- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.461
inanırım zaten güzelsin hamileykemde afet olursun yavrum benimÇok güzelim bakk aynı böle.Ama bide hamile halime bak ay gibi sölimde hamile çok güzel olcamm ay parçası gibi olcam bakalım ne diycekk .Mersin tarfında alımlı hoş bayanlara Çok gelgelli denir Hamiş olunca çok gelgelli olurum diyimm
Canım çok çok geçmiş olsun, yazını okurken çok üzüldüm, bizler de aynı senin gibi bebeklerimizi kaybetmiş insanlarız, bende 21+3 günlük kızımı erken doğumla kaybettim. Doğduğundaki ağlama sesi hep kulağımda, 2 gün yaşayabildi, hatta ilk gün bu bebek yaşamaz diye öylece bıraktılar kızımı, ertesi gün yaşadığını görünce küveze aldılar ama doğum yaptığım hastanenin şartları çok iyi değildi. 2 gün boyunca yanına gittim, onunla konuştum, küçük parmağımı minicik parmaklarıyla sıktı, pamuklara sarmışlardı bebeğimi, o yüzden ne zaman ''seni pamuklara sarar sarmalarım'' dözleri geçen şarkıyı dinlesem söylesem gözlerim dolar. Sanırım çok uzattım, sadece yalnız olmadığını bil istedim. Kızım 3 Ağustos 2010'da doğdu ve malesef 5 Ağuston 2010'da kaybettik. Ama aradan 5 ay geçtikten sonra yeniden hamile kaldım, dikiş attırdım ve büyük bir umutla bu bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. Bizim gibiler için korkular hiç bitmiyor, 2011 ekimde anne olacaklar topiğini okuyorum, oradaki annelerin haftasonları gezmeye çıktıklarını, işe gittiklerini,bebeklerine aldıklsrı kıyafetleri, oda takımlarını imrenerek inceliyorum, çünkü benim içinde ki korkuyla bebeğime bir şey almak çok zor, belki 30. haftalardan sonra ama yinede her şeye rağmen değer, korkularla da olsa sende denemelisin, inanmalısın..
inanırım zaten güzelsin hamileykemde afet olursun yavrum benim
canım bende yazıyorum oraya senle hiç denk gelmedik nedenki acabases ver kız oraya gelince bu arda kaynanan ne kadr yanında kalıcak
herkese yine uzun aradan sonra merhaba
İnşallah herkes iyidir..moral olsun diye güzel havadislerle uğradım..
yarın Allah ın izniyle 27 haftamız bitiyor..salı dr kontrolümüz vardı rahim boyum 4.5cm..çok sevindim..ilk kızımda bu dönemleri 2cm lerle hiç kalkmadan yatarak geçirmiştim..bunda hafta sonları geziyorum..hafta içi evde ufak,basit işlerimi yapıyorum..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...
Canım sen boşver başına gelmeyen anlamıyor bir bebek daha istemenden doğal bişey yok önemli olan senin düşündüğün,istediğin önemli olan doktorların ne dediği onlar sorun yok yapabilirsin diyolarsa devam canım vaz geçmek yok.Tayin konusunuda üzüldüm inşallah değişmez okulun bu konuları hiç anlamam ama müdürle falan konuşsan etkisi olur mu?.Doktoruna çerçeve yada güzel bir kalem alabilirsin belkii :26::26::26:.Öptüm canımm
Tubaaaahoş geldin canımmm
Evet anlamıyorlar okulda en yakın arkadaşım biler sen inançlı insansın bu sana bir uyarı bu kadar ısrarcı olma bence. Oğlunla avun dedi bugün resmen... Tayin işi de pazartesiye kadar tercih yapmalıymışım. Müdürlük iş değil malesef...
tatlım seni cok iyi anlıyorum... ben ilçede calışıyorum her gün gidip geldim sürekli tayin ,stedim ama torpili olan yaptı ben yerimde kaldımarkadaşım tayini oldu onun adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm kaç kere mazeret tayini istedim ama olmadı...bizim bakanlıkta öle kaç bebeğini kaybetmiş önemli değil ( hakkımızda hayırlısı olsun..
ben iyiyim allaha şükür.. az önce eşimin akrabaları geldi .. cay içtik gittiler...günah cıkardılar.. gelemiyoruz cocuklaı hasta olmuş geememişler cok üzülmüşler gelip gidememişler.. işte gel arada bize felanibide kayınvalden sana baksın diyorlar o boş biliyorlrda aram kötü :26: ağzımımıaradılar acaba :26: anlamadım
Sana da değişiklik olmuştur. Sen yine politik konuş canım...
çok teşekür ederim inanırmısınız şuan mutluluktan ağlıyorum 2 senedi çevremden tanıdıklarda hep arıyorum benim gibisorun yaşayanları en sonunda buldum çok mutluyum inanıyorum ki bana çok iyi gelecek
Ben de burayı ilk bulduğumda bunları hissetmiştim. Sana cevap yazmıştım görmedin sanırım...
3.süne hamile kalmadan önce iyice araştırdık bende eşimde kan verdi genetik test için hiç bişey çıkmadı sadece phtılaşma çıktı onun içinde iğne vereceklermiş neyse hatta rahim filmi çekindim ondada bişey çıkmadı en sonunda servikal yetmezliğe karar verdiler ve hamile kaldım 3. bebeğime 12 haftalıkken dikiş atıldı bu arda da clexsan ine vurunuyodum hergün ama kasılmalarım içinde magnezyum verdiler progesteran verdiler ama yine durmadı 23 haftalıkken dikişlerim alındı ve 24 hafta 5 günlükken de kızım dünyaya geldi kuveze aldılar 2 gün yaşadı neler neler çekmedim ki işte böyle şimdi ise son kızımın 2 gün boyumca yanındaydım ona çok alışmıştım onu çok özlüyorum bu ikl iki hamileliğe benzemiyordu bu bambaşka bişeydi onu görmek ona dokunmak bambaşka onu bırakıp eve gelemiyordum 2 sene olacak ama hala etkisinde yim
Canım gerçekten çok acı çekmişsin. Allah sabır versin. Yaz buraya acını paylaşırız. En son doğumunu ne zaman yaptın? Tüm tahlillerini yaptırdın mı? İyi bir doktor araştırıp dene bence canım... Ben de 25 haftalık oğlumu kaybettim 27 haziran 2010'da. Geçen salı da 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk bebeğimde de 8. haftalık düşmüştü. Şükürki bir oğlum var. Allah olmayan herkese nasip etsin...
biraz listeyi güncellemeyi düşünmüyorumilerki zamanda yayınlarız olmaz mı :26: sizler ne düşünüyorsunuz
Canım ben de yazacaktım canım iyi oldu konu açılmış. Canım ben yayınlamanıza alınmam canım. Kader böyleymiş. Cramerenin dediği gibi geçen seneki olay kadar yıkılmadım çok şükür kesenin içinde canlı olsaydı eminim üzülürdüm. Boş gebelik olması tek tesellim oldu. Beni şimdilik yazma. Şu genetik çıksın yazarsın canım...
kızlar merhaba ben eve sonunda geldim 11 gün oldu annemlerdeydim, internete ve size yeni kavuşabildim. bu süreçte sizlerden pek haber alamadım ve hepinizi merak ettim . geçmişi okumaya çalıştım ,yeni isimler gelmiş herkese çok geçmiş olsun...
benimde dün serklajın 10. günü kontrolüm vardı herşey iyiydi,dr sürekli yatmana gerek yok dedi hoplama zıplama yeter dedi,yarın kayınvalidem gelecek birada öyle dinlenirim dedim,gene de doktorun dediğine bakmıycam ben, tabi mümkün olduğunca yatcam ..
bu arada dünde erkek dedi dr cinsiyeti için,daha önce erkek dediğinde çok küçüktü o yüzden yanılabilir demiştim içimde hala birkız umudu vardı,bideilk günden beri hep kız hissetmiştim, kaybettiğim kızımın yerinekoyup acımı hafifletcektim ama olmadı. birde şuna üzülüyorum oğlumu eğer sağlıkla kucağıma alırsam diycem ki: ne kolaymış serklsj dediğimizşey çok kolaymış hiç ağrım olmadı ,kısa sürdü, dr artık yatmanada gerek yok dedi, eeee o zaman bu dikişi kızımda attırsaydım 1 yaşına gelcekti şimdi,galiba benim bu pişmanlğım hiç geçmiycek.çok acı.
canım yeni haberim oldu çok üzgünüm, ama bizide birleştiren bu acılar değil mi zaten,hepsi çok acı hepsi çok zor ama bu erken dönemdeki kayıplar daha kabul edilebilir oluyor galiba bende yaşadım,sonuçta bu noktada senin elinden birşey gelmez ki.canım benim üzme artıkkendini.
birde bubazı dr ve hemşirelere bende gıcık oluyorum,kendilerini birşey sanıyorlar. benim kürtajımda da böyle oldu ne ilgilendiler ne birşey sordular ağrıdanöldüm de gelipbi ağrı kesici iğne yapmadılar,kürtaj onlar için ölesine bir şey,senin psikolojin hiç umurlarında olmyor. kardeşim bizde okuduk üni. bitirdik çalışıyoruz ama ne öğrenciye ne veliye öle davranmıyoruz,öğrenci anlamıyor defalarca anlatıyoruz tekrar ediyoruz,velileri asal tersleyemiyruz çocuğu ne kadar problemli olursa olsun kırmadan sorunu çözmeye çalışıyoruz.ben anlamıyorum böyle doktorlar ve hemşireleri ne sanıyorlarsa kendilerini...
Hakılısın canım. Sağ ol desteğin için. Bu arada dediğin gibi küçük kayıplar büyük kayıplar yaşadıktan sonra daha az etkiliyor insanı. Bende kaybettiğim bebeğim erkek olmasına rağmen kız isteği var. Sanki yaşayan oğlumda da çok çektim diye acaba erkek bebekler olduğunda mı oluyor diye bir düşünce oluştu. Kız olursa sanki psikolojik olarak daha rahat geçiririm gibi geliyor...
bende 2 doz yaptırmıştım bunda yaptırsam mı acaba :26: eksik kalmıştı aşı kartımdakızlar yaptıran var mı?? yada bilgisi olan
Canım doktora ya da sağlık ocağına sor istersen...
Ayy her gidişime bende çok üzülüyorumm1 yılı geçti böle yaa gidince yanlızlığa alışıyorumm sonra buraya gelince kocişe alışıyorumm duygularım bile ne yapacağını şasırdı .Dün kocişe dedimm ben bebek istiyorumm artıkk:26::26::26: hazirandan sonra sabahlar olmasına başlasak mı . yok dedi yaaa o da alışmış benim önceki fikrime Eylülde başlayalım diyo:113::113::113: neyse ben tuttursam olurda ben yanında olmak istiyorum bu sefer dedi içine oturmuş geçen sefer onunda telefonda ağlamamı unutamıyomuş.Hala sen arayınca korkuyorum başına bişey mi geldi diye adamda travma yaratmışım
Canım niye ağlamıştın? Kaçırdım mı acaba o kısmı? Ayrılığı çeken bilir...
Bendeeeeeeeeeeeeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu kadar reklam olu muuuuuuuuu yaaaaaaaaaa heryer reklam yok dans yok o bu beyaz eşyaa yeterrr
Haklısın ya... Bu aralar iyice abarttılar.
canım yok bidaha büyük konuşmayayım ama baksana oğluma bi kardeş yapayım dedim 3 senedir sürekli hamileyim,artık dalga geçiyorum kendimle insanlar 9 ayda, tavuklar 21 günde doğuruyor, ben 3 yılda kimbillir ne doğurcam diye.
bir daha zor artık,baksana çektiğinmiz sıkıntılara.
hem iki erkek üç erkekten iyidir...::)))
Ben de sana benzedim canım...
Canım çok çok geçmiş olsun, yazını okurken çok üzüldüm, bizler de aynı senin gibi bebeklerimizi kaybetmiş insanlarız, bende 21+3 günlük kızımı erken doğumla kaybettim. Doğduğundaki ağlama sesi hep kulağımda, 2 gün yaşayabildi, hatta ilk gün bu bebek yaşamaz diye öylece bıraktılar kızımı, ertesi gün yaşadığını görünce küveze aldılar ama doğum yaptığım hastanenin şartları çok iyi değildi. 2 gün boyunca yanına gittim, onunla konuştum, küçük parmağımı minicik parmaklarıyla sıktı, pamuklara sarmışlardı bebeğimi, o yüzden ne zaman ''seni pamuklara sarar sarmalarım'' dözleri geçen şarkıyı dinlesem söylesem gözlerim dolar. Sanırım çok uzattım, sadece yalnız olmadığını bil istedim. Kızım 3 Ağustos 2010'da doğdu ve malesef 5 Ağuston 2010'da kaybettik. Ama aradan 5 ay geçtikten sonra yeniden hamile kaldım, dikiş attırdım ve büyük bir umutla bu bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. Bizim gibiler için korkular hiç bitmiyor, 2011 ekimde anne olacaklar topiğini okuyorum, oradaki annelerin haftasonları gezmeye çıktıklarını, işe gittiklerini,bebeklerine aldıklsrı kıyafetleri, oda takımlarını imrenerek inceliyorum, çünkü benim içinde ki korkuyla bebeğime bir şey almak çok zor, belki 30. haftalardan sonra ama yinede her şeye rağmen değer, korkularla da olsa sende denemelisin, inanmalısın..
Canım çok üzüldüm. Maşallah belki hemen koysalarmış yaşayacakmış. Doktorum bana 24 ten önce doğanlara hocaları müdahale etmeyin dediler demişti. İnşallah bu sefer başaracaksın...
Canım neden sen norm fazlası oluyorsun da başka arkadaşların olmuyor? Ben anlamadım...
Canım biz 8 kişiyiz. Norm 7 görünüyor. Halbuki benden sonra başlayan 3 kişi var göreve ama onlar puanı yüksek yerlerde çalışmışlar. Ben hep merkez olarak geçen yerlerde çalıştım...
yarın Allah ın izniyle 27 haftamız bitiyor..salı dr kontrolümüz vardı rahim boyum 4.5cm..çok sevindim..ilk kızımda bu dönemleri 2cm lerle hiç kalkmadan yatarak geçirmiştim..bunda hafta sonları geziyorum..hafta içi evde ufak,basit işlerimi yapıyorum..
Bu hafta sonu geliyor musunuz Antep'e? Bugün yağmur yağdı, inşallah yarın yağmur yağmaz.
kızlar tetonpz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz :26: sizce erken doğumu başlatıyormu?? vurulan var mı acaba :44:
Evet anlamıyorlar okulda en yakın arkadaşım biler sen inançlı insansın bu sana bir uyarı bu kadar ısrarcı olma bence. Oğlunla avun dedi bugün resmen... Tayin işi de pazartesiye kadar tercih yapmalıymışım. Müdürlük iş değil malesef...
Sana da değişiklik olmuştur. Sen yine politik konuş canım...
Ben de burayı ilk bulduğumda bunları hissetmiştim. Sana cevap yazmıştım görmedin sanırım...
Canım gerçekten çok acı çekmişsin. Allah sabır versin. Yaz buraya acını paylaşırız. En son doğumunu ne zaman yaptın? Tüm tahlillerini yaptırdın mı? İyi bir doktor araştırıp dene bence canım... Ben de 25 haftalık oğlumu kaybettim 27 haziran 2010'da. Geçen salı da 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk bebeğimde de 8. haftalık düşmüştü. Şükürki bir oğlum var. Allah olmayan herkese nasip etsin...
Canım ben de yazacaktım canım iyi oldu konu açılmış. Canım ben yayınlamanıza alınmam canım. Kader böyleymiş. Cramerenin dediği gibi geçen seneki olay kadar yıkılmadım çok şükür kesenin içinde canlı olsaydı eminim üzülürdüm. Boş gebelik olması tek tesellim oldu. Beni şimdilik yazma. Şu genetik çıksın yazarsın canım...
Hakılısın canım. Sağ ol desteğin için. Bu arada dediğin gibi küçük kayıplar büyük kayıplar yaşadıktan sonra daha az etkiliyor insanı. Bende kaybettiğim bebeğim erkek olmasına rağmen kız isteği var. Sanki yaşayan oğlumda da çok çektim diye acaba erkek bebekler olduğunda mı oluyor diye bir düşünce oluştu. Kız olursa sanki psikolojik olarak daha rahat geçiririm gibi geliyor...
Canım doktora ya da sağlık ocağına sor istersen...
Canım niye ağlamıştın? Kaçırdım mı acaba o kısmı? Ayrılığı çeken bilir...
Haklısın ya... Bu aralar iyice abarttılar.
Ben de sana benzedim canım...
Canım çok üzüldüm. Maşallah belki hemen koysalarmış yaşayacakmış. Doktorum bana 24 ten önce doğanlara hocaları müdahale etmeyin dediler demişti. İnşallah bu sefer başaracaksın...
Canım biz 8 kişiyiz. Norm 7 görünüyor. Halbuki benden sonra başlayan 3 kişi var göreve ama onlar puanı yüksek yerlerde çalışmışlar. Ben hep merkez olarak geçen yerlerde çalıştım...
Demek puanla ilgili oluyor, ben bilmiyordum bunu, yeni öğrendim... Gezinin 20 Mayısta olması güzel, o zaman kadar Antep iyice ısınır, hayvanat bahçesini benim yerimede gezin :))
canım seninkinin cinsiyeti belli değil mi daha?
tabi ki canım önce sağlıklısı,evet artık bol bol yazışırız,raporluyun da zaten artık,kayınvalidem olcek yanımda ama yazarım heralde.
canım yok bidaha büyük konuşmayayım ama baksana oğluma bi kardeş yapayım dedim 3 senedir sürekli hamileyim,artık dalga geçiyorum kendimle insanlar 9 ayda, tavuklar 21 günde doğuruyor, ben 3 yılda kimbillir ne doğurcam diye.
bir daha zor artık,baksana çektiğinmiz sıkıntılara.
hem iki erkek üç erkekten iyidir...::)))
kızlar duru gelmedi :18: nts ye bağlanıcaktı :26:
Ayaklandı ya duru eve girmek istemiyo canı gezip geziip duruyogelir birazdan böle ay parçası gibi
kızlar tetonpz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz :26: sizce erken doğumu başlatıyormu?? vurulan var mı acaba :44:
tubaacığım kent hastanesinde dr.un muayene ücreti ne kadar biliyormusun.senin özel sigortan var sanırım.
iyi canım benimkide 10 gün kaldı gitti malesefCanım ben orayı hep okuyorum ama hiç yazmıyorum, yanımda annem var, kaynanam değil, oda ayın 19 unda gidebilir
evet canım özel sigortam var şimdiye kadar da onu kullandım ama 2500e serklaj yapılınca limitim bitti bundan sonra ücretli gidicem.150diye biliyorum namık hoca prof onun daha yüksek oda sanırım 200
sen başka dr mu arıyorsun
anammm canlarımı merakta bırakmışızzz iyiyim panik yokiş yerinden arkadaşlar var kızlar gelirim ama nezaman gitçekler bilmiyorum öptükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?