- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.561
slm tatlımBen iyiyim.. Sen nasılsın :26:
Benimde acıktıNe vat menüde bizde görümmcem göndermiş gel beraber yiyelim tatlım Paylaşırız Bugünlerde gecicek sabrın sonu selamettir :97:
Canım çok çok geçmiş olsun, yazını okurken çok üzüldüm, bizler de aynı senin gibi bebeklerimizi kaybetmiş insanlarız, bende 21+3 günlük kızımı erken doğumla kaybettim. Doğduğundaki ağlama sesi hep kulağımda, 2 gün yaşayabildi, hatta ilk gün bu bebek yaşamaz diye öylece bıraktılar kızımı, ertesi gün yaşadığını görünce küveze aldılar ama doğum yaptığım hastanenin şartları çok iyi değildi. 2 gün boyunca yanına gittim, onunla konuştum, küçük parmağımı minicik parmaklarıyla sıktı, pamuklara sarmışlardı bebeğimi, o yüzden ne zaman ''seni pamuklara sarar sarmalarım'' dözleri geçen şarkıyı dinlesem söylesem gözlerim dolar. Sanırım çok uzattım, sadece yalnız olmadığını bil istedim. Kızım 3 Ağustos 2010'da doğdu ve malesef 5 Ağuston 2010'da kaybettik. Ama aradan 5 ay geçtikten sonra yeniden hamile kaldım, dikiş attırdım ve büyük bir umutla bu bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. Bizim gibiler için korkular hiç bitmiyor, 2011 ekimde anne olacaklar topiğini okuyorum, oradaki annelerin haftasonları gezmeye çıktıklarını, işe gittiklerini,bebeklerine aldıklsrı kıyafetleri, oda takımlarını imrenerek inceliyorum, çünkü benim içinde ki korkuyla bebeğime bir şey almak çok zor, belki 30. haftalardan sonra ama yinede her şeye rağmen değer, korkularla da olsa sende denemelisin, inanmalısın..
ah kızlar siz hamilesiniz kıyamam size anlıyorum sizi keşke ben yakınınızda olsaydım valla da billaha da gelirdim sizi yıkardım evinizi temizlerdim kendi ellerimle yedirirdim anlıyorum sizi rabbim güç kuvvet versin sabredim allah yardımcınız olsun
bu arada herkes bi yazsın kim hamile kim değil ben yeniyim ve de bu benim msn adresim beni ekleyebilirsiniz esmer-melegim-66-21@hotmail.com
hamile olanlar belli bebem alta çizelgeler vargamzemizde liste var ama bazı sebeplerden dolayı yayınlayamıyor malesef biraz zaman lazım
nerden bilim bebem yeniyimm zaman la öğrenicem canım ya
durum nasılsın kızzDoğurmadın mı Sen doğurana kadar ben doğuracam haa
durum nasılsın kızzdoğurmadın mı sen doğurana kadar ben doğuracam haa
sana katılıyorum dogru söze ne hacet
yok kuşum yooooooooooook doğurmadım devam etmedi su gibi şey..deli gibi temizlik yaptık annemle belim ağrıdı uzandım biraz sizlere haber verim dedim benden cacık olmaz p.tesi yi bekliycez anacım
Özür dilerim canım seni üzdüm. Gerçekten biz bazen kendimizin çok etkilendiğini düşünüp eşlerimizin de travma yaşamış olabileceğini unutabiliyoruz. Ben de suyum geldiği gece evin içinde çığlık çığlığa daha çok küçük , Allah'ım ne olur doğmasın diye bağırıyordum. Eşim uzun bir süre çocuk istemedi. 7 ay kadar geçtikten sonra bir gece konuşunca altından benim çığlıklarımın hala kulaklarında yankılandığını söyledi. Bizim arabamız da yok burada taksi kültürü de yok. O gece 112 yi aradı ambulansla gittim... Bunlar bizim hayatımızda malesef unutamayacağımız kötü anılar olarak kalacak...
İyi olmana sevindim canım...
Canım üzme kendini. Bak benim eşime geçen haftalarda da kürtajdan sonra bile tam gelmeden önce (10 dak ) arıyor misafirle geliyor yemeğe. Rahmetli babası da öyleymiş. Bak dün gece kapmış yine gelmiş evde yemek var mı yok mu düşünmüyor iki ayağımı bir pabuca sokuyor. Çok konuştum konuşmak da kar etmiyor. Kendi misafirin olsa yapmazdın diyor... Ben de artık söylemiyorum ne bulursa yesinler. Hazırlıyorum son anda bazen bir şeyler...
Canım biz de çok ayrı kalmak zorunda kaldık. Yaklaşık 4 sene. Evet bende öyle olmuştu.
Canım bak ben sana benimkini anlatayım biraz gül bizimki akşam eve geldi çekirdek istedi canım .Rica ettim alırmısın diye yok dediama dedim lütfen ben senden hiç bişey istemiyorum zaten hep uzaktayız istediğim sadece çekirdek Neyse bisüre sonra söylene sölene gitti üff puff hastayım falan filan Bu arada bizimki soğuk algınlığından ölüneceğini sananlardan .Neyse gitti bizimki yakında açık market yok arabayla gitti 15 dk sonra geldi elinde bi poşetle bir sürü şey almış ama içinde çekirdek yok gülermisin ağlarmısın sinir oldum bide markete kızıyo nasıl koymazlar diye...
hava okadar güzelki keşke bizde gezebilseydik eşlerimizleokadr çok özledimki eşimle dışarda bir şey yapmayı ne kadar şanslılar demi diger sorunsuz hamileler biz öylemiyiz anca doktor için dışarı çıkıyoruz okadar bebgimize cicilerde alamıyoz alışveriş bile yapamıyoruz 23 gelicekte paşa dışarı gidicek oda hastaneye işi bitiriyoruz direk eve sen tuba çok şanslısın en azından bakan var onuda geçtim canın sıkılmıyo eşim 3 gibi gelicem dedi 6 bulur diye telefon actı
slm kızlar nasılsınnız bakim sizleri hergün merak ediyorum nasıllar diye
bu arada herkes bi yazsın kim hamile kim değil ben yeniyim ve de bu benim msn adresim beni ekleyebilirsiniz esmer-melegim-66-21@hotmail.com
İlahi Regrete, güldürdün beni... Seni çok seviyorum. Sen bizim terapistimiz oldun. Allah tez zamanda gönlündekini versin...
Evet, haklısın. Ondan birbirimizi bu kadar seviyor ve anlıyoruz...
Canım sen ne güzel 30 haftaya taşıyabilmişsin. Sonra başarılı bir serklajdan sonra vakitlice doğum yapmışsın. Bence yeni bebek için karar vermen kalmış geriye. Picolu da olsan diyorsun kolay kaldım diye. Boş ver hapı sen canım. Başla... Benim tersi oldu. Erken doğumdan sonra başarılı bir hikayem olsaydı daha az endişelenirdim. Ama bir 25. hafta bir 8. hafta gözüme batıyor...
CANIM İŞŞŞALLAH DOGRDA SENE KURTULURSUN BİZDE HER AÇTIGINDA GÖZLERİM BÖLEnapim kuzum yaaanekadar akrabatik hareket varsa yaptım heryeri parlattım kız gelmiyo yoruldum valla yatıyorum artık p.tesi kısmetse heyecan yapmayın
napim kuzum yaaanekadar akrabatik hareket varsa yaptım heryeri parlattım kız gelmiyo yoruldum valla yatıyorum artık p.tesi kısmetse heyecan yapmayın
Paşam bebişim benim minik kışum napıyosunözledin mi beni.Evet biraz gezdik ama eşimin işe dönmesi gerekiyordu şimdi onunla işteyim.Yarın çalışmıyor ozaman gezeriz artıkk .Hamile kalmadan bol bol gezeyim sonra bize ev spor .Tatlım bu hafta alıştın bana sabahtan akşama ama istanbulda iş var gündüz nadir girebilirim akşamları gelirim sık sık artık güzel oldu bu hafta bol bol hasret giderdik .
Gamzecim nasılsın canımnasıl gidiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?