- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.301
kader neler öğretiyor insana. Ben size o spermlerin nasıl oluştuklarından başlayıp ölümlerine kadar süreci anlatırım bigün. Bizim bebeğimiz doğal yolla olmadıya erkek infertilitesi var bizde. O nedenle kısırlıkla alakalı tum sorularınıza rahat rahat cevap veririm.
Tugba bugün bir göründü bir kayboldu nerde bu hatun acaba merak ettim vallahi kız tuba ses ver paşaya
Melekcerencim bebikim nasılsın keyifler nasıl:82::82::82:
canım benim benimde vardı diyorum sana yardan öyle veriyoki sorma ben mesela bir kere yaramazlık yaptım o ay hamile kaldım
okadar sabahlar olmasın demişimki hemen oluvermiş
Canım doktorlar günaşırı diyor ama çok zor bir durum oluyor gerçekten.. Allah yardımcın olsun...
Bu arada hamilelikte dans etmeye halimiz var sanki de habire kenerda yazı çıkıp duruyor . Ne sinir... Bizim yürümeye durumumuz yok bir dans mı edelim...
canım sıyah turbu iyice içini oy içine hakiki bal koy bir bardaga turbu oy kuy içine akıyo karışım sabah aç karnına iç iyi geliyo öksürügünü kesercanım hala öksürüyorum, bu öksürük beni çok korkutuyor, rahim ağzı iyice kısalacak diye korkuyorum, hem bitkisel hemde ilaçla tedavi olmaya çalışıyorum ama bir türlü iyileşemedim(
bende yakında başlicam sanırım aman sabahlar olmasına:97::78:
Çocuk olsam yeniden..
Bir tek düştüğüm için acısa içim,
Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece ..KEŞKE AH KEŞKELER GERİ GELSE NELER GETİRİRDİM GERİYE
tatlım sperm kalitesi testi diye birşey yok. sen zaten hemen hamile kalabiliyorsun bu senin eşinin spermlerinin hem hızlı ham sayısının fazla olduğu hemde morfolojinin düzgün olması sebibiyle gerçekleşiyor.
özellikle bebğin oluşumu esnasında çok hızlı bölünmeler gerçekleşiyor. bu bölünmeler 2n demav ediyorya. çocukla alakalı çok hayatı bir bölünme ya gerçekleşmiyor yada fazla gerçekleşiyor yani doğa kendi kendine saorunları elimine ediyor. bunun senin yumurtan eşinin spermiyle alakası yooookkk.
döllenme gerçekleşemezse bunlarda sorun olduğu anlaşılır. sizde döllenme ve bölünme oldu. bu artık bölünme esdsnasındaki bir sorun.
UNUTMAYALIM Kİ HER 100 GEBELİĞİN 10 KALP ATIŞI DUYAMADAN SONLANIR, DİĞER 10 U DA 12 HAFTADAN ÖNCE DÜŞÜK VB. NEDENLERLE KAYBEDİLİR. BU DĞANIN DENGESİ. kitabı bilgidir.
kendini niye oldu diye sorgulama bu kadar erken kayıpların nedenleri çok daha karmaşık.
evet günaşırı diyolar..ne sinir bi durum yaaöyle oluncada insan bi tuhaf hissediyor kendini
haklısın ne saçma reklam.ben mesela hamileykengece yarısı eşimi dürtüyodum beni sağa döndür,beni sola döndür diyetank gibi olmuştum,zaten aman erken doğmasın,aman dikişlerime bişe olmasın,aman yavaş yüriyim,amanında bi ağrı var sanki diye diye bi hal oldum bide çıkıp dans edicekmişim
kızlar iyi geceler
canım sıyah turbu iyice içini oy içine hakiki bal koy bir bardaga turbu oy kuy içine akıyo karışım sabah aç karnına iç iyi geliyo öksürügünü keserbirde hakiki kestane balının içine 1 limon sık onu aç karnına 1 çay kaşıgı ye oda iyi geliyo allah şifa versin kardeşim
amanın bir sabahlar olmasın vakası daha tutmayın beni
paşam yayılıyor git gideAman sabahlar olmasınn :82::82::82::82:
sen anca gez bakalım dogurucan görcem seni gezebiliyomuşun
kızlar dügün evinden yemekler geldi bir tepsi amanın tutmayın beni midem bayram etcekbir düşünenim çıktı nihayet
paşam afiyet olsun ben bu saatte ne yiyorum bi bilseniz,kızların canı çekermi acaba?hamilelikte yasak bi sakatat diyim bariiiiiyi geceler kızlarrr:81::81::81:
Ayyy bayılırımm hamileyken deli oluyodum yemek için ona ama bende toksopalazma bağışıklığı yokmuş yiyemiyodum(.Afiyet olsun canımm
hım tahmin ediyim bir dur biş düşünüyüm:44::44::44::44:buldum ciger dimi bildimmi bildim demipaşam afiyet olsun ben bu saatte ne yiyorum bi bilseniz,kızların canı çekermi acaba?hamilelikte yasak bi sakatat diyim bariiiiiyi geceler kızlarrr:81::81::81:
sakin oll canım heycanlanma yavaş yavaş yee
hım tahmin ediyim bir dur biş düşünüyüm:44::44::44::44:buldum ciger dimi bildimmi bildim demi
canım vallahi menü güzeldi be zaten aç kaldım bugün ah anacım olsa böylemi olurdumEşim geldi yemek hazırlıyo kendine vallahi öldürsen bu saatte yemem ama ne yapıyım karnımdakinin beslenmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?