Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
inanırım zaten güzelsin hamileykemde afet olursun yavrum benim

canım bende yazıyorum oraya senle hiç denk gelmedik nedenki acabases ver kız oraya gelince bu arda kaynanan ne kadr yanında kalıcak

inanırım zaten güzelsin hamileykemde afet olursun yavrum benim

canım bende yazıyorum oraya senle hiç denk gelmedik nedenki acabases ver kız oraya gelince bu arda kaynanan ne kadr yanında kalıcak

Canım ben orayı hep okuyorum ama hiç yazmıyorum, yanımda annem var, kaynanam değil, oda ayın 19 unda gidebilir

herkese yine uzun aradan sonra merhaba
İnşallah herkes iyidir..moral olsun diye güzel havadislerle uğradım..
yarın Allah ın izniyle 27 haftamız bitiyor..salı dr kontrolümüz vardı rahim boyum 4.5cm..çok sevindim..ilk kızımda bu dönemleri 2cm lerle hiç kalkmadan yatarak geçirmiştim..bunda hafta sonları geziyorum..hafta içi evde ufak,basit işlerimi yapıyorum..

Canım ne güzel, Allah nazardan saklasın, benim ilk hedefin 28. hafta, sen benim ilk hedefime yetişmişsin, Allah tamamına erdirsin...

Ne güzel bir haber... Allah tamamına erdirsin...

Bu hafta sonu geliyor musunuz Antep'e? Bugün yağmur yağdı, inşallah yarın yağmur yağmaz.

Canım 20 Mayıs'ta gezi... Haftaya...

Bu arada geçen haftalarda Minimini diye bir arkadaş vardı kendi 900 gram doğmuş, şimdi ilk hamileliğiydi ve araştırarak kendinde kısalma olduğunu farketmiş ve dikiş attırmıştı. Yazmadı bir daha niye acaba?:26:

kızlar tetonpz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz :26: sizce erken doğumu başlatıyormu?? vurulan var mı acaba :44:

canım tetanoz aşısı toplam 5 doz yapılıyor.1.doz yapılıyor.1.dozdan 1ay sonra 2.doz yapılır.2.dozdan 6 ay sonra 3.doz,3.dozdan 1yıl sonra 4.doz ve4.dozdan 1yıl sonrada 5.doz yapılıyor.ilk gebelikte 2 doz tetanoz yapılır.hamileliğin 5.ve 6.ayında.bunlardan sonra diğer dozları yaptırmadıysanız 2.gebeliğinizde tek doz(yani 3.doz oluyor)tetanoz aşısı yapılır. ben 5 dozu tamamlamıştım 4yıl oldu dr.ada sordum tekrar 1 doz daha yaptırayım mı diye gerek yok dedi.5 doz tetanoz aşısını tamamlayanlarda doğurganlıkları boyunca tetanoz aşısına gerek kalmıyor.tetanoz aşısı doğumda aletlerden bulaşacak mikropları önlüyor yani bizim için gebeliğimizde gerekli.erken doğuma sebep olacağını sanmıyorum.dr.yaptır deseydi ben yaptırıcaktım.

canım seninkinin cinsiyeti belli değil mi daha?

tabi ki canım önce sağlıklısı,evet artık bol bol yazışırız,raporluyun da zaten artık,kayınvalidem olcek yanımda ama yazarım heralde.

benim henüz belli değil canım seninle aramızda 1-2gün vardı benimde bellidir de dr'um çok ketum her gittiğimde sormama rağmen söylemiyor 31mayısda kontrolümüz var ozamn öğreniriz artık ozmana kadar doğruluğuna inanmasamda 2li test sonucuna göre kız diyerek avutuyorum kendimi
haklısın 2erkek yeterli bende eğer erkek olursa bu 2.de şansımı deniycem kız niyetiyle olmasada kardeş niyetiyle 2.istiyorum benim gibi tek çocuk olmasın
canım artık evdesin bol bol yaz birde çizelge yap unutuyorum kaç haftlık olduğunu sonra aynı olduğumuzdan kendimden hatırlıyorum

Canımm ben bebeği kaybettiğim gün evde yanlızdım konduramadığım için kimseye haber vermeden hastaneye gittim.Doktor doğum yapıyorsunuz deyince çıldırdım ben hemşireden telefonumu istedim doktor bana verin ben konuşayım dedi o eşimle konuşuyor ben arkadan fon yapıyorum çığlıklarımla .Sonra eşim beni vermelerini istedi beni sakinleştirmeye çalışıyo ama oda ağlıyo telefonda işte bu olay adamda travma yarattı canım Hamileliğmde ayrı olmayı istemiyor

kızlar duru gelmedi :18: nts ye bağlanıcaktı :26:

Ayaklandı ya duru eve girmek istemiyo canı gezip geziip duruyo gelir birazdan böle ay parçası gibi

kızlar tetonpz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz :26: sizce erken doğumu başlatıyormu?? vurulan var mı acaba :44:

anammm canlarımı merakta bırakmışızzz iyiyim panik yok iş yerinden arkadaşlar var kızlar gelirim ama nezaman gitçekler bilmiyorum öptükkk

tubaacığım kent hastanesinde dr.un muayene ücreti ne kadar biliyormusun.senin özel sigortan var sanırım.

evet canım özel sigortam var şimdiye kadar da onu kullandım ama 2500e serklaj yapılınca limitim bitti bundan sonra ücretli gidicem.150diye biliyorum namık hoca prof onun daha yüksek oda sanırım 200
sen başka dr mu arıyorsun

Canım ben orayı hep okuyorum ama hiç yazmıyorum, yanımda annem var, kaynanam değil, oda ayın 19 unda gidebilir
iyi canım benimkide 10 gün kaldı gitti malesefartık kendi başımıza mücadele edicez ne yapcen

maşallah canım benim allah nazarlardan saklasın işşallah bizde görürüz işşallah o haftaları

evet canım izmire gelmeyi düşünüyorum.pazar kontrolüm var bakalım ne diyecek.benim buradaki dr. iyi güzelde hiç açıklama yapmıyor.sormayınca bişey söylemiyor soruncada niye soruyorsun tavrı var.riskli dediği için bu kontrolü bekledim.

anammm canlarımı merakta bırakmışızzz iyiyim panik yok iş yerinden arkadaşlar var kızlar gelirim ama nezaman gitçekler bilmiyorum öptükkk

kız bende merak ettim bende isterim gülücüköpücük banane biz burda hatun gitti diye dogurdu diye strese girelim hatun gezsin kusura bakma dayak kaçınılmazsa tadına bakıcaksıntamammı canım işte okadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…