Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba arkadaşlar ıyınız maşallah sızlerı okuyorum ama hızınıza yetişilmiyo benım bugun karnımağrıyo adet olacakmışım gıbı çok korkuyorum bı tuhafım allahım inşallah olmam

canım hiç telaşlanma.son günlerimde bende sürekli nst ye girdim.zaten normal durumda olan hamilelerde bile son günlerde kontrolleri sıklaştırıyo dr.hem ssenin için daha iyi değilmi sürekli kontrol altındao lmak son an bi aksilik çıkmaz işte negüzel..allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin..
pasam sende serklaj yokmu canım..hiç dr a gitmedinmi..önceden sorunlu 2 hamilelik yaşamışsın .bence uygun fiyatlı bi dr bulup sürekli kontrol altında ollman çok iyi olur.allah kolaylık versin..
ben dün yazmıştım doğum kontrol hapına başlamıcam diye ama akşam yine aldım hapıpko oldugumdn kendi başıma hareket etmek istemedim dr a sorup öle bırakcam.ama bu tekrar hamilelik fikri çoookk düşündürüyo beni yaaaa offfff:95:

İnşallah hamıleysemde korkuyorum değilsemde of ya ne strestir bu bole

canım daha önce kaybın oldu sanırım kaçıncı haftada oldu bilmiyorum ama sakin olmaya çalış.demesi kolay biliyorum ama bende yaşadım bunları o kadar iyi anlıyorum ki seni..hamile kaldıktan sonra hep kontrol altında olucaksın zaten,serklajını yaptırırsın.erken olmaması için prepar yada benzeri ilaç verir dr onu kullanırsın.zaten bi süre sonra ciğer geliştirici iğnelerden oluyosun allah korusu nbebeğin erken doğsada yaşama ihtimali yükseliyor.ben hamileliğim boyunca doğdu doğacak,yine erken olacak diye kendimi yedim bitirdim.sonradan anladım kendime ne büyü kkötülük ettiğimi.elimden geleni yapmıştım zaten gerisi tamamen kısmetimde varsa olucaktı. o yüzden biraz aklını dağıtmaya çalış .ben inanıyorumk i bunları yaşayanların hepsi er yada geç mükafatını alıcak.

Canımm korkma Allahın izniyle bişey olmayacak son haftalarda sık sık nts de bakıldığını biliyorum riske atmak istemiyodur.Bebişi kollarına almana çok az kaldıı

Sağol canım evet oldu 18 haftalık ama rahım yetmezliğinden mi neden olduğu belli değil bırde bu tedavı surecı çok yıprandım oldumu olacakmı emrıyo toplandı geliştimi tuttumu bı suru bekleyış allah yardım etsın ısyan etmıyorum ama çok yıprandım yoruldum inş mükafatını alırız

canım benim 2 mayıta serklaj oldum ben sskya gittigim için dedim rahat göremiyorum arkadaş benden 2 hafta küçük girmiş ona şaştımondan dediydim her ay gidiyorum kontürellerime

arkadaşlar banada izmirde riskli gebelik uzmanı sgk anlaşmalı olursa iyi olur olmazsada fark etmez bildiğiniz dr.varsa yazarsanız sevinirim.

canım ben kent hastanesine gidiyorum ama sgk anlaşması yok hastanenin. doktorum orçun sezer aynı hastanede prof namık demir var onuda tavsiye ederim ama ona ulaşmak mümkün olmuyor namık demir bu topikde 2arkadaşımızın(saslan ve alminaçınar) serklajlarınıda yapmıştı

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

tuubaaoz arkadaşım sendede mi var servikal yetmezlik bende de var lütfen yardımcı olun bu sorunları yaşayanlarla konuşmak istiyorum lüften

tuubaaoz arkadaşım sendede mi var servikal yetmezlik bende de var lütfen yardımcı olun bu sorunları yaşayanlarla konuşmak istiyorum lüften

canım öncelikle özür dilerim geçmişi okuduğum için mesajını yeni gördüm.. evet bende de servikal yetmezlik var ilk bebeğimi 22.haftada kaybettim. bu defa 2mayısta serklaj yapıldı. burdaki bütün arkadaşların sorunu aynı yaşadıklarını, sorularını, endişelerini yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…