- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.281
.gel yavrumistedigin krem olsun kesme şekerin kumbarasındaki paralar feda olsun sanagel ben seni istersen gererim botoksa gerek kalmaz aman tutmayın sabahlar olmasın aman:82::82::82::82:
.
Olduuu oleyyysormaya korkuyorumm nasıl gereceğini .En iyisi ben gençleşeyim yaa
Hayırlı olsun. Ben 200 lük sabah akşam birer tane kullanıyordum.Gerçekten işe yarıyor kızlar. Benim gelişmeyen bir hamilelik olduğu halde lekem olmadı yoksa çoktan olurdu...
ayy yazık kocana ya iyileşemedi demek:94::94:geçmiş olsun tekrar..yazarım inşallah canım problem olmazsa salı yada çarşamba yazarım hemen..bende çıkıyorum daha yatağımı toplamadım ortalığı toparlıyım hastaneye gitçem gene akşama görüşürüz :79::79::79:
regrete cim noktalama işareti olmadığından yanlış anlaşılmış..evii toparlayıp dr gittim,,,akşama görüşürüz dedimanesteziden falan geçtim de sabah nst çekildi onu beğenmedi tekrar istedi çektirdim yarın sabah tekrar çektir dedi korktum bende problemmi var dedim yok dedi aklım takıldı genede..ben komşuya gidiyom kızlar :79:
regrete cim noktalama işareti olmadığından yanlış anlaşılmış..evii toparlayıp dr gittim,,,akşama görüşürüz dedimanesteziden falan geçtim de sabah nst çekildi onu beğenmedi tekrar istedi çektirdim yarın sabah tekrar çektir dedi korktum bende problemmi var dedim yok dedi aklım takıldı genede..ben komşuya gidiyom kızlar :79:
paşammmm nasılımm:82::82::82::82::82:
Evet bu beni çok hırpaladı dediğin gibi. Sağ olun destekleriniz için...
İnşallah canım. Bir de o sorun günaşırı muhabbeti. Onda da ne strese girmiştim zaten. Eşim de habire ben çok yorgundum benim sperm kalitem düşük olabilir ondan olmuştur deyip duruyor. Ürolojide mi yapılıyor bu sperm kalitesi ölçümü?
oh anam of afete devrana bak gözlerim kamaştı yeminle rabbim sen nelere kadirsin güzel allahım bir estetikle nene gitti afeti devran geldi be kız doktorunun adını verse bende güzelleşeyimakşam boşmuşun yavrum seni kahve içmeye götürüyüm:82::82::82::82::82:
paşammmm nasılımm:82::82::82::82::82:
olur canım içeriz.bu bebeğe eskiden beri bayılırımm bu bebeğe adı bety boop :) evde var bende bu bebekten çok tatlı bişey yaaa :))
tatlım sperm kalitesi testi diye birşey yok. sen zaten hemen hamile kalabiliyorsun bu senin eşinin spermlerinin hem hızlı ham sayısının fazla olduğu hemde morfolojinin düzgün olması sebibiyle gerçekleşiyor.
özellikle bebğin oluşumu esnasında çok hızlı bölünmeler gerçekleşiyor. bu bölünmeler 2n demav ediyorya. çocukla alakalı çok hayatı bir bölünme ya gerçekleşmiyor yada fazla gerçekleşiyor yani doğa kendi kendine saorunları elimine ediyor. bunun senin yumurtan eşinin spermiyle alakası yooookkk.
döllenme gerçekleşemezse bunlarda sorun olduğu anlaşılır. sizde döllenme ve bölünme oldu. bu artık bölünme esdsnasındaki bir sorun.
UNUTMAYALIM Kİ HER 100 GEBELİĞİN 10 KALP ATIŞI DUYAMADAN SONLANIR, DİĞER 10 U DA 12 HAFTADAN ÖNCE DÜŞÜK VB. NEDENLERLE KAYBEDİLİR. BU DĞANIN DENGESİ. kitabı bilgidir.
kendini niye oldu diye sorgulama bu kadar erken kayıpların nedenleri çok daha karmaşık.
Tugba bugün bir göründü bir kayboldu nerde bu hatun acaba merak ettim vallahi kız tuba ses ver paşaya
Melekcerencim bebikim nasılsın keyifler nasıl:82::82::82:
ARKADAŞIM SENİ TEBRİK EDERİM HAYRETLER İÇİNDE OKUDUMVALLAHİ NE BİLGİLİ HATUNSEN MAŞŞLLAH ELLERİN DERT GÖRMESİN İYİKİ YAMIŞSIN OKUDUM ANLADIM
ARKADAŞIM SENİ TEBRİK EDERİM HAYRETLER İÇİNDE OKUDUMVALLAHİ NE BİLGİLİ HATUNSEN MAŞŞLLAH ELLERİN DERT GÖRMESİN İYİKİ YAMIŞSIN OKUDUM ANLADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?