Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bende çok seviyorum yasak diye inadına canım istiyo sanki..eşim uyudu bende sipariş ettim bağışıklığım da yok allaha emanet yedim valla napim...paşammm yavaş ye kızz boğulcan helal helallll

Canım bişey olmaz Allahın izniye bu saaten sonra bişey Afiyet olsun.Canım istersen ne olduğunu söle çünkü sen kimsenin canı çekmesin diye yazmıyosun ama Paşam cigerle başladı bilemedikçe devam edecek daha fena olcakk

Kelime: KADINBUDU
- Oğlum sen nesin?
- Erkek!
- Tersi?
- Kadın!
- Onun yeneni?
- Çıtır

Kelime: ZEBANI
- Allahın meleklerinden biri.
- Cebrail.
- İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor.
- Zebrail?
- Seni zebrail çarpsın inşallah!

elime: TIMSAH
- Abi bööle hani... kertenkele nedir?
- Hayvan
- Ne cins hayvan?
- Sürüngen
- Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü..
- Ejderha
- Yuhhh!
Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye.

Ben en cok bunu begendim
Kelime: LAMBADA
Ekip1: Aha mıçtınız..!
Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar?
Lambada
Ekip1: Hastırr...

Kelime: Uğur Dündar
- TV de program yapıyo hani yıllardır..
- Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok. Sarışın mavi gözlü
- Atatürk?
Gülmekten iptal edildi...

Kelime: MISIR
- Keops nerede?
- Etiler!
- Allah cezanı versin Emre....

Kelime: OKUL
- Biz nereye gideriz hergün?
- Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. Ayyy! Olmuyo
bööle
başka şekilde anlat..
- Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor?
- Haaa.. okulaaa..
Kelime: KÖPEKBALIĞI
- Denizde ne olur?
- Dalgaa!
- Hayir ya öyle diil. Hani karadada var hav hav der?
- Ha! Köpek.
- Onun denizde olanı?
- Deniz köpeği!

HEP AGLIYOZ CANLARIM BİRAZ GÜLELİM BAZI ŞEYLER DAHADA KOMİKTE KOYAMADIM

bende çok seviyorum yasak diye inadına canım istiyo sanki..eşim uyudu bende sipariş ettim bağışıklığım da yok allaha emanet yedim valla napim...paşammm yavaş ye kızz boğulcan helal helallll
kız debak daha sayarımkokareç mi yoksa kesin bildim demi söyle hadi söyle

canım huyumu nasılda biliyon kız vallahi az yedim bu saatte az öz yerim benyeterki bebgim doysun teyzeleriherşey kesme şeker içinyaşasın kesme şeker

çok güzeldi yaaa yıkıldım resmen eşim uyansa kadın kafayı çizdi dicek

evet canım bildin bukez al bu benden sanabuda kesme şekere oyynasın sıkılmasın yavyuuu

Bermell canım hoş geldin bak gel arada geceleri burda acayip stres atarsın

Canim kusuruma bakma ancakyeni gordum.gecmisi okuyordum bi kac gun girmeyince masallah burdaki bayanlar baya yazmislar:).hepsini okumak istiyorum ama yetisemiyorum:) daha 303 sayfadayim bi yeni yazilara bakim derken senin yazini gordum..
simdide cikmak zorundayim malum sabah yine is var..hepinize iyi geceler gorusmek dilegiyle
opuyorum sizi.

Ben bebeği kaybettiğimde bi başladım sabah akşam okudum gözlerim yanıyodu bazen okumaktan not al canım kafana takılan bişey olunca insan sayfalar geçince unutuyor sonra.Öptümm arada gell yinee

Ben bebeği kaybettiğimde bi başladım sabah akşam okudum gözlerim yanıyodu bazen okumaktan not al canım kafana takılan bişey olunca insan sayfalar geçince unutuyor sonra.Öptümm arada gell yinee

Gecmisi bitiremedim yetisemiyorumm sizeee:) ama evet deidgin gibi aklima takilani yaziyorum yada arastiriorum googleden.

Canim gelirim insallah..senle zaten whats up lesirizde cok hosuma gitti sanki sen burda yada ben orda gibi oldu..teknolojinin harikalarini kullanmak bi harika:

Aynen canım ya bende bugün sen yazınca wats up dan aynı şeyi hissettim .Mümkün olduğunca faydalanalım tabi teknolojiden:)

Geçmişi okumak iyi geliyor insana dizi gibi olmuştu bana tabi ben okumaya başladığımda sayfalar bu kadar ileri dedildi biz baya şişirdik vır vır la .Genelde başarı hikayesi canım bikaç üzücü olay var ama beni çok ağlatan

Evet okudukca okuyasim geldi uzucu seylerde oldu ama genelde hep positif.
Hepimiz icin hersyein ahyirlisi olur insallah.

Anne hasretiyle yanan tum herkes insallah en yakin zamanda anne olur..

Iyi geceler hepinize'

arkadaşlar rahim boyu muhabbetleriyle ilgili bir yardımıım dokunamıyor üzgünüm
geçen haftasonu ankarada eşimin halasının yanına gitmiştik
kendisi zekai tahir burakta kadın doğumda
bana bir rahim modeli üzerinde yaşadığım olayı gösterdi
normalde rahim ağzının vajinaya doğru uzanan kısmı ölçülen kısım bildiğiniz gibi ve bu kısım gebelik süresince kapalı olması gereken kısım
eğer kısalma olursa yani üst kısımdan açılmaya başlarsa buna hunileşme deniyormuş bu kısma dikiş atılıyormuş ki bu kısım kas yapısındaymış ve kullanılan ipler tonlarca ağırlığı taşıyabilecek dayanımı olan iplermiş
artık serklaj çok büyük yüzdelerde başarı getiriyor dedi
benim durumumu hatırlıyorsanız benim rahim ağzı boyu kalmadığı gibi 3 cm de açılmam vardı 20. haftamda
benim serklajda ancak kasların altında kalan normal doku kısmını dikebilmişler hunileşme yüzünden
bu yüzden en ufak bir ayağa kalkma girişimim kanama ve düşükle sonuçlanacakmış dikkat etmeseymişim

yani zamanında kas dokuya atılan dikiş başarıyı beraberinde getiriyormuş çoğunlukla

salihas canım bende gebelik diyabeti çıkmıştı
önce 1 hafta kadar 2000 kalorilik diyet verip bu diyet sırasında sürekli şeker ölçümü yaparak izlemeye aldık diyetisyen kontrolünde
sonra değerler çok yüksek çıkmayınca doğuma kadar diyetle devam ettim
diyete dikkat etmen önemli çünkü bebekte yüksek doğum ağırlığı yapabiliyor ki bu da bizim için dikişlere daha fazla baskı demek

Kızlar bermel 303 sayfadayım yazınca baktım nerde diye arkadaşımızın paylaştığı yazıyı buldum tekrar paylaşıym dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…