- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.481
kızlar ben biraz çıkıyorummsonra yine gelirim
evet canım izmire gelmeyi düşünüyorum.pazar kontrolüm var bakalım ne diyecek.benim buradaki dr. iyi güzelde hiç açıklama yapmıyor.sormayınca bişey söylemiyor soruncada niye soruyorsun tavrı var.riskli dediği için bu kontrolü bekledim.
Ne güzel yazmışsın. 9 ay sonra şiir kitabını çıkarırırz...
Canım bir testten bahsetti fakültedeki asistan doktor. Ama sperm sayısı mıydı ki?:26:
Gerçekten zor ben evicap ve zinco içirdim keçiboynuzu pekmezi. Aman şimdi istemem onları bende ters etki yaptı diyor. Anlamadım gitti...
Yarın inşallah bu reklamı kaldırırlar.
Bu arada geçmiş olsuna gelenler oldu. Gittiler. Yarın görüşürüz mutfağı toplayayım...
Çıkıyorum yazdım tuba ve paşam istemiyomusunuz beni burda 2 niz birden beğenmişsizmizkızlar ben biraz çıkıyorummsonra yine gelirim
benide götür gittigin yereçok aglamaktanmı ney başım feci çatlıyo tansiyonum düşüm başım berbat
anladım canım haklısın insan her ayrıntıyı öğrenmek istiyor nefret ediyorum öyle tavır yapan doktorardan. bende bu konuya çok dikkat etmiştim dr seçerken. kendisi herşeyi anlatıyor sonra da ben aklıma takılan en küçük ayrıntıyı bile soruyorum sağolsun cevap veriyor, en küçük bişey olduğunda da hemen arıyorum gel bakalım için rahat etsin diyor öyle demesi bile beni rahatlatıyor eşim bazen para veriyorsun diye adamı sömürüyorsun diyorsorucam tabi niye ben ona okadar para veriyorum.
inşallah kontrolün iyi geçer canım. kontrol sonucuna göremi karar vereceksin
canım benim detaylıda 21 mayısta . verileri neler yapıldığını paylaşırmısın deneyim olur.Günaydın güzel hanımlar;
nasılsınız? Rabbim nasip ederse yarın saat 5 e detaylı ultrason için randevu aldım. Allah nasip ederde bebeğimi görürüm.
Cumanız mübarek olsun. Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...
erkekte sperm üretimi 3 ayda bir oluyor. sık aralıklarla ilişki spermin hızı ve sayısındaki değişimi etkiliyor. yapısında sorun olmaz. ben 5 yıllık evliyim. çocuk için hiç sık aralıklı ilişkiyi denemedim. neticesinde erkketen beklediğin bişi. ben yapamam yapamadım da. zaten sorunlu olan çifttik. sık ilişki diyen doktora ifrit oluyorum. akşam yorgun argın gelmişim yemek yyap ye, biraz dinelen zaten uykusu geliyor insanın. aklına o nasıl gelir.
Sağol canım evet oldu 18 haftalık ama rahım yetmezliğinden mi neden olduğu belli değil bırde bu tedavı surecı çok yıprandım oldumu olacakmı emrıyo toplandı geliştimi tuttumu bı suru bekleyış allah yardım etsın ısyan etmıyorum ama çok yıprandım yoruldum inş mükafatını alırız
Çıkıyorum yazdım tuba ve paşam istemiyomusunuz beni burda 2 niz birden beğenmişsizmiz
Gittiğim yerde bişey yok canım kociş geldi de az ilgileneyim diye çıktım şimdi o tv ben pc.Ne oldu canım yaa tansiyon niye düştü kim üzdü söle bana
b,zde aynıyız. eşim 5 yıllık üniden sevgilimdi. evlendik öyle mi söyle mi böyle mi derken 4 ay sonra askere gitti. 6 ay yoktu. geldi benim yük.lisas başaldı. işten sonra akşam 10*30 kadar hafta içi 4 gün ders sınav tez drken 3 yılda öyle geçti. aslında 7-8 aydır bu saatlerde evdeyim. eşimi uyanık anca görüyorum 5 yıldır. :) tutku değil de özlem ve sevgi var. sen geçenlerde utana sıkıla bi arkadaşa normal doğumdan sonra bi gelişme olduğunu yazmıştınya bende aynısı oldu. ne gerek var ya derken herşey değişti. :)Sağ olasın canım. Biz de sırf çocuk istediğimizde bu günaşırı işini deniyoruz. Evliliğimizin başından beri pek tutkulu bir çift olamadık zaten. Neden Onun doktorası, dil kursu benim yüksek lisans, okul, ev derken yorgunluk mu yapısal mı bilmem... Allah'a şükür ki çocuk istediğimiz de de çok beklemedik. Ama toplamda 4 hamilelik haberi almış oldum. 1. ve 4.sü 8. haftada sonlandı. 2. şükür 38 haftada doğdu. 3. de 25. haftada doğdu. Bakalım Mevla'm ne gösterecek bundan sonra. Bir kez daha yaşarsam diye çok korkuyorum ve sanki bir kez daha deneyemem artık diye düşünüyorum. Niye böyle oluyorum birinin önlemini alıyorum başka yerden patlak veriyor...
ah bilmiyorumki aglama krizleri geçiriyorum ben eskileri hatırladıkçaüzülmek istemiyorum artık üzüntülü şeylerde tazmıcam artık canım acıyo inan deminden beri hüngür hüngür aglıyorum sen yazmışsınta eskiye bakmamak lazım ileriyi görmek lazım diye okadr üzgünümki başım çatlıyo ben neden böyleyim gerçekten kendimden şüpheleniyorum gerçekten ben hastalıklımıyım diye eşim demin alışveriş etti dedim bakıyım huyum pazar poşetleriyle koymuyorum dolaba özel şeffaf poşet aldım onu kullanıyorum dedim yumurtaları yıka bana kızdı herşeye karışıyosun diye agırıma gidiyo canım eşime yük gibi olmak herşeye kızıyo hiç anlayış göstermiyo sanki eziyet ediyorum gibime geliyo kızınca sen hamele kal anlarsın çok agırıma gidiyo elim ayagım baglı birşey yapamıyorum bende mutlu olmak istiyorum bunun formülü varsa allah rızası için de yemek hazırladı şimdi yemek yicem neden insanlar benim deger verdigim gibi bana vermiyolarki anlamış degilim devamlı yatıyorum gocunmuyorum ama sabah topige giriyorum taş duvar kimsede gelmiyo sabahtan akşama kadr açık biri gelsede lak lak ediyim diyorum ama ne çare ben çok kötüyüm galiba kimseler beni sevmiyo yarına yemek yok eşim erken işe gidicek genemi kahvaltıya meyvaya talim neyse ben yemek yicem görüşürüz sonra
Paşammmmmmmm canım senin hormonlar tavan yapmış tatlım hamilelik hormonları seni normalden daha duygusal, hassas ve kırılgan yapmış.Hamilelik bir kadın için çok özel bir dönem ama bunun önemini anlayacak insan malesef çok fazla deilMutlu olmak için herşeyin dört dörtlük olmasını bekleme yıllardır herşeyini sen yapıyorsun bırak bu 9 ay da evin çok temiz olmasın dolabına pazar poşeti girsin hiçbirşey karnındakinden değerli deil yaptığın her sıkıntı stres seni geriyor vicudunu etkiliyor Lütfen kendine sürekli aman nasıl olursa olsun de, ben hamileliğimde aynı hataları yaptığım için çok iyi biliyorum ağlıyodum,üzülüyodum bağırıp çarıyordum nE OLDU olan bana oldu kimsenin içi benim gibi yanmadı yanamazda .Bırak eşin elinden geldiğince yapsın sende olduğu kadarını kabul et zorlayıp sinirini bozmaaa Lütfennnnnnnnnnnnn
ah bilmiyorumki aglama krizleri geçiriyorum ben eskileri hatırladıkçaüzülmek istemiyorum artık üzüntülü şeylerde tazmıcam artık canım acıyo inan deminden beri hüngür hüngür aglıyorum sen yazmışsınta eskiye bakmamak lazım ileriyi görmek lazım diye okadr üzgünümki başım çatlıyo ben neden böyleyim gerçekten kendimden şüpheleniyorum gerçekten ben hastalıklımıyım diye eşim demin alışveriş etti dedim bakıyım huyum pazar poşetleriyle koymuyorum dolaba özel şeffaf poşet aldım onu kullanıyorum dedim yumurtaları yıka bana kızdı herşeye karışıyosun diye agırıma gidiyo canım eşime yük gibi olmak herşeye kızıyo hiç anlayış göstermiyo sanki eziyet ediyorum gibime geliyo kızınca sen hamele kal anlarsın çok agırıma gidiyo elim ayagım baglı birşey yapamıyorum bende mutlu olmak istiyorum bunun formülü varsa allah rızası için de yemek hazırladı şimdi yemek yicem neden insanlar benim deger verdigim gibi bana vermiyolarki anlamış degilim devamlı yatıyorum gocunmuyorum ama sabah topige giriyorum taş duvar kimsede gelmiyo sabahtan akşama kadr açık biri gelsede lak lak ediyim diyorum ama ne çare ben çok kötüyüm galiba kimseler beni sevmiyo yarına yemek yok eşim erken işe gidicek genemi kahvaltıya meyvaya talim neyse ben yemek yicem görüşürüz sonra
Çok güzelim bakk aynı böle.Ama bide hamile halime bak ay gibi sölimde hamile çok güzel olcamm ay parçası gibi olcam bakalım ne diycekk .Mersin tarfında alımlı hoş bayanlara Çok gelgelli denir Hamiş olunca çok gelgelli olurum diyimm
inan haklısın biliyomusun aglarsa anam aglar derisi yalan aglar demişleristemediklerim geldi geçmiş olsuna birde diyolar bak birşey olursa ara geliriz sinirimi aynattılar inan evime gelmeselerdi vay halerine çok istedim biliyomusunuz ölen oglumda gelmediniz bunda eksik kalın demek çok isterdim kendimi zor tuttum eşim allah için elinde geleni yapıyoda ben yapmıyorum diyo ben yaparım aman yorulma üzülme dedi demin aglıyom ne oldu gene dedi dedim ne bilim bana bagırdınya dedim oda dediki iyiligini istemek suçsa ben suçluyum elalemin adamı gibi kötümü davranıyım sana onumu istiyosun hadi kalk işleri sen yap yemegide dedi ne çabuk unuttun dedi evin ortasında agladıgını dedi ben üzülmeni istemiyorum yavrumuzu bedeninde taşıyosun benim vazifem sana bakmak anamı ananı boşver gitsin biz bize yetyeriz üzülme artık dedi deminde sinirimden bagırdım sen paşay al mutfaga götür kıvırcıgın içine koy oda suluymuş bir oynamış dedim neye gülüyo oglumu sırıl sklam görünce şalterlerim attı elimde selpak saç kurutma makinesi kuruluyorum yavrumu dedi kendi istedi dedim oglan hasta olsun sorarım sana dedim aynı şu kelime sen dedi bebk olunca banada vermezsin dedim ne vercem şimdi paşaya yapan yavruma ne yapmaz paşada az degil bir kıvırcıkla cilveleşmesi var görsen 4 köşe olurdun gülmekten babasının oglu ne olcek anca işi gücü oynamada cilvede aman sabahlar olmasın bu arda paşa benim muhabet kusu annesi kurban olsun herşeyim o sevdigim birine bir şey olsa çıldırıyorum nedense bebgimi düşünemiyorum kaplan olur çıkarım herhalde
çok mikropsun ne nasıl keyfimi getiricegini biliyosun demin diyom bu kim vallahi korktum inanPaşamm bakkk ben yaşlanınca böyle olcamm süslüü
tatlım bak bende sana söle bi kaç günümü anlatayım da rahatlsın için. malum ben çalışıyorum. sabah erken kalkıp anca yatağı topluyorum açık kalmasın diye. dünden kalmış bulaşıkları makinaya atıyorum. kahvaltı için kendime bi tepsiye yumurta domates peynir zeytin koyuyorum. 10 dk bunları yiyip evden çıkmadan da 1 bardak süt içip kapıyı çekip çıkıyorum. yolda tum çukrları kasisleri ezberlemem sebebiyle yavaş yavaş araba kullanarak işe gidiyorum. işe gelmemle 400 personelin sorunu başlıyor. bunlara ilave teknik ve mekanik sorunlar. kimisi kocaya kaçmiş kimisini kocası dövmüş kimisi maaş kartını bankaya kaptırmış kimisinin maaşı yanlış hesaplanmış. bozulan parçalar çalışmayan makinalar gelen giden araç müşteri iş trafiği ki butun bunları min. hareket ederek yapmaya çalışıyorum. öğlen yemeği aklıma geliyorsa atıştırıyorum. tekrar aynı tempo. akşam 6 oluyor insanlar çıkmaya başlayınca bendetoplanıyorum aynı yolu yavaş yavaş geliyorum. eve geliyorum yemek yok. ben oturarrak o ayakta birşeyler hazırlamaya çalışıyoruz. ye sırt üstü yat.
bu zaman içinde kimsenin hamile olduğumu düşünerek anlayışlı olduğu, enerjimin azalacağını hesap ettiği eşimin bile gün içinde ne yapıyosun diye arayıp sorduğu yok. haline şükret. sessiz sessiz yat evinde. eşim alışveriş yapsada pazar poşetini koysa dolaba. yatağa.
hamilelik insanı yıpratıyor. bizler zaten sorunlu gebelik yaşayan insanlarız. ama etrafımızdaki herkes insan. hasta yada yatalağa bakmak ayrı bir sabır gerektiriyor. bence bizler kadar eşlerimizin de terapiye ihtiyacı var. hastaya 2,3 gün bakıyoruzda 3,4 gün kalksa artık sağlığına kavuşşa diyoruz. kolay değil adamlar 9 ay her gün sızlanıp duran orası burası ağrıyan tiplerle beraberler. onların doğası zaten sıkıntıya göre tasarlanmamış. bu nedenle böyle ufak tefek şeylere takılma. boşu boşuna sevgiyi tüketmeyelim dır dr yaparak. canın sıkıldıysa buraya yaz adama bir şey söleme. sen bize dök derdini olur mu fıstık?? onların da bizi taşıyabilme sabrı bir yere kadar.
canım sen mersin demisin yoksa?
Canım çok çok geçmiş olsun, yazını okurken çok üzüldüm, bizler de aynı senin gibi bebeklerimizi kaybetmiş insanlarız, bende 21+3 günlük kızımı erken doğumla kaybettim. Doğduğundaki ağlama sesi hep kulağımda, 2 gün yaşayabildi, hatta ilk gün bu bebek yaşamaz diye öylece bıraktılar kızımı, ertesi gün yaşadığını görünce küveze aldılar ama doğum yaptığım hastanenin şartları çok iyi değildi. 2 gün boyunca yanına gittim, onunla konuştum, küçük parmağımı minicik parmaklarıyla sıktı, pamuklara sarmışlardı bebeğimi, o yüzden ne zaman ''seni pamuklara sarar sarmalarım'' dözleri geçen şarkıyı dinlesem söylesem gözlerim dolar. Sanırım çok uzattım, sadece yalnız olmadığını bil istedim. Kızım 3 Ağustos 2010'da doğdu ve malesef 5 Ağuston 2010'da kaybettik. Ama aradan 5 ay geçtikten sonra yeniden hamile kaldım, dikiş attırdım ve büyük bir umutla bu bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. Bizim gibiler için korkular hiç bitmiyor, 2011 ekimde anne olacaklar topiğini okuyorum, oradaki annelerin haftasonları gezmeye çıktıklarını, işe gittiklerini,bebeklerine aldıklsrı kıyafetleri, oda takımlarını imrenerek inceliyorum, çünkü benim içinde ki korkuyla bebeğime bir şey almak çok zor, belki 30. haftalardan sonra ama yinede her şeye rağmen değer, korkularla da olsa sende denemelisin, inanmalısın..
anladım canım.bende mersin tarafındayımda ondan sordum ama ben ilçesindeyim.evet bu tarafının insanları çok hoş gerçekten.hele benim oldugum yerde şive süper...Yok canım istanbuldayım.Ama oraları çok iyi bilirim ailemin önceden yazlığı vardı orda yıllarca gittik geldik babam da o taraflardan.Şimdi artık uzak diye geçen sene sattı bizimkiler Ege tarafından aldılar.Ama çok komik anılarım vardır o yöreyle ilgili insanları çok eğlenceli gırgır şamatadır Mersine genelde mersin adana ve civar illerden insanlar gelir yazları çok gülerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?