Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bir kesme şekerle gelirsen sorarım sana benişşallah dedigin gibi olursa dogumuma birşey kalmıcak ben dogurmadan hamile kalayım deme40 uçurmaya sana gelicem sonra izin veriyom kalabilirsin

iyi gidiyor tatlım fatmagülün sucunu izliyom sen neler yapıyorsun?? eşim birazdan gelicek görümcemlere gidicez dışardan balık alıcaz her gittiğimizde eli boş gitmyorz ama bunun bedeli olucak tabii tatlım sen kaç kilosun bide boyun :26: spro yaptığını yazmışsın :87:

bir kesme şekerle gelirsen sorarım sana benişşallah dedigin gibi olursa dogumuma birşey kalmıcak ben dogurmadan hamile kalayım deme40 uçurmaya sana gelicem sonra izin veriyom kalabilirsin

Paşam 15 haftalık hamilesin,40.haftada doğum yapsan 6 ay var doğuma 40 günde bebeğin kırkı için bekleyeceğiz ben şimdi 7 aydan fazla beleyecekmiyim hamile kalmal için yaaaa, Sabahlar olmasın da sıkıntı vardı biliyorsun kociş hasta ufak tefek bişeyler oldu tabii gerçi çok dikkat ettik ama buna ragmen olursa Hayırlısı olsun deriz

Afiyet olsun tatlım somon ye varsa benim doktorum onu öneriyordu .Canım ben ev sporu hamile kalınca hep evde olacağım manasında kullandımm biraz argo bir tabir ama haklısın ne anlamda yazdığımı anlamamakta.Boyum 1.68 kilomu yazamam 15 kilo fazlam var öle söyleyeyim işte.Ama bu ay spora da gitcem gerçekten kendi kendime diyet yapıyodum pek başarılı olamadım diyetisyenleri sevmiyorum ama sanırım istanbula dönünce ona da başlıyorum.

selaaaammmm...anneme gittik geldik.yaa bu doğum kontrol hapı fena halsizlik yorgunluk baş ağrısı yapmaya başladı 2 aydır.keşke bu ay başlamasaydım.ama 2 gün oldu alalı.şimdi bıraksam ara kanaam olur:44nun için mecbur bu ayda devam etcem.sonra pasamın taktiklerini uygulicam..zate n bugün çok güzel güller almış bana benimki..

sen hamile kal ben bebgimida alırım sana bakmaya gelirim temizligini ütünü çamaşırını yıkarım yemegini yaparım benim gibi çekmezsin aç kalmazsın ne kadr karnımızı doyursakta hiç bir şey yemegin yerini tutmuyosen en azından saglıklı stressiz dogurursun neye üzülüyorum biliyomusun canım çok sıkıldı mutfagın camından aşagıya baktım 5 dakika sonra dedim git yat yas bebene birşey olursa dedim altakiler halı sirkeliyo karı koca bir kafasını çeviripte gördügü halde geçmiş olsun demedi 1 ayı geçti ben evime geçeli çok agırıma gitti ben öylemi davrandım dügün yapıldı herşeyiyle ilgilendim ama yazık diyorum emekleri yazık olsun ben neden herkezi kendim gibi biliyorum inan anlamış degilim biliyorum bana yakın olsan sık sık ugrarsın hiç bir şey agırıma gitmiyoda ne agırıma gidiyo okadr eziyet çektim ablamda gelmedi evime işin gücün varmı demedi bugün gıcıklıgına dedimki ev temizlenicek evde yemek yok karnımda çok acıktı kapımıda açan yok dedim demediki gelirim benimde misafirlerim geliyo dedi yani benden umudunu kes demeye getirdi birde dediki seninki yemeginide yapar temizliginide dedi inan herşey yemek için degil isterdimki kardeşim gelirim ama nerdeinsanın 7 kat yaptıgı agırına gitmiyoda kardeş kavramı yokmu o canını acıtıyoben çok eziyet gördüm herşeyine koştum o neden gelipte sevindirmiyo yolu bahane ediyo bebgi bahane ediyo ama işine gelsin kocasının sülalesi öndesildim defterimden onu artıkya herro ya merro bugünüm yarınıda var bebem ben ozamn göstericem onaçok iyiyimdir ama kötü olmaya iş gelsin benden kötüsü yok

bak paşamın taktiklerinde gül yoktu ama buda yarayabilir yumoşlara.Canımm çicekler gelmiş eşin bişey ima ediyo olabilir SBHLRLMSN(artık kısaltmasını mı kullansak acaba )

hım ozaman senin iyi spor yapman lazım :87: sonra bidaha alıyorsun zaten fazlasıyla ben doğumdan sonra istikrarlı kilo verdim kendime şaşırmıştım kafama koymuştum vermeyi kendimle inatlaştım ve verdim spor yapmadım ama yediklerime ve su cok içtim tadını cıkar bacım biz hep ev sporu yapıyoz

amaaannn hiiçç takma canım boşver.aslında bi yöndende iyi oluyo gerçek dostu tanıyoruz böylece...bebişin sağlıkla gelsinde gerisi boş..

arkandayım kanki merak etme sen o takdikler yetmezse bende daha neler var dile kolay 10 senedir anne olmayı bekliyorum denemedigim şey kalmadı

bak paşamın taktiklerinde gül yoktu ama buda yarayabilir yumoşlara.Canımm çicekler gelmiş eşin bişey ima ediyo olabilir SBHLRLMSN(artık kısaltmasını mı kullansak acaba )
:78:zaten 2 keredir çiçekle geliyor... anlıyorum ki sbhlrlmsn için bi taktik bu:97:

sen bizi kıskandırmaya mı calışıyon ohh ne güzel güller eee kız sen niye vazgectin :26: hani korunmucaktın :26: artık kullan ilacları diğer ay artık :97: calışmalara başlarsın

amaaannn hiiçç takma canım boşver.aslında bi yöndende iyi oluyo gerçek dostu tanıyoruz böylece...bebişin sağlıkla gelsinde gerisi boş..

neyse ben biraz dolanıcam evde içim daraldı sonra görüşürüz kalkıyımda yemek yapıyım rabbim karnımdakini korusun kalkmam yasak ama elimden bir şey gelmiyosonra görüşürüz

sen bizi kıskandırmaya mı calışıyon ohh ne güzel güller eee kız sen niye vazgectin :26: hani korunmucaktın :26: artık kullan ilacları diğer ay artık :97: calışmalara başlarsın

yok canım yaa ne kıskandırması..o güllerle sabahlar olmasın için taktik yapıyo sözdede ben yermiyim yemeeeemmm o taktikleri...
yaa dr a sormadan bırakmıyım dedim hapı,kararsızlıktan oldu yanii.neyse bu bir ayda benim için iyice bi düşünme süreci olsun bakalım.sonra bakıcaz artık

oğlan durmuyo benim..çekiştirip duruyor saçımdanyemek hazırlıyım bi doyurayımda bakarım yine...

kız ben hep yiyordum o takdikleri hediyeleri tatlı sözleri hemen yanaşıyodum yamacına

paşaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm paşaaaaaaaammmmmmmmmmmm paşammmmmmmmmmm ben sana ne diyorumm yaaaaaaaa canım benim kaç gündür boş verrr takma kafanaa herkezi kendin gibi sanma haklısın insan yakınlarından beklediği ilgiyi göremeyince çok kırılıyor üzülüyor ama insanları tanı,bil ama sen iyi olmaktan vaz geçme mükafatını onlardan almazsın belki ama yaptığın iyilik bir gün sana biyerden geri döner Sen kalbini iyi tut arkadaşım.Bende bebeği kaybedince bazı insanlara kırıldım ama inan hiç karşılık vermek gibi bir niyetim yok onların birgün bana ihtayıcı olursa içimden gelirse ,elimden bişey gelirse yapmak istiyorsam yaparım istemiyosam yapmam ben artık bişey yaparken günü gelir oda bana yapar mantığıyla yapmıyorum kendi iç huzurum ne istiyorsa onu yapıyorum.Bana yapılana karşılık verirsem kendimi daha iyi hissedeceksem karşılık veriyorum yok öyle davrandım diye daha çok üzüleceksem hiçbişey yapmıyorumm inan dene bak iyi geliyor yoksa kendini yıpratıp yoruyorsun içinden geldiği gibi davran bundan sonra kendin için yaşa sende boşverrrrrr boşverrrr

Tubaaa canım nasılsınn ??? kimsecikler yoktu bende biraz geçmişe gittim ilk geldiğimde yazdıklarımı okudum biraz hüzünlendim senin hamişlik haberinde vardı orda duygulandımm hoşuma gitti .Sen nasılsın napıyosun bakalım

regrete nasılsın canım paşam merak etti bugün seni ama ben tahmin ettim yarın bugünün acısını çıkarırsınız
samyeli nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…