- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.321
bende çok seviyorum yasak diye inadına canım istiyo sanki..eşim uyudu bende sipariş ettim bağışıklığım da yok allaha emanet yedim valla napim...paşammm yavaş ye kızz boğulcan helal helallll
kız debak daha sayarımkokareç mi yoksa kesin bildim demi söyle hadi söylebende çok seviyorum yasak diye inadına canım istiyo sanki..eşim uyudu bende sipariş ettim bağışıklığım da yok allaha emanet yedim valla napim...paşammm yavaş ye kızz boğulcan helal helallll
canım bişey olmaz allahın izniye bu saaten sonra bişeyAfiyet olsun.canım istersen ne olduğunu söle çünkü sen kimsenin canı çekmesin diye yazmıyosun ama paşam cigerle başladı bilemedikçe devam edecek daha fena olcakk
Kelime: KADINBUDU
- Oğlum sen nesin?
- Erkek!
- Tersi?
- Kadın!
- Onun yeneni?
- Çıtır
Kelime: ZEBANI
- Allahın meleklerinden biri.
- Cebrail.
- İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor.
- Zebrail?
- Seni zebrail çarpsın inşallah!
elime: TIMSAH
- Abi bööle hani... kertenkele nedir?
- Hayvan
- Ne cins hayvan?
- Sürüngen
- Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü..
- Ejderha
- Yuhhh!
Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye.
Ben en cok bunu begendim
Kelime: LAMBADA
Ekip1: Aha mıçtınız..!
Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar?
Lambada
Ekip1: Hastırr...
Kelime: Uğur Dündar
- TV de program yapıyo hani yıllardır..
- Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok. Sarışın mavi gözlü
- Atatürk?
Gülmekten iptal edildi...
Kelime: MISIR
- Keops nerede?
- Etiler!
- Allah cezanı versin Emre....
Kelime: OKUL
- Biz nereye gideriz hergün?
- Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. Ayyy! Olmuyo
bööle
başka şekilde anlat..
- Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor?
- Haaa.. okulaaa..
Kelime: KÖPEKBALIĞI
- Denizde ne olur?
- Dalgaa!
- Hayir ya öyle diil. Hani karadada var hav hav der?
- Ha! Köpek.
- Onun denizde olanı?
- Deniz köpeği!
HEP AGLIYOZ CANLARIM BİRAZ GÜLELİM BAZI ŞEYLER DAHADA KOMİKTE KOYAMADIM
kız debak daha sayarımkokareç mi yoksa kesin bildim demi söyle hadi söyle
canım huyumu nasılda biliyon kız vallahi az yedim bu saatte az öz yerim benyeterki bebgim doysun teyzeleri herşey kesme şeker için yaşasın kesme şeker
çok güzeldi yaaa yıkıldım resmen eşim uyansa kadın kafayı çizdi dicek
evet canım bildin bukez al bu benden sanabuda kesme şekere oyynasın sıkılmasın yavyuuu
çok güzeldi yaaa yıkıldım resmen eşim uyansa kadın kafayı çizdi dicek
keops nerrde yazmış ya aslında mısır da pramit ismi aynı zaman da istanbul da etiler de bir barın ismiAdam mısır diycene etiler de diyor
Bermellcanım hoş geldin bak gel arada geceleri burda acayip stres atarsın
allah seni ne yapmasın hemikız bende çok severim ama yedirmiyo eşim alerji yapıyo diye ama bir kaçamaga hayır demem vallahi
dahada komikleri vardıda koyamadım mazallah
Canim kusuruma bakma ancakyeni gordum.gecmisi okuyordum bi kac gun girmeyince masallah burdaki bayanlar baya yazmislar:).hepsini okumak istiyorum ama yetisemiyorum:) daha 303 sayfadayim bi yeni yazilara bakim derken senin yazini gordum..
simdide cikmak zorundayim malum sabah yine is var..hepinize iyi geceler gorusmek dilegiyle
opuyorum sizi.
sen bekle biraz daha yaramazlık yok bebiş büyüsün sonra ham yaparsın
Aman diyim paşamCeza gelir bakk
Ben bebeği kaybettiğimde bi başladım sabah akşam okudum gözlerim yanıyodu bazen okumaktan not al canım kafana takılan bişey olunca insan sayfalar geçince unutuyor sonra.Öptümm arada gell yinee
Gecmisi bitiremedim yetisemiyorumm sizeee:) ama evet deidgin gibi aklima takilani yaziyorum yada arastiriorum googleden.
Canim gelirim insallah..senle zaten whats up lesirizde cok hosuma gitti sanki sen burda yada ben orda gibi oldu..teknolojinin harikalarini kullanmak bi harika:
iyi geceler kızlaarr ben yatayım sabah gene erken kalkıp hastaneye gidicem öpüyorum sizlerii
Aynen canım ya bende bugün sen yazınca wats up dan aynı şeyi hissettim .Mümkün olduğunca faydalanalım tabi teknolojiden:)
Geçmişi okumak iyi geliyor insana dizi gibi olmuştu bana tabi ben okumaya başladığımda sayfalar bu kadar ileri dedildi biz baya şişirdik vır vır la.Genelde başarı hikayesi canım bikaç üzücü olay var ama beni çok ağlatan
iyi geceler kızlaarr ben yatayım sabah gene erken kalkıp hastaneye gidicem öpüyorum sizlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?