Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

tekrar hamile kalmayı düşünüyorum 2 sene olacak kızımı kaybedeli lütfen cevap verin

Canım geçmişolsun. Allah sabır versin. Uzun bir zaman olmuş kendin istedin bu kadar beklemek? Sormak istediklerin varsa hepimiz deneyimliyiz. Kaç haftalık kaybettin canım? Nasıl kondu bu tanı? Neler yaptın nasıl tedavi gördün? Hangi şehirdesin?

üzüldüm bak şimdi ya GURBETÇİ ÇIKMIŞ kusura bakma arkadaşım tanımadıklarımı arkadaşlıga kabul etmedigim için kabul etmedimsen başından geçenleri bize anlat terapi gibi oluyor burası aramıza hoş geldin topigimiz adına kabul etbende 2 yavrumu kaybettim rahim agzı açıklıgından şimdi 3 hamileyim bende serklaj ameliyatı oldım 2 mayısta allah yardımcın olsun başın sagolsun arkadaşım

servikal yetmezlik kaçıncı haftada kondu teşis ilk hamileliğim 28 haftada sonlandırıldı

canım en az 3 kayıp yasaman lazım dedi doktor benim belliydi zaten ilkini dogurdum teşşih kondu doktorum her seferinde yok deyip geri yolladı bebgim öldü 3 hamileyim yaradan nasip ederse alıcam işşallah ömürümü kollarıma ömür ömrüm annecigini bırakma sakın yavrum kalbimi yine korlara koyma senin teşşisin konmadımı:26::26:hoş geldin bu arda aramıza

servikal yetmezlik kaçıncı haftada kondu teşis ilk hamileliğim 28 haftada sonlandırıldı

cnm ben ilk bebeğimi 30. haftada kaybettim.
hamilelikten sonra anlaşıldı servikal yetmezlik oldugu.2.hamileliğimde rahim ağzına dikiş kondu.ama hamileykende anlaşılabiliyor.bu konuyu dr unla bi konuş istersen.allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

cnm yaa sen böle yazınca içim bi tuhaf oluyor.kendi yaşadığım acıları anımsıyorum.inşallah bu kez defa olucak,hiç korkma..üzülüpte bebişinide üzme

Regrete kız aşk olsun benim hoş geldinim nerde bakem

Bence en güzel hediye ajanda hani not tutabilecegin kalemide var biraz pahalı amaögretmenlerede gider:87::87::87:

çok teşekür ederim inanırmısınız şuan mutluluktan ağlıyorum 2 senedi çevremden tanıdıklarda hep arıyorum benim gibisorun yaşayanları en sonunda buldum çok mutluyum inanıyorum ki bana çok iyi gelecek

cnm yaa sen böle yazınca içim bi tuhaf oluyor.kendi yaşadığım acıları anımsıyorum.inşallah bu kez defa olucak,hiç korkma..üzülüpte bebişinide üzme
HERKEZİN DURUMU AYNI DEGİLMİ EN AZINDAN BİR ORTAK NOKTAMIZ VAR ODA EVLAT ACISI ÇEKMEMİZ KIZLAR KARAR VERDİM KIZIM OLURSA ÖMÜR KOYUCAMOGLUM OLURSADA UMUTANNELERİ YİSİN ONLARI İÇİMDEKİ CANLININ CİNSİYETİ BELLİ DEGİL AMA O BENİM BİR PARÇAM UMUDUM ÖMÜRÜM SEVERİM BEN ONU PAMUKLARA YATIRICAM ONU BİR DOGSUN İŞŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE SAG SAGLİM YARADANIM DUY SESİMİ SEVGİ KULUNUN CANINI ACITMAKİ BİR DAHA HAYATA TUTUNUCAK DALI OLSUN OKADR İHTİYACIM VARKİ BEBK KOKUSUNA HELEDE O SÖZE ANNE

arkadaşlar şimdi ben 1 hamileliğimi 19 hafta 5 günlükken kaybettim herşay iyiydi yolundaydı birden bire kasılmalarım başladı bende hiç bilmiyordum ilk hamileliğim sonuçta akşama kadar bekledim geçmedi eşim akşam hastaneye götürdü numuneye 8 santim açılma var dendi doğuna gideceksin dediler ama ben hüngür hüngür ağlıyorun dikiş atın durdurun diyorum doğum istemiyoru ama bu arada sancı gelip gidiyo ben o tastaneden çıkıp hacettepeye gittim oda hemen doğuma aldılar beni bebeğim erkekti malesef ilk deneyimim böyle geçti

tatlım başın sağolsun keşke sancın başladığında hemen gitseydin hastaneye cünkü kasılmalar rahimi acıyor ben gittim ama bende dr bulamadım neye yaradıysa sana doğum sebebi ne dediler bebeğin suyu iyimiydi plasenta öncedenmi ayrıldı rahim ağzında önceden acılma varmıydı yada enfeksiyon :26: sana nedenini söylemediler mi??

yok gamzecim ya herşey yolundaydı yada ben öyle bikliyordu hatta ilk bebeğimi doğum yapmadan önce aynı o gün hiç unutmam cuna sabahı randevum vardı numune hastanesine gittim ultrason sırası bekliyodum birden bire çok idrarım geliyordu neyse sıram geldi o ultrason masasına uzandım dr geldi baktı hiöç bişay yok herşey yolunda dedi masadan tam kalkıyodum ki bebeğim bi yere toplandı dr söyledim normal dedi eve gittim ve sancım başladı işte aynı o gün düşün yani

hadi yaa nasıl anlamazlar yaa tatlım suyun felanda normal :26: teşhis ne koydular :26: sancıyla mı doğum yaptın?? iş felan mı yaptın??

2.bebeğim ise 20 haftalıkken doğru 2. hamileliğimde ise zekai tahir burağa gidiyordum ordakilerde herşey normal dedi am hiç bişey yapmadılar herseferinde söylüyodum bakım ben bebeğimi 19-5 haftalıkken kaybettim diye ama hiç biri ilgilenmedi

canım tek kaybın mı var yoksa başka oldumu ben anlamadım kusura bakma ilk mesajında kızını 2sene önce kaybettiğini yazmıştın biraz öceki yazdığın erkekmiş
2sene uzun bi zaman neden okadar ara verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…