- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.621
merhaba kızlar geçmişe fazla bakamadım ama herkes iyi galiba..
geçmişten kaçırdığım önemli birşey varsa haberdar edin beni kızlar..
samyeli, chnb, paşam iyi olmanıza çok sevindim.. özlem doğum yaptımı bide?
paşam dikişin yapıldımı? birde bebişin cinsiyeti ne merak ettim kuzum
Canımm dualarım seninle Allahın izniyehamile olarak son biriki günün inşallah sorunsuz sıkıntısız alacaksın kucağına.Canım bunun kısaltmasıda çok güzel oldu yaa aman sbhlrlmsn .Canım bu akşam eşimle yemeğe çıktık takmış kafaya eylül den önce yapmayalım diyor neyse bakalım noolcakk temmuz eylül faketmez hamile kalayım sağlıkla kucağıma alayımda 4 5 ay geç olsunn .Prenses duruyla tatlı annesini
olsun geç olsun güç olmasın allah istediğiniz zaman versin canımcımsen kocişi ikna edersin kararını verince zaten..bende kısaltmayı daha çok sevdim yemeğe çıktınız demek ohhh ne güzel afiyet bal şeker olsun bizde sabah kahvaltıya gidicez kısmetse bakalım..ben yatıyorum şimdilik kuzucan sana ve tüm arkadaşlara iyi geceler
hayatımda biri yok..!! birinde hayatım var..!
Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim,
Ya da asla birini severken karşılı...ğını beklemedim.
Dostluğuma değer biçmedim,sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim.
Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim.
Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım.
Ama hata insana mahsustur dedim.
Affettim, af diledim.
Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim.
Onlar belki beni saflıkla yargıladılar.
Belki de içten içe sinsice güldüler.
Ama asıl unuttukları şuydu;
Ben aldanmadım..!
Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar.
Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için,
Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için.
Oysa ben hiç insan kaybetmedim.
Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar..
merhaba canlarım sagolun beni merak etmişsiniz kendimle kalmak zorundaydım bazı şeyleri düşünmem lazımdıiyide yptım dedim paşam ne yapıyosun sen böyle yaparsan ya kafayı yicen yada depresyona giricen yapma dedim benim aslında yaşadıklarım hiç kolay degil çok eziyet çok acılar çektim bu yaşıma kadar ama bazı şeyler insanın istedigi gibi gitmiyo be canlarım ben yaptıklarıma asla bir karşılık beklemek için yapmadım çünkü iyi bir müslüman bir şeyi yapınca karşılık beklemeyendir aynı benim gibi ben hiç bir şeyi karşılık beklemeden yaparım yedi kat el bile olsa yaparım rabbim için allahımın rızası için yaparım rabbim benden memnun kalsında gerisi vallahi boş ???? ama herşey insanın istedigi gibi gitse nerde insanın canını yakansa sevdiklerinden deger görmemek ben herkeze yaptıgım iyiliklere asla bana geri yapsın dişye degil rabbim için yaptım çünkü rabbim bana öyle bir merhamet vermişki kalbime ondan bu sitemim kırılmam eşim geçen kızdı ablam için demedigini bırakmadı adam haklı el adamına laf etirdi agzımı açıpta bir şey diyemedim ben ona kızıyorum 7 kat ele laf ettirmesine inanın evime kimse gelmesin aramasında sormasında eşim ve karnımdaki bebegim yetiyo inanın ben ne olursa yerim ama insan bir canbir nefes istiyo ama nerde şuan benim yerimde olmak isteyen okadr kişi varki biliyorum bunun içinde rabbime herseferinde şükrediyorum tek korkum ya buda giderse ya canım gene yanarsa ya eşimi gene üzersem onu asla istemiyorum çünkü okadar iyi bir insanki sormayın üzülmesini asla istemiyorum gene gizli gizl, köşelerde bulup agladıgını görmek istemiyorum geçen yatak odasında uyuyorum baktım yanımda yok içerde nasıl aglıyo öyle böyle degil sesimi bile çıkarmadım öyle izledim çünkü okadar güçlü biri gibi görünüyo ama çok yufka yüreklidir içeri girdim dedim ne oldu bana bir gelmesi vardı görmeyin ben ayakta o yere diz çökmüş bana sarılp aglaması kahretti beni dedim ne oldu dedi ilk oglanda kanaman oldu parasızlıktan hastaneye bile gidemedik işe yeni girmişti gece kanamam oldu dedim gene gelir geçer parasızlıga işte o an lanet etti kimsede yokki o akşam uyudum hiç unutmuyorum karnımı açtı öyle okşadı öptü ogluyla konuştu ne olur bizi bırakıp gitme diye çok yalvardı bebegi kaybettik elalemin parasıyla çıktık hastaneden ne ailesi destek çıktı nerde bir ablam destek çıktı oda hastaneye yatma parsı paran olmayınca hastaneye sokmuyolar bile onda çok dert yanıp agladı benim yüzümden para olsaydı dururdu dedi 2 oglumda tedavi olduk olmadı tedaviyi bıraktım kendiliginden kaldım hamile bu sefer eşim dedi bu dursun hep özele götürdü buldu buluşturdu yetmedi borç aldı ilaçları yeri geldi yazdırdı yeterki bebk dursun diye okadr demene ragmen dedi diktirmedim doktora kandım diye başladı aglamaya birine dedi paramız yoktu digerindede rapa vardı ihmalden öldü hep kendini suçladı çok dövündü ogün çok agladı 10 senelik eşiyim daha öyle o halde hiç görmedim affet ne olur benim yüzümden öldü bu ikiside dedi nasıul aglıyo bana sarılmış bir şekilde dedim ne oldu birşemi var dedi paşa bunuda diktirdik serklajın gitim en iyisini aldım en pahalısını dedi yeterki yavrum bizi bırakmasın dedi bizde bir aile olalım evimiz şenlensin mutlu olalım dedi okadr aglamışızki sormayın dedi buda giderse biz ne yaparız aman dedi sakın iş yapma ne olur ben bakarım sana dedi yeterki dursun çok yalvardı şimdi merak ediyosunuz dün yemek yaptınmı diye yapmmadım korktum bebge bir şey olur diye gene hayal kırıklıgına ugratırım diye bol bol düşündüm korktum ne biliyim olmaya olmaz birşey olur dedim aradan 5 dakika geçti aradı geliyorum diye dışardan birşeyler almış onu yedim ye diyorum sen ye dedi bogazımdan geçermi dedim sende ye söylemiyim canınız çekmesin ondan yerimden kalkamıyorum bunada birşey olur eşimi hayal kırıklıgına ugratırım diye çok korkuyorum rabbim kendim içinde istiyorum ama eşim için daha çok çünkü o okadr hakkediyoki ev iş yoruluyo adam onu hayal kırıklıgına ugratmak istemiyorum rabbim bebgimi koru kolla ne olur ona birşey olmasın layıkıyla taşıyım zafer kupasını kaldırıyım benim gerçegim bu
Canım bu kadar üzme kendini. Malesef hayatta böyle anlar olabiliyor. Hepimizin hikayesi birbirinden trajik malesef. Allah buna ömür versin. Boş ver onu bunu. Keşke dediğin gibi yakın otursaydık da birbirimize yardım edebilseydik. Canım yalnızca günde 3 kez gelip senin önüne yemek koyacak mahalleden yakın biri yok mu? Buralarda ayda 400'e yarım gün gelen oluyormuş. Yalnızca bir saat gelse daha uygun bir ücrete? Eşinin de işi var her seferinde sana yardımcı olamıyor istesede. Ne olur çok üzme kendini. Ben çıkıyorum şimdi öğrenci bizde kaldı şimdi kahvaltı hazırlamam lazım...
Kızlarrr iyi geceler chnb gitti mi canım misafirlerin??? biraz daha iyimisin lütfenn çok iyi ollll
Durubebek nasıl gidiyor canımmvarmı bişeyy
maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin yisinler o miniş parmağıııı rapordaki 2-3 cm açıklık dediği hunileşme olabilirmi ben öyle anladım..bence korkulcak bişey yok canım herşey güzel maşallahhh
canım benim güçlü arkadaşım en kısa zamanda o listeye girip uzun süre(en az 38 hafta)çıkmamanı diliyorumhareketleri iyi diye şüphelenmedim hiç yarın sabah hastaneye uğrıycam nst yaptırırım olmazsa:26:
fıstık hunileşmöe iste o
peki durucum hunileşme normal mi? kaç cm e kadar normal?
canım doktordan sonuçlar iyi çıkmış maşallahbakalım bize ne dicek doktor teyzemiz 23 mayısta renkli doplorde belli oluyomuki rahim boyu filan doktoruna iyice sorsaydın canım için rahatlardı maşalah bir düşük risk ayını atlattın kaldı bir tane daha 22 haftada geçerse tatamdır bu iş işşalah inan sen haftaları geçtikçe ben burda seviniyorum korkma herşey varıcagına gidiyo bundan sonra arkaya ta arkaya bakmak yok devamlı ileri bakıcaz rabbim aglayanlardan degilde gülenlerden nasip etsin işşallah
amin canım rabbim hepimize nasip eder.
Allahın izniyle yarın kendi doktoruma gitcem, o zaman socam herşeyi....
iyice sor bakalım o nediyo stres yapma sakınbak az kaldı yoluna bir 28 sonra 32 ve 40 mutlu son işşallah bu sefer canımız yanmıcak alahın izniyle
Herkese günaydın... :) Bugün Antep'te güzel ve güneşli bir pazar günü yaşıyoruz, inşallah tüm illerde de öyledir... Bu sene güneşe hasret kalmıştık, sabah kalktığımda güneşi görünce çok mutlu oldum.)
inşallah canım,,, evet ilk hedefimiz 28. hafta.... iyiki bu sayfa var.. moral oluyor bize....
dün doktor dediki: kalbin çok hızlı atıyor sakin ol dedi. için sıkılınca sevdiğin bi odaya geç 10-15 kere derin nefes al ver. bak gör bebeğinde rahatlayacak dedi. denicem bende...
eskişehirde de öyle hava çok güzel. eşim de dedi, gel 5-10 dakika dışarı çıkalımda hava al. sende bebekte güneşi alsın dedi. 5 dakika öğleden sonra biraz hava alalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?