- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.141
serklaj yaptıran arkadaslar doktor rahim agzındaki kısalmayı normal ultrasyonlamı bakıp anlıyor yoksa muaynemi ediyor bilgilendirirseniz sevinirim...
Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 24.haftamız bitiyor yarın kızım 630 gr.olmuş rahimağzı iyi dedi 3cm çıktı ultrasonda bol bol istirahat ve bol su içmek sizin gibi erken doğum riski olanların en büyük destekçisidir dedi..3 hafta sonra tekrar gidicem ve ciğer geliştirici iğne yapılcak 35.haftada fln doğum olur gibi görünüyor şimdilik ama gidişata göre şekillenicektir dedi hakkımızda hayırlısı hepimizin..
yok canım kadındoğum dr da isteyebiliyor..bak birde aklıma geldi yumurtlama testi kullansan gün aşırı eşini zorlamaz 3 kez ilişki maksimum..20 tanesi 40tl civarı hem 2 ay yetiyor idrarla bakıcan gebelik testine benziyor..adını yazarım isterseniz hatta tüm gebelik düşünen arkadaşlar faydalı gerçekten..
canım herşeyin bir çaresi var demekhoşbulduuuuk..yok kuşum yok tık yok malesef kan pıhtılaşması varya bende iğneleri bırakınca 5 gün içinde almalıyız diyolar yoksa bebek tehlikeye girer dedi..
inan senin adına çok sevindim canım bizde işşallah senbin gibi haftaları görürüz 41 maşşallah diyeym tüh tühSelam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 24.haftamız bitiyor yarın kızım 630 gr.olmuş rahimağzı iyi dedi 3cm çıktı ultrasonda bol bol istirahat ve bol su içmek sizin gibi erken doğum riski olanların en büyük destekçisidir dedi..3 hafta sonra tekrar gidicem ve ciğer geliştirici iğne yapılcak 35.haftada fln doğum olur gibi görünüyor şimdilik ama gidişata göre şekillenicektir dedi hakkımızda hayırlısı hepimizin..
Tamam canım olur sevinirim ben de doktora desem yumurtlama takibi mi yaptırsam diye düşünüyordum. Biliyorsun ben çabuk hamile kalanlardanım aslında ama eşimin malesef biraz performans sıkıntısı var...
Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 24.haftamız bitiyor yarın kızım 630 gr.olmuş rahimağzı iyi dedi 3cm çıktı ultrasonda bol bol istirahat ve bol su içmek sizin gibi erken doğum riski olanların en büyük destekçisidir dedi..3 hafta sonra tekrar gidicem ve ciğer geliştirici iğne yapılcak 35.haftada fln doğum olur gibi görünüyor şimdilik ama gidişata göre şekillenicektir dedi hakkımızda hayırlısı hepimizin..
ya kafama bir şey takıldı yanıtlarsanız secinicem inanın şimdi rahim agzına dikiş ediyolarya koppilemi dikiyolar yoksa cikkadar açıklık kalıyomu benimki mekdanıls modeli sinki ney merak ettim :44::44::44:çok merak ediyorum ben bura meraklı melehat oldum çıktım he amann regretenin kulakları çınlasın AMAN SABAHLAR OLMASIN
canım serklaj video yaz ben seyretmiştim oradan.
canım yazdımda bulamadım ben üsteki dikişi gösteriyo vajinadakini degilki ondan dedim üsten dikiliyo gördümde altan hiç görmedim diyolarki para kesesi gibi dikiyolarmış rahimi büzüyolarmuş fiyonk yapılıyomuş okadar
Aslında normal ultrasonla bakıyor ama bakarken gözükmeye biliyormuş, bana ultrasonla baktığında her şey normal ama tedbir amaçlı dikiş atalım demişti. Dikiş attıktan sonra da iyiki dikmişiz rahim çok az da olsa açılmaya başlamış dedi.
selamlar herkese bende bugün hamile olduğumu öğrendim şaşkınım hala
adetim gelsin son kez aşılama yaptıralım diye beklerken Rabbim meleğimizi yollamış bile
dr. a haftaya gideceğim progestanı günde kaç tane kullanıyorsunuz
100 mg. 200 mg. diye belirtirseniz sevinirim
SAĞ OLASIN CANIM...
Hay Allah iyiliğinizi versin... Bu halimle gülümsedim vallahi. Bu sefer dikkat et ya da etme. Günlerce biz de sonucu merak etmeyelim.
Ah canım ben hiç birini atamadım ayak izinin olduğu doğum kağıdını bile. Ultrason resimlerini saklıyorum hala. Cihan Buğra'mınkiler de fotoğraf albümünde ilk resimleri olarak duruyor. O bebeğimin yüzü hiç gözümün önünden gitmiyor. Buna da çok üzüldüm ama onun acısı çok daha derin. Ona sütümü verdim 4 gün. Bir canlıydı. Bunda embriyo oluşsaydı belki daha da üzülürdüm yalnız kese oluştuğu için içinde bebek oluştuğu için kendimi daha az kötü hissediyorum. Bu arada sağ olsun çok arkadaşım dua etti onların da tesiri muhakkak olmuştur. Yalnız gece durup dururken gece uyanıyorum 2 saat kadar uyuyamıyorum sabaha karşı dalıyorum bu fakülteye gidip ilk kez haberi alıp beklemeye geçtiğimizden beri böyle...
Bu arada eşim narkozdan sonra kendime gelişimi cep telefonuyla çekmiş çok korkunçmuşum...
Canım sağ ol SEN İYİSİN DEĞİL Mİ? sENİ OKURKEN YÜREĞİM AĞZIMA GELİYOR. gİTMEDİN Dİ Mİ DAHA?
günde 3 kere kullanıyorum sabah 1 akşam 2 100 lük kullanıyorum
canım rabbim güldürsün hepimizi aglatmasın işşallaj bak biz burdayız birbirimize destekle atlatıcaz işşallah
bak bebem beni dikişimi atmadan önce önce üsten baktı sonra vajinadangösterdi hatta BAK BU RAHİM GİRİŞİN VS DEDİ ZATEN VAJİNAYA AZ SOKUYO ALETİ KORMANA GEREK YOK ANLAŞILIYO MESELA DÜN ÜSTEN BAKTI MAŞALLAH DİKİŞ GİZEL KAYNAMIŞ DEDİ NASİI GÖRÜNÜYOKİ DİKİŞ ACABA:44::44::44:MERAK ETTİM VALLAHİ
canım kusura bakma pc açık sayfada açık kalmış biz yemek yiyoduk kocişle şimdi gördüm mesajını..bende olmuyodu ağrı sadece karnım sertleşiyodu bikaç sn sonra normale dönüyodu..ağrı kasık bölgende değil yukardamı anlamadım?kasık bölgene yakınsa rahimi tutan bağlar rahim büyüdükçe gerildiğinden ağrıyabilir,yada üşütmeden olabilir yadaa idrar yolu enfeksiyonu olabilir birde çok süt içince böbrekte kum olabiliyor geçici oda olur ama idrarda yanma zorlanma yok sanırım..muhtemelen üşüttün yada rahim büyüyo..dr kontrolün nezaman bi sorsan bu haftalar önemli bence geçmiş olsun canım..
selamlar herkese bende bugün hamile olduğumu öğrendim şaşkınım hala
adetim gelsin son kez aşılama yaptıralım diye beklerken Rabbim meleğimizi yollamış bile
dr. a haftaya gideceğim progestanı günde kaç tane kullanıyorsunuz
100 mg. 200 mg. diye belirtirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?