- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.361
selam ben dr den geldim öğleden sonra yine nst istedi çıldırıcam yaaasorunmu var dedim yok dedi..ultrasonla baktı herşeyi güzel dedi..3200 doğar dedi p.tesi 8 de hastanede olcam 9 da alırız dedi kısmetse..kızlar dua edin bana bebeğime nolur çok korkuyorum son anda aksilik çıkmasından..
Merhaba arkadaşlar ıyınız maşallah sızlerı okuyorum ama hızınıza yetişilmiyo benım bugun karnımağrıyo adet olacakmışım gıbı çok korkuyorum bı tuhafım allahım inşallah olmam
merhaba cnm .sen hamilemiydin?kaçıncı haftandasın..
merhaba cnm .sen hamilemiydin?kaçıncı haftandasın..
Yok canım ben tüpçüyüm bugun 10.gunum bekliyorum korka korka
inşallah hamilesindir...bazen hamileykende öyle adet olucakmışsın gibi ağrı oluyor.allah hayırlısını versin inşallah.
İnşallah hamıleysemde korkuyorum değilsemde of ya ne strestir bu bole
selam ben dr den geldim öğleden sonra yine nst istedi çıldırıcam yaaasorunmu var dedim yok dedi..ultrasonla baktı herşeyi güzel dedi..3200 doğar dedi p.tesi 8 de hastanede olcam 9 da alırız dedi kısmetse..kızlar dua edin bana bebeğime nolur çok korkuyorum son anda aksilik çıkmasından..
işşallah bir sorun çıkmıcak canım rabbim kucagına alıcagın günü emzirdigin günü göstericek işşallah
canım ben sigortaya gidiyorum kadın dalında uzman diye renkli doblör pahalı 300 vermiş arkadaş dediki abla elleri heryeri belli ah benim bütçem yetezki onabende istememmi girmek ama nerde rabbim yardımcım olsun eşim doktora götürücekti işi çıktı gidemedim göremedim kesme şekerimi inan rabbim karnımdakine zeval vermesin ama doya doya göremiyorum sigortada göstermiyorla korka korka bazen diyorum
Paşam kelebeğim,meleğim günaydın evet dogru tahmin saat 12 de kalktım.Napiym tatil yapıyorum bende biraz .Canımm benim ssk nın geçtiği renkli dopler çeken yer vardır ben araştırırım sana ayrıca o sürekli girilmesi gereken bişey deil belli bir haftada sanırım 20 .hafta falandı organ gelişimi vb şeylere detaylı bakmak için kullanılan bir alet bir kez yeterli gibi hatırlıyorum araştırıp sana bilgi geçereim sen kafana takma
Tubaaa nerdesinn çok merak ediyorum arasam mı yaa:26::26::26::26::26::26:
canım daha önce kaybın oldu sanırım kaçıncı haftada oldu bilmiyorum ama sakin olmaya çalış.demesi kolay biliyorum ama bende yaşadım bunları o kadar iyi anlıyorum ki seni..hamile kaldıktan sonra hep kontrol altında olucaksın zaten,serklajını yaptırırsın.erken olmaması için prepar yada benzeri ilaç verir dr onu kullanırsın.zaten bi süre sonra ciğer geliştirici iğnelerden oluyosun allah korusu nbebeğin erken doğsada yaşama ihtimali yükseliyor.ben hamileliğim boyunca doğdu doğacak,yine erken olacak diye kendimi yedim bitirdim.sonradan anladım kendime ne büyü kkötülük ettiğimi.elimden geleni yapmıştım zaten gerisi tamamen kısmetimde varsa olucaktı. o yüzden biraz aklını dağıtmaya çalış .ben inanıyorumk i bunları yaşayanların hepsi er yada geç mükafatını alıcak.
canım benim 2 mayıta serklaj oldum ben sskya gittigim için dedim rahat göremiyorum arkadaş benden 2 hafta küçük girmiş ona şaştımcanım hiç telaşlanma.son günlerimde bende sürekli nst ye girdim.zaten normal durumda olan hamilelerde bile son günlerde kontrolleri sıklaştırıyo dr.hem ssenin için daha iyi değilmi sürekli kontrol altındao lmak son an bi aksilik çıkmaz işte negüzel..allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin..
pasam sende serklaj yokmu canım..hiç dr a gitmedinmi..önceden sorunlu 2 hamilelik yaşamışsın .bence uygun fiyatlı bi dr bulup sürekli kontrol altında ollman çok iyi olur.allah kolaylık versin..
ben dün yazmıştım doğum kontrol hapına başlamıcam diye ama akşam yine aldım hapıpko oldugumdn kendi başıma hareket etmek istemedim dr a sorup öle bırakcam.ama bu tekrar hamilelik fikri çoookk düşündürüyo beni yaaaa offfff:95:
Canımm korkma Allahın izniyle bişey olmayacak son haftalarda sık sık nts de bakıldığını biliyorum riske atmak istemiyodur.Bebişi kollarına almana çok az kaldıı
işşallah bir sorun çıkmıcak canım rabbim kucagına alıcagın günü emzirdigin günü göstericek işşallah
Paşam kelebeğim,meleğim günaydın evet dogru tahmin saat 12 de kalktım.Napiym tatil yapıyorum bende biraz .Canımm benim ssk nın geçtiği renkli dopler çeken yer vardır ben araştırırım sana ayrıca o sürekli girilmesi gereken bişey deil belli bir haftada sanırım 20 .hafta falandı organ gelişimi vb şeylere detaylı bakmak için kullanılan bir alet bir kez yeterli gibi hatırlıyorum araştırıp sana bilgi geçereim sen kafana takma
Tubaaa nerdesinn çok merak ediyorum arasam mı yaa:26::26::26::26::26::26:
tombul kelbegin geldi benimde uykum vardı sag olsun sabahım köründe kaynanam başıma dikildi kaldırdı:95::95:geldi de evde durmadı dügün evine gelmiş hatum peheşim yeter bana çabuk gel aryı açma aglarım he
arkadaşlar banada izmirde riskli gebelik uzmanı sgk anlaşmalı olursa iyi olur olmazsada fark etmez bildiğiniz dr.varsa yazarsanız sevinirim.
Günaydın güzel hanımlar;
nasılsınız? Rabbim nasip ederse yarın saat 5 e detaylı ultrason için randevu aldım. Allah nasip ederde bebeğimi görürüm.
Cumanız mübarek olsun. Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...
canım ben sigortaya gidiyorum kadın dalında uzman diye renkli doblör pahalı 300 vermiş arkadaş dediki abla elleri heryeri belli ah benim bütçem yetezki onabende istememmi girmek ama nerde rabbim yardımcım olsun eşim doktora götürücekti işi çıktı gidemedim göremedim kesme şekerimi inan rabbim karnımdakine zeval vermesin ama doya doya göremiyorum sigortada göstermiyorla korka korka bazen diyorum
De canım olsun insaflı bir doktorun var sanırım gösterir hep inşallah...
Merhaba arkadaşlar ıyınız maşallah sızlerı okuyorum ama hızınıza yetişilmiyo benım bugun karnımağrıyo adet olacakmışım gıbı çok korkuyorum bı tuhafım allahım inşallah olmam
İnşallah olmazsın. Gerçekten beklemek zor. Beklemek kadar insanı yıpratan şey yok gerçekten...
Bu arada bugün çok sulugöz oldum. Okuldan bilmeyen arkadaşlar hamilelik nasıl diye sordular. Gözlerim doldu. Arkadaşlardan bilenler çaktırmadan söylediler. Tek çocuklu arkadaş tek çocuğun var onda karar kılarsan üzülmezsin gibi şeyler söyledi. Sevdiğim bir arkadaş da bu kadar istiyorsun bundadavardır bir hayır Allah'ın bildiği vardır oğluna odaklan, Allah ona ömür versin ısrarcı olma gibi şeyler söyledi. İnsanlar bu çabalarımı gereksiz buluyor sanırım.
Bir de ben neye iyi dersem nazarım değiyor sanırım. Okulda norm fazlası olmuşum. Paartesiye kadar tayin istemem gerekiyormuş. İstemezsem her yer dolarsa rastgele bir yere atayabilirlermiş. Okulum ve arkadaşlar iyiydi bir de bu çıktı şimdi... İnşallah tayinim çıkmaz tayin isteek istemiyorum bu okul evime yakın. Buradatrafik sorunlu. Yollarda uğraşmak istemiyorum. Aksilikler hep üst üste geliyor. Hayır olsun inşallah...
Bir saat sonra da çarşıya çıkayım diyorum. Doktorumun pazartesi doğum günü olduğunu öğrendim o gün kontrolüm var bir hediye bakayı istiyorum. Her şeyi hak ediyor. Hediye seçmek de çok zor... Ne alsam acaba?:26:
canım ben kent hastanesine gidiyorum ama sgk anlaşması yok hastanenin. doktorum orçun sezer aynı hastanede prof namık demir var onuda tavsiye ederim ama ona ulaşmak mümkün olmuyor namık demir bu topikde 2arkadaşımızın(saslan ve alminaçınar) serklajlarınıda yapmıştı
tekrar hamile kalmayı düşünüyorum 2 sene olacak kızımı kaybedeli lütfen cevap verin
tuubaaoz arkadaşım sendede mi var servikal yetmezlik bende de var lütfen yardımcı olun bu sorunları yaşayanlarla konuşmak istiyorum lüften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?