- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.661
allah muhabbetinizi arttırsın eşinle..
utanmanı sevsinler:90:yumurtlama taktiği veriken utanmıyon değilmiii
kızlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum hepiniz desteğiniz için sağolun.yazdıklarınızı okudum yine ağlıyorum.hepimizin kayıpları var buda yine öyle olursa diye üzülüyorum.bu kadar karnımızda taşıyoruz hissediyoruz sonu kötü olursa diye ağlayıp duruyorum.hastaneye yatırma konusunda bişey demedi.birsorun yok ama açıklık dikişe dayandığı için heran herşey olabilirmiş.birşey soruyorum azarlıyor birsürü soru yazdım sormak için bunları ne soruyorsun benim daha önemli sorunum dikişmiş.yolculuğa izin verseydi izmire gidecektim.şu riskli haftaları atlatayım giderim inşallah.claxeni yattığım için ben söyledim onun için verdi.
kızlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum hepiniz desteğiniz için sağolun.yazdıklarınızı okudum yine ağlıyorum.hepimizin kayıpları var buda yine öyle olursa diye üzülüyorum.bu kadar karnımızda taşıyoruz hissediyoruz sonu kötü olursa diye ağlayıp duruyorum.hastaneye yatırma konusunda bişey demedi.birsorun yok ama açıklık dikişe dayandığı için heran herşey olabilirmiş.birşey soruyorum azarlıyor birsürü soru yazdım sormak için bunları ne soruyorsun benim daha önemli sorunum dikişmiş.yolculuğa izin verseydi izmire gidecektim.şu riskli haftaları atlatayım giderim inşallah.claxeni yattığım için ben söyledim onun için verdi.
canım seni çok iyi anlıyorum.çok şükür ki birer tane sağlıklı çocuğumuz var .hamileyken düşünürdüm oğlumu sağlıkla bi doğursam diye.tabi haklı olarak o zamanlar daha ilerisini çok düşünmüyor insan.şimdi oğlum 3 yaşını doldurdu.yavaştan bende düşünmeye başladım.ya yalnız kalırsa,kardeş bambaşka bişey,bi kardeşi olsun ilerde birbirlerine destek olsunlar istiyorum ama hayırlısı bakalım.bu ayda başladı mdoğum kontrol hapına.önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum.
birde dün aklıma takıldı.oğlumda 36+2 de doğum yaptım.aslında dr 38. haftada alıcaktı ama aniden sancılandım ve o esnada serklaj dikişlerim duruyordu.sabah erken oldugu için dr un gelmeside biraz zaman aldı ama ben bayağı bi sancı çektim o gelene kadar.sonra geldi dikişllerimi alıcaktı ama önceden sezeryaan karara vermiştik ,ben dedim dayanamıyorum alırsanız anında doğum yapıcamı biliyorum...oda heme nsezeryana aldı.ama dediğim gibi çok sancı çektim dikişler duruken.acaba rahim ağzım çok zarar görmüşmüdür...sonuçta dikişler varken çok zorlandı sancılarla
arkadaşlar hepinize merhaba,umarız iyisinizdir..ben bilgisayarımda internete bağlanma ile ilgilili sorunlar yaşıyorum kaç zamandır,o yüzden giremedim ama cep telefonundan face e girip regrete ile görüştük,haberlerinizi aldım
şimdi de pazartesiden başlayıp mayıs sonuna kadar sürecek bir tatil hazırlıkları içerisindeyim
Ordaykende internet olmiicak maalesefAma dönüşte sizlerleyim inş.doktorada o zaman gidicem..
Kısaca göz gezdirdim sayfalarda (arkadaşımdayım şuan ,uzun uzun okuyamadım)
chnb ; güçlü duruşunun devam etmesini ve bu yolda vazgeçmeden devam etmeni diliyorum tüm kalbimle..ama gerçekten insan acılarla yoğrulunca daha güçlü oluyor, ben bu durumu yay ne kadar çok gerilirse o kadar uzağa gidermiş diye düşünüp bizim gerilmelerimiz karşılığında çok güzel şeyler olacağına inanıyorum.allah'ın izniyle..
paşam; seni çok iyi anlıyorum,yalnız kaldığını hissetmeler,insanların ilgisiz halleri,heleki aileden biri tarafından olunca ne kadar koyuyor çok ii bilirim,ama şuan kendini ve bebeğini düşünmek zorundasın..sabırlı ol,kendine stres yapmamaya çalış canımm..
durubebek canımmm,sen sona geldin,darısı bizlere inşallah..allah sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömür versin,yarın doğum sanırım,kızını kokla,öp bizim için,cennetten geliyor o.allah yardımcın olsun,bizlerede dua et lütfen..
Kızlar şimdi ben çıkmak zorundayım,tatil dönüşü bilg.a format attırıcam,bu sorun acil çözülmeli,yoksa kafayı yiicem
hepinizi kocaman öpüyorummm
canım herşey senin iyiligin için o nasıl doktorki sana kızıp bagırıyo döverim len o doktoru canını sıkma yolculukta yasak gerçekten herşey bebegin için rahim boyu klaç dedi sana:44::44::44:allah yardımcın olsun kardesim dualarım seninle işşalah saglıklı bir şekilde dogurursun bebgini allahım beterinden korusun
Canım streste çok tetikliyor unutma lütfen,birazcık sakin olmaya çalış.sen elinden geleni yapıyorsun gerisini rabbim bilir.bende 6 aylıkken kasılmayla gittim hemen yatırmıştı dr.ben ağlıyorum bi yandan,bi taraftan dr a yalvarıyorum şimdi doğurtmayın noolur diyebide evhamlıyımdırki hiç sorma..dr da bi fırça çekti bana,o zaman git evde yat,doğurma diye takıyoruz bu serumu sana dedi..doğurmıcaksan bile bu stresle erken doğurcan dedi. çok ters biriydi benim dr ama bi o kadarda ilgiliydi saolsun.
sein dr dan bi memnuniyetsizliğin varsa başka bi dr a daha görünsen en azından belki için daha rahat eder?
beni güldürdünya canım rabbimde seni güldürsünallah seni ne yapmasın hemi halen gülüyom eşim kahkahama geldi hatun gene tırlattı dedi inan gözlerimden yaş geldi gülmekten sen daha dur bende ne takdikler var bebem aman sabahlar olmasın amin kardeşim rabbim nazarlardan saklasın dilerim rabbimden öyle bir eş herkeze nasip etsin bazen sinir etmiyoda degil bazen höyt diyorum içim rahatlıyo yaw
şimdi dursun azcık taktikler ...önümüzdeki ay hapı bırakınca o taktiklerini yirim senin ben yiirr:86:
sende sağol canım ilgin için.benim şu an hiçbir şikayetim yok allah'ıma şükür kasılmam filan yok.sadecedikiş tutuyor muş şimdilik.dr.değiştiricemde burada bu işlerden anlayan iyi bir dr.bilmiyorum.dr.çok ama riskli gebelikten anlayanı duymadım.o yüzden izmire gitmek istiyordum ama dayanabilirsek artık ilerleyen haftalara.yeterki iyi olalım.
Canım belki beraber sayarız oğullarımıza kardeş için. Paşamın taktikleri işe yarar o zaman belkide.
tatlım kasılma yoksa korkma ama dikkat et yinede.ben 3-4 kere hastanede yatmıştım ama benim kasılmalarım olmuştu .dr beni çok uyardı stres yapma,sakin ol,stres çok etkiler dedi.yapamadım dr un dediğini o yüzden çok kasılmaların oldugunu düşünüyorum.ayağını biraz yükseğe koy birde sol yanına doğru yatmaya çalış.o zama nbebeğe daha çok oksijen ve kan gidiyor.yinede sen bilirsin ama yola gitmeyi hiç düşünme şimdilik.ama başka bir dr a daha görünebilirsen görün bence.birine düzenli takip olmak en iyisi ama olası riskler için başkasınada görünmk lazım.birinin göremediğini öteki görebiliyor.Allah yardımcın olsun
inşallah canım yaa...içim kıpır kıpır oluyo yeni bebek fikrini düşününce,bi taraftanda korkuyorumoğlumda zor bi çocuk bi yandan onu düşünüyorum,acaba doğru zamanmı diye..o karmakarışığım bu konuda.Allah hayırlısını versin inşallah hepimize..pasamın taktikler süper zaten işe yarar kesin
canım sağol.ben sağlıkçıyım ebeyim ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap böyle şeyler bizi daha çok buluyor galiba.sağlıkçı olduğumuz için zaten çoğu şeyi biliyoruz diye fazla bişey soramıyoruz.soruncada bize bişey izah etmek daha zormuş bilmeyenler daha iyi anlıyormuş.biz bitakım şeyleri bildiğimiz için daha fazla stres yapıyoruz,en ufak detayı kafaya takıyoruz adam anlamıyor kafayı yedirecek bana.
amin kardeşim işşallah saglıklıcana olur herşey yarahim boyu filan söylemedi canım.önemli olan dikişmiş sadece.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
şimdi dursun azcık taktikler ...önümüzdeki ay hapı bırakınca o taktiklerini yirim senin ben yiirr:86:
inşallah canım yaa...içim kıpır kıpır oluyo yeni bebek fikrini düşününce,bi taraftanda korkuyorumoğlumda zor bi çocuk bi yandan onu düşünüyorum,acaba doğru zamanmı diye..o karmakarışığım bu konuda.Allah hayırlısını versin inşallah hepimize..pasamın taktikler süper zaten işe yarar kesin
Fikri bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Eşin ne düşünüyor bu konuda?
Canım özel doktor mu doktorun? Açıkça kaygılarını paylaş canım. Ben doktorumu değiştirmedim geldiğimden beri aynı doktora gidiyorum. Önce psikolojik olarak yanında kendini rahat hissetmen önemli. Benim son operasyonumu başka doktor yaptı doktor beyi ne kürtaj öncesi ne de sonrası toplamda 9 saat hastanede kalmama rağmen hiç görmedim. Çıkmaya yakın poliklinikte dediler eşimle indik bulamayınca servise çıktık adam gelmiş bizi bulamamış gitmiş güya. İşte bu kadarsahip çıktı hastasına. Eşim demişti bir gün önceden görünce doktorun soğuk tavırlarını kendi doktoruna yaptıralım diye. Pişman oldum eşimi dinlemedim. Fakülte hastanesi belki genetik sonuçları çabuk çıkar diye düşündüm ama bir aydan önce çıkmazmış. Sen hangi ildeydin? Seni anlamayacak doktorla bence devam etme ya da en azından başka bir doktora daha görün canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?