Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bende erken kalktım ne yapıyım yavrumun meyva saati geldi onu doyuruyorum annecin nasıl bu arada
kız bizm regrete nerde acaba sesi çıkmadı hatunun acaba sabahlar olmasınmı dedi dersingelsede az takılsam hatuna regrete kız sesime gel bak seni iki hamiş bekliyo burda yoksa yumurtlama takdigi verdim onumu uyguluyosun kızzzzzz

afiyet olsun size.
annem iyi biraz önce pazara gitti yalnızım şimdi
bence bugün regrete kocişiyle geziyor

hava okadar güzelki keşke bizde gezebilseydik eşlerimizleokadr çok özledimki eşimle dışarda bir şey yapmayı ne kadar şanslılar demi diger sorunsuz hamileler biz öylemiyiz anca doktor için dışarı çıkıyoruz okadarbebgimize cicilerde alamıyoz alışveriş bile yapamıyoruz 23 gelicekte paşa dışarı gidicek oda hastaneye işi bitiriyoruz direk eve sen tuba çok şanslısın en azından bakan var onuda geçtim canın sıkılmıyo eşim 3 gibi gelicem dedi 6 bulur diye telefon actı

evet canım keşke bizde normal olsak gezebilsek işlerimizi yapabilsek ama ne yapalım bebişlerimiz için katlanmamız gerekiyor dün akşam eşim ve kayınvalidemler süslendiler düğüne gittiler ben kaldım evde dediğin gibi anca doktor için çıkıyoruz dışarı

tatlım ben 2 toz yapılmıştı bana.. sonra hamile kalınca 3 doz kaldı. o zaman şimdi bir tane vurulucam :26: geriside hamilelikten sıonra vurulucam galiba.. dr ben yine sorayım bakalım ne diyecek..senin bebişin nerelerde kııldıyo benim ki halen kasıklarımda kımıldıyor

birbirimize yakın olsaydık inan adam bile aramazdık ne güzel olurdu demi hayali bile güzelevde kalmaya yatmaya gocunmuyorumda tek canım sıkılıyo kapımı açamlar açmaz oldular ondanda canım sıkılıyo

tatlım dr.unu ara galiba kızın geliyor ayy tatlım hayırlısıyla güzel haberlerle gel duaları seninle allaha emanet ol

birbirimize yakın olsaydık inan adam bile aramazdık ne güzel olurdu demi hayali bile güzelevde kalmaya yatmaya gocunmuyorumda tek canım sıkılıyo kapımı açamlar açmaz oldular ondanda canım sıkılıyo

boşver canım üzme kendini ihtiyacımız yok öylelerine.. evet güzel olurdu

hoş geldin canım 5 dozum kaldı benim 20 haftalıkken gelin vuralım dendi saglık ocagında doktora gidiyim bakıcez ne dicek:87::87::87:

slm kızlar Nasılsınız bugün :97: Paşam kuşun cok tatlı Benim zillim aklıma geldi

canım bir tane daha alsaydın iyi olmazmıyı ya benim karnım acıktı yemekte yok abur cubur yemekten bir hal oldu şimdi sıcak bir çay olsa sıcak bir çorba iyi olcekti bu böyle olmucek ben yemek yapıcam yarın iş başa düştü ne yapcenallah kimseye muhtaç etmesin işşallah ben bir tabak yapıyım geliyim yavaşça

slm kızlar nasılsınnız bakim sizleri hergün merak ediyorum nasıllar diye
slm tatlım ben iyiyim.. sen nasılsın :26:
benimde acıktı ne vat menüde bizde görümmcem göndermiş gel beraber yiyelim tatlım paylaşırız bugünlerde gecicek sabrın sonu selamettir :97:

slm tatlım ben iyiyim.. sen nasılsın :26:

benimde acıktı ne vat menüde bizde görümmcem göndermiş gel beraber yiyelim tatlım paylaşırız bugünlerde gecicek sabrın sonu selamettir :97:

iyiyim aman siz iyi olun biz şimdi kendi başımızın çaresine bakarız kızlar sizler nerelisiniz arkadaşın biri yazmış keşke yanyan da olsaydık diye valla ne iyi olurdu inan ki:81::81::81::81:

ah kızlar siz hamilesiniz kıyamam size anlıyorum sizi keşke ben yakınınızda olsaydım valla da billaha da gelirdim sizi yıkardım evinizi temizlerdim kendi ellerimle yedirirdim anlıyorum sizi rabbim güç kuvvet versin sabredim Allah yardımcınız olsun

sağol tatlım düşünmen yeterli rabim hepimizin yar ve yardımcısı olsun yani üst komşun iyi olucaktı ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…