Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok çok geçmiş olsun allah sabrınıda mukafatınıda tez zamanda gösterir inşallah

Sağ ol canım. Sen de entez zamanda güzel haberler alırsın inşallah.

bana 4 ampul yapıldı 12 saat sonra 4 ampul daha yapıldı toplam 8 doz birdaha yapılmadı canım..her dr farklı uygulayabiliyor sanırım dr güveniyosan sorun yok..inşallah görüceksiniz dua ediyoruz bol bol sizlere..

bak bak bak kimler gelmiş kimler kız kocişinde hasta olucak zamanı buldu hesen yokken hasta olsaydı iyi olmazdı bana yazık oldu okadr masraf okadr eziyet tüh besabahlar olmasın aman tutmayın beni bende geliyor şöyle bende koyda gezeyim benimkiyle sonradamutlu son

Eşim geç geldi yemek filan derken şimdi kaçamak bakayım dedim. İyi geceler kızlar...

Uyuyor canımm geçen geldiğimde de hastaydı :))) özelliklemi yapıyorki dayanamadım söledimm sen benimi bekliyorsun dedim Asıl sen olmadığın için hasta oluyorum bakan yok dedi ya işte kıyamadım ondan dönmedim bilete biraz ceza ödedik ama canı saolsun kocişimin.Neyse yaz geliyor artık yazın hasta olmaz bizede sabah olmaz .Son yazdıklarını anlamadım canım ama açıklama yaptırmayada korkuyorum altından çok kötü bişey çıkar diye

alah seni ne yapmasın böle yapsın işşallah tez zamanda sana hediye yolladım faceye bak çok hoşuma giyiyo bu şiir

kaynanam yeni geldi yarm saat olmadı geleli iyiki eşim gelmiş bayram etti midemböyle şişi hemi tez zamandabende karşına geçiyim pişmiş kelle gibi sırıtıyım işşallah

Eşim geç geldi yemek filan derken şimdi kaçamak bakayım dedim. İyi geceler kızlar...

Canımm iyi geceler nasılsın?? arkadaşım tekrar takrar konuşup seni üzmek istemiyorum ama duru bebeğin söylediği şeyler çok aklıma yattı onun 9 haftalık bebeğinin kalbi durmuş araştırmışlar kromozomda falan bişey çıkmamış pıhılaşmada bu oluyormuş.İçime doğan seninkide pıhtılaşma kaynaklı ayrıca benim anlamadığım bişey var bukadar küçük haftada kromozom testi yapılıyor mu? ve son olarak benim bebişim 17 haftalıktı test yaptırdık herşeyi normal bende düşündüm bundan sonra hep sağlıklı olur diye doktorum dedi her hamilelikte risk ayrı şimdi oldu da bunda bişey çıktı bu neye işaret ederki senin sağlıklı bir oğlun var maşallah.Çok mu oldu canım ama kafama takıldı

tatlım cok gecmiş olsun bugün girmeyi düşünmüyordum korkuyordum senden anlatınca ilk hamileliğim aklıma geldi ordada dr bana ne ilgilendiler ne bilgi verdiler ne sordular beni kürtaj etiiler bebeğimide bir kutunun içine koyup elime verdiler hiç unutamaıyorum aklıma geldikce cıldırıyorum 3 ay kabus gördüm sürekli oğlumu rüyalarıma geliyordu destek dahi aldım onda cok üzüldüm allah yardımcın olsun lütfen kendini yıpratma hiç bir şei değiştiremiyorsun rabbimin bir bildiği vardır biz senin yanındayız senin bizim yanında olduğun gibi allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin.. yılmak yok canım lütfen bize duygularını ve nasıl olduğunu paylaş insan paylaştıkca rahatlıyor ..rabbim bidaha yaşatmasın inşallahhh...

canım sorma aynı ben gibi olmusun bende oglumu dogurdum hasta bezinin içine dünyaya geldi öyle beni arabaya koydular elimede hasta bezini verdiler çok agırıma gitmiştiyaramı deştin inanaklıma geldikçe bende çok çıldırıyorum yaama işin iyi tarafı onlar bizi cennette bekliyolar rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin işşallah hepimizeeşim yatalım diyo bende çıkıyorum sabah giremezsem merak etmeyin malum kaynanam bendezaten durmucakmış bacısına gidicek oturmaya hatun bana gelmemiş mubarek gezmeye gelmiş töbe töbe:84::84::84 gidince bol bol görüşürüz işşallah beni özleyin anacım rabbim korusun kollasın işşallah benide bebegimide eşimide yoksa halim harapiyi geceler sizlere canlarım

kusura bakma senide üzdüm tek tesellim onların cennette olmaları .. allah kimsenin ciğerini yakmasın sana iyi geceler tatlım ... benim kayınvalede de gelicek yaaa :18: haziranda ne yapsakki bunları hadi tatlım iyi uykular

Canımm selam iyiyim sen yazınca kutuya koydular falan içim cız ediyor gözlerim doluyorr Benim bebeğide kutuya koymuşlarr ben görmedim bizde bana vermediler hatta çok hasas davrandılar sesizce yanımdakileri dışarı çarıp sormuşlar kim alacak diye.Sonradan benden korktukları için sölediler bana abim aldı dedeciğimle dayımın mezarına götürdüler ((((((((((((( eşim gelmemişti daha ((((( nedense hemen yapmamız gerekiyormuş gibii abime sordum sonraa nasıl verdiler nnaaptınnızz çok derine koysaydınızz (((((((((( bana pide kutusu bir kutudaydı dedi o farkında deil,kurduğ cümlenin beni nekadar etkilediğinin ama şuan öle bir kutu gördüğüm an gözlerim doluyorr içim sızlıyorr ((((.Bende yardım alacaktım biraz daha biraz daha derken baktım idare ediyorum gitmedim.Neyse canım yaa Allah bu bebeğine sağlık uzun ömürler versinn 38 haftaları nasip etsin sana inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…