- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.581
paşam bebişim benim minik kışum napıyosunözledin mi beni.evet biraz gezdik ama eşimin işe dönmesi gerekiyordu şimdi onunla işteyim.yarın çalışmıyor ozaman gezeriz artıkk .hamile kalmadan bol bol gezeyim sonra bize ev spor .tatlım bu hafta alıştın bana sabahtan akşama ama istanbulda iş var gündüz nadir girebilirim akşamları gelirim sık sık artık Güzel oldu bu hafta bol bol hasret giderdik .
Gamzecim nasılsın canımNasıl gidiyor bakalım
Paşam bebişim benim minik kışum napıyosunözledin mi beni.Evet biraz gezdik ama eşimin işe dönmesi gerekiyordu şimdi onunla işteyim.Yarın çalışmıyor ozaman gezeriz artıkk .Hamile kalmadan bol bol gezeyim sonra bize ev spor .Tatlım bu hafta alıştın bana sabahtan akşama ama istanbulda iş var gündüz nadir girebilirim akşamları gelirim sık sık artık güzel oldu bu hafta bol bol hasret giderdik .
Gamzecim nasılsın canımnasıl gidiyor bakalım
bir kesme şekerle gelirsen sorarım sana benişşallah dedigin gibi olursa dogumuma birşey kalmıcak ben dogurmadan hamile kalayım deme 40 uçurmaya sana gelicem sonra izin veriyom kalabilirsin
iyi gidiyor tatlım fatmagülün sucunu izliyomsen neler yapıyorsun?? eşim birazdan gelicek görümcemlere gidicez dışardan balık alıcaz her gittiğimizde eli boş gitmyorz ama bunun bedeli olucak tabii tatlım sen kaç kilosun bide boyun :26: spro yaptığını yazmışsın :87:
paşam 15 haftalık hamilesin,40.haftada doğum yapsan 6 ay var doğuma 40 günde bebeğin kırkı için bekleyeceğiz ben şimdi 7 aydan fazla beleyecekmiyim hamile kalmal için yaaaa, Sabahlar olmasın da sıkıntı vardı biliyorsun kociş hasta ufak tefek bişeyler oldu tabii gerçi çok dikkat ettik ama buna ragmen olursa hayırlısı olsun deriz
selaaaammmm...anneme gittik geldik.yaa bu doğum kontrol hapı fena halsizlik yorgunluk baş ağrısı yapmaya başladı 2 aydır.keşke bu ay başlamasaydım.ama 2 gün oldu alalı.şimdi bıraksam ara kanaam olur:44nun için mecbur bu ayda devam etcem.sonra pasamın taktiklerini uygulicam..zate n bugün çok güzel güller almış bana benimki..
Afiyet olsun tatlım somon ye varsa benim doktorum onu öneriyordu.Canım ben ev sporu hamile kalınca hep evde olacağım manasında kullandımm biraz argo bir tabir ama haklısın ne anlamda yazdığımı anlamamakta.Boyum 1.68 kilomu yazamam 15 kilo fazlam var öle söyleyeyim işte .Ama bu ay spora da gitcem gerçekten kendi kendime diyet yapıyodum pek başarılı olamadım diyetisyenleri sevmiyorum ama sanırım istanbula dönünce ona da başlıyorum .
sen hamile kal ben bebgimida alırım sana bakmaya gelirim temizligini ütünü çamaşırını yıkarım yemegini yaparım benim gibi çekmezsin aç kalmazsınne kadr karnımızı doyursakta hiç bir şey yemegin yerini tutmuyo sen en azından saglıklı stressiz dogurursun neye üzülüyorum biliyomusun canım çok sıkıldı mutfagın camından aşagıya baktım 5 dakika sonra dedim git yat yas bebene birşey olursa dedim altakiler halı sirkeliyo karı koca bir kafasını çeviripte gördügü halde geçmiş olsun demedi 1 ayı geçti ben evime geçeli çok agırıma gitti ben öylemi davrandım dügün yapıldı herşeyiyle ilgilendim ama yazık diyorum emekleri yazık olsun ben neden herkezi kendim gibi biliyorum inan anlamış degilim biliyorum bana yakın olsan sık sık ugrarsın hiç bir şey agırıma gitmiyoda ne agırıma gidiyo okadr eziyet çektim ablamda gelmedi evime işin gücün varmı demedi bugün gıcıklıgına dedimki ev temizlenicek evde yemek yok karnımda çok acıktı kapımıda açan yok dedim demediki gelirim benimde misafirlerim geliyo dedi yani benden umudunu kes demeye getirdi birde dediki seninki yemeginide yapar temizliginide dedi inan herşey yemek için degil isterdimki kardeşim gelirim ama nerde insanın 7 kat yaptıgı agırına gitmiyoda kardeş kavramı yokmu o canını acıtıyo ben çok eziyet gördüm herşeyine koştum o neden gelipte sevindirmiyo yolu bahane ediyo bebgi bahane ediyo ama işine gelsin kocasının sülalesi önde sildim defterimden onu artık ya herro ya merro bugünüm yarınıda var bebem ben ozamn göstericem ona çok iyiyimdir ama kötü olmaya iş gelsin benden kötüsü yok
selaaaammmm...anneme gittik geldik.yaa bu doğum kontrol hapı fena halsizlik yorgunluk baş ağrısı yapmaya başladı 2 aydır.keşke bu ay başlamasaydım.ama 2 gün oldu alalı.şimdi bıraksam ara kanaam olur:44nun için mecbur bu ayda devam etcem.sonra pasamın taktiklerini uygulicam..zate n bugün çok güzel güller almış bana benimki..
bak paşamın taktiklerinde gül yoktu ama buda yarayabilir yumoşlara .Canımm çicekler gelmiş eşin bişey ima ediyo olabilir SBHLRLMSN(artık kısaltmasını mı kullansak acaba )
amaaannn hiiçç takma canım boşver.aslında bi yöndende iyi oluyo gerçek dostu tanıyoruz böylece...bebişin sağlıkla gelsinde gerisi boş..
arkandayım kanki merak etme sen o takdikler yetmezse bende daha neler vardile kolay 10 senedir anne olmayı bekliyorum denemedigim şey kalmadı
sen bizi kıskandırmaya mı calışıyonohh ne güzel güller eee kız sen niye vazgectin :26: hani korunmucaktın :26: artık kullan ilacları diğer ay artık :97: calışmalara başlarsın
yok canım yaa ne kıskandırması..o güllerle sabahlar olmasın için taktik yapıyo sözdede ben yermiyim yemeeeemmm o taktikleri...
yaa dr a sormadan bırakmıyım dedim hapı,kararsızlıktan oldu yanii.neyse bu bir ayda benim için iyice bi düşünme süreci olsun bakalım.sonra bakıcaz artık
sen hamile kal ben bebgimida alırım sana bakmaya gelirim temizligini ütünü çamaşırını yıkarım yemegini yaparım benim gibi çekmezsin aç kalmazsınne kadr karnımızı doyursakta hiç bir şey yemegin yerini tutmuyo sen en azından saglıklı stressiz dogurursun neye üzülüyorum biliyomusun canım çok sıkıldı mutfagın camından aşagıya baktım 5 dakika sonra dedim git yat yas bebene birşey olursa dedim altakiler halı sirkeliyo karı koca bir kafasını çeviripte gördügü halde geçmiş olsun demedi 1 ayı geçti ben evime geçeli çok agırıma gitti ben öylemi davrandım dügün yapıldı herşeyiyle ilgilendim ama yazık diyorum emekleri yazık olsun ben neden herkezi kendim gibi biliyorum inan anlamış degilim biliyorum bana yakın olsan sık sık ugrarsın hiç bir şey agırıma gitmiyoda ne agırıma gidiyo okadr eziyet çektim ablamda gelmedi evime işin gücün varmı demedi bugün gıcıklıgına dedimki ev temizlenicek evde yemek yok karnımda çok acıktı kapımıda açan yok dedim demediki gelirim benimde misafirlerim geliyo dedi yani benden umudunu kes demeye getirdi birde dediki seninki yemeginide yapar temizliginide dedi inan herşey yemek için degil isterdimki kardeşim gelirim ama nerde insanın 7 kat yaptıgı agırına gitmiyoda kardeş kavramı yokmu o canını acıtıyo ben çok eziyet gördüm herşeyine koştum o neden gelipte sevindirmiyo yolu bahane ediyo bebgi bahane ediyo ama işine gelsin kocasının sülalesi önde sildim defterimden onu artık ya herro ya merro bugünüm yarınıda var bebem ben ozamn göstericem ona çok iyiyimdir ama kötü olmaya iş gelsin benden kötüsü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?