- 29 Nisan 2010
- 3.716
- 3.304
- 698
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.521
yok canım benim pislik olmuyo elimde ıslak mendil dolanıyom inan:87::87::87::87:
maşşallahı var aynı anası gib tatlı şirin:86::86::86::86::86:
gel kız ben yumurtlatırım seni merak etme yumurtlamak istersen beni bulşaka degil gerçek diyom bak
he söle bakiyim hapı bırakınca lazım olur belki nası yumurtlicem ben yine karar verdiğimde bebişe
he söle bakiyim hapı bırakınca lazım olur belki nası yumurtlicem ben yine karar verdiğimde bebişe
sorma canımm altından kötü bişey çıkar .Ama pko için ibrahim şaraçoğlunun soğan kürü var onu bulur yazarım istersen
kendimi tavuk gibin hissettimbelki iyi bişe söler sölesin bakalım
soğan kürünü okudum canım denicem hapı bırakınca..çok faydasını görenler olmuş..regl düzeni için iyi diyolar bakalım.deneyip görces..
pasam yaz hadi nası yumurtlicamıda emeklerim boşa gitmesin
yumurtlama için önce bir adet bayan lazım birde erkek ama püf noktası eşi ürkütmemek lazım yani tabirimve kekligionunla önce olaya başkıcaz baktık olmadı senin yumurtalarını canlandırmak lazım onun için önce rüşver vericez yumurtalarına şöyle dicen canım yumurtalarım bak size çatlayın ne ciciler alıcam de bir dene bakalım kanıyolarmı olmadı sogan kürüyle maydonoz kürüne muhtacız onunlarla idare edicez olmadı yürüyüş spor yapıcaz stresten uzak durucaz olmadı yumurtalara yalvarıcez bak nasıl işe yarıyo yaranadımı en son çare onları dövücez ahanda böle çatlayın ulen emrediyorum dicen onlarda korkularından çatlıcek 9 ay 10 sonra nurtopu gibi bebeler olucek aynı bunun gibi şirin formül bu istersen dene tutmama şansı yok denendi onaylandı
NOT en önemli şey rabbimize yalvarıcez yaradan beni evlattan mahrum etme dicez yaradan sesini duyucak kulum bana çok yalvardım emek verdin eziyet çektin al kulum sana eli ayagı saglıklı evlatlar dicek işşallah sende her seferinde benim gibi yaradanına şükrediceksin benim gibi mutlu olucen
Canım,terapinin her türünü görmüştüm ama yumurtlatma terapisine ilk defa şahit oldum.Monna bir dene bakalım işe yarıyor mu
yumurtlama için önce bir adet bayan lazım birde erkek ama püf noktası eşi ürkütmemek lazım yani tabirimve kekligionunla önce olaya başkıcaz baktık olmadı senin yumurtalarını canlandırmak lazım onun için önce rüşver vericez yumurtalarına şöyle dicen canım yumurtalarım bak size çatlayın ne ciciler alıcam de bir dene bakalım kanıyolarmı olmadı sogan kürüyle maydonoz kürüne muhtacız onunlarla idare edicez olmadı yürüyüş spor yapıcaz stresten uzak durucaz olmadı yumurtalara yalvarıcez bak nasıl işe yarıyo yaranadımı en son çare onları dövücez ahanda böle çatlayın ulen emrediyorum dicen onlarda korkularından çatlıcek 9 ay 10 sonra nurtopu gibi bebeler olucek aynı bunun gibi şirin formül bu istersen dene tutmama şansı yok denendi onaylandı
NOT en önemli şey rabbimize yalvarıcez yaradan beni evlattan mahrum etme dicez yaradan sesini duyucak kulum bana çok yalvardım emek verdin eziyet çektin al kulum sana eli ayagı saglıklı evlatlar dicek işşallah sende her seferinde benim gibi yaradanına şükrediceksin benim gibi mutlu olucen
Canımm ben bebeği kaybettiğim gün evde yanlızdım konduramadığım için kimseye haber vermeden hastaneye gittim.Doktor doğum yapıyorsunuz deyince çıldırdım ben hemşireden telefonumu istedim doktor bana verin ben konuşayım dedi o eşimle konuşuyor ben arkadan fon yapıyorum çığlıklarımla.Sonra eşim beni vermelerini istedi beni sakinleştirmeye çalışıyo ama oda ağlıyo telefonda işte bu olay adamda travma yarattı canım Hamileliğmde ayrı olmayı istemiyor
anammm canlarımı merakta bırakmışızzz iyiyim panik yokiş yerinden arkadaşlar var kızlar gelirim ama nezaman gitçekler bilmiyorum öptükkk
ah bilmiyorumki aglama krizleri geçiriyorum ben eskileri hatırladıkçaüzülmek istemiyorum artık üzüntülü şeylerde tazmıcam artık canım acıyo inan deminden beri hüngür hüngür aglıyorum sen yazmışsınta eskiye bakmamak lazım ileriyi görmek lazım diye okadr üzgünümki başım çatlıyo ben neden böyleyim gerçekten kendimden şüpheleniyorum gerçekten ben hastalıklımıyım diye eşim demin alışveriş etti dedim bakıyım huyum pazar poşetleriyle koymuyorum dolaba özel şeffaf poşet aldım onu kullanıyorum dedim yumurtaları yıka bana kızdı herşeye karışıyosun diye agırıma gidiyo canım eşime yük gibi olmak herşeye kızıyo hiç anlayış göstermiyo sanki eziyet ediyorum gibime geliyo kızınca sen hamele kal anlarsın çok agırıma gidiyo elim ayagım baglı birşey yapamıyorum bende mutlu olmak istiyorum bunun formülü varsa allah rızası için de yemek hazırladı şimdi yemek yicem neden insanlar benim deger verdigim gibi bana vermiyolarki anlamış degilim devamlı yatıyorum gocunmuyorum ama sabah topige giriyorum taş duvar kimsede gelmiyo sabahtan akşama kadr açık biri gelsede lak lak ediyim diyorum ama ne çare ben çok kötüyüm galiba kimseler beni sevmiyo yarına yemek yok eşim erken işe gidicek genemi kahvaltıya meyvaya talim neyse ben yemek yicem görüşürüz sonra
b,zde aynıyız. eşim 5 yıllık üniden sevgilimdi. evlendik öyle mi söyle mi böyle mi derken 4 ay sonra askere gitti. 6 ay yoktu. geldi benim yük.lisas başaldı. işten sonra akşam 10*30 kadar hafta içi 4 gün ders sınav tez drken 3 yılda öyle geçti. aslında 7-8 aydır bu saatlerde evdeyim. eşimi uyanık anca görüyorum 5 yıldır. :) tutku değil de özlem ve sevgi var. sen geçenlerde utana sıkıla bi arkadaşa normal doğumdan sonra bi gelişme olduğunu yazmıştınya bende aynısı oldu. ne gerek var ya derken herşey değişti. :)
off ya.. kim geçmişini yazsaa aynı acı. sabırlar versin yaradanım. ÇOOOK GÜÇLÜ KADINLARIZ AMA ÇOOKKK. AFERİN HEPİMİZE. bizim o hafta sonları gezip tozan daha 4-5 aylık çocuklara birşeyler alıp verenlerden tek farkımız RİSKLERİMİZ değil, bizler çok daha güçlüyüz. TAŞIDIĞIMIZ YÜK ÇOK DAHA AĞIR.ÇÇÇOOOOOKKKKK
anladım canım.bende mersin tarafındayımda ondan sordum ama ben ilçesindeyim.evet bu tarafının insanları çok hoş gerçekten.hele benim oldugum yerde şive süper...
yaa kızlar az önce ço kduygulandım.oğlum diyo ki bana ''anne kardesimm olsunmu beniiiiimmm'' diyor.yanında bikaç kere konuşmuştuk unutmamış.içim bi tuhaf oldu.ama cesaretsiz ben dün akşam doğum kontrol hapına başladım yine.bu başka bi psikoloji yaaa...geç bi kayıptan sonra sağlıklı bi doğum yapmış olsada insan korkuyomuş..pko da ayrı bi dert zaten ooooff offff....halbuki dün dediydim burda ne güsel oluruna bırakıp,aman sabahlar olmasına devam etcem deyü
ilahi sende. Sen buzdolabına pazar poşetini hijyen için koydurma evde kuş besle. çok elleme havyana ha. Ciddi söylüyorum bunu. Kedi köpek kuş vb. Hayvanarla munasebet hamilelikte iyi değil. Etrafı batırmıyo mu o. Yem falan dökmüyo mu sağa sola
canım ben zaten 2 kere hamilelik yaşadım.yukarda yazdım hikayemi.pko teşhisim kesin.ilk bebeğimi 30.haftada erken doğumla kaybettim.
şimdi bi oğlum var 3 yaşında.ama ben ona kardeş düşünmeye başladım yavaştan.rahim ağzındaki sorun yüzünden cesaret edemiyorum.kara kara düşünüyorum şimdi.
Bende çıktım
ah canım ne kötü şeyler çıkıcek sen sevin yök var yoksa derdimde neyse anladın sen onisorma canımm altından kötü bişey çıkar .Ama pko için ibrahim şaraçoğlunun soğan kürü var onu bulur yazarım istersen
amin kardeşim amin tek temennim o inanırmısın eşin dün traş olmuş eve geldi nasılsın canım dedi sagolsun halımı hatrımı sorarsüpermişş...kekliği ürkütmemek lazım tabi haklısın soğan kürü,maydonoz kürü sonra yumurtalara dayak yazdım bunnarı kenara uygilicam bak bişe olursa seni bulurum ona göre haa
canım Allah tamamına erdirsin inşallah.burdaki herkesin iyi haberlerini okuruz.cennetteki meleklerimizin ömrünüde doğacak olanlara versin rabbim..
şimdi baktım içeri eşimle,oğlum sarılmış uyuyolar.Allah'ım dedim o kadar acı yaşadım ama sonunda sabrımın mükafatını verdin,şükürler olsun.inşallah hepiniz bu günleri yaşarsınız tüm kalbimle diliyorum bunu.kısmetimde varsa tabi isterim oğlumun bi kardeşi olsun ...kısmet...
hepinize iyi geceler kızlar.Allah'a emanet olun..
Özür dilerim canım seni üzdüm. Gerçekten biz bazen kendimizin çok etkilendiğini düşünüp eşlerimizin de travma yaşamış olabileceğini unutabiliyoruz. Ben de suyum geldiği gece evin içinde çığlık çığlığa daha çok küçük , Allah'ım ne olur doğmasın diye bağırıyordum. Eşim uzun bir süre çocuk istemedi. 7 ay kadar geçtikten sonra bir gece konuşunca altından benim çığlıklarımın hala kulaklarında yankılandığını söyledi. Bizim arabamız da yok burada taksi kültürü de yok. O gece 112 yi aradı ambulansla gittim... Bunlar bizim hayatımızda malesef unutamayacağımız kötü anılar olarak kalacak...
İyi olmana sevindim canım...
Canım üzme kendini. Bak benim eşime geçen haftalarda da kürtajdan sonra bile tam gelmeden önce (10 dak ) arıyor misafirle geliyor yemeğe. Rahmetli babası da öyleymiş. Bak dün gece kapmış yine gelmiş evde yemek var mı yok mu düşünmüyor iki ayağımı bir pabuca sokuyor. Çok konuştum konuşmak da kar etmiyor. Kendi misafirin olsa yapmazdın diyor... Ben de artık söylemiyorum ne bulursa yesinler. Hazırlıyorum son anda bazen bir şeyler...
Canım biz de çok ayrı kalmak zorunda kaldık. Yaklaşık 4 sene. Evet bende öyle olmuştu.
Canım bak ben sana benimkini anlatayım biraz gül bizimki akşam eve geldi çekirdek istedi canım .Rica ettim alırmısın diye yok dediama dedim lütfen ben senden hiç bişey istemiyorum zaten hep uzaktayız istediğim sadece çekirdek Neyse bisüre sonra söylene sölene gitti üff puff hastayım falan filan Bu arada bizimki soğuk algınlığından ölüneceğini sananlardan .Neyse gitti bizimki yakında açık market yok arabayla gitti 15 dk sonra geldi elinde bi poşetle bir sürü şey almış ama içinde çekirdek yok gülermisin ağlarmısın sinir oldum bide markete kızıyo nasıl koymazlar diye...
ahh pasam ahhh benim bebeğimi doğdugunda başka yere sevk ettiler.eşim gitti yanında arada 5 saat yol var.giderken küvezde eşimin parmağını tutmuş.2 gün yanındaydı.beni göndermedi dr.yeni doğumlu olunca arkalarından çok ağladım.sonra getirdiler.yıkadılar,namazını kılı pgötürdüler.içimdeki acıyı anlatamam.hala mezarına gidince çok ağlıyorum.babası mezar yaptırdı küçücük mezarı var oğlumuneşiminde çok canı yandı ama saolsun hep destek oldu bana.hele annemin bi lafı var 'sen daha çok doğurusun ama ben bi daha doğuramam dedi'sarıldık ağladık annemle hiç unutmam...sabah sabah muslukları açtım yine bi yandanda düşünüyorum buda bizim imtihanımızmış,insanlar kocaman evlatlarını kaybediyor,allah sabrını veriyor.rabbim yanımdak ievladıma ömür versin inşallah...
Sende çok üzülme geçmişi düşünüp.hiç unutmicaksın kaybettiğin bebişlerini ama inşallah yeni bebğin sağlıkla doğunca teselli bulucaksın benim gibi.onun mamasıydı,uykusuydu,sağlıgıydı derken daha az düşünüceksin inşallah canım benim..
ahh pasam ahhh benim bebeğimi doğdugunda başka yere sevk ettiler.eşim gitti yanında arada 5 saat yol var.giderken küvezde eşimin parmağını tutmuş.2 gün yanındaydı.beni göndermedi dr.yeni doğumlu olunca arkalarından çok ağladım.sonra getirdiler.yıkadılar,namazını kılı pgötürdüler.içimdeki acıyı anlatamam.hala mezarına gidince çok ağlıyorum.babası mezar yaptırdı küçücük mezarı var oğlumuneşiminde çok canı yandı ama saolsun hep destek oldu bana.hele annemin bi lafı var 'sen daha çok doğurusun ama ben bi daha doğuramam dedi'sarıldık ağladık annemle hiç unutmam...sabah sabah muslukları açtım yine bi yandanda düşünüyorum buda bizim imtihanımızmış,insanlar kocaman evlatlarını kaybediyor,allah sabrını veriyor.rabbim yanımdak ievladıma ömür versin inşallah...
Sende çok üzülme geçmişi düşünüp.hiç unutmicaksın kaybettiğin bebişlerini ama inşallah yeni bebğin sağlıkla doğunca teselli bulucaksın benim gibi.onun mamasıydı,uykusuydu,sağlıgıydı derken daha az düşünüceksin inşallah canım benim..
işşalah herşey istedigin gibi gider ne güzel bebgini görmeye gidicen işşallah güzel haberler verirsin geldiginde birde kaç tl verdim merak ettimgünaydın paşam,, hoş öğlen olmuş...ne günaydını dimi?
Nasılsın canım? Ağrın falan var mı hiç?
Saat 5 i iple çekiyorum, detaylı ultrasona gircez, allahın izniyle...
selam paşamm doğurmadım kız ama heran doğurabilirim3 kez oldu çamaşırımı ıslatçak kadar 1 tl büyüklüğü gibi düşün su gibi bişey geliyo sabahtan beri..devam ederse dr arıycam bakalım..annem yolda geliyo birazdan burda olur bende duşa falan girip hazırlığımı yaptım nolur nolmaz diye..buralardayım ama halılarım gelicek annemle siler süpürür yerleştiririz çok bakamayabilirim..siz ne çok konuşmuşsunuz dün kaçırdım hepsini..tetonoz aşısı konuşulmuş bende yaptırdım birde detaylı ultrasondan konuşulmuş renkli ultrason demek değil detaylı ultrason..22-24 haftalarda bebeğin herşeyine bakılan siyah beyaz usg nin adı detaylı..diğeri işin şov kısmı 4 boyutlu 3 boyutlu falan..aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişleeer,burası eminim onlarada iyi gelecektir..
evet canım eşim sabah işe giderken sağolsun uyandırıyor beni sonra uyuyamıyorum erkenciydim bugün ama yazdığını görmedim ben senin diğer topiğe gitmiştim o arada yazdın herhalde sonrada kimse olmadığı için çıktımtubacım bebikim hayırdır benim gibi uykumu tutmadıbebiş nasıl
durucuk ne yaptı acaba sesi bugün çıkmadı acaba dogurdumu hatundurucum bebikim girde bilelim iyi oldugunu kız
regretede halen güzellik uykusundadır kesin nereye uyuyosa kız regrete kalk çabuk getirtme beni yanına len
selam paşamm doğurmadım kız ama heran doğurabilirim3 kez oldu çamaşırımı ıslatçak kadar 1 tl büyüklüğü gibi düşün su gibi bişey geliyo sabahtan beri..devam ederse dr arıycam bakalım..annem yolda geliyo birazdan burda olur bende duşa falan girip hazırlığımı yaptım nolur nolmaz diye..buralardayım ama halılarım gelicek annemle siler süpürür yerleştiririz çok bakamayabilirim..siz ne çok konuşmuşsunuz dün kaçırdım hepsini..tetonoz aşısı konuşulmuş bende yaptırdım birde detaylı ultrasondan konuşulmuş renkli ultrason demek değil detaylı ultrason..22-24 haftalarda bebeğin herşeyine bakılan siyah beyaz usg nin adı detaylı..diğeri işin şov kısmı 4 boyutlu 3 boyutlu falan..aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişleeer,burası eminim onlarada iyi gelecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?