- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.441
allah seni ne yapmasın ne güldüm yazdıgına delü seni
bakın sabahlar olmasını beb buldumbirgün yazışıyoruz filancayla bir sabahlar olmasın dedim patladı gitti
bende diyorum acayip rüyalar görüyorum meyerse totom açık kalmış
şekerim elindekinin kıymetini bil yoksa daha çok sabahlar olmasın diyemezsin ona göre
Ay canımm ya hamileyken banada olmuştu utanıp kimseyede soramıyodumsonra yeni doğum yapmış bir arkadaşım vardı sordum ben ayıp rüyalar görüyorum diye .Onada oluyomuş hormalardan dedi bazı kadınların böle oluyomuş .İyi baktım iyileşti biraz :94::94::94::94::94::94: .Sabahlar olmasınn
kızlar merhaba ben eve sonunda geldim 11 gün oldu annemlerdeydim, internete ve size yeni kavuşabildim. bu süreçte sizlerden pek haber alamadım ve hepinizi merak ettim . geçmişi okumaya çalıştım ,yeni isimler gelmiş herkese çok geçmiş olsun...
benimde dün serklajın 10. günü kontrolüm vardı herşey iyiydi,dr sürekli yatmana gerek yok dedi hoplama zıplama yeter dedi,yarın kayınvalidem gelecek birada öyle dinlenirim dedim,gene de doktorun dediğine bakmıycam ben, tabi mümkün olduğunca yatcam ..
bu arada dünde erkek dedi dr cinsiyeti için,daha önce erkek dediğinde çok küçüktü o yüzden yanılabilir demiştim içimde hala birkız umudu vardı,bideilk günden beri hep kız hissetmiştim, kaybettiğim kızımın yerinekoyup acımı hafifletcektim ama olmadı. birde şuna üzülüyorum oğlumu eğer sağlıkla kucağıma alırsam diycem ki: ne kolaymış serklsj dediğimizşey çok kolaymış hiç ağrım olmadı ,kısa sürdü, dr artık yatmanada gerek yok dedi, eeee o zaman bu dikişi kızımda attırsaydım 1 yaşına gelcekti şimdi,galiba benim bu pişmanlğım hiç geçmiycek.çok acı.
kızlar merhaba ben eve sonunda geldim 11 gün oldu annemlerdeydim, internete ve size yeni kavuşabildim. bu süreçte sizlerden pek haber alamadım ve hepinizi merak ettim . geçmişi okumaya çalıştım ,yeni isimler gelmiş herkese çok geçmiş olsun...
benimde dün serklajın 10. günü kontrolüm vardı herşey iyiydi,dr sürekli yatmana gerek yok dedi hoplama zıplama yeter dedi,yarın kayınvalidem gelecek birada öyle dinlenirim dedim,gene de doktorun dediğine bakmıycam ben, tabi mümkün olduğunca yatcam ..
bu arada dünde erkek dedi dr cinsiyeti için,daha önce erkek dediğinde çok küçüktü o yüzden yanılabilir demiştim içimde hala birkız umudu vardı,bideilk günden beri hep kız hissetmiştim, kaybettiğim kızımın yerinekoyup acımı hafifletcektim ama olmadı. birde şuna üzülüyorum oğlumu eğer sağlıkla kucağıma alırsam diycem ki: ne kolaymış serklsj dediğimizşey çok kolaymış hiç ağrım olmadı ,kısa sürdü, dr artık yatmanada gerek yok dedi, eeee o zaman bu dikişi kızımda attırsaydım 1 yaşına gelcekti şimdi,galiba benim bu pişmanlğım hiç geçmiycek.çok acı.
canım yeni haberim oldu çok üzgünüm, ama bizide birleştiren bu acılar değil mi zaten,hepsi çok acı hepsi çok zor ama bu erken dönemdeki kayıplar daha kabul edilebilir oluyor galiba bende yaşadım,sonuçta bu noktada senin elinden birşey gelmez ki.canım benim üzme artıkkendini.
birde bubazı dr ve hemşirelere bende gıcık oluyorum,kendilerini birşey sanıyorlar. benim kürtajımda da böyle oldu ne ilgilendiler ne birşey sordular ağrıdanöldüm de gelipbi ağrı kesici iğne yapmadılar,kürtaj onlar için ölesine bir şey,senin psikolojin hiç umurlarında olmyor. kardeşim bizde okuduk üni. bitirdik çalışıyoruz ama ne öğrenciye ne veliye öle davranmıyoruz,öğrenci anlamıyor defalarca anlatıyoruz tekrar ediyoruz,velileri asal tersleyemiyruz çocuğu ne kadar problemli olursa olsun kırmadan sorunu çözmeye çalışıyoruz.ben anlamıyorum böyle doktorlar ve hemşireleri ne sanıyorlarsa kendilerini...
canım ben 4 doz vurdurdum 5 dozum kalmıştı onuda 23 subatta vurdırıcaktım hamile oldugumu ögrendimkızlar tetonpz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz :26: sizce erken doğumu başlatıyormu?? vurulan var mı acaba :44:
hoş geldin bebem görüşmeyeli ne var ne yok yav benim doktordamı anormallik var bana devamlı yat dedi yoksa ben rikslimiyim anlsmadı gittikızlar merhaba ben eve sonunda geldim 11 gün oldu annemlerdeydim, internete ve size yeni kavuşabildim. bu süreçte sizlerden pek haber alamadım ve hepinizi merak ettim . geçmişi okumaya çalıştım ,yeni isimler gelmiş herkese çok geçmiş olsun...
canım yeni haberim oldu çok üzgünüm, ama bizide birleştiren bu acılar değil mi zaten,hepsi çok acı hepsi çok zor ama bu erken dönemdeki kayıplar daha kabul edilebilir oluyor galiba bende yaşadım,sonuçta bu noktada senin elinden birşey gelmez ki.canım benim üzme artıkkendini.
birde bubazı dr ve hemşirelere bende gıcık oluyorum,kendilerini birşey sanıyorlar. benim kürtajımda da böyle oldu ne ilgilendiler ne birşey sordular ağrıdanöldüm de gelipbi ağrı kesici iğne yapmadılar,kürtaj onlar için ölesine bir şey,senin psikolojin hiç umurlarında olmyor. kardeşim bizde okuduk üni. bitirdik çalışıyoruz ama ne öğrenciye ne veliye öle davranmıyoruz,öğrenci anlamıyor defalarca anlatıyoruz tekrar ediyoruz,velileri asal tersleyemiyruz çocuğu ne kadar problemli olursa olsun kırmadan sorunu çözmeye çalışıyoruz.ben anlamıyorum böyle doktorlar ve hemşireleri ne sanıyorlarsa kendilerini...
ay hala etkisindeyim vallahi karabasan gibiydi uyanamıyorumda sabah sabah korktum yani:18::18: bu güne kadarda hiç aklıma bile gelmiyordu sadece burda şakalşıyorduk meğer çaktırmadan g,irmiş beynimene hormonmuş bunlarda herşeyde onların etkisi var
ooo sabahlar olmasın heenasıl bırakıp gideceksin kocişini gözü yaşlı kalacak burda
kız ayıp görme öyle rüya bebnin ahlakını bozucan hesakın bak ister inanın ister inanmayın rahimi uyarıyomuş öyle rüyalar öyle duymuştum rüyamı görüyosun uyan uyuma daha 38 haftaya çok var
ay hala etkisindeyim vallahi karabasan gibiydi uyanamıyorumda sabah sabah korktum yani:18::18: bu güne kadarda hiç aklıma bile gelmiyordu sadece burda şakalşıyorduk meğer çaktırmadan g,irmiş beynimene hormonmuş bunlarda herşeyde onların etkisi var
ooo sabahlar olmasın heenasıl bırakıp gideceksin kocişini gözü yaşlı kalacak burda
ne yapayım canım bende isteyerek görmedimki dediğim gibi aklımda bile yoktu. söyleye söyleye burda soktunuz aklıma şimdi nasıl unutayım
Ayy her gidişime bende çok üzülüyorumm1 yılı geçti böle yaa gidince yanlızlığa alışıyorumm sonra buraya gelince kocişe alışıyorumm duygularım bile ne yapacağını şasırdı .Dün kocişe dedimm ben bebek istiyorumm artıkk:26::26::26: hazirandan sonra sabahlar olmasına başlasak mı . yok dedi yaaa o da alışmış benim önceki fikrime Eylülde başlayalım diyo:113::113::113: neyse ben tuttursam olurda ben yanında olmak istiyorum bu sefer dedi içine oturmuş geçen sefer onunda telefonda ağlamamı unutamıyomuş.Hala sen arayınca korkuyorum başına bişey mi geldi diye adamda travma yaratmışım
öfff yaaa ikide bir yine bi reklam çıkıyo sayfanın göbeğinde sinir oldum
canım benim yaa kolay değil yaşadıklarımız eşlerimizde çok etkileniyor tabi. ama konuşmaya başlamışsınız artık güzel bence bilmiyorum ama konu açılınca bir defa dile gelince helede sen heveslendiysen beklemek zor oluyor hatta bizim gibi beklenmiyor salıveriyorsun
birde aklıma geldi sen eylül diyorsunda korktuğun gibi ilk denemede olacakmı, hazirandan sonra başlasan temmuzda kalsan eylüle kadar küçük olur daha ilk aylarda çalışanlarda var biliyorsun. neyse böyle diyerek ve bu günlerinde etisiyle heveslenmene neden oluyorumdur belki sizde düşünmüşsünüzdür bunları hayırlısı canım
aaaaaaa kuru iftira vallahi bütün suç regretedene yapayım canım bende isteyerek görmedimki dediğim gibi aklımda bile yoktu. söyleye söyleye burda soktunuz aklıma şimdi nasıl unutayım
Ayy her gidişime bende çok üzülüyorumm1 yılı geçti böle yaa gidince yanlızlığa alışıyorumm sonra buraya gelince kocişe alışıyorumm duygularım bile ne yapacağını şasırdı .Dün kocişe dedimm ben bebek istiyorumm artıkk:26::26::26: hazirandan sonra sabahlar olmasına başlasak mı . yok dedi yaaa o da alışmış benim önceki fikrime Eylülde başlayalım diyo:113::113::113: neyse ben tuttursam olurda ben yanında olmak istiyorum bu sefer dedi içine oturmuş geçen sefer onunda telefonda ağlamamı unutamıyomuş.Hala sen arayınca korkuyorum başına bişey mi geldi diye adamda travma yaratmışım
iyi olmana çok sevindim. banada dr sürekli yatmana gerek yok dedi ama bende genelde yatıyorum. erkekin hayırlı olsun canım. eğer dediğin gibi oğlunu kucağına aldığında o sözleri söylersen belki bir daha düşünebilirsin ve belki kız olur.. bende senin gibi hissediyorum kaybettiğim kızdı buda kız olsun istiyorum şimdilik kendimi 2li test sonucumla avutuyorum önemli olan sağlıkla dünyalara gelmeleri ama içimizden geçiyor işte
tabi ki canım önce sağlıklısı,evet artık bol bol yazışırız,raporluyun da zaten artık,kayınvalidem olcek yanımda ama yazarım heralde.Canım hoş geldinn hep böle gider inşallahh.Oğluşun hayırlı olsunn evet insan kaybettii bebeği istiyor bende de var o birdaha hamile kaldığımda erkek olsun istiyorumm ama sağlıkla alaım kucağımıza önemli olan bu.Artık sık sık girer yazarsın fırsat buldukça
hoş geldin bebem görüşmeyeli ne var ne yok yav benim doktordamı anormallik var bana devamlı yat dedi yoksa ben rikslimiyim anlsmadı gitti
iyi olmana çok sevindim. banada dr sürekli yatmana gerek yok dedi ama bende genelde yatıyorum. erkekin hayırlı olsun canım. eğer dediğin gibi oğlunu kucağına aldığında o sözleri söylersen belki bir daha düşünebilirsin ve belki kız olur.. bende senin gibi hissediyorum kaybettiğim kızdı buda kız olsun istiyorum şimdilik kendimi 2li test sonucumla avutuyorum önemli olan sağlıkla dünyalara gelmeleri ama içimizden geçiyor işte
aaaaaaa kuru iftira vallahi bütün suç regretede
kız okadr güzel bir bayanmışsın adamın aklını başından almışın he
canım yok bidaha büyük konuşmayayım ama baksana oğluma bi kardeş yapayım dedim 3 senedir sürekli hamileyim,artık dalga geçiyorum kendimle insanlar 9 ayda, tavuklar 21 günde doğuruyor, ben 3 yılda kimbillir ne doğurcam diye.
bir daha zor artık,baksana çektiğinmiz sıkıntılara.
hem iki erkek üç erkekten iyidir...::)))
tekrar hamile kalmayı düşünüyorum 2 sene olacak kızımı kaybedeli lütfen cevap verin
canım seninkinin cinsiyeti belli değil mi daha?
tabi ki canım önce sağlıklısı,evet artık bol bol yazışırız,raporluyun da zaten artık,kayınvalidem olcek yanımda ama yazarım heralde.
hoşbulduk canım senin oğlan napıyor,artık arkadaş olurlar bizimkiler.
bu yatma işini bende anlamadım valla birönceki hamileliğmde aynı drbana rahim artık çok gevşemiş 3. kez çok zor dedi sürekli yatıcan banyo wcdışında kakmıycan kesinlikle heyet yazıcaz çalışamazsın ded ama o 8 haftalık karnımda öldü. şimdi aynı dr sürekli yatmana gerek yok normal hayatına devam edebilirsin diyo heyet raporunu bile vermek istemedi çalışabilirsin diye, zor aldım valla.
bende bi ara geçmişi okuycam dikiş olupta erken doğum yapanlara bi bakcam.
Canımm yaa bilemiyorum kii geçen sefer aynı mantıkla bi sefer oldu hemen hamile kaldımm.Ya yine öle olursa pat diye, tabi olmama ihtimalide var hiç bir sorunu olmayan bir kadının ilk seferde hamile kalma ihtimali % 20-25 miş.Geçen bunu tutturduk ama hiç düşünmedim hamilemiyim deilmiyi aklıma bile gelmedi bi baktım hamişim şimdi düşünüyorum ya hemen olmaz o nedenle belki :26::26::26:.Amann hayırlısı neyse o olsun ben hazirran temmuz gibi folic e başlayım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?