- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.401
canım tek kaybın mı var yoksa başka oldumu ben anlamadım kusura bakma ilk mesajında kızını 2sene önce kaybettiğini yazmıştın biraz öceki yazdığın erkekmiş
2sene uzun bi zaman neden okadar ara verdin
hadi yaa nasıl anlamazlar yaatatlım suyun felanda normal :26: teşhis ne koydular :26: sancıyla mı doğum yaptın?? iş felan mı yaptın??
arkadaşlar şimdi ben 1 hamileliğimi 19 hafta 5 günlükken kaybettim herşay iyiydi yolundaydı birden bire kasılmalarım başladı bende hiç bilmiyordum ilk hamileliğim sonuçta akşama kadar bekledim geçmedi eşim akşam hastaneye götürdü numuneye 8 santim açılma var dendi doğuna gideceksin dediler ama ben hüngür hüngür ağlıyorun dikiş atın durdurun diyorum doğum istemiyoru ama bu arada sancı gelip gidiyo ben o tastaneden çıkıp hacettepeye gittim oda hemen doğuma aldılar beni bebeğim erkekti malesef ilk deneyimim böyle geçti
ya herşey normal suyusağlığı ğelişimi kilosu normal bildiğin doğumhatta hani önce bebek gelir sonra plasenta gelir ya aynen öyle işte önce bebeğim geldi sonra eşi
hoşbulduk canım nasılsın
arkadaşlar şimdi ben 1 hamileliğimi 19 hafta 5 günlükken kaybettim herşay iyiydi yolundaydı birden bire kasılmalarım başladı bende hiç bilmiyordum ilk hamileliğim sonuçta akşama kadar bekledim geçmedi eşim akşam hastaneye götürdü numuneye 8 santim açılma var dendi doğuna gideceksin dediler ama ben hüngür hüngür ağlıyorun dikiş atın durdurun diyorum doğum istemiyoru ama bu arada sancı gelip gidiyo ben o tastaneden çıkıp hacettepeye gittim oda hemen doğuma aldılar beni bebeğim erkekti malesef ilk deneyimim böyle geçti
2.bebeğim ise 20 haftalıkken doğru 2. hamileliğimde ise zekai tahir burağa gidiyordum ordakilerde herşey normal dedi am hiç bişey yapmadılar herseferinde söylüyodum bakım ben bebeğimi 19-5 haftalıkken kaybettim diye ama hiç biri ilgilenmedi
canım benimde 2 kayıbım oldu malesef seni okadar iyi anlıyorumki benimde 5 aylık 2 oglum 7 sene arayla vefat ettiler okadr canım yandıki senin gibi doktora yalvardım ne olur dikin birşey yapın ben ona kıyamam o daha çok küçük yaşamazki okadar yalvarmama kimse beni dinlemedi yavrularım öldüler anneciklerini bırakıp cenete gittiler canımı yakıp geçtiler diyorumya her seferinde biri cigerimi yaktı gitti biri kalbimi söktü gitti buda giderse bedenimi söker giderrabbimden tek tesellim benim canımı yakmasın ellerimi bir kere daha boş bırakmasın işşallah yoksa eririm biterin yanarım herkezin bebesi varken benimkiler hep beni bırakıp gittiler insanlara çok imrendim onların var benim yok diye ama bir şeyi unuttum yaradanın bildigi birşey varki yanına aldı emanetleri onlar bana emanetti emanetlerini geri aldı nasıl kavga ediyim herseferinde yaradana dua ederim bugünümüde şükür diye allahım anne olmamı nasip etsin herkezin kimsenin ana yüregi yanmasın babamda öldü çok agladım baba diye evladımda peşinden öldü gitti bu seferde yavrum anneni bırakıp gitme dedim çok yalvardım rabbim bir mucize gösterde yaşasın ne olur bunu alıyım kucagıma dedi ama olmadı işşallahh bu yavrumu 40 haftayı tamamlarımda saglıklıcana dogururum tek istedigim eşim mutlu olsun çünkü çok hakkediyo kendi
3.süne hamile kalmadan önce iyice araştırdık bende eşimde kan verdi genetik test için hiç bişey çıkmadı sadece phtılaşma çıktı onun içinde iğne vereceklermiş neyse hatta rahim filmi çekindim ondada bişey çıkmadı en sonunda servikal yetmezliğe karar verdiler ve hamile kaldım 3. bebeğime 12 haftalıkken dikiş atıldı bu arda da clexsan ine vurunuyodum hergün ama kasılmalarım içinde magnezyum verdiler progesteran verdiler ama yine durmadı 23 haftalıkken dikişlerim alındı ve 24 hafta 5 günlükken de kızım dünyaya geldi kuveze aldılar 2 gün yaşadı neler neler çekmedim ki işte böyle şimdi ise son kızımın 2 gün boyumca yanındaydım ona çok alışmıştım onu çok özlüyorum bu ikl iki hamileliğe benzemiyordu bu bambaşka bişeydi onu görmek ona dokunmak bambaşka onu bırakıp eve gelemiyordum 2 sene olacak ama hala etkisinde yim
tatlım ihmal olmuş dr.ların senle ilgilenmesi lazın hiç demedilermi dikiş atalım acılma var rahim ağzı yetmezliğine benziyor sanki :26: sana kullanmam için ilaç vermediler mi??üzülme canım başın sağolsun.. rabbim hayırlısıyla yerini doldursun.. ama önce testler yaptır bide cok iyi dr bul bunlar için bize deneyimli doktorlar lazım biz sana yardımcı oluruz bizlerde meleklerimizi kaybetik ben civi civiyi söker diyorum ama önce dr bulman lazım hiç bir teşhisinde yok :26: nerde oturuyorsun??
canım benim neler çekmişşin başın sagolsun rabbimin takdiri işte bende 2 oglumu kaybettim ama 2 hamileligimde belliydi senin hesap dikmedi durmucagı varsa durmaz dedi herşey yolundayken birden o karkunç gün geldi yavrum can çekişe çekişe öldü bundada dikiş attırdık ama korkuyorum dikişe ragmen gene tutmasada atarsa diye çünkü doktorum şöyle dedi biz bu rahimi diktik ama dedi rahim bebgi kabul etmezse dedi suyun gelir dogum başlar dedi bende dedim enfeksiyon olmasa genemi olur dedim malesef dedi2.bebeğim ise 20 haftalıkken doğru 2. hamileliğimde ise zekai tahir burağa gidiyordum ordakilerde herşey normal dedi am hiç bişey yapmadılar herseferinde söylüyodum bakım ben bebeğimi 19-5 haftalıkken kaybettim diye ama hiç biri ilgilenmedi
3.süne hamile kalmadan önce iyice araştırdık bende eşimde kan verdi genetik test için hiç bişey çıkmadı sadece phtılaşma çıktı onun içinde iğne vereceklermiş neyse hatta rahim filmi çekindim ondada bişey çıkmadı en sonunda servikal yetmezliğe karar verdiler ve hamile kaldım 3. bebeğime 12 haftalıkken dikiş atıldı bu arda da clexsan ine vurunuyodum hergün ama kasılmalarım içinde magnezyum verdiler progesteran verdiler ama yine durmadı 23 haftalıkken dikişlerim alındı ve 24 hafta 5 günlükken de kızım dünyaya geldi kuveze aldılar 2 gün yaşadı neler neler çekmedim ki işte böyle şimdi ise son kızımın 2 gün boyumca yanındaydım ona çok alışmıştım onu çok özlüyorum bu ikl iki hamileliğe benzemiyordu bu bambaşka bişeydi onu görmek ona dokunmak bambaşka onu bırakıp eve gelemiyordum 2 sene olacak ama hala etkisinde yim
Özletme kendini arkadaşım yaakayboldun merak ettik .Ben aynı şekerim bugün eşimle işe gitmedim evdeyim ufak tefek iş yaptım
tatlım sen 3 kere mi kaybettin yaaaallah tekrar yaşatmasın rabbim sabır versinn benim kızımda 5 gün yaşadı küvezdeydi görünce daha zor oluyor hiç aklımdan cıkmıyor ama cannette olduğunu düşün en güzel yerde her kez onu seviyor cennet bahcesin de oynadığını düşün ileri bakman lazım önce kendin iyi olman lazım ki sonra tekrardan hamileliğin daha iyi gecsin stres bizim başımızın belası kendini toplaman lazım tatlım önce senin sağlığın
canımya ankarada oturuyorum evet çok tecrübeli bi dr ihtiyacım var şu an para biriktiriyorum 4. hamileliğimde hep yatacam bu kez birini tutacam bana baksın diye çok iyi dr vs olması gerekenin fazlasını yapacam hiç pes etmiyecem sizlerde pes etmeyim yemin ediyorum ki kızımdan sonra daha çok mücadeleci olmum
inşallah inşallah rabbim sağa salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hep dua ediyorum bizim durumda olanlar o kadar içten dua ediyorum ki anlatamam
ama bişey söyleyim mi gamzecim ömrümün en güzel 2 günüydühep benim bi bebeğim var diyordum o kadar mutluydum ki anlatamam kendimi toplamak istiyordum hep bi tek bende var bu sorun diyordum ama sizlerle arkadaşlarımın olduğunu bilmek beni rahatlattı çok teşşekkür ederim size
canım benim neler çekmişşin başın sagolsun rabbimin takdiri işte bende 2 oglumu kaybettim ama 2 hamileligimde belliydi senin hesap dikmedi durmucagı varsa durmaz dedi herşey yolundayken birden o karkunç gün geldi yavrum can çekişe çekişe öldü bundada dikiş attırdık ama korkuyorum dikişe ragmen gene tutmasada atarsa diye çünkü doktorum şöyle dedi biz bu rahimi diktik ama dedi rahim bebgi kabul etmezse dedi suyun gelir dogum başlar dedi bende dedim enfeksiyon olmasa genemi olur dedim malesef dediyani dedim ben senin rahmini diktim bebk dogarsa bir daha anne alamıcakmıyım dedi malesef bu son şansın dedi öyle birşey olursa ben ne yaparım nerelere giderim onun için çok aglıyorum kötü düşünmek istemiyorum ama ya gene canım yanarsa ben ne yaparım nefesin kesilir dünyam kararız ölürüm
ama bişey söyleyim mi gamzecim ömrümün en güzel 2 günüydühep benim bi bebeğim var diyordum o kadar mutluydum ki anlatamam kendimi toplamak istiyordum hep bi tek bende var bu sorun diyordum ama sizlerle arkadaşlarımın olduğunu bilmek beni rahatlattı çok teşşekkür ederim size
gamzecim listemizi yeniden paylaşsan nasıl olur arkadaşımız yalnız olmadığını anlasın. bende ilk kaybettiğim günler sadece benim başıma geldiğini düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?