Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Günaydın güzel hanımlar;

nasılsınız? Rabbim nasip ederse yarın saat 5 e detaylı ultrason için randevu aldım. Allah nasip ederde bebeğimi görürüm.

Cumanız mübarek olsun. Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...

günaydın canım inşallah güzel haberlerle döneceksin bol bol izle bebeğini..senin ve tüm arkadaşların cuması mübarek olsun..

amin canım bol bol gör bebegini bende çok istiyorumda çok pahalı ya arkadaş 300 vermiş uygun biyer bulsam bende istiyorum yavrumu görmek hamile kaldım kalalı doyana kadr seyredemedim yavrumu içimede o dokunuyo
günaydın canım inşallah güzel haberlerle döneceksin bol bol izle bebeğini..senin ve tüm arkadaşların cuması mübarek olsun..

herkezin cuması mubarek huzurlu bereketli olsun bebeklerinize ömür sizlerede bol saglık diliyorum
NOT sabahın köründe kaldırıp uykumdan eden kaynanamı boykot ediyorum burdan:95::95::95::95lan uykuma oldu erkenden evine gitti bende küçük emrah gibi acıların çocugu moduna girdim yazık ama bana ya

niye gitti kayınvalden, kalsaydı ya sende... canım sen tek de kalsan sakın üzülme... dinlen yat olur mu?
birbirimize destek olcaz...
atv de sıla dizisi var onu izliyorum bende.

niye gitti kayınvalden, kalsaydı ya sende... canım sen tek de kalsan sakın üzülme... dinlen yat olur mu?
birbirimize destek olcaz...
atv de sıla dizisi var onu izliyorum bende.

canım salı annem gitti çarşamba kaynanam geldi ama evde durmadı bir evi temizledi süpürdü toz almadı banyoyu tuvaletleri yıkamadı bir çorba yaptı okadar çorbayıda dökücem midem kalktıakşama pazar işi var eşim pazara gidicek yemek vs işte herkez anne gibi olamazki demi inan çok özledim anacıgımı sonra bakarız artık rabbim kimseye muhtaç etmesin çok zormuş

selam ben dr den geldim öğleden sonra yine nst istedi çıldırıcam yaaasorunmu var dedim yok dedi..ultrasonla baktı herşeyi güzel dedi..3200 doğar dedi p.tesi 8 de hastanede olcam 9 da alırız dedi kısmetse..kızlar dua edin bana bebeğime nolur çok korkuyorum son anda aksilik çıkmasından..

moralini bozmak istemem de bir sorun yoksa niye nst isteyip duruyor.sen yinede bebeğin hareketlerini iyi takip et.allah'ımın izniyle birşey olmaz.dualarımız seninle hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına.rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin...

işşallah bir sorun çıkmıcak canım rabbim kucagına alıcagın günü emzirdigin günü göstericek işşallah

6. aydan sonra kasılmalar artarmış ve uykudan dahi uyandırabilirmiş. O yüzden şimdiden her gün muz ye. Süt, yoğurt ve çilek de yemem gerekiyormuş. Günde 1 orta boy muz, 1 bardak süt, 1kase yoğurt yeterli imiş. 1 adette yumurta dedi ama onu yiyemiyorum. Sütteki kalsiyum, muzdaki potasyum kasılmalarımı azaltır rahat hamilelik geçirmemi sağlarmış.
paylaşıyım dedim

canım ben sigortaya gidiyorum kadın dalında uzman diye renkli doblör pahalı 300 vermiş arkadaş dediki abla elleri heryeri belli ah benim bütçem yetezki ona bende istememmi girmek ama nerderabbim yardımcım olsun eşim doktora götürücekti işi çıktı gidemedimgöremedim kesme şekerimi inan rabbim karnımdakine zeval vermesin ama doya doya göremiyorum sigortada göstermiyorla korka korka bazen diyorum[/QUOTE]

akşam kardeşim aradı komşusu gelmiş renkli doppler istemiş dr.75 lr imiş gereklimi çektireyimmi diye soruyordu.bazısı düşün 75 bile veremiyor sen 300 diyorsun.bu 300 sskda mı yoksa özeldemi?özelden bir dr. bulsan pahalı olmayan sadece rutin kontrol için gitsen kesme şekerinide görürsün.iyi olmaz mı?

akşam kardeşim aradı komşusu gelmiş renkli doppler istemiş dr.75 lr imiş gereklimi çektireyimmi diye soruyordu.bazısı düşün 75 bile veremiyor sen 300 diyorsun.bu 300 sskda mı yoksa özeldemi?özelden bir dr. bulsan pahalı olmayan sadece rutin kontrol için gitsen kesme şekerinide görürsün.iyi olmaz mı?[/QUOTE]
canım özel ben istanbuldayım biri biliyosa bilgi versin ucuz bir yer bulsamda bende kesme şekerimi görsem çok istiyorum size zahmet bilen varsa söylesin araştırsın bana dönsün

akşam kardeşim aradı komşusu gelmiş renkli doppler istemiş dr.75 lr imiş gereklimi çektireyimmi diye soruyordu.bazısı düşün 75 bile veremiyor sen 300 diyorsun.bu 300 sskda mı yoksa özeldemi?özelden bir dr. bulsan pahalı olmayan sadece rutin kontrol için gitsen kesme şekerinide görürsün.iyi olmaz mı?[/QUOTE]
canım bizim dalımızda uzman doktor var okuduysan eger bilirsin 70 tl adam bakırköyde eşimin zamanı olsa onunla çok istiyorum gitmeyi dedim eşime bir 4 aylık olsun gideriz dedi söz verdiben renkli doplörü merak ediyorum neden bu kadr pahalı

ssk nın geçtiği özel poliklinikler var.sadece katkı payı veriyorsun.oralarda da çok iyi bakıyorlar.öyle bir yere gidebilirsin.

canım bizim dalımızda uzman doktor var okuduysan eger bilirsin 70 tl adam bakırköyde eşimin zamanı olsa onunla çok istiyorum gitmeyi dedim eşime bir 4 aylık olsun gideriz dedi söz verdiben renkli doplörü merak ediyorum neden bu kadr pahalı[/QUOTE]

dışardan özelde ise 300lira olabilir.ssk anlaşmalı özel bir hastane veya polikliniklerde de yapılabilir.araştırırsan bulabilirsin.75 lira diyen bayan anlaşmalı özel hastaneye gidiyormuş orada 75 lira demiş dr.

ssk nın geçtiği özel poliklinikler var.sadece katkı payı veriyorsun.oralarda da çok iyi bakıyorlar.öyle bir yere gidebilirsin.

dışardan özelde ise 300lira olabilir.ssk anlaşmalı özel bir hastane veya polikliniklerde de yapılabilir.araştırırsan bulabilirsin.75 lira diyen bayan anlaşmalı özel hastaneye gidiyormuş orada 75 lira demiş dr.[/QUOTE]
SAGOL CANIM ARAŞTIRIM BEN BİR GÜZEL BU KONUYU

arkadaşlar banada izmirde riskli gebelik uzmanı sgk anlaşmalı olursa iyi olur olmazsada fark etmez bildiğiniz dr.varsa yazarsanız sevinirim.

canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. az kaldı canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…