- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.221
canım gel bana ekmegin suyun oluyum ben bakarım kız sana yatarız birbirimize bakarız ne olcektatlım suyumu içiyorumgörümcemin 2 cocuğu var küçüğü 6 aylık onu da yormak istemiyorum :97: zaten giderken bile eşim zorla götürüyor utanıyorum ne bilim yaa yüzsüz olamıyorum elimde boş gitmiyorum ama :78:
vay vay kanki bendensin demek bundan sonra sana kanki dicem diyebilirim demipaşamda benimde sızlamam ve ağrım oluyor vajinamdada agrı sızlama oluyor doktora söledim normal diyor....rahim genişlediği için diyor...
kızlar sizi okuyorum sürekli..bende ilk bebeğimi 30.haftada erken doğum sebebi ile kaybettim.o zamanlar rahim ağzındaki sorunu bilmiyordum.doğumdan 3-4 ay sonra araştırdıgımızda erken doğum sebebinin bu oldugunu öğrendik ve 2. hamileliğimde 13.haftada serklaj oldum.hamileliğim çok stresli geçti.ya bundada erken doğarsa diye diye 3 kere hastanede yattım hamileyken.bebeğim 36+2 de doğdu.hamileyken 2 kere ciğer geliştirici iğnelerden oldum,prepar bende kullandım.aslında yatsam belki dahada dururdu oğlum ama çok fazla yatamadım.sürekli kendinizi dinlemeyin,bol bol dinlenin.cennetteki melekleriniz sağlıkla kardeşlerini göndercek inşallah.
ben meleğimi doğdugunda görmüştüm ve sonra burda tam teşekküllü küvez olmadıgından 5 saat uzaklıtaki başka bi şehre alıp götürdüler2 gün dayanabildi.sonra ölüsünü gördüm.gözümün önünden gitmiyo hiç.2 kiloydu,49 cm di.bide doğdugunda kıpır kıpırdı meleğim,ço kgüzel ağlıyodu.. çok acı çektim ama şükürler olsun şimdi 3 yaşında bi oğlum var.ve ben cesaretimi tam toplayabilirsem ona kardeş istiyorum.allah yardımcımız olsun.inşallah allah aynı acıları yaşatmaz bir daha..allah'a emanet olun...
canım benim 2 kayıbım var bilirmisin denk geldiysen bu doktorum kürtaş ederken farketti malesefsonra 40 çıktıktan sonra eşime getir bakalım demiş neyse 40 çıktıktan sonra gittim hemen tanıdı zaten beni nasıl unutsun çok aglıyodum kendide dedi zaten sen o çok aglayan hastam degilmisin dedi aldı karşısına beni konuşturdu dedi bakalım sana eminim ama dedi sen birdaha sonuçlarınla gel dedi açıklıgın var sanki gibi kısalık kesin var rahimde dedi sonra hamile kaldım 3,5 aylık yani dikiline kadar rahimde açıklık vardı sonra acele serklaj dedi vakit geçirmeden dikicez dedi nasıl korktum bebegim düşücek diye ürkek ceylan misali yürüdüm dışarı çıkmadım hep yattım halende yatıyorum etlerim acıyo ama deger yavrum için ana yüregim diyoki paşa bu defer başarıcaksın başarman lazım mecbursun diyor başarmalıyım bu uzun yolda tekim yanımda yaradanım var sonra eşim sonrada bebegim gerisi boş zaten rabbim yatanlara sabır versin çok zor oluyo yatmak sonra gün geldi dikiş yapılıcak çarşamba günü koraspirin lullandıgım için iptal oldu işin garibi aynı hastane aynı bölüm aynı oda aynı yatak işin garibi doktorlarda aynıydı o gün yataga oturdum çok agladım yavrum abini bu yatakta kaybettim sanada bu yatakta can vericekler dedim içimden rabbim ne olur bugün birşey olsunda yatmayım dedim şansa koraspirin kullanıyodum pazartesine attılar beni geldim pazartesi doktor gel bebege bakalım dedi gördüm rica ettim bebegimi bende görebilitmiyim dedim oda hiç görmedinmi dedi yok deyince şaşırdı sag olsun gösterdi minicik kalbi annecim bu sefer seni bırakmıcam bu sefer senleyim dercesineydi sonrada kalp atışlarını dinletti bana dedim doktor hanım bu ses ney dedim kadım şaşkın şaşkın baktı dedi sen hiç duymadım dedi 2 gebelik geçirmişin nerde dedim ilk defa makinaya iyice dinletti kapatıcaktı dedim 5 saniye daha duyuyum ne olur dedim rabbim o ne güzel bir ses çok hoşuma gitti sonra oporotör geldi dedi altanda bakılması lazım tamam dedim az aleti soktu rahim agzına dedi bak bu senin rahim agzın açıklık belli kısalıkta belli kesin dikiş dedi yoksa bunuda kaybediceksin dedi gördüm gözümmle bebegim okadar güzel yatıyoduki rabbim ayırmasın beni yavrumdan ilki cigerimi söktü gitti 2 si kalbimi buda giderse bedenimi götürücek benden onun için çok korkuyorum rabbim ayrılmayanda degilde kavuşanlardan eylesin işşallah şimdi yatıyorum kuzu gibi yemek olursa yiyorum olmasa yemiyorum meyveyle kahvaltıyla geçiştiriyorum inanın çorbayı hiç sevmem bugün sıcak çorba olsada içsen dedim rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
canım maşallahın var çogu gitti azı kaldı işşalah şurda 32 haftaya ne kaldı neden 35 hafta dedi kafam karıştı doktor :44::44::44::44:
günaydın bebeler ben geldim bu arada öpücüklerimi alıyım lütfen
kızlar sizi okuyorum sürekli..bende ilk bebeğimi 30.haftada erken doğum sebebi ile kaybettim.o zamanlar rahim ağzındaki sorunu bilmiyordum.doğumdan 3-4 ay sonra araştırdıgımızda erken doğum sebebinin bu oldugunu öğrendik ve 2. hamileliğimde 13.haftada serklaj oldum.hamileliğim çok stresli geçti.ya bundada erken doğarsa diye diye 3 kere hastanede yattım hamileyken.bebeğim 36+2 de doğdu.hamileyken 2 kere ciğer geliştirici iğnelerden oldum,prepar bende kullandım.aslında yatsam belki dahada dururdu oğlum ama çok fazla yatamadım.sürekli kendinizi dinlemeyin,bol bol dinlenin.cennetteki melekleriniz sağlıkla kardeşlerini göndercek inşallah.
ben meleğimi doğdugunda görmüştüm ve sonra burda tam teşekküllü küvez olmadıgından 5 saat uzaklıtaki başka bi şehre alıp götürdüler2 gün dayanabildi.sonra ölüsünü gördüm.gözümün önünden gitmiyo hiç.2 kiloydu,49 cm di.bide doğdugunda kıpır kıpırdı meleğim,ço kgüzel ağlıyodu.. çok acı çektim ama şükürler olsun şimdi 3 yaşında bi oğlum var.ve ben cesaretimi tam toplayabilirsem ona kardeş istiyorum.allah yardımcımız olsun.inşallah allah aynı acıları yaşatmaz bir daha..allah'a emanet olun...
selen senin doktorun doğumla ilgli ne diyor :18: bide sen progestan ve pruloton iğne vurulmuyorsun değil mi :26:
canım gel bana ekmegin suyun oluyum ben bakarım kız sana yatarız birbirimize bakarız ne olcekkarpuzda yata yata büyürmüş benimki o hesap rabbim kimseye muhtaç etmesin kardeşim işşallah zaten insanda düşünce olsa kaynananın demesi lazım 3 bebek kaybetmişsin bakması lazım kaynanam dedi gel eve bakıyım bende eltimden istemedim daha aramadıda kaynanam sordu aramadı dedim en iyisi ondan uzak durmak allah biliyoya hiç sevmiyorum onu benden uzak rabbime yakın olsun
vay vay kanki bendensin demek bundan sonra sana kanki dicem diyebilirim demiyavrularımız saglıklı olsunda varsın sızlatsınlar yeterki bırakıp gitmesinler bizi
2 kere neden hastaneye yattın merak ettim devamlı yatmadınmıki erkenden dogum ettin:44::44:güzel dileklerin için sag ol bu arada arkadaşım
Canım aslında rahimağzı iyi dedi 3 cm şuan bi kısalma yok dedi ama bnm rahimde 1cm açılma vardı dikiş atıldığındada o açılmadan dolayı hunileşme olmuş bunlara bağlı olarak 34-35 gibi doğum olur ama kesin bişide söyleyemeyiz biz 28-30da olcak gibi tedbirimizi alalım içimiz rahat olsun dedi...
Arkadaşım sende kötü günler atlatmışsın, ama mükafatını almışsın, bence senin cesaretini çabuk toplaman lazım, ne güzel 2. evladını zamanında doğurmuşsun. Bence cesaretini topla iki çocuğun arasında çok yaş farkı olmasın.
canım benim 2 oglumda rahimden kan gelince acile gittim doktor baktı suratıoma ban diye kese aşagıya gelmiş dogum yapıyosun dedi tek dedigim ne olur yalan de yapma dedim çok çok agladımyaşamak atlatmak cok zor arkadasım ben bebeğimi 22 haftalıkken kaybettim..şimdi dediğin gibi yürürken bile korkuyorum benim kese dışarı sarkmıştı şimdi yine aynı olcakmış gibi geliyor korkuyorum 9 ay degilmi yatmak gerekiyorsa yatacagız... geccek inş. bu günler rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
canım işşallahlah rahat bir şekilde dogururuz eşlerimizşn yüzlerini güldürürüz okadar hakkediyolarkivay vay kanki bendensin demek bundan sonra sana kanki dicem diyebilirim demiyavrularımız saglıklı olsunda varsın sızlatsınlar yeterki bırakıp gitmesinler bizi
tabikide kankicim valla vajinamda cok sızlama agrı oluyor doktorda normal dio herseye normla diolar zaten yavrularımızı kucagımıza alınca hepsini unutacagız....
teşekkür ederim bilgilendirdigin için canım benim sagolcanım dr bana sürekli yatman lazım gibi bişey söylememişti.yani sürekli yatmadım ama yinede kendimi çok yormadım.sürekli dinlendim,ağır iş yapmadım.ilk hamileliğimde rahim ağzındaki sorunu bilmediğimden zaten gayet normal davranmıştım.çok ani oldu doğumum.2.hamilelikte 3-4 kere zamansız kasılmalarım oldu ve riskli oldugu için dr 3-4 kere hastanede yatırdı.kasılmaları önlemek için..
kız benim rahim 2 cm açıktı korkutma beni bana birşey denmedi sadece acil dikiş dedi :18::18::18:allahım yüzümüze baksında bize acısında yavrularımız bu sefer bizle kalsın işşallah
Kızlar bu arada faceden jorjetle konuştum internetinde sorun olduğu için giremiyor herkese çok selamı var
Allah bidaha yaşatmasın inşallahh.Maşallah 3 yaşında oğlunuz var Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin.Serklajla başarıldığını görmüşsünüz yaşamışsınız korkmayın bence yapın kardeş.
canım benim 2 oglumda rahimden kan gelince acile gittim doktor baktı suratıoma ban diye kese aşagıya gelmiş dogum yapıyosun dedi tek dedigim ne olur yalan de yapma dedim çok çok agladımkesesi aşagıya inmesinden bende çok korkuyorum rahimi diktiler gene kese aşagıya inermi acaba:44::44::44:tek korkum suyumun patlaması dogumumun başlaması şu 40 hatayı doldursam daha birşey istemiyorum layıkıyla sag saglim dogum yaparız işşallah
aminn..hiç kimseye yaşatmasın.eşimde çok istiyor.bide ben ilk kaybettiğim bebişime 3.senemde hamile kalmıştım.onu kaybedince 2 sene sonra tekrar doğum yaptım yani.5-6 yılı buldu çocugumun olması ve kolay hamile kalamıyorum.bugün doğum kontrol hapına başlamam lazım.2.5 yıldır kullanıyorum şeytan diyo ki başlama şu hapa oluruna bırak ama şu içimdeki korkular yok mu beni yiyip bitiriyo
aminn..hiç kimseye yaşatmasın.eşimde çok istiyor.bide ben ilk kaybettiğim bebişime 3.senemde hamile kalmıştım.onu kaybedince 2 sene sonra tekrar doğum yaptım yani.5-6 yılı buldu çocugumun olması ve kolay hamile kalamıyorum.bugün doğum kontrol hapına başlamam lazım.2.5 yıldır kullanıyorum şeytan diyo ki başlama şu hapa oluruna bırak ama şu içimdeki korkular yok mu beni yiyip bitiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?