Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hadi yaa nasıl anlamazlar yaa tatlım suyun felanda normal :26: teşhis ne koydular :26: sancıyla mı doğum yaptın?? iş felan mı yaptın??

ya herşey normal suyusağlığı ğelişimi kilosu normal bildiğin doğumhatta hani önce bebek gelir sonra plasenta gelir ya aynen öyle işte önce bebeğim geldi sonra eşi

canım benimde 2 kayıbım oldu malesef seni okadar iyi anlıyorumki benimde 5 aylık 2 oglum 7 sene arayla vefat ettiler okadr canım yandıki senin gibi doktora yalvardım ne olur dikin birşey yapın ben ona kıyamam o daha çok küçük yaşamazki okadar yalvarmama kimse beni dinlemedi yavrularım öldüler anneciklerini bırakıp cenete gittiler canımı yakıp geçtiler diyorumya her seferinde biri cigerimi yaktı gitti biri kalbimi söktü gitti buda giderse bedenimi söker gider rabbimden tek tesellim benim canımı yakmasın ellerimi bir kere daha boş bırakmasın işşallah yoksa eririm biterin yanarım herkezin bebesi varken benimkiler hep beni bırakıp gittiler insanlara çok imrendim onların var benim yok diye ama bir şeyi unuttum yaradanın bildigi birşey varki yanına aldı emanetleri onlar bana emanetti emanetlerini geri aldı nasıl kavga ediyim herseferinde yaradana dua ederim bugünümüde şükür diye allahım anne olmamı nasip etsin herkezin kimsenin ana yüregi yanmasın babamda öldü çok agladım baba diye evladımda peşinden öldü gitti bu seferde yavrum anneni bırakıp gitme dedim çok yalvardım rabbim bir mucize gösterde yaşasın ne olur bunu alıyım kucagıma dedi ama olmadı işşallahh bu yavrumu 40 haftayı tamamlarımda saglıklıcana dogururum tek istedigim eşim mutlu olsun çünkü çok hakkediyo kendi

ya herşey normal suyusağlığı ğelişimi kilosu normal bildiğin doğumhatta hani önce bebek gelir sonra plasenta gelir ya aynen öyle işte önce bebeğim geldi sonra eşi

sonrasında bakıldımı rahimde bi sorun varmı diye. bence senin öncelikle iyi bir dr bulman lazım gittiğin yerlerde iyi drlar vardır elbet ama söylediğn halde ilgilenmediklerine göre bu konu uzman bi dr bulmalısın malesef bizler normal hamilelik geçiremiyoruz riskli gebelik uzmanına gitmelisin

hoşbulduk canım nasılsın

Özletme kendini arkadaşım yaa kayboldun merak ettik .Ben aynı şekerim bugün eşimle işe gitmedim evdeyim ufak tefek iş yaptım

Arkadaşım,başın sağolsun.Benim bebeğimde erkekti 17 haftalık kaybettim malesef geriye acı ve korkular kalıyor.Benim burda hep yazdığım bişey var geçmiş için yapacak bişey kalmadı artık önümüze bakmak zorundayız.Bundan sonra acaba bunumu yanlış yaptım bunu mıu eksik yaptım demeden elimizden gelen herşeyi yapıp güvenebileceğimiz doktorlarla devam edip dua edeceğiz.Allah hiç kimseye bu acıyı bidaha yaşatmaz inşallah.Senin tespitin nasıl yapıldı bebekten sonra neler yaptırdın?.Bebeği kaybettiğin gün dokora gitmişsin anlamamsı çok ilginç bende hep acaba bir süre önece kontrolüm olsa anlaşılırmıydı diye kafaya takıyorum..

3.süne hamile kalmadan önce iyice araştırdık bende eşimde kan verdi genetik test için hiç bişey çıkmadı sadece phtılaşma çıktı onun içinde iğne vereceklermiş neyse hatta rahim filmi çekindim ondada bişey çıkmadı en sonunda servikal yetmezliğe karar verdiler ve hamile kaldım 3. bebeğime 12 haftalıkken dikiş atıldı bu arda da clexsan ine vurunuyodum hergün ama kasılmalarım içinde magnezyum verdiler progesteran verdiler ama yine durmadı 23 haftalıkken dikişlerim alındı ve 24 hafta 5 günlükken de kızım dünyaya geldi kuveze aldılar 2 gün yaşadı neler neler çekmedim ki işte böyle şimdi ise son kızımın 2 gün boyumca yanındaydım ona çok alışmıştım onu çok özlüyorum bu ikl iki hamileliğe benzemiyordu bu bambaşka bişeydi onu görmek ona dokunmak bambaşka onu bırakıp eve gelemiyordum 2 sene olacak ama hala etkisinde yim

tatlım ihmal olmuş dr.ların senle ilgilenmesi lazın hiç demedilermi dikiş atalım acılma var rahim ağzı yetmezliğine benziyor sanki :26: sana kullanmam için ilaç vermediler mi??üzülme canım başın sağolsun.. rabbim hayırlısıyla yerini doldursun.. ama önce testler yaptır bide cok iyi dr bul bunlar için bize deneyimli doktorlar lazım biz sana yardımcı oluruz bizlerde meleklerimizi kaybetik ben civi civiyi söker diyorum ama önce dr bulman lazım hiç bir teşhisinde yok :26: nerde oturuyorsun??

inşallah inşallah rabbim sağa salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hep dua ediyorum bizim durumda olanlar o kadar içten dua ediyorum ki anlatamam

tatlım sen 3 kere mi kaybettin yaaa allah tekrar yaşatmasın rabbim sabır versinn benim kızımda 5 gün yaşadı küvezdeydi görünce daha zor oluyor hiç aklımdan cıkmıyor ama cannette olduğunu düşün en güzel yerde her kez onu seviyor cennet bahcesin de oynadığını düşün ileri bakman lazım önce kendin iyi olman lazım ki sonra tekrardan hamileliğin daha iyi gecsin stres bizim başımızın belası kendini toplaman lazım tatlım önce senin sağlığın

canımya ankarada oturuyorum evet çok tecrübeli bi dr ihtiyacım var şu an para biriktiriyorum 4. hamileliğimde hep yatacam bu kez birini tutacam bana baksın diye çok iyi dr vs olması gerekenin fazlasını yapacam hiç pes etmiyecem sizlerde pes etmeyim yemin ediyorum ki kızımdan sonra daha çok mücadeleci olmum

canım benim neler çekmişşin başın sagolsun rabbimin takdiri işte bende 2 oglumu kaybettim ama 2 hamileligimde belliydi senin hesap dikmedi durmucagı varsa durmaz dedi herşey yolundayken birden o karkunç gün geldi yavrum can çekişe çekişe öldü bundada dikiş attırdık ama korkuyorum dikişe ragmen gene tutmasada atarsa diye çünkü doktorum şöyle dedi biz bu rahimi diktik ama dedi rahim bebgi kabul etmezse dedi suyun gelir dogum başlar dedi bende dedim enfeksiyon olmasa genemi olur dedim malesef dedi yani dedim ben senin rahmini diktim bebk dogarsa bir daha anne alamıcakmıyım dedi malesef bu son şansın dediöyle birşey olursa ben ne yaparım nerelere giderim onun için çok aglıyorum kötü düşünmek istemiyorum ama ya gene canım yanarsa ben ne yaparımnefesin kesilir dünyam kararız ölürüm

ama bişey söyleyim mi gamzecim ömrümün en güzel 2 günüydühep benim bi bebeğim var diyordum o kadar mutluydum ki anlatamam kendimi toplamak istiyordum hep bi tek bende var bu sorun diyordum ama sizlerle arkadaşlarımın olduğunu bilmek beni rahatlattı çok teşşekkür ederim size

Allahhh sabır versin canımmm kaybının 3 olduğunu anlamamıştımm neden durmadı acaba kasılmaların 3.den sonra araştırıldımı başka bişey.Arkadaşım sen mutlaka sorunlu gebeliklerde uzman bir doktora gitt arada buraya yazan 06ee rumuzlu bir arkadaşımız var o iyi bir profösöre gidiyor adını hatırlayamadım ama bulmaya çalışırım ankadasın sanırım o arkadaşımızda ankaradaydı.İnşallah bu yaşadığın son üzüntü olur bundan sonra yüzün hep güler

tatlım benden sana küçük bi tavsiye eğer zamanın olursa konuyu baştan oku hatta geçmişte edamecrin isimli arkadaşımızın yaşadıkları sana benziyor, gerçi onun ikizleri serklaja rağmen durmamış sancıları başlamıştı. birde ankaradan yazan arkadaşlar vardı onlarda sana fikir olabilir

inşallah inşallah rabbim sağa salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hep dua ediyorum bizim durumda olanlar o kadar içten dua ediyorum ki anlatamam

bende derdimki hep allahım sırf bendemi var diye sitem ederdim sagolsun samyeli arkadaşım sayesinde buldum burayı iyikide vesile olmuş burayı bulmuşum çok mutluyum burda aşk var burda kardeşlik var burda herşey var birde unutmadan diyim burda sabahlar olmasın var ha ha ha

korkma rahat ol bak ben senin dönemlerinden geçtim biliyorum anlıyorum seni rahat ol demek benim için kolay ama senin için çok zor anlıyorum seni hep yat gerekirse tuvalete dahi kalkma gerçekten bak sadece yemek yemek için biraz doğrul inan bana bebeğini kucağına alacaksın sana yemin ediyorum ki bunları yaparsan bebeğini kucağına alacan allahın izniyle kaç haftalık hamilesin

gamzecim listemizi yeniden paylaşsan nasıl olur arkadaşımız yalnız olmadığını anlasın. bende ilk kaybettiğim günler sadece benim başıma geldiğini düşünüyordum

tatlım her zaman yanındayız ankarada cok iyi dr.lar var.. bende senin gibi hisediyorum.. yavrum var ama cennette rabbim orda kavuşmayı nasip etsin..cok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin.. keske hiçkimse bunları yaşamasa ama ne yapalım buda bizim sınavımızmış ...insanın kendi yavrusunda tatlı bir şey yokmuş rabbim sağlıkla meleklerin kardeşşlerini kavuşmayı nasip etsin

gamzecim listemizi yeniden paylaşsan nasıl olur arkadaşımız yalnız olmadığını anlasın. bende ilk kaybettiğim günler sadece benim başıma geldiğini düşünüyordum

biraz listeyi güncellemeyi düşünmüyorum ilerki zamanda yayınlarız olmaz mı :26: sizler ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…