Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
'Nefsini şu üç şeye alıştırın
-Bir iş yaptığında ALLAH'ın sana baktığını düşün, -Bir şey konuştuğunda ALLAH'ın seni dinlediğini
hatırla, -Sükut ettiğinde ALLAH'ın senin içinden geçenleri bildiğini aklından çıkarma!'

Bir kitapta okumuştum; Her insan bir dünyadır. Yıldızlar ve onun yörüngesinde dönüp duran gezegenler, hepsi birbirinin etkisindeler hepsi birbirine bağlı, bir zincir gibi. İnsanlarda böyleymiş aslında; bazıları yıldız, tıpkı güneş gibi; bazılarıda gezegen, dünya gibi. eğer ben bir dünya taşıyorsam yüreğimde, sende benim için bir yıldızsın ve eğer sen kayıp gidersen, benim dünyamda yok olur..

kızlar sizlere gelsin bu hedayem olsun hepiciginize

Hayırlı olsun. Ben 200 lük sabah akşam birer tane kullanıyordum.Gerçekten işe yarıyor kızlar. Benim gelişmeyen bir hamilelik olduğu halde lekem olmadı yoksa çoktan olurdu...

teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın

Içimden bir ses diyoki benim nene gidicek yerine afeti devrn gelicek bakında görün demedi demeyinkız bem seni gençleştiricem öpücüklerimle gel kız kaçma bendenah nene bu halinlede sabahlar olmasın diyemezsinki tüh

regrete cim noktalama işareti olmadığından yanlış anlaşılmış..evii toparlayıp dr gittim,,,akşama görüşürüz dedim anesteziden falan geçtim de sabah nst çekildi onu beğenmedi tekrar istedi çektirdim yarın sabah tekrar çektir dedi korktum bende problemmi var dedim yok dedi aklım takıldı genede..ben komşuya gidiyom kızlar :79:

sen anca gez bakalım dogurucan görcem seni gezebiliyomuşun

Çocuk olsam yeniden..
Bir tek düştüğüm için acısa içim,
Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece ..KEŞKE AH KEŞKELER GERİ GELSE NELER GETİRİRDİM GERİYE

Ok anladım canımm :))) ben yanlış anlamışımm:26::26:.Gez canımm yattığın günlerin acısını çıkar

paşammmm nasılımm:82::82::82::82::82:

oh anam of afete devrana bak gözlerim kamaştı yeminle rabbim sen nelere kadirsin güzel allahım bir estetikle nene gitti afeti devran geldi be kız doktorunun adını verse bende güzelleşeyimakşam boşmuşun yavrum seni kahve içmeye götürüyüm:82::82::82::82::82:

tatlım sperm kalitesi testi diye birşey yok. sen zaten hemen hamile kalabiliyorsun bu senin eşinin spermlerinin hem hızlı ham sayısının fazla olduğu hemde morfolojinin düzgün olması sebibiyle gerçekleşiyor.
özellikle bebğin oluşumu esnasında çok hızlı bölünmeler gerçekleşiyor. bu bölünmeler 2n demav ediyorya. çocukla alakalı çok hayatı bir bölünme ya gerçekleşmiyor yada fazla gerçekleşiyor yani doğa kendi kendine saorunları elimine ediyor. bunun senin yumurtan eşinin spermiyle alakası yooookkk.
döllenme gerçekleşemezse bunlarda sorun olduğu anlaşılır. sizde döllenme ve bölünme oldu. bu artık bölünme esdsnasındaki bir sorun.
UNUTMAYALIM Kİ HER 100 GEBELİĞİN 10 KALP ATIŞI DUYAMADAN SONLANIR, DİĞER 10 U DA 12 HAFTADAN ÖNCE DÜŞÜK VB. NEDENLERLE KAYBEDİLİR. BU DĞANIN DENGESİ. kitabı bilgidir.
kendini niye oldu diye sorgulama bu kadar erken kayıpların nedenleri çok daha karmaşık.

Olur canım içeriz .Bu bebeğe eskiden beri bayılırımm bu bebeğe adı bety boop :) evde var bende bu bebekten çok tatlı bişey yaaa :))

ARKADAŞIM SENİ TEBRİK EDERİM HAYRETLER İÇİNDE OKUDUM VALLAHİ NE BİLGİLİ HATUNSEN MAŞŞLLAHELLERİN DERT GÖRMESİN İYİKİ YAMIŞSIN OKUDUM ANLADIM

Adamın birini deminder biri dürtüyom tık yok kız gelsene emesene

Sabahlar olmasın sesin neden çıkmıyo kızneneykem kimse suratına bakmıyodu afet oldun beni görmüyomu artık yüzün giderim bak

Tugba bugün bir göründü bir kayboldu nerde bu hatun acaba merak ettim vallahi kız tuba ses ver paşaya
Melekcerencim bebikim nasılsın keyifler nasıl:82::82::82:

ARKADAŞIM SENİ TEBRİK EDERİM HAYRETLER İÇİNDE OKUDUM VALLAHİ NE BİLGİLİ HATUNSEN MAŞŞLLAHELLERİN DERT GÖRMESİN İYİKİ YAMIŞSIN OKUDUM ANLADIM

kader neler öğretiyor insana. ben size o spermlerin nasıl oluştuklarından başlayıp ölümlerine kadar süreci anlatırım bigün. bizim bebeğimiz doğal yolla olmadıya erkek infertilitesi var bizde. o nedenle kısırlıkla alakalı tum sorularınıza rahat rahat cevap veririm.

kader neler öğretiyor insana. ben size o spermlerin nasıl oluştuklarından başlayıp ölümlerine kadar süreci anlatırım bigün. bizim bebeğimiz doğal yolla olmadıya erkek infertilitesi var bizde. o nedenle kısırlıkla alakalı tum sorularınıza rahat rahat cevap veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…