- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.381
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...
işşallah bir sorun çıkmıcak canım rabbim kucagına alıcagın günü emzirdigin günü göstericek işşallah
De canım olsun insaflı bir doktorun var sanırım gösterir hep inşallah...
İnşallah olmazsın. Gerçekten beklemek zor. Beklemek kadar insanı yıpratan şey yok gerçekten...
Bu arada bugün çok sulugöz oldum. Okuldan bilmeyen arkadaşlar hamilelik nasıl diye sordular. Gözlerim doldu. Arkadaşlardan bilenler çaktırmadan söylediler. Tek çocuklu arkadaş tek çocuğun var onda karar kılarsan üzülmezsin gibi şeyler söyledi. Sevdiğim bir arkadaş da bu kadar istiyorsun bundadavardır bir hayır Allah'ın bildiği vardır oğluna odaklan, Allah ona ömür versin ısrarcı olma gibi şeyler söyledi. İnsanlar bu çabalarımı gereksiz buluyor sanırım.
Bir de ben neye iyi dersem nazarım değiyor sanırım. Okulda norm fazlası olmuşum. Paartesiye kadar tayin istemem gerekiyormuş. İstemezsem her yer dolarsa rastgele bir yere atayabilirlermiş. Okulum ve arkadaşlar iyiydi bir de bu çıktı şimdi... İnşallah tayinim çıkmaz tayin isteek istemiyorum bu okul evime yakın. Buradatrafik sorunlu. Yollarda uğraşmak istemiyorum. Aksilikler hep üst üste geliyor. Hayır olsun inşallah...
Bir saat sonra da çarşıya çıkayım diyorum. Doktorumun pazartesi doğum günü olduğunu öğrendim o gün kontrolüm var bir hediye bakayı istiyorum. Her şeyi hak ediyor. Hediye seçmek de çok zor... Ne alsam acaba?:26:
tatlım okullar bitince tatile cıkın oğlunla kocanla rahatlarsınız ...biraz kafanı dağıtırsınız.. bildiğim kadarıyla eşin öğretim görevlisi hatay dışına vermezler ama evine uzak olabilir :97: inşallah cıkmaz...ben ankarada tüp bebek yaptırdığımda dr.uma burda hindistandan gelen vazo ve tablolar var burda uyğundu orada biraz pahalı olabilir otantik dr.umun cok hoşuna gitmişti öyle şeyler alabilirsin
tekrar hamile kalmayı düşünüyorum 2 sene olacak kızımı kaybedeli lütfen cevap verin
tatlım okullar bitince tatile cıkın oğlunla kocanla rahatlarsınız ...biraz kafanı dağıtırsınız.. bildiğim kadarıyla eşin öğretim görevlisi hatay dışına vermezler ama evine uzak olabilir :97: inşallah cıkmaz...ben ankarada tüp bebek yaptırdığımda dr.uma burda hindistandan gelen vazo ve tablolar var burda uyğundu orada biraz pahalı olabilir otantik dr.umun cok hoşuna gitmişti öyle şeyler alabilirsin
Canım Hatay dışına olmaz ama açılan okullar benim istediğim okullar değil. Önceden zor okullarda çalıştım tekrara aynı şartlarda çalışmak istemiyorum. Artık idare de tanıdı beni derdimi biliyor sıfırdan aynı şeyleri anlatmak zor geliyor insanlara. Bir okul var benim okulumun şartlarına yakın. Çok da uzak sayılmaz. 1 tercih yaparım olmazsa şansıma nere gelirse. Bir de işin kötü yanı bizde bir arkadaş sürekli görevlendirmeyle başka yerde müdür yardımcsı olarak çalışıyor. Ama kadrosu bizde. Seneye bir de daha çok öğrenci alacaklarmış. Ben tayin isteyip gitsem yerime seneye yeniden tayinle biri gelir. O zaman çok üzülürüm. Hayatım ne zor...
Hediye de bakacağım ama dediğinden burada var mıdır bilmiyorum. Ama bakır kapaklı tepsili kahve fincanlarını beğenmiştim. Bakayım çarşıya.
Sen nasılsın?
işşallah bir sorun çıkmıcak canım rabbim kucagına alıcagın günü emzirdigin günü göstericek işşallah
De canım olsun insaflı bir doktorun var sanırım gösterir hep inşallah...
İnşallah olmazsın. Gerçekten beklemek zor. Beklemek kadar insanı yıpratan şey yok gerçekten...
Bu arada bugün çok sulugöz oldum. Okuldan bilmeyen arkadaşlar hamilelik nasıl diye sordular. Gözlerim doldu. Arkadaşlardan bilenler çaktırmadan söylediler. Tek çocuklu arkadaş tek çocuğun var onda karar kılarsan üzülmezsin gibi şeyler söyledi. Sevdiğim bir arkadaş da bu kadar istiyorsun bundadavardır bir hayır Allah'ın bildiği vardır oğluna odaklan, Allah ona ömür versin ısrarcı olma gibi şeyler söyledi. İnsanlar bu çabalarımı gereksiz buluyor sanırım.
Bir de ben neye iyi dersem nazarım değiyor sanırım. Okulda norm fazlası olmuşum. Paartesiye kadar tayin istemem gerekiyormuş. İstemezsem her yer dolarsa rastgele bir yere atayabilirlermiş. Okulum ve arkadaşlar iyiydi bir de bu çıktı şimdi... İnşallah tayinim çıkmaz tayin isteek istemiyorum bu okul evime yakın. Buradatrafik sorunlu. Yollarda uğraşmak istemiyorum. Aksilikler hep üst üste geliyor. Hayır olsun inşallah...
Bir saat sonra da çarşıya çıkayım diyorum. Doktorumun pazartesi doğum günü olduğunu öğrendim o gün kontrolüm var bir hediye bakayı istiyorum. Her şeyi hak ediyor. Hediye seçmek de çok zor... Ne alsam acaba?:26:
Canım sen boşver başına gelmeyen anlamıyor bir bebek daha istemenden doğal bişey yok önemli olan senin düşündüğün,istediğin önemli olan doktorların ne dediği onlar sorun yok yapabilirsin diyolarsa devam canım vaz geçmek yok.Tayin konusunuda üzüldüm inşallah değişmez okulun bu konuları hiç anlamam ama müdürle falan konuşsan etkisi olur mu?.Doktoruna çerçeve yada güzel bir kalem alabilirsin belkii :26::26::26:.Öptüm canımm
tekrar hamile kalmayı düşünüyorum 2 sene olacak kızımı kaybedeli lütfen cevap verin
Arkadaşım çok geçmiş olsun,Allah bidaha yaşatmasın inşallah, burda hepimizde aynı dert var gel yaz bize sende arada, bildiğimiz herşeyi paylaşırız.
Tubaaaahoş geldin canımmm
servikal yetmezlik kaçıncı haftada kondu teşis ilk hamileliğim 28 haftada sonlandırıldı
servikal yetmezlik kaçıncı haftada kondu teşis ilk hamileliğim 28 haftada sonlandırıldı
canım en az 3 kayıp yasaman lazım dedi doktor benim belliydi zaten ilkini dogurdum teşşih kondu doktorum her seferinde yok deyip geri yolladı bebgim öldü 3 hamileyim yaradan nasip ederse alıcam işşallah ömürümü kollarıma ömür ömrüm annecigini bırakma sakın yavrum kalbimi yine korlara koymasenin teşşisin konmadımı:26::26:hoş geldin bu arda aramıza
Canım Hatay dışına olmaz ama açılan okullar benim istediğim okullar değil. Önceden zor okullarda çalıştım tekrara aynı şartlarda çalışmak istemiyorum. Artık idare de tanıdı beni derdimi biliyor sıfırdan aynı şeyleri anlatmak zor geliyor insanlara. Bir okul var benim okulumun şartlarına yakın. Çok da uzak sayılmaz. 1 tercih yaparım olmazsa şansıma nere gelirse. Bir de işin kötü yanı bizde bir arkadaş sürekli görevlendirmeyle başka yerde müdür yardımcsı olarak çalışıyor. Ama kadrosu bizde. Seneye bir de daha çok öğrenci alacaklarmış. Ben tayin isteyip gitsem yerime seneye yeniden tayinle biri gelir. O zaman çok üzülürüm. Hayatım ne zor...
Hediye de bakacağım ama dediğinden burada var mıdır bilmiyorum. Ama bakır kapaklı tepsili kahve fincanlarını beğenmiştim. Bakayım çarşıya.
Sen nasılsın?
tatlım seni cok iyi anlıyorum... ben ilçede calışıyorum her gün gidip geldim sürekli tayin ,stedim ama torpili olan yaptı ben yerimde kaldımarkadaşım tayini oldu onun adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm kaç kere mazeret tayini istedim ama olmadı...bizim bakanlıkta öle kaç bebeğini kaybetmiş önemli değil ( hakkımızda hayırlısı olsun..
ben iyiyim allaha şükür.. az önce eşimin akrabaları geldi .. cay içtik gittiler...günah cıkardılar.. gelemiyoruz cocuklaı hasta olmuş geememişler cok üzülmüşler gelip gidememişler.. işte gel arada bize felanibide kayınvalden sana baksın diyorlar o boş biliyorlrda aram kötü :26: ağzımımıaradılar acaba :26: anlamadım
HERKEZİN DURUMU AYNI DEGİLMİ EN AZINDAN BİR ORTAK NOKTAMIZ VAR ODA EVLAT ACISI ÇEKMEMİZ KIZLAR KARAR VERDİM KIZIM OLURSA ÖMÜR KOYUCAMcnm yaa sen böle yazınca içim bi tuhaf oluyor.kendi yaşadığım acıları anımsıyorum.inşallah bu kez defa olucak,hiç korkma..üzülüpte bebişinide üzme
BENİM OGLAN NE ALEMDE ANNESİ ÜZÜYOMU SENİ BU ARDA AGIZ ARAMAYI ÇOK BİLİRLER AMAN PRİM VERME DÜNDE BİRİLERİ BANA GELDİ KEKİMYA LAF VERİRMİYİM HEM DEDİKODUYU HİÇ SEVMEM BAKMAYIN SİZLERLE YAPTIGIMAtatlım seni cok iyi anlıyorum... ben ilçede calışıyorum her gün gidip geldim sürekli tayin ,stedim ama torpili olan yaptı ben yerimde kaldımarkadaşım tayini oldu onun adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm kaç kere mazeret tayini istedim ama olmadı...bizim bakanlıkta öle kaç bebeğini kaybetmiş önemli değil ( hakkımızda hayırlısı olsun..
ben iyiyim allaha şükür.. az önce eşimin akrabaları geldi .. cay içtik gittiler...günah cıkardılar.. gelemiyoruz cocuklaı hasta olmuş geememişler cok üzülmüşler gelip gidememişler.. işte gel arada bize felanibide kayınvalden sana baksın diyorlar o boş biliyorlrda aram kötü :26: ağzımımıaradılar acaba :26: anlamadım SABAHLAR OLMASIN AMAN SESİN ÇIKMIYO KIZ KIZ DEMEYİ UNUTTUM REGRETE SENİN NİNE BENİM FACEDE GEZİYO KIZ YAKALADIM DEDİN NENE SEN NE YAPIYOSUN AH KIZIM YAŞLILIK REGRETE BENİ BEYENMEDİ BAŞKASINI ALDI DEDİM HALİNE ÇOK ÜZÜLDÜM HATUNUN HATTA BECEREBİLSEYDİM FACEYE KOYUCAKTIM ONU AMA OLMADI
arkadaşlar şimdi ben 1 hamileliğimi 19 hafta 5 günlükken kaybettim herşay iyiydi yolundaydı birden bire kasılmalarım başladı bende hiç bilmiyordum ilk hamileliğim sonuçta akşama kadar bekledim geçmedi eşim akşam hastaneye götürdü numuneye 8 santim açılma var dendi doğuna gideceksin dediler ama ben hüngür hüngür ağlıyorun dikiş atın durdurun diyorum doğum istemiyoru ama bu arada sancı gelip gidiyo ben o tastaneden çıkıp hacettepeye gittim oda hemen doğuma aldılar beni bebeğim erkekti malesef ilk deneyimim böyle geçti
tatlım başın sağolsunkeşke sancın başladığında hemen gitseydin hastaneye cünkü kasılmalar rahimi acıyor ben gittim ama bende dr bulamadım neye yaradıysa sana doğum sebebi ne dediler bebeğin suyu iyimiydi plasenta öncedenmi ayrıldı rahim ağzında önceden acılma varmıydı yada enfeksiyon :26: sana nedenini söylemediler mi??
yok gamzecim ya herşey yolundaydı yada ben öyle bikliyordu hatta ilk bebeğimi doğum yapmadan önce aynı o gün hiç unutmam cuna sabahı randevum vardı numune hastanesine gittim ultrason sırası bekliyodum birden bire çok idrarım geliyordu neyse sıram geldi o ultrason masasına uzandım dr geldi baktı hiöç bişay yok herşey yolunda dedi masadan tam kalkıyodum ki bebeğim bi yere toplandı dr söyledim normal dedi eve gittim ve sancım başladı işte aynı o gün düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?