Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
slm tatlım Ben iyiyim.. Sen nasılsın :26:

Benimde acıktı Ne vat menüde bizde görümmcem göndermiş gel beraber yiyelim tatlım Paylaşırız Bugünlerde gecicek sabrın sonu selamettir :97:

sagol allah razı olsun yemiş kadr oldum 2 domates 2 badem minik dogradım üstünede tel peyniri yidim 1 dilimde ekmekaz olsada doydum yemegin yerini tutmaz ama eşimi ardım karnım acıktı dedim yemek yapıcam sakın dedi sen az idare et dedi gelir birazdan gel birlikte yiyelim canım
Gurbetçi bebem hoş geldin

desteklerin için teşekkür ederim canım bende pes etmem asla pes edenede kızarım ama bana doktor 2 sene bekle dediği için bu zamana kadar durdum rahmim biraz toparlansın diye bu ara da ban ilk bebeğimi kaybettim 2. ciye 2 ay sonra hamile kaldım onuda kaybettim bu kezde 4 ay sonra kaybettim anlayacağın hiç sabretmedim

alah razı olsun düşünmen yeter benimde üst komsularım var ama nerde desem gelirlerde neden diyimbirde karsı dairemde amcamın karısı var biliyo devamlı yatıgımı ama nerde ben olsam vallahi yapardım iş güç yemek ama malesef benim gibi olan yokarkadaşıma raslıyorum facede demiyoki ne yapıyosun herşey yolundamı geliyimi nerdeaman gelmesinlerde demek gerekmiyo gelmeleri gerekiyo demi en azından başımıza kalkış etmezlergamzecim dedigin gibi bugünlerde geçer:87::87::87:

yok kuşum yooooooooooook doğurmadım devam etmedi su gibi şey..deli gibi temizlik yaptık annemle belim ağrıdı uzandım biraz sizlere haber verim dedim benden cacık olmaz p.tesi yi bekliycez anacım

demek daha günü varr :26: onun saati belli tatlım gelsin ben görürüm cacığı ee sen suyum geliyo dedin :26: akıntımıydı yoksa bak dr sor tatlım geliyoo geliyooo :118:

İlahi Regrete, güldürdün beni... Seni çok seviyorum. Sen bizim terapistimiz oldun. Allah tez zamanda gönlündekini versin...

Evet, haklısın. Ondan birbirimizi bu kadar seviyor ve anlıyoruz...

Canım sen ne güzel 30 haftaya taşıyabilmişsin. Sonra başarılı bir serklajdan sonra vakitlice doğum yapmışsın. Bence yeni bebek için karar vermen kalmış geriye. Picolu da olsan diyorsun kolay kaldım diye. Boş ver hapı sen canım. Başla... Benim tersi oldu. Erken doğumdan sonra başarılı bir hikayem olsaydı daha az endişelenirdim. Ama bir 25. hafta bir 8. hafta gözüme batıyor...[/QUOTE]

Canımm bende seni çok seviyorumm öğretmenim canım benim canım benim seni ben pekçok severimmm al bakalımm,erkekler canım işte al birini vur diğerine bazen ne kadar şanslıyım diye düşündürüyor bazen ben neye çattım diyee neyse biz de dörtdörtlük değiliz evlilik böle bişey herşeyi görüp duymayacaksın dert etmeyeceksin,ama arada bi hötttt demek lazımm benim eşin tek erkek çok şımartılmış bende tek kızım bir evin bir oğlu ve bir kızı alınmazmış ama biz birbirimizle evlendik ilk zamanlar çok çatışıyoduk ama zamanla birbirimizin damarına basmamayı birazda olsa ögrendik tabi istinalar kaideyi bozamaz,Oğlunun yerine ben de olsam istemem tüm ilgi onun üstünde şuan evin kralı o,ama ilerde de kardeşi olmadığı için üzülür kardeşi olunca önce kıskanır zorlanır ama zamanla sizden bile çok sever.Arkadaşımın 3,5 yaşında bir oğlu var bu sene bir bebek daha yaptı çocuğun bebeğe bakışını görsen sen bişe üzülürsün fotosunu çeksen kıskançlığın resmi dersin Uzmandan yardım aldılar söyle açıklamış siz şuan lohusasınız eşiniz eve çok fit süslü bir kadınla eve gelse ne hissederseniz o aynı onu hissediyor Benden daha çok sevilen ilgi gören biri geldi eve diye düşünüyor evden ne zaman gidecek diye bekliyor zamanla onun hayatının vaz geçilmez bir parçası olduğunu kabul edecek ve çok sevecek demiş..Bunun süresi en uzun 6 aymış sonra kabul ediyorlarmışş.Vırr dırrr vırr dırrr yoruldum ya çok öptüm canım

Ben bugün dışarda karnı burnunda gezenleri görünce aynı şeyleri düşündüm sonra bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda gerekirse 9 ay hiç kalkmayım dedimm .

slm kızlar nasılsınnız bakim sizleri hergün merak ediyorum nasıllar diye

Canım iyiyiz sen nasılsınn bahsettiğim dr araştırdın mı?
bu arada herkes bi yazsın kim hamile kim değil ben yeniyim ve de bu benim msn adresim beni ekleyebilirsiniz esmer-melegim-66-21@hotmail.com

Canımm mail adresini buraya yazmasan iyiydi şimdi bir sürü arkadaşın olabilir

Canımm bende seni çok seviyorumm öğretmenim canım benim canım benim seni ben pekçok severimmm al bakalımm,erkekler canım işte al birini vur diğerine bazen ne kadar şanslıyım diye düşündürüyor bazen ben neye çattım diyee neyse biz de dörtdörtlük değiliz evlilik böle bişey herşeyi görüp duymayacaksın dert etmeyeceksin,ama arada bi hötttt demek lazımm benim eşin tek erkek çok şımartılmış bende tek kızım bir evin bir oğlu ve bir kızı alınmazmış ama biz birbirimizle evlendik ilk zamanlar çok çatışıyoduk ama zamanla birbirimizin damarına basmamayı birazda olsa ögrendik tabi istinalar kaideyi bozamaz,Oğlunun yerine ben de olsam istemem tüm ilgi onun üstünde şuan evin kralı o,ama ilerde de kardeşi olmadığı için üzülür kardeşi olunca önce kıskanır zorlanır ama zamanla sizden bile çok sever.Arkadaşımın 3,5 yaşında bir oğlu var bu sene bir bebek daha yaptı çocuğun bebeğe bakışını görsen sen bişe üzülürsün fotosunu çeksen kıskançlığın resmi dersin Uzmandan yardım aldılar söyle açıklamış siz şuan lohusasınız eşiniz eve çok fit süslü bir kadınla eve gelse ne hissederseniz o aynı onu hissediyor Benden daha çok sevilen ilgi gören biri geldi eve diye düşünüyor evden ne zaman gidecek diye bekliyor zamanla onun hayatının vaz geçilmez bir parçası olduğunu kabul edecek ve çok sevecek demiş..Bunun süresi en uzun 6 aymış sonra kabul ediyorlarmışş.Vırr dırrr vırr dırrr yoruldum ya çok öptüm canım

Ben bugün dışarda karnı burnunda gezenleri görünce aynı şeyleri düşündüm sonra bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda gerekirse 9 ay hiç kalkmayım dedimm .

Canım iyiyiz sen nasılsınn bahsettiğim dr araştırdın mı?

Canımm mail adresini buraya yazmasan iyiydi şimdi bir sürü arkadaşın olabilir [/QUOTE]
CANIM HOŞ GELDİM İYİ GEZDSİNMİ BAKIYIM DIŞARLARI
napim kuzum yaaanekadar akrabatik hareket varsa yaptım heryeri parlattım kız gelmiyo yoruldum valla yatıyorum artık p.tesi kısmetse heyecan yapmayın
CANIM İŞŞŞALLAH DOGRDA SENE KURTULURSUN BİZDE HER AÇTIGINDA GÖZLERİM BÖLEHA ŞİMDİ ÇIKACAKK H ÇIKTIUYKUM GELDİ NEDENSE:97::97::97::97:

napim kuzum yaaanekadar akrabatik hareket varsa yaptım heryeri parlattım kız gelmiyo yoruldum valla yatıyorum artık p.tesi kısmetse heyecan yapmayın

CANIMM yaa kıyamam bu halinle yorma fazla kendini lüfenn.Yattığın günlerin acısı bu kadarda çıkarılmazki.Burda bir sürü bebğin doğumunu okudum tebrik ettik dua ettik ama Senin bebeğin ben siteye girmeye başladığımda yanlış hatırlamıyosam 18 20 hafta civarıydı nerdeyse tüm sürecini okudum,korktum dua ettim şimdi çok duygulanıyorum ve çok seviniyorum.Allahın izniyle sen doğum yaptım duru kucağımda yazdığın an sevinç göz yaşları dökeceğim feda olsun duru'ya.Yerim yer onun totosunu .Al bakalım fazlasını hak ettin ama elimizde şimdilik bu var

Paşam bebişim benim minik kışum napıyosun özledin mi beni.Evet biraz gezdik ama eşimin işe dönmesi gerekiyordu şimdi onunla işteyim.Yarın çalışmıyor ozaman gezeriz artıkk .Hamile kalmadan bol bol gezeyim sonra bize ev spor.Tatlım bu hafta alıştın bana sabahtan akşama ama istanbulda iş var gündüz nadir girebilirim akşamları gelirim sık sık artık güzel oldu bu hafta bol bol hasret giderdik.

Gamzecim nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım

Paşam canımm benim hiç pas vermez olurmuyum sana ben yazarken hemen almışsın günahımı al al ohhh günahlar gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…