Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

teşekkür ederim canım ya

Sakın vaz geçme aynen devam et arkadaşımm.Buldum arkadaşımızın yazdığı doktoru hacettepe sinan beksaç profmuş bir araştır istersen

15 hafta 4 günlük canım bir tuvalete kalkıyorum günde 3 litre içiyorum devamlı yatıyorum iş güç yapmıyorum sadece yemek için kalkıyorum iki lokma yiyorum hemen yerime yatıyorum çünkü ev umrumda degil 2 kere canım yandı bilirim acısını ben dogurdum ban sakat gözüyle baktılar ppanik atagım var deli gözüyle bakytılar bebegim öldü herkez gene olur diye teselli ettiler ama bir şeyi esgeçtiler evalt acısını nasıl yüregimden söküp atıcaklar yavrularımı hiç görmedim ilkini doktor göstermedi dedi görme sadece ayagının izini gördüm o yeti içimin parçalanmasına 2 oglumdda normal dogumu serviste yaptım kaynanam yanımdaydı bebegim canlıydı dedim anne bu canlımı banamı öyle geliyo kaynanam dediki yavrum can çekişiyo deyince bagırmısın ne olur canlı küve< getirin yaşatın oglumu yeterki canımdan ömür isteyin veririm dedim ama dinleyen kim şimdi kaynanama bazen bakıyorumya yüzüne o sahne geliyo karşıma yavrum can çekişiyo ah anasının bir tanesi canın acımışmıdır can verirken acaba çok merak ediyorum yavrum öldü ama beni benden aldı gitti dedinya bu kızım hiç bir şeye benzemiyo ,ilk oglumada çok üzüldüm ama bu varya bambaşka canımı yaktı halende aglarım aklıma geldikçe çok özlüyorum rabbim ne verirse hayırlı versin kıda olursa sevinirimde rabbim affetsin erkek olursa yavrularım yerine severim ah yavrum çok uzak yoldan geldin annecine neden 10 sene beni beklettin dicem iişşallah tek istedigim yavrun iyi olsun etlerim acısın inan umrumda degil kimseler kapımı açmasın yeterki layıkıyla taşiıyım yavrumu eşime canım bak bu sefer başardım bebgimiz demeyi nasip etsin yardan üstüme allahı var çok tıtriyo yaradan yüzümüzü güldürsün işşallah hiç aglatrmsın senin baskanın olmadımı hiç iş yaptınmı:26::26:

Yanlış anlaşılacak bak 38 haftan da gelmedi aman sabahlar olmasın ,Evet canım çok memnun benden gitme gitme diye şarkı söylüyor

ayy sorma anlatayım da gül biraz bu sabah acayip rüyalar gördüm zaten totom açıkta kaldı herhalde şimdiden sabahı akşamı iyi değerlendir bak yoksa sonra sende rüyanda göreceksin bizim gibi 38gelse diye bakarsın artık
ayyy yazık kız nasıl bırakıp gideceksin iyileştirdinmi :94:

sizlerle tanıştığıma sevindim hepimizi öpüyorum bebişlerinizide
gene gel yolla arkadaşlık kabul edeyim kusura bakma tadıdıklarımı kabul etmiyorum
Yanlış anlaşılacak bak 38 haftan da gelmedi aman sabahlar olmasın ,Evet canım çok memnun benden gitme gitme diye şarkı söylüyor

sabahlar olmasın istanbula ne zaman gelicen

Ay canımm ya hamileyken banada olmuştu utanıp kimseyede soramıyodum sonra yeni doğum yapmış bir arkadaşım vardı sordum ben ayıp rüyalar görüyorum diye .Onada oluyomuş hormalardan dedi bazı kadınların böle oluyomuş.İyi baktım iyileşti biraz :94::94::94::94::94::94: .Sabahlar olmasınn

allah seni ne yapmasın ne güldüm yazdıgına delü seni
bakın sabahlar olmasını beb buldum birgün yazışıyoruz filancayla bir sabahlar olmasın dedim patladı gitti
bende diyorum acayip rüyalar görüyorum meyerse totom açık kalmış
şekerim elindekinin kıymetini bil yoksa daha çok sabahlar olmasın diyemezsin ona göre

kızlar tetonpz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz :26: sizce erken doğumu başlatıyormu?? vurulan var mı acaba :44:

kızlar merhaba ben eve sonunda geldim 11 gün oldu annemlerdeydim, internete ve size yeni kavuşabildim. bu süreçte sizlerden pek haber alamadım ve hepinizi merak ettim . geçmişi okumaya çalıştım ,yeni isimler gelmiş herkese çok geçmiş olsun...
benimde dün serklajın 10. günü kontrolüm vardı herşey iyiydi,dr sürekli yatmana gerek yok dedi hoplama zıplama yeter dedi,yarın kayınvalidem gelecek birada öyle dinlenirim dedim,gene de doktorun dediğine bakmıycam ben, tabi mümkün olduğunca yatcam ..
bu arada dünde erkek dedi dr cinsiyeti için,daha önce erkek dediğinde çok küçüktü o yüzden yanılabilir demiştim içimde hala birkız umudu vardı,bideilk günden beri hep kız hissetmiştim, kaybettiğim kızımın yerinekoyup acımı hafifletcektim ama olmadı. birde şuna üzülüyorum oğlumu eğer sağlıkla kucağıma alırsam diycem ki: ne kolaymış serklsj dediğimizşey çok kolaymış hiç ağrım olmadı ,kısa sürdü, dr artık yatmanada gerek yok dedi, eeee o zaman bu dikişi kızımda attırsaydım 1 yaşına gelcekti şimdi,galiba benim bu pişmanlğım hiç geçmiycek.çok acı.

canım yeni haberim oldu çok üzgünüm, ama bizide birleştiren bu acılar değil mi zaten,hepsi çok acı hepsi çok zor ama bu erken dönemdeki kayıplar daha kabul edilebilir oluyor galiba bende yaşadım,sonuçta bu noktada senin elinden birşey gelmez ki.canım benim üzme artıkkendini.
birde bubazı dr ve hemşirelere bende gıcık oluyorum,kendilerini birşey sanıyorlar. benim kürtajımda da böyle oldu ne ilgilendiler ne birşey sordular ağrıdanöldüm de gelipbi ağrı kesici iğne yapmadılar,kürtaj onlar için ölesine bir şey,senin psikolojin hiç umurlarında olmyor. kardeşim bizde okuduk üni. bitirdik çalışıyoruz ama ne öğrenciye ne veliye öle davranmıyoruz,öğrenci anlamıyor defalarca anlatıyoruz tekrar ediyoruz,velileri asal tersleyemiyruz çocuğu ne kadar problemli olursa olsun kırmadan sorunu çözmeye çalışıyoruz.ben anlamıyorum böyle doktorlar ve hemşireleri ne sanıyorlarsa kendilerini...

gene gel yolla arkadaşlık kabul edeyim kusura bakma tadıdıklarımı kabul etmiyorum

sabahlar olmasın istanbula ne zaman gelicen

Evet canım sen buldun on numara oldu bayılıyorum bu lafa çok gülüyorumm ,senden çıkar zaten böle kelimeler Bizim sitenin tanerisin sen yaramaz cocuklar gibi .Ptesi akşam üstü istanbuldayım canımm.

kızlar tetonpz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz :26: sizce erken doğumu başlatıyormu?? vurulan var mı acaba :44:

Canımm onun vurulması gerekli bir aşı olduğunu biliyorumm ama doğumu tetikliyor mu yada başka bişey bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…