallahişimdiden özledim aradı 2 kere karnını doyurdunmu diye ana yüregi gittim soguk dolma koydum yedim vallahi kaynana eve gelicekte beni doyuracak pehhhhhhanamı özledim ben ya

En Güzel Nasrettin Hoca Fıkraları
Nasrettin Hoca'ya dert yanıyorlar: Yahu Hoca senin hanım çok geziyor. Hoca: Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrar.KAYNANAM MİSALİ

gelde insanlar neden cinayet işliyor diye sor. bak bu kadında ölümü haketmiş yani. ne duyarsız insanlar varya

gelmedimi kız daha kaynanan

sen iyi olduğunu yazmışsınya kime yada kimlere cevap verdiğinin hiç önemi yok. duyarsız ninsanlarla karşılaşma daha da üzmüş seni. zor bir sınavdı umarım bu sonuncu olur.

chnb canım bende 3.gebeliğimde iğne kullanıyodum ama 9.haftada kalbi durdu bebeğin genetik temizdi bizimde temizdi başka sorunda yoktu ondan dedim canım..yok tüp bebeğe uzanmaz inşallah bir adet ol sonra sabahlar olmasına devam et..öpüyorum seni canımcım.

gelde insanlar neden cinayet işliyor diye sor. Bak bu kadında ölümü haketmiş yani. Ne duyarsız insanlar varya
sorma elime verselerdi vay halineydi vallahi
gelmedimi kız daha kaynanan

gelmedi canım anacım 3 aradı ne yapıyosun diye bende dedim sinirden bıraktıngittin beni aç kaldım dedim bugün gitim dolma vardı onu koydum soguk yedim vallahi dikiş yerlerim sızlıyo nedense korkuyorum

sen iyi olduğunu yazmışsınya kime yada kimlere cevap verdiğinin hiç önemi yok. duyarsız ninsanlarla karşılaşma daha da üzmüş seni. zor bir sınavdı umarım bu sonuncu olur.

Evet bu beni çok hırpaladı dediğin gibi. Sağ olun destekleriniz için...

İnşallah canım. Bir de o sorun günaşırı muhabbeti. Onda da ne strese girmiştim zaten. Eşim de habire ben çok yorgundum benim sperm kalitem düşük olabilir ondan olmuştur deyip duruyor. Ürolojide mi yapılıyor bu sperm kalitesi ölçümü?

canım kusura bakma pc açık sayfada açık kalmış biz yemek yiyoduk kocişle şimdi gördüm mesajını..bende olmuyodu ağrı sadece karnım sertleşiyodu bikaç sn sonra normale dönüyodu..ağrı kasık bölgende değil yukardamı anlamadım?kasık bölgene yakınsa rahimi tutan bağlar rahim büyüdükçe gerildiğinden ağrıyabilir,yada üşütmeden olabilir yadaa idrar yolu enfeksiyonu olabilir birde çok süt içince böbrekte kum olabiliyor geçici oda olur ama idrarda yanma zorlanma yok sanırım..muhtemelen üşüttün yada rahim büyüyo..dr kontrolün nezaman bi sorsan bu haftalar önemli bence geçmiş olsun canım..

yok canım kadındoğum dr da isteyebiliyor..bak birde aklıma geldi yumurtlama testi kullansan gün aşırı eşini zorlamaz 3 kez ilişki maksimum..20 tanesi 40tl civarı hem 2 ay yetiyor idrarla bakıcan gebelik testine benziyor..adını yazarım isterseniz hatta tüm gebelik düşünen arkadaşlar faydalı gerçekten..

HOŞGELDİN DURUCUM BEBİKİM
tık varmı tık oynama hareket :82::82::82:işşallah normal dogurursunda kesilmezsin bebemnormali beklesen olmuyomu dogmazmı dedi doktorun:44::44:

HOŞGELDİN DURUCUM BEBİKİM
tık varmı tık oynama hareket :82::82::82:işşallah normal dogurursunda kesilmezsin bebemnormali beklesen olmuyomu dogmazmı dedi doktorun:44::44:

hoşbulduuuuk..yok kuşum yok tık yok malesef kan pıhtılaşması varya bende iğneleri bırakınca 5 gün içinde almalıyız diyolar yoksa bebek tehlikeye girer dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…