- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.501
Paşammm canımmm hah işte böle ol heppp .Bebek bakımı tamam paşayla pratik yapılıyor .Canım senin koca yemek yapmasını biliyordu akşamdan sana yapsa bıraksa dolaba bir iki kap yemek sende sadece ısıtır yersin :26::26: olmaz mı??Ayrıca kocişin ne güzel demiş siz birbirinize yetersiniz boş verrrrrrrr Aman sabahlar olmasın .
Canım bak ben sana benimkini anlatayım biraz gül bizimki akşam eve geldi çekirdek istedi canım .Rica ettim alırmısın diye yok dediama dedim lütfen ben senden hiç bişey istemiyorum zaten hep uzaktayız istediğim sadece çekirdek Neyse bisüre sonra söylene sölene gitti üff puff hastayım falan filan Bu arada bizimki soğuk algınlığından ölüneceğini sananlardan .Neyse gitti bizimki yakında açık market yok arabayla gitti 15 dk sonra geldi elinde bi poşetle bir sürü şey almış ama içinde çekirdek yok gülermisin ağlarmısın sinir oldum bide markete kızıyo nasıl koymazlar diye...
çok mikropsun ne nasıl keyfimi getiricegini biliyosun demin diyom bu kim vallahi korktum inandedim olsa olsa buy benim aşkumun işi seviyorum seni kız allah razı olsun iyiki varsınız başınızı işirdim hakkınızı helal edin
Canım eşim bazen iş stresi çileden çıkıyo o dogru birşeyde bazen sinir oluyorum hayatta 5 şeye gelemem 1 yalana 2 bagırmaya 3 beni bekleten insana 4 uyuşuk insana birde sözünde durmayan insana sinir olurum kendimde semedigim özelikte çok merhametliyim çok sulu gözlüyüm hiç sevmedigimde çok kinciyim nuh demeden peygamber demem birde çok alınganım korkagımdaama bundan sonra dikkat edicem kendime kalkar yavaş yavaş karnımı doyururum çok şükür eşim herşeyi almış yemekleride düdüklüye attınmı tamam rabbim karnımdakini korusun dilerim rabbimden saglıklı evlatlara kavuşuruz kaynanamda adam olsaydı 2 gün geldi kalmadı geldi geleli yok oglum ne yapıyo yok yemek yedimi düşşalterler attı bende:95::95:dedim anne 24 yaşında kazık kadr adam yemekte var böyle yapıyosan hiç gelme dedim sesi çıkmadı
allah seni kız sinir olurum öylesine he sabahlar olmasın sende yapma ceza ona ne romantik adammış be bayıldım eşine işe yara bir şey varsa cebine koy getir gelince verirsin pasada pratik ama çok kakal velet heryer batıyo bez baglıcam yakında:82::82:
kız okadr dedim kime deyom ben bunuanladım canım.bende mersin tarafındayımda ondan sordum ama ben ilçesindeyim.evet bu tarafının insanları çok hoş gerçekten.hele benim oldugum yerde şive süper...
yaa kızlar az önce ço kduygulandım.oğlum diyo ki bana ''anne kardesimm olsunmu beniiiiimmm'' diyor.yanında bikaç kere konuşmuştuk unutmamış.içim bi tuhaf oldu.ama cesaretsiz ben dün akşam doğum kontrol hapına başladım yine.bu başka bi psikoloji yaaa...geç bi kayıptan sonra sağlıklı bi doğum yapmış olsada insan korkuyomuş..pko da ayrı bi dert zaten ooooff offff....halbuki dün dediydim burda ne güsel oluruna bırakıp,aman sabahlar olmasına devam etcem deyü
canım nasip olursa öyle yapıcam sonrada başıma kakış eder bir kavga etsem başlar laf söylenmeye benim sayende aldın kucagına dese kaynanam istememanlamayacak olana ders vermeye gerek yok. Eşin sana sen ona bi süre dayanarak gideceksin. Yani hergun 4 4 lük yemeğe geek yok.açlığı ekmeklede bastırısında sevgi yoksunluğu olmasın. üzme kendini de eşini de. Hepimiz zor şeyler yaşıyoruz.
pasada pratik ama çok kakal velet heryer batıyobez baglıcam yakında..... PAŞA ANLAMADIM NEYE BEZ BAĞLIYCAN YA
kız okadr dedim kime deyom ben bunuherşeyi oluruna bırak len sabahlar olmasın yap ne gam ne keder regrete sana yasak ama haberin olsun çekirdek yok sabahlar olmasın yok eve dönünce kıymetini bilir keşke der çekirdek alsaydım der ne çare
canım nasip olursa öyle yapıcam sonrada başıma kakış eder bir kavga etsem başlar laf söylenmeye benim sayende aldın kucagına dese kaynanam istememsalla gitsin çeke ite oly biter canım yaz geldi domates peynir badem geçinip gidicez kardeş kardeş
kız benim muhabbet kuşum var dur avatara koyduruyum eşime görün
anladım canım.bende mersin tarafındayımda ondan sordum ama ben ilçesindeyim.evet bu tarafının insanları çok hoş gerçekten.hele benim oldugum yerde şive süper...
yaa kızlar az önce ço kduygulandım.oğlum diyo ki bana ''anne kardesimm olsunmu beniiiiimmm'' diyor.yanında bikaç kere konuşmuştuk unutmamış.içim bi tuhaf oldu.ama cesaretsiz ben dün akşam doğum kontrol hapına başladım yine.bu başka bi psikoloji yaaa...geç bi kayıptan sonra sağlıklı bi doğum yapmış olsada insan korkuyomuş..pko da ayrı bi dert zaten ooooff offff....halbuki dün dediydim burda ne güsel oluruna bırakıp,aman sabahlar olmasına devam etcem deyü
allah seni kız sinir olurum öylesine he sabahlar olmasın sende yapma ceza ona ne romantik adammış be bayıldım eşine işe yara bir şey varsa cebine koy getir gelince verirsin pasada pratik ama çok kakal velet heryer batıyo bez baglıcam yakında:82::82:
canım öle diyosunda sende pko lusun anlarsın beni yine doğum kontrol hapını bırakınca düzensiz adet görürsem...sinirler tepemden inmiyo o zaman..vücudum şişiyo,dengem bozuluyooo:84:ama en iyi yanı o zaman sabahlar hiç olmicek işte oiyi bitekçünkü bu hapı kullanırken kaçacak yer arıyom.hiç içimden gelmiyo :78:
Canımm ben bebeği kaybettiğim gün evde yanlızdım konduramadığım için kimseye haber vermeden hastaneye gittim.Doktor doğum yapıyorsunuz deyince çıldırdım ben hemşireden telefonumu istedim doktor bana verin ben konuşayım dedi o eşimle konuşuyor ben arkadan fon yapıyorum çığlıklarımla.Sonra eşim beni vermelerini istedi beni sakinleştirmeye çalışıyo ama oda ağlıyo telefonda işte bu olay adamda travma yarattı canım Hamileliğmde ayrı olmayı istemiyor
canım öle diyosunda sende pko lusun anlarsın beni yine doğum kontrol hapını bırakınca düzensiz adet görürsem...sinirler tepemden inmiyo o zaman..vücudum şişiyo,dengem bozuluyooo:84:ama en iyi yanı o zaman sabahlar hiç olmicek işte oiyi bitekçünkü bu hapı kullanırken kaçacak yer arıyom.hiç içimden gelmiyo :78:
Moonna, sabahlar olmasın lafını paşam başlattı hatun zaten durup durup insanı çatlatıyor gülmekteneskiden yaramazlı vb cümleler kuruyordu şimdi bu ilk yazdı güle güle bir hal oldum.Şimdi akın akın yayılıyor Canım bana eskiden gittiğim doktor pko var ama pko bir yelpaze sen onun en başındasın kilona dikkat et hamile kalmanda sıkıntı olacağını düşünmüyorum neyse ben gerçekten bir seferde hamile kaldım bebeğimi kaybedince bir prof gittim o bana seninki pko deil her kist yapısı pko deildir deil dedi sende durum ne boyutta düzenli adet oluyormusun kıllanma kilo varmı? pko tam tespiti için mutlaka hormonal testler yapılması gerekiyormuş.Pko ayrıca ilk üç ay düşüklerine de sebep olurmuş..İstiyorsan korkma denemden ne olacağını bilemezsin ..
Canım sizde çok kötü günler geçirmişsiniz, inşallah istediğin zamanda hamile kalır ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.
ben ilk evlendiğimde bikadın doğumcuya gittim. Yumurtalıklarıma baktı ultrasonla. Ne bir test ne bir takip. Küt teshisi koydu pko diye. Ben 30 günde bir regli olurum. Tuhaf tüylenmelerim yoktur. Dayadı bana hapı. 1 ay 2 ay 3. Ay kullanmadım. Baska bir doktora gittim ne pko su dedi. Sadece çok fazla yumurta rezervim varmış o kadar.
Sizin pko teşhisiniz hormon kontrollerinizden sonra oldu dimi. Pko için en güzel yöntem doktor takibinde yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kuullanmak. Boşu boşuna yoma kafanı. Istediğin zaman git bir doktara yumurta takibi yaptır. çatlat yumurtnı eşinle beraber ol tamam.
çok süper bu sabahlar olmasın lafıpasam bi keşfetii sonra patladı gitti desene
Cnm benim pko teşhisi kesin.ilk evlendiğimse 1 yıl çocuk istemedim.doğum kontrol hapı kullandım.sonra dr a gittim .ve kaybettiğim ilk bebeğime evliliğimin3.yılında hamile kaldım.yumurtlama takibi ile.
Onu kaybettikten sonra şimdi hayatta olan bebeğim doğdu arada 22 ay var.
Fazla kilom yok.kıllanmada çok fazla değil.ama oğlumun doğumundan 6 ay sonra dr önerisi ile doğum kontrol hapına başladım.2.5 yıldır kullanıyorum.hem pko tedavisi için,hem koruma amaçlı.bu sayede adetim düzenli oluyor.ama yumurtlama takibine hemen cevap verebiliyorum yani durumum karışık biraz.
Yine hemen hamile kalamayabilirim ama doğum kontrol hapını bırakırsam bu kezde adetlerim düzensizleşiyor ve pko ilerliyor.ne yapıcamı şaşırdım anlıyacağın.
yok canım benim pislik olmuyo elimde ıslak mendil dolanıyom inan:87::87::87::87:ilahi sende. Sen buzdolabına pazar poşetini hijyen için koydurma evde kuş besle. çok elleme havyana ha. Ciddi söylüyorum bunu. Kedi köpek kuş vb. Hayvanarla munasebet hamilelikte iyi değil. Etrafı batırmıyo mu o. Yem falan dökmüyo mu sağa sola
maşşallahı var aynı anası gib tatlı şirin:86::86::86::86::86:Kuşun pek tatlı...
canım ben zaten 2 kere hamilelik yaşadım.yukarda yazdım hikayemi.pko teşhisim kesin.ilk bebeğimi 30.haftada erken doğumla kaybettim.
şimdi bi oğlum var 3 yaşında.ama ben ona kardeş düşünmeye başladım yavaştan.rahim ağzındaki sorun yüzünden cesaret edemiyorum.kara kara düşünüyorum şimdi.
çok süper bu sabahlar olmasın lafıpasam bi keşfetii sonra patladı gitti desene
cnm benim pko teşhisi kesin.ilk evlendiğimse 1 yıl çocuk istemedim.doğum kontrol hapı kullandım.sonra dr a gittim .ve kaybettiğim ilk bebeğime evliliğimin3.yılında hamile kaldım.yumurtlama takibi ile.
onu kaybettikten sonra şimdi hayatta olan bebeğim doğdu arada 22 ay var.
fazla kilom yok.kıllanmada çok fazla değil.ama oğlumun doğumundan 6 ay sonra dr önerisi ile doğum kontrol hapına başladım.2.5 yıldır kullanıyorum.hem pko tedavisi için,hem koruma amaçlı.bu sayede adetim düzenli oluyor.ama yumurtlama takibine hemen cevap verebiliyorum yani durumum karışık biraz.
yine hemen hamile kalamayabilirim ama doğum kontrol hapını bırakırsam bu kezde adetlerim düzensizleşiyor ve pko ilerliyor.ne yapıcamı şaşırdım anlıyacağın.
yumurtlayamıyomusun(yani oluşmuyor mu) yoksa yumurtan mı çatlamıyo . Ee kilo yok, kıl yok , acı ağrı var mı? 1,2 yıl hamile kalamamak sadece senden kaynaklanmayabilir ama. Ama
ne güzel doğumdan sonra düzelmiş demek.ama benim ne ilk dogumdan sonra nede 2 den sonra düzelmedi.hep düzensiz regl oldum.dr da en iyisi doğum kontrol hapı dedi onu verdi.canım dogum konturol hapı dogum yaptım kullanmadım hiç çünkü doktor dogum ettigin için gerekmiyo hormonlar düzenli dedi:87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?